اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اندیکاتورهای زیبا

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Seyedi نمایش پست ها
    دوست عزیز اسم این تاپیک "اندیکاتورهای زیبا" است. شما از عبارت اندیکاتورهای دروغگو استفاده کردید بنده فکر کردم خطاب شما اندیکاتورهای این تاپیک هستش.
    بنده از شما عذر خواهی می کنم امیدوارم بخاطر این سوء برداشت، بنده را ببخشید.
    دقیقا منظور بنده برخی اندیکاتورها بود.
    مثلا xbd و یا solarwindsjoy و از این قبیل...
    خیلی خوب نشون میدادن.اما باگهای زیادی داشتن.
    آپلود و بررسی خاهیم کرد....
    فیلتراسیون اندیکاتورها رو هم خدمت عزیزان ارسال خاهم کرد
    باتشکر دوباره[emoji259]
    باران که می بارد همه پرنده ها بدنبال سرپناهند اما عقاب برای خیس نشدن بالاتر از ابرها پرواز می کند

داینامیک تریدینگ : فرقی نمی کند از چه سیستمی استفاده می کنید... فقط به سیگنالهای در جهت روند توجه کرده و ترید کنید

نظر

• فایل های پیوست شده
      ویرایش توسط HAMOON : https://www.traderha.com/member/6035-hamoon در ساعت 09-27-2015, 01:46 AM
      باران که می بارد همه پرنده ها بدنبال سرپناهند اما عقاب برای خیس نشدن بالاتر از ابرها پرواز می کند

داینامیک تریدینگ : فرقی نمی کند از چه سیستمی استفاده می کنید... فقط به سیگنالهای در جهت روند توجه کرده و ترید کنید

نظر

• سلامی دوباره
        خوب اینم از عکس اندیهای مربوط...
        حالا شاید یکی بیاد بگه مشکلشون چی هست !!
        مشکل اینجاست اینا در زمان حال حاظر بازار مثلا اشباع فروش رو نشون میدن و شما بر اساس اینها مثلا خرید میکنید
        بعد بازار پایین تر میاد
        اونوقت اندیکاتور میاد scale اش رو تغیرر میده و ادامه ریزش رو نشون میده...
        همونطور که گفتم برخی از اینها فقط و فقط گذسته خوب و خوش رنگ و لعابی دارند.

نظر

• سلام دوستان من چند تا اندیکاتور می خوام اگه لطف کنید تو فروم بزارین
          1=الگوی هارمونیک
          2= الگوی کانال
          3= الگوی ab=cd

نظر

• نوشته اصلی توسط 0111 نمایش پست ها
            سلام دوستان من چند تا اندیکاتور می خوام اگه لطف کنید تو فروم بزارین
            1=الگوی هارمونیک
            2= الگوی کانال
            3= الگوی ab=cd
            سلام. مورد اول و سوم تو همین تاپیک هست. محصولات شرکت pz. برای مورد دوم هم اگه اندیکاتور خوبی را میشناسید نام ان را عنوان کنید شاید پیدا شد.
            ویرایش توسط Seyedi : https://www.traderha.com/member/14738-seyedi در ساعت 10-01-2015, 09:25 PM

نظر

سلام. مورد اول و سوم تو همین تاپیک هست. محصولات شرکت pz. برای مورد دوم هم اگه اندیکاتور خوبی را میشناسید نام ان را عنوان کنید شاید پیدا شد.
              سلام سید عزیز من تاپیک رو صفحاتشو نگاه کردم همه رو دانلود کردم فکر کنم این اندیکاتور ها کار نمی کنن یا اینکه من اینا رو با هم قاطی کردم لطف می کنید این اندیکاتور ها رو دوباره بذارین ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط 0111 نمایش پست ها
                سلام سید عزیز من تاپیک رو صفحاتشو نگاه کردم همه رو دانلود کردم فکر کنم این اندیکاتور ها کار نمی کنن یا اینکه من اینا رو با هم قاطی کردم لطف می کنید این اندیکاتور ها رو دوباره بذارین ممنون
                سلام،
                اندیکاتورها سالم هستند و توسط بنده و بقیه دوستان تست شده و در حال استفاده است،
                موقع کشیدن اندیکاتور تیک allow dll را بزنید و بایستی در پوشه اندیکاتورهای خود اندیکاتور زیگزاگ را داشته باشید.

نظر

• چون ممکنه تاپیک سایر دوستان شلوغ بشه ادامه کار PriceAction اینجا مطلب میزنم.
                  اما در مورد تصویری که دوستمون اورده اگه میشه یه توضیحی بدید !!
                  نوشته اصلی توسط f125tk نمایش پست ها

نظر

• اما برای اندیکاتور Reversal Bar فکر کنم ورژن قبلیش که نوشته شد درست کار نمی کرد این یکی درسته :
                    فایل های پیوست شده

نظر

• اندیکاتوری برای Exhaustion Bar برای گپ بازار کاربرد داره

فایل های پیوست شده

نظر

چون ممکنه تاپیک سایر دوستان شلوغ بشه ادامه کار PriceAction اینجا مطلب میزنم.
                        اما در مورد تصویری که دوستمون اورده اگه میشه یه توضیحی بدید !!
                        چون فرموده بودید اندیکاتور رو تست کنیم من نتیجه استفاده از اندیکاتور رو واستون ارسال کردم. منظور خاصی نبود

نظر

• با سلام و وقت بخیر
                          کسی از دوستان برنامه تبدیل فایل EX4 به Mq4 در متاتریدر 4 داره (Decompiler Ex4 to Mq4 ) . یا میدونه چطور میشه این برنامه رو تهیه کرد یا چطور این دو فایل رو به همدیگه تبدیل کرد . ممنون میشم راهنماییم کنید . با تشکر

نظر

• کسی از دوستان میدونه چطور از اندیکاتور های ابجکت دار در اکسپرت باید استفاده کرد؟ لطفا راهنماییم کنید . متشکرم

نظر

• به مرور اندیکاتور هایی اینجا میزارم که ضمن زیبایی ممکنه برای دوستانی که قصد طراحی سیستمی رو دارن لازم باشه.

نکته : هیچکدام از اندیکاتور ها مورد تایید بنده نیستن.

http://pcmupload.traderha.com/uploa...3563425991.rar

نظر

• http://pcmupload.traderha.com/uploa...3563843632.rar

نظر

پردازش ...
                                X