اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام پیام جان شرمنده داخل تاپیکتون فضولی میکنم
    یه چنین ایده ای در ذهن دارم و داشتم میخواستم تاپیک براش شروع کنم گفتم شاید مرد علاقه دستان قرار نگیره
    اخه جسارت نباشه ما ایرانی ها کمی خسیس هستیم اگه چیزی داشته باشیم دوست نداریم کسه دیگی داشته باشه
    من در خدمتت هستم چندتا چیز خوب برا بچه ها رو می کنم انشالله

راستی پیا حان sonic r میپسندی ؟

ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 09-05-2013, 09:38 AM
    (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

نظر

• سلام همشهری خوبی؟
      RSI نه به شکل دیفالت با یک کمی تغییرات قدرت روندادامه دار بودن روند نقاط برگشت(الامان) ونقاط ادمه روند رو خیلی زیبا به ما نشون میده والبت واگرایی
      نکته هرکدوم ازاین خطوط یه حرفی داره مخصوصا قدرت روند

ویرایش توسط aryaqwa : https://www.traderha.com/member/2886-aryaqwa در ساعت 09-04-2013, 11:27 PM
      حتی اگه گاو هم باشی ، در صورتی که در جای مناسب قرار بگیری ، کسانی پیدا می شوند که تو را بپرستند!!

لطفا کروکدیل باشید!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• [QUOTE=k1332;89227]سلام پیام جان شرمنده داخل تاپیکتون فضولی میکنم
        یه چنین ایده ای در ذهن دارم و داشتم میخواستم تاپیک براش شروع کنم گفتم شاید مرد علاقه دستان قرار نگیره
        اخه جسارت نباشه ما ایرانی ها کمی خسیس هستیم اگه چیزی داشته باشیم دوست نداریم کسه دیگی داشته باشه
        من در خدمتت هستم چندتا چیز خوب برا بچه ها رو می کنم انشالله

راستی پیا حان sonic r میپسندی ؟

درود شهرام جان

بخیل بودن صفت انسانی است به نژاد خیلی ربطی نداره!!

روال است که در بازارهای سرمایه اطلاعات رد و بدل بشه . دلیل واضحی هم داره ، پژواک اطلاعات شخصی بسیار رسا تر از اطلاعات میشه!

اگر جز این بود ، هیچ وقت ولز وایدر مکدی رو در کتابش مطرح نمیکرد ، بیل ویلیامز ao و الیگیتور ، الدر force index و ...

به مرور همه در می یابند که آنچه سود آور است تریدر است نه ابزار !

ایده ها را نباید پراکنده مطرح کنید ، باید یک به یک وقت بگذارید و برید سراغ بعدی.

سونیک را دیدم ولی هیچ وقت تستش نکردم . فکر کنم خودش یک تاپیک مجزا میطلبه و همت بالا ...

از مطرح کردن ایده بیش از همه خودت سود میبری. با خیال راحت مطرح کن .

ارادتمند
        ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 09-05-2013, 09:37 AM

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
        2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
        3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
        4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
        5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
        6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
        7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط aryaqwa نمایش پست ها
          سلام همشهری خوبی؟
          RSI نه به شکل دیفالت با یک کمی تغییرات قدرت روندادامه دار بودن روند نقاط برگشت(الامان) ونقاط ادمه روند رو خیلی زیبا به ما نشون میده والبت واگرایی
          نکته هرکدوم ازاین خطوط یه حرفی داره مخصوصا قدرت روند

درود آریا جان

ممنونم دوست من. شما خوبی؟

آریا جان ممنون میشم در مورد تنظیمات و نحوه استفاده ای که میبری توضیحاتی بدی.

ارادتمند

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• درود بر همه دوستان و شب بخیر

اگر قرار باشه من فقط 3 تا اندیکاتور انتخاب کنم و برم واسه خودم ترید کنم انتخاب من پیوت - مکدی - بولینگر باند خواهد بود. در مورد توانایی های این 3 ابزار بعید میدانم تا 5 سال دیگر هم من به نهایت آن برسم. بینهایت قوی دقیق و برای همه نوع سلیقه جواب گو خواهد بود. چون برای همه نامی آشنا دارند فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر باشد.
            هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
              درود آریا جان

ممنونم دوست من. شما خوبی؟

آریا جان ممنون میشم در مورد تنظیمات و نحوه استفاده ای که میبری توضیحاتی بدی.

