تشکیل تیم صد نفره
با سلام وتشکر از استاد عزیز بابت تشکیل تیم 100 نفره
من پیشنهاد میکنم در ابتدا برای این کار جالب و بزرگ:
1-مشخص نمودن سرفصلی کلی که در حال حاضر برای تیم حکم اساسنامه رو داشته باشه
2-اساسنامه
3- تشکیل یک تیم قوی تحت عنوان یک شرکت
4- مشخص نمودن اعضای هیئت مدیره
5- سرمایه گذاری اعضای تیم به میزان توانایی فرد و در اختیار داشتن میزانی مشخص از سهام باتوجه بمیزان سرمایه
6- شروع معاملات در بازارهای مالی و بورس
7-دسته بندی بچه ها تحت عنوان گروهای مختلف با توجه به توانایی های فردی آنها
8- کمک بدوستانی که ضعیفتر هستند یعنی در هر گروه یک یا دو نفر مسلط باشند.
9-داشتن فعلا یک سایت و ارتباطات مداوم اعضا از طریق چت و اس ام اس -و بعدا دفتر و تشکیلات بهتر
10- داشتن روابط قوی از نظر تبلیغات و گرفتن کارهای جانبی از جمله مشاورات مالی به شرکت های بزرگ و درامد زانمودن شرکت
11-فکر میکنم در کنار معامله گری در بازارهای مالی تنها و تنها دو یا سه کار خوب مشاوره به شرکت های بزرگ مالی و حتی بانکها میتواند این گروه پرقدرتی را که در راسش دوستی چون نیمای عزیز میباشد را تبدیل به یکی از قویترین شرکتها نماید.
12- ارائه تحلیل در سطح آسیا و حتی بازارهای مالی جهانی بشرط رعایت دیسیپلین و پشتکار دوراز دسترس نمیباشد.
13- از امروز خودمان را جدی بگیریم مثل یک خانواده خوب و قوی باشیم , ما میتوانیم.
بامید موفقیت
با سلام وتشکر از استاد عزیز بابت تشکیل تیم 100 نفره
من پیشنهاد میکنم در ابتدا برای این کار جالب و بزرگ:
1-مشخص نمودن سرفصلی کلی که در حال حاضر برای تیم حکم اساسنامه رو داشته باشه
2-اساسنامه
3- تشکیل یک تیم قوی تحت عنوان یک شرکت
4- مشخص نمودن اعضای هیئت مدیره
5- سرمایه گذاری اعضای تیم به میزان توانایی فرد و در اختیار داشتن میزانی مشخص از سهام باتوجه بمیزان سرمایه
6- شروع معاملات در بازارهای مالی و بورس
7-دسته بندی بچه ها تحت عنوان گروهای مختلف با توجه به توانایی های فردی آنها
8- کمک بدوستانی که ضعیفتر هستند یعنی در هر گروه یک یا دو نفر مسلط باشند.
9-داشتن فعلا یک سایت و ارتباطات مداوم اعضا از طریق چت و اس ام اس -و بعدا دفتر و تشکیلات بهتر
10- داشتن روابط قوی از نظر تبلیغات و گرفتن کارهای جانبی از جمله مشاورات مالی به شرکت های بزرگ و درامد زانمودن شرکت
11-فکر میکنم در کنار معامله گری در بازارهای مالی تنها و تنها دو یا سه کار خوب مشاوره به شرکت های بزرگ مالی و حتی بانکها میتواند این گروه پرقدرتی را که در راسش دوستی چون نیمای عزیز میباشد را تبدیل به یکی از قویترین شرکتها نماید.
12- ارائه تحلیل در سطح آسیا و حتی بازارهای مالی جهانی بشرط رعایت دیسیپلین و پشتکار دوراز دسترس نمیباشد.
13- از امروز خودمان را جدی بگیریم مثل یک خانواده خوب و قوی باشیم , ما میتوانیم.
بامید موفقیت
نظر