اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط @E1eCtr نمایش پست ها
    خلیل جان گل میدونی که واسم خیلی عزیزی ولی این حرفت رو به هیچ وجه قبول ندارم. من نمیدونم کی توی فرومهای ایرانی جا انداخته که معامله گران بزرگ دنیا سالی 100% درمیارن؟ همین فکرامون رو کوچیک کرده. توی ایران با تورم بالای سالی صد در صد برای چی بجنگیم؟ لابد پولمون به دلاره و تورم نمیخوره؟

لری ویلیامز توی مسابقات جهانی رکورد یکساله
    11376% رو داره. به این میگن معامله گر بزرگ دنیا. صد در صد کجا بود؟ مگه لری شاخ داره یا دم؟ تازه دوستام میگن من از لری خوش تیپ ترم. نه اونجوری خوبه که بعضیا دنبال هفته ای صد در صد میگردن نه اینجوریش. بابا ماهی یه درصد هر کی خواست بده من براش در بیارم. نگید تبلیغ مدیریت سرمایه کردا! میگم من با این سواد کم و مدیریت ذهنی خرابم میتونم پس انصافا فکر کنم حداقل 90% بتونن. از روی تحلیل های اساتید همین فروم چشم بسته پوزیشن بگیریم ماهی بالای یک درصد درمیاد. خواهشا هدف رو کوچیک نکنیم. من واسه بیست میخوندم همیشه به زور قبول میشدم حالا بیام واسه ماهی یه درصد برم جلو میترسم آخرش یه کاری دست خودم بدم.

پ.ن: یه سالم دختر 17 ساله ی لری توی یه سال هزار درصد سود کرد و توی مسابقات جهانی اول شد. تماما مستند هست و هر کی لینک خواست بگه بذارم

البته برای بار دوم امروز از پیام عزیز معذرت خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک خوبشون رو با حرفای کم اهمیت اشغال کردم و طبق اسم تاپیک نظرات من کلا شخصی است.
    الکترای عزیز

مبنای محاسبات بر اساس ریسک و ضرر هست نه سود!

با عرض معذرت ( تریدرهای تازه کار برنامه خودشان را بر اساس سود تنظیم میکنند بدون آنکه برنامه منسجمی برای ضررها داشته باشند)

لری ویلیامز هم اگر چنین رکورد تاریخی ثبت کرده مطمئن باشید برای کنترل ریسک برنامه خیلی قوی داشته .

راه دور نرو . در فروم سرمایه دوستان شاهد رشد 100 دلار به 120 هزار دلار بودند! این پروسه 1سال و نیم طول کشیده .

این که ما یک نمونه سود افسانه ای را مبنا قرار بدیم و از مسائل اصلی سطحی بگذریم مشکل را عمیقتر میکند.

ما در ایران باشیم یا زیمباوه یا در ژاپن و سوئد فرقی به حال بازار نمیکنه .بازار یه واقعیتهایی داره و ما یه محدودیتهایی .

مبنا را باید بر اساس دلار قرار دهید.
    ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 08-17-2013, 07:55 PM

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
      الکترای عزیز

مبنای محاسبات بر اساس ریسک و ضرر هست نه سود! با عرض معذرت ( تریدرهای تازه کار برنامه خودشان را بر اساس سود تنظیم میکنند بدون آنکه برنامه منسجمی برای ضررها داشته باشند)

لری ویلیامز هم اگر چنین رکورد تاریخی ثبت کرده مطمئن باشید برای کنترل ریسک برنامه خیلی قوی داشته .

راه دور نرو . در فروم سرمایه دوستان شاهد رشد 100 دلار به 120 هزار دلار بودند! این پروسه 1سال و نیم طول کشیده . این که ما یک نمونه سود افسانه ای را مبنا قرار بدیم و از مسائل

اصلی سطحی بگذریم مشکل را عمیقتر میکند.