ارادتمند
              سلام روزخوش ممنون پیام عزیز

اول بگم من سوادم مث شما نیست ونمیتونم خیلی تحلیلگرانه صحبت کنم بنابرایت به زبئن خودم میگم

از بالا به پایین خط 80رو ندیدم کسی روی rsiاستفاده کنه یه چیز من دراوردی از خودمه اما استفاده:برخورد به 80معمولا نقطه خوبی برای خروجه چون بعد ازاون قیمت معمولا شروع به اصلاح میکنه وما با یک های

طرف هستیم تایم فریم هم 4ودیلی معمولا برخورد به 80یعنی با یک خرید پرقدرت طرف هستیم واحتمالا یک روند جدید اغاز شده برخورد به 80به هیچ عنوان به معنی برگشت قیمت نیست

عبوراز 80یعنی خرید به شدت پرفشار ومطلقا فروش نداریم

یه ترکیب که خیلی دوست دارم تو 1ساعته ودر 2روز اول بازار اتفاق میفته حرکت برخورد به 80 وبرگشت بازار

اما.................

معمولا گاها وقتی 4ساعته وروزانه قیمت به 80برخورد میکنه برگشت روند نزدیک است

خیلی شرمنده تاپیکت شلوغ شد اگه اجازه بدی بقیه خطوط تو پستهای دیگه بگم
              حتی اگه گاو هم باشی ، در صورتی که در جای مناسب قرار بگیری ، کسانی پیدا می شوند که تو را بپرستند!!

لطفا کروکدیل باشید!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• سلام پیام جان
                این اولیش بگیر که امد
                تقدیم به شما و دیگر دوستان فقط دست کم نگیریدش

-----------------------------------------
                http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...8401596451.rar

نظر

• پیام حان شرمنده خواستم برات پیام خصوصی بدم دسترسی نداشتم
                  یه سیستم 500 دلاری دارم خواستم روش کار کنی و ریز کاری و چگونگی پوزیشن گیری باهاش را دربیاری
                  و اگه بشه با همکاری یک دیگر بهینش کنیم
                  ارادت این ایدی منسنجرم هست
                  fxshahramtrader@yahoo.com

نظر

• این گراف منه
                    2013.07.28 _ 2013.09.05 حدودا 35 روز
                    به نظرتون این تلاطم بالانس معنیش اینه که باید این استراتژی رو کنار بذارم؟

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
                    معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------------
                    «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                    هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

• علی جان

حدود 60 معامله گرافت منفی بود و تجربه من میگه صعودهای اخیرت با مدیریت سرمایه نبوده! مگر اینکه ریسک به ریوارد سیستمت خیلی عجیب باشه.

اُور ترید هم هستی شدید!!

اگر همه چی طبق پلان بوده(یعنی با تزدیک شدن به مارجین کال قمار نکردی) کمتر پوزیشن بگیر (به قول احسان فقط 7 ستاره ها رو بگیر) ببین وضعیت تثبیت شده تر میشه؟!

نظر

علی جان

حدود 60 معامله گرافت منفی بود و تجربه من میگه صعودهای اخیرت با مدیریت سرمایه نبوده! مگر اینکه ریسک به ریوارد سیستمت خیلی عجیب باشه.

اُور ترید هم هستی شدید!!

اگر همه چی طبق پلان بوده(یعنی با تزدیک شدن به مارجین کال قمار نکردی) کمتر پوزیشن بگیر (به قول احسان فقط 7 ستاره ها رو بگیر) ببین وضعیت تثبیت شده تر میشه؟!
                        سلام پیام جان
                        ریسک هر معامله 4_5 درصد بیشتر نبوده، متاسفانه تعداد پوزیشنهای پشت سر هم که ضرر شده زیاد بوده
                        و طبق پلانم رفتم جلو
                        البته همین جمله آخر که گفتی مشکل منه، متاسفانه چون ریوارد به ریسکم بالاست ( گاهی 10 به 1 هم میشه ) همین ریوارد به ریسک باعث میشه نتونم از موقعیت های کمتر مطمئن چشم پوشی کنم.
                        وقتایی که موقعیت های کمتر مطمئن رو نمیگیرم و میره تارگت میخوره، همه فکرم میشه حساب کردن اینکه اگه گرفته بودم چقدر فرقش بود

