حذف پیام ............
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
دنیای تریدری
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط zarrinmehr نمایش پست هادوست عزیز من از این اموزش ها هیچ اطلاعی نداشتم ولی لینکی که گذاشتید را مطالعه کردم و متاسفانه قادر به دانلود فایل های اموزشی نیستم ایا امکان دارد فایل ها را بصورت سی دی دراورید و به ما بدهد؟
با تشکربا سلام
برای کسب هرگونه اطلاعات در باره نحوه دانلود ویا ....... به سایت مربوطه مراجعه نمایید
باتشکر
بهرامبهرام دانش
نظر
-
نوشته اصلی توسط zarrinmehr نمایش پست هادوست عزیز من از این اموزش ها هیچ اطلاعی نداشتم ولی لینکی که گذاشتید را مطالعه کردم و متاسفانه قادر به دانلود فایل های اموزشی نیستم ایا امکان دارد فایل ها را بصورت سی دی دراورید و به ما بدهد؟
با تشکرباسلام
سوال خود را با مسولین سایت قیمتها مطرح کنید .
باتشکر
بهرامبهرام دانش
نظر
-
سلام
من 9 تا 18 وقتم آزاده اگر امکان داره چون 3 سال ریل دارم استرس ترید ندارم .من رو یه جایی کنار نیما قرار دهید ممنونتان میشوم....WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
نوشته اصلی توسط NimaAzadi نمایش پست هاسوال 2 : از کدام ابزار تکنیکال احساس راحتی بیشتری می کنید ؟
من از روش حس بازار ترید میکنم ، و از این روش حال میکنم بدون اندیکاتورها.... کار میکنم.روش جدید پیوت درمانی شما هم کلی لذت می برم واستفاده میکنم.
با تشکرWE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
arman68
نوشته اصلی توسط NimaAzadi نمایش پست هاسوال : چرا بخش اعظم معامله گران در این بازار دنبال سودهای نجومی هستند؟
خوب معلومه رویا هم راحتتره ، هم شیرین تر
نظر
-
نوشته اصلی توسط NimaAzadi نمایش پست هاسوال : چرا بخش اعظم معامله گران در این بازار دنبال سودهای نجومی هستند؟
به دید یک شغل بهش نگاه نمی کنند
با این ذهنیت وارد بازار می شوند که این بازار میتونه آدم رو در مدت کوتاهی به پول های هنگفت برسونه.
در صورتی که اگر به دید یک بیزنس به بازار نگاه کنند و قوانین بیزنس رو رعایت کنند احتمال شکست خوردنشون به شدت پایین میاد.
ولی متاسفانه تفکر این دسته از معامله گران اینه که نهایت استفاده رو از لوریج ببرند و با یکی دو معامله بار خودشون رو ببندند.
نظر
-
من هم با نظر آقای آرش موافقم چون همه خودشونو درگیر لوریج می کنن و انتظار دارن که معادل لوریج از بازار سود ببرند در حالی که اگه من حساب کنم که چقدر سرمایه گذاشتم و در قانون تجارت این سرمایه من در یک تایم تجاری چقدر باید سود داشته باشد حتما" در سود گیری از این بازار موفق میشوم, البته در این بازار سود های نجومی وجود دارد نه اینکه نباشد اما دست رسی به آن برای ماها بدلیل عدم آگاهی از بازار و دانش کافی و نداشتن اون حس بازار شناسی میتونم بگم که بعید به نظر می رسه پس بهتره از رویا بیرون بیایم و مثل بقیه تجارت ها مشغول کار بشیم تا آهسته آهسته به اون سود سرشار برسیمآنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
پی دی اف شبانه : دانلود
پاور پوینت پترن 123 : دانلود
پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی
نظر
-
نوشته اصلی توسط NimaAzadi نمایش پست هاسوال : چرا بخش اعظم معامله گران در این بازار دنبال سودهای نجومی هستند؟ویرایش توسط mojtabafx : https://www.traderha.com/member/3617-mojtabafx در ساعت 12-30-2011, 02:08 AM
نظر
نظر