اینکه ما در ایران باشیم یا زیمباوه یا در ژاپن و سوئد فرقی به حال بازار نمیکنه . بازار یه واقعیتهایی داره و ما یه محدودیتهایی . مبنا را باید بر اساس دلار قرار دهید.
      پیام جان همیشه نوشته هات زیباست. سریع اومدم پست بزنم چون میدونم شما میای خیلی ها میخوان سوال بپرسن. در مورد مبتدی بودن که بسیار هستم مخصوصا در بحث تریدری برای همین ازتون خواهش دارم اون خط قرمز رو یک مقدار بیشتر باز کنید. و در مورد ضریب کلی هم یه توضیحی بدید. کی و چه جوری باید پیاده سازی بشه. من سه ماه به کسی سیگنال میدم البته اسم سیگنال قشنگ نیست دوستم بود هر معامله ای باز میکردم به اون هم میگفتم و در کمال تعجب من به سختی آخر سر یر به یر شدم و اون طرف سود خوبی کرد. اینجا بود که گفتم مارک داگلاس من شرمندتم آخه اول کتابهاش رو میخوندم پیش خودم میگفتم این دیگه چی میگه روش خوب باشه حله دیگه. الان میگم نه تریدر باشی با یه مک دی هم سود میکنی.

پیام جان برای بار چندم شرمندگیم رو از شلوغ کردن تاپیک پر محتواتون اعلام میکنم. امیدوارم خداوند برکت به معاملات و زندگی شما استاد گرانقدر دهد.

نظر

• ممنون الکترای عزیز از دعای خیرت. امیدوارم زندگی همه همراه سلامتی و شادی باشد.

آنچه اتفاق خواهد افتاد را میتوان پیشگویی کرد؟ آنچه میتوان در نظر داشت ترازیست یا شرایطیست که اگر اتفاق بیافتد معامله ما مواجه با ضرر است.

از آینده هیچی نمیدانیم فقط میدانیم که اگر تحت شرایطی خاص وارد بازار شویم احتمال آنکه سود کنیم بیشتر از ضرر است.

پس مبنای کار تعیین ریسک است و تا زمانی که سودی قطعی نشده رویش حساب نمیکنیم.

اگر پرفومنسی را مد نظر دارید باید ببینید میزان دراو داون ثبت شده و دراوداون مخفی آن چقدر است نه اینکه فقط سود را مبنا قرار دهید.

خیلی ساده است: فرض کن 100 هزار دلار سرمایه دارید و میخواهید بین دو معامله گر یکی را برای مدیریت سرمایه انتخاب کنید.

پرفومنس یکی از آن دو دراوداون 60% و سود سالانه 200% را ثبت کرده و دیگری دراوداون 10% و سود سالانه 60%.

خوب فکر کن بهش ببین اگر در شرایط واقعی باشی کدوم پارامتر مهم هست.؟

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• دوستم بهم زنگ زد گفت :

بیا سهام شرکت پگاه را بخر. هر سهم آن 250 تومان است.

گفتم من 1000 تومن دارم لطفا برای من 4 سهم بخر. اندکی فکر کردم و سوالی پرسیدم:

به نظرت اگر قیمت چند بشه این معامله کارش تمومه.؟

گفت اگر هر سهم 200 تومن بشه .

گفتم نمیشه برای من با 1000 تومن 20 سهم بخری و اگر قیمت به 200 تومن رسید من طلبی از تو نخواهم داشت .

قبول کرد !!

اینگونه دوستم به من 5 برابر قدرت مالی ام اعتبار داد و من هم این خطر را قبول کردم که اگر هر سهم 20% افت کند سرمایه ام را از دست بدهم.

با رشد قیمت تا 500 تومان در هر سهم من صاحب سودی برابر با 5000 تومن معادل 500% سرمایه ام شدم.

ادامه دارد ... !!!

نظر

• با رسیدن قیمت هر سهم به 500 تومان حالا من صاحب 6000 تومان سرمایه هستم.

با دوستم صحبت کردم و نظرش این بود این سهم همچنان رشد خواهد کرد.

کمی فکر کردم و گفتم حالا من 6000 هزارتومان نزد تو اعتبار دارم آیا میتوانم درخواست کنم معادل اعتبارم 12 سهم 500 تومانی برایم بخری.

گفت چه مانعی دارد تو نزد من 6000 تومان داری و میتوانی به سهم هایت اضافه کنی .

کمی فکر کردم و سوالی به ذهنم رسید:به نظرت قیمت هر سهم چقدر شوداین معامله جدید کارش تمام است! ؟

گفت به 400 تومان در هر سهم برسد.

گفتم میتوانی برای من 40سهم بخری که مجموعش با 20 سهم قبلی بشود 60 سهم

و اگر قیمت هر سهم به 400 تومان رسید من از تو طلبی نخواهم داشت؟. قبول کرد!

