با عرض سلام و احترام خدمت دست اندر کاران فروم پرسپولیس اولین اکسپرت رو تقدیم دوستان می کنم
این اکسپرت یک اکسپرت انتی مارتینگل هست و با پوزیشن های معکوس معاملات رو مدیریت خواهد کرد در صورت استفاده در سطوح مناسب معمله شما حتما درسود خواهد نشست
البته این اکسپرت قابلیت های زیادی داره و از جمله اینکه 24 ساعته هم قابلیت ترید داره
پیشنهاد بنده استفاده از اون در مارکت لندن هست به صورت روزانه و با یک سود درواقع 30 تا 40 پیپی
جفت ارز ها هم کراس های یورو برای این منظور مناسب هست غیر از یورو به پوند
================================================== =========
میتونید روی سطوح سایکو هم اردر بذارید و براتون مدیریت کنه
==============================================
میتونید به صورت 24 ساعته هم ران کنید که این حالت به هیچ عنوان توصیه نمی کنم
در مورد این اکسپرت میشه زیاد گفت ولی باقیش با خود دوستان
یک نمونه را بگم خودم به عنوان مثال گزینه ای در این اکسپرت تعریف شده به نام hilowstart که بر اساس تعریف که خود اکسپرت از این گزینه داره یک بای استاپ و سل استاپ قرار میده و درصورت فعال شدن یکی از اردر ها اون را منیج میکنه تا به سود مورد نظر برسه
این گزینه در بکتست بسیار عالی جواب داده بود وهیچ عنوان حساب در خطر نبود البته در بکتست از این گزینه من هیچ وقت در فوروارد استفاده نکردم به علت نداشتن وی پی اس
من خودم با مارکت لندن با این کارکردم و وقتی معامله در سود نشست دیگه کار اکسپرت را برای اون روز تمام می کردم
================================================== =========================
دیگه باقیش هم با دوستان
فقط یک نکته یادم رفت هر 5 هزار دلار یک دهم لات تنظیم بشه بیس لات اکسپرت
ارادتمند-علیم
این اکسپرت یک اکسپرت انتی مارتینگل هست و با پوزیشن های معکوس معاملات رو مدیریت خواهد کرد در صورت استفاده در سطوح مناسب معمله شما حتما درسود خواهد نشست
البته این اکسپرت قابلیت های زیادی داره و از جمله اینکه 24 ساعته هم قابلیت ترید داره
پیشنهاد بنده استفاده از اون در مارکت لندن هست به صورت روزانه و با یک سود درواقع 30 تا 40 پیپی
جفت ارز ها هم کراس های یورو برای این منظور مناسب هست غیر از یورو به پوند
================================================== =========
میتونید روی سطوح سایکو هم اردر بذارید و براتون مدیریت کنه
==============================================
میتونید به صورت 24 ساعته هم ران کنید که این حالت به هیچ عنوان توصیه نمی کنم
در مورد این اکسپرت میشه زیاد گفت ولی باقیش با خود دوستان
یک نمونه را بگم خودم به عنوان مثال گزینه ای در این اکسپرت تعریف شده به نام hilowstart که بر اساس تعریف که خود اکسپرت از این گزینه داره یک بای استاپ و سل استاپ قرار میده و درصورت فعال شدن یکی از اردر ها اون را منیج میکنه تا به سود مورد نظر برسه
این گزینه در بکتست بسیار عالی جواب داده بود وهیچ عنوان حساب در خطر نبود البته در بکتست از این گزینه من هیچ وقت در فوروارد استفاده نکردم به علت نداشتن وی پی اس
من خودم با مارکت لندن با این کارکردم و وقتی معامله در سود نشست دیگه کار اکسپرت را برای اون روز تمام می کردم
================================================== =========================
دیگه باقیش هم با دوستان
فقط یک نکته یادم رفت هر 5 هزار دلار یک دهم لات تنظیم بشه بیس لات اکسپرت
ارادتمند-علیم
نظر