پس از مدتی قیمت هر سهم به 750 تومان برای هر سهم رسید و بدین ترتیب سرمایه من نزد دوستم برابر با 21000 هزار تومان شد.

شاید آسان ترین راه برای تعریف لوریج همین داستان باشد.

میدانید که رشد معادل 200% در بازار سهام شدنی هست و البته سقوط 100% هم شدنی هست.!

به همین دلیل معمولا بروکرها برای معاملات سهام لوریج پایینی ارائه میدهند.

در بازار فارکس ما شاهد چنین نوساناتی نبودیم و نخواهیم بود!( آیا این یک مزیت است نسبت به بازارهای دیگر یا یک ضعف؟)

با الگو برداری از بازار سهام و در نظر گرفتن بدترین اتفاقی که میتواند بیفتد خیلی هوشمندانه تر میتوان از امتیاز لوریج بهره برد.

بازیگران بزرگ بازار بر روی ارزها و کالاها معامله نمیکنند! سرمایه گذاری میکنند.

و همانطوری که جیم راجرز در مصاحبه اش گفت: چه کسی اهمیت میدهد که شما در چه قیمتی معامله کردید؟

عدم توجه بازیگران بزرگ به جزییات چارت باعث بوجود آمدن آشفتگی هایی در چارت میشه که ما آن را استاپ هانتینگ یا کرم بازار یا ... میخوانیم.

تضاد رفتار معامله گری ما با رفتار بزرگانی که بدون لوریج معامله میکنند بخش بزرگی از مشکلات را ناشی میشود.

به طور مثال وقتی قیمت یورو به 1.2800 میرسد و ما با استاپ 1.2750 با بالانس 1000 دلار معادل 3% ریسک میکنیم( یعنی 0.06 لات )

از لوریج 6 استفاده کردیم و 50پیپ ریزش برای ما یه ضرر سنگین میشود.

در حالی که سرمایه گزاران زمانی 3% ضرر میکنند که یورو 400 پیپ نزول کند(یعنی 4سنت)

نمونه این نوع معاملات را می توانید در تاپیک بورسی همین فروم ببینید.

در آنجا صاحب تاپیک میگوید این هفته یا امروز فلان سهم را خریدارم! چه کسی اهمیت میدهد که 10 تومان پایین تر یا بالاتر سهم گیرت آمده؟

به نظرم این رفتار اصلی بازار است که ما باید درک کنیم.

اگر موافقید بحث را حول دو مسئله ادامه دهیم.

-راه حل برای مبارزه با عدم نظم بازار

-لوریج و راه حل استفاده مناسب از این امتیاز

پ.ن:
            نظرات کاملا شخصی است و برآمده از تصورات من و شنیده های جسته و گریخته ایست که داشتم.
            ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 08-18-2013, 02:59 AM

نظر

• مثل اين است كه معامله گران خرده پا با يك قاشق چايخوري با قراردادن يك تكه سنگ زير كمر قاشق قصد برداشتن آبي به اندازه يك گالن را داشته باشند.

در حاليكه بزرگان بازار با ظرفي به بزرگي يك گالن باندازه يك 20 ليتري قصد سرمايه گذاري در اين بازار را دارند.

اميدوارم با ذكر اين مثال تونسته باشم دركم از مطلب شما رو رسونده باشم.

بله پيام جان با هر دو مورد موافقم.

شادي پايدار
              Think / Act / Enjoy

نظر

• درود؛

بحث بسیار جالبی ست و مشتاقانه دنبال می کنم. ترجیح می دهم بیشتر خواننده باشم، اما فقط یک نکته:

به نظرم، از عوامل اصلی عدم موفقیت یک معامله گر، اغتشاش ذهنی اوست. یعنی آنقدر اطلاعات مختلف (پیوت ها، سطوح فیبوناچی، الگوهای هارمونیک، الگوهای کلاسیک، ...) در تایم-فریم های مختلف به ذهن معامله گر وارد می شود که او را دچار نوعی فلج ذهنی و بی تصمیمی و آشوب درون می کند و نهایتاً از معامله درست بازمی ماند.

راهکاری که می توان درنظر گرفت این است که :

1- پیش از معامله، یک تحلیل از روند جفت-ارز/کالا داشته باشیم. یعنی مشخص کنیم که مثلاً تا زمانی که سطح x نشکسته، روند صعودی است و من دنبال فرصت های خرید هستم و لاغیر.

2- به هنگام پوزیشن گیری، فقط روی معامله گری تمرکز کنیم بدون هیچ bias ذهنی. یعنی دقیقاً سعی کنیم مختصات معامله گری در ذهن ما باشد و نه هیچ چیز دیگر. یعنی در واقع به نوعی رهایی از دانستگی به قول کریشنا مورتی برسیم و نوعی خلاء و آرامش ذهنی.

داستانی که الکترای عزیز گفت حقیقت دارد. بسیاری هستند که بدون آنکه اطلاعات زیادی درباره بازار و شیوه های مختلف تحلیل آن داشته باشند، سودهای خوبی از بازار بیرون می کشند.

Ignorance Bliss

شاد باشید

نظر

• به نظرم این یک شرایط خرید از کف هست!!

نظر

• درود
                    پوند - دلار

قیمت به انتهای مثلث رسیده و شاهد واگرایی هستیم ولی انگار نه انگار که یه جماعت منتظر ریزش قیمت هستیم !! مگر این ساپورت سالیانه در محدوده مشخص شده تکلیف مارو روشن کنه.

هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• پوند دلار

یک پترن ولفی در تایم فریم چهار ساعته پوند دلار ، هنوز برای فروش زود می باشد و برای خرید هم پر ریسک ، من فعلا فقط تماشا میکنم. برای فروش با سل استاپ وارد میشم .
                      فایل های پیوست شده
                      ویرایش توسط حسین مؤذن : https://www.traderha.com/member/10378-حسین-مؤذن در ساعت 08-19-2013, 02:10 PM دلیل: اضافه کردن تصویر با کیفیت
                      از دی که گذشت هیچ ازو یاد مکن فردا که نیامده است فریاد مکن
                      بر نامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

نظر

• نوشته اصلی توسط حسین مؤذن نمایش پست ها
                        یک پترن ولفی در تایم فریم چهار ساعته پوند دلار ، هنوز برای فروش زود می باشد و برای خرید هم پر ریسک ، من فعلا فقط تماشا میکنم. برای فروش با سل استاپ وارد میشم .
                        حسین آقا لطقا از روش زیر برای آپلود تصویر استفاده کنید.

شیوه بارگزاری فایل یا عکس

تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

• نوشته اصلی توسط حسین مؤذن نمایش پست ها

نظر

• درود حسین جان

بعضی ها با چارت شلوغ خیلی راحت کار میکنند و برای من خیلی عجیبه!! فکر کنم شما هم از اون دسته افراد هستید. ؟!

اندیکاتور advanced adx به نظرم خوش کار تر از ADX هست البته اگر از شاخص ADX و di+- همزمان استفاده میکنی اندیکاتور advanced adx خوش کار تر هست.

نظر

هر دو طرف قفس معتبر شده.

با توجه به 1،2،3 پایین و حمایت سقف سابق به نظر تراکم شکننده است.

قواعد کلاسیک عمل میکنند. البته تراکم مربوط به هفته قبل بود و با ورود به هفته جدید قفل بالای چارت باز شد.

نظر

درود حسین جان

بعضی ها با چارت شلوغ خیلی راحت کار میکنند و برای من خیلی عجیبه!! فکر کنم شما هم از اون دسته افراد هستید. ؟!

اندیکاتور advanced adx به نظرم خوش کار تر از ADX هست البته اگر از شاخص ADX و di+- همزمان استفاده میکنی اندیکاتور advanced adx خوش کار تر هست.
                                درود پیام جان
                                سپاس بابت نکته ای که فرمودید
                                منم مثل شما و آلبرت انیشتن بزرگوار معتقدم که نبوغ در سادگی است . شلوغی چارت من مثل به هم ریختگیِ اتاقم و در عمق بیشتر ذهنم نشات میگیره و دارم روش کار میکنم.
                                سپاس بابت معرفی اندیکاتور
                                بعدها راجع به این چارتم توضیح میدم اما قبول میکنم که همه ی این اندیکاتورها در این تحلیل دخیل نبودند و نمی بایست روی یک چارت باشند.
                                ارادتمندم

نظر

پردازش ...
                                X