به نظرت اگه بتونم فقط موقعیت های خوب رو بگیرم این سیستم به دردم میخوره؟ ( مخصوصا در شرایطی که لوریج 10 باشه که مجبورم سبد معاملاتم رو تغییر بدم )
                        این حساب لوریج 100 داشته و دستم برای ایجاد تعادل در سبد باز بوده ( شاید به همین دلیل اور ترید به نظر میاد )

ممنون
                        ویرایش توسط روند یاب : https://www.traderha.com/member/6520-روند-یاب در ساعت 09-06-2013, 02:28 PM

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

نظر

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
                          سلام پیام جان
                          ریسک هر معامله 4_5 درصد بیشتر نبوده، متاسفانه تعداد پوزیشنهای پشت سر هم که ضرر شده زیاد بوده
                          و طبق پلانم رفتم جلو
                          البته همین جمله آخر که گفتی مشکل منه، متاسفانه چون ریوارد به ریسکم بالاست ( گاهی 10 به 1 هم میشه ) همین ریوارد به ریسک باعث میشه نتونم از موقعیت های کمتر مطمئن چشم پوشی کنم.
                          وقتایی که موقعیت های کمتر مطمئن رو نمیگیرم و میره تارگت میخوره، همه فکرم میشه حساب کردن اینکه اگه گرفته بودم چقدر فرقش بود

به نظرت اگه بتونم فقط موقعیت های خوب رو بگیرم این سیستم به دردم میخوره؟ ( مخصوصا در شرایطی که لوریج 10 باشه که مجبورم سبد معاملاتم رو تغییر بدم )
                          این حساب لوریج 100 داشته و دستم برای ایجاد تعادل در سبد باز بوده ( شاید به همین دلیل اور ترید به نظر میاد )

ممنون
                          علی جان

با عرض معذرت : قیف رو از سر تنگش میخوایم وارد بشیم!

سیستمهای اینترادی و ریسک به ریوارد بالا ، ریسک پایین میطلبه. هر چه استاپ نزدیکتر باشه احتمال تاچ شدنش هم بیشتر.

این سیستمها مزیت نسبیشون ریوارد خوب هست نه وینینگ ریشیو (winning ratio) پس باید با ریسک خیلی کم ورود کنی .

در همین گراف هم مشخصه که وقتی دوره ضرر میرسه کار به جاهای باریک میکشه.

یادت باشه : مبنای محاسبات فقط بر اساس ریسک و خطر هست نه سود!

فکر میکنم با کامبیز گیتی در ارتباط هستی . این سبک کار اوست (البته زمانی که در قیمتها فعال بود). به نظرم اشتباه هست که بخواهیم چنین بازی خطرناکی رو شروع کنیم.

نمیخوام شرّ به پا بشه . خلاصه میگم بهت : مسیر اشتباه هست.

قطعا با لوریج 10 موافقم . لوریج بالا زمانی به کار میاد که بخواهی از لوریج به نفع خودت سواستفاده کنی!! که بحث دنباله داری هست و ...

در برابر بازار نمیتونی زبل بازی در بیاری !

دنبال سراب ریسک به ریوارد نرو که جادوت میکنه! راههای خیلی کم استرس تر برای سود هست.

علی الحساب در مورد این سبک ،

مطمئن باش پوزیشن کمتر نتایج را بهتر خواهد کرد. پوزیشنها یک پکیج هست شامل مسائل روانی و تخصصی .

مسئله فقط این نیست که اگر فلان موقعیت رو میگرفتی چی میشد و نمیشد ، مسئله اینه که پوزیشنهای زیاد عواقب خطرناک روانی داره.

معامله مسئله ای تک بعدی نیست. بُعد اصلی روانشناسی است که باید در اولویت قرار بدیش.

ارادتمند

نظر

علی جان

با عرض معذرت : قیف رو از سر تنگش میخوایم وارد بشیم!

سیستمهای اینترادی و ریسک به ریوارد بالا ، ریسک پایین میطلبه. هر چه استاپ نزدیکتر باشه احتمال تاچ شدنش هم بیشتر.

این سیستمها مزیت نسبیشون ریوارد خوب هست نه وینینگ ریشیو (winning ratio) پس باید با ریسک خیلی کم ورود کنی .

در همین گراف هم مشخصه که وقتی دوره ضرر میرسه کار به جاهای باریک میکشه.

یادت باشه : مبنای محاسبات فقط بر اساس ریسک و خطر هست نه سود!

فکر میکنم با کامبیز گیتی در ارتباط هستی . این سبک کار اوست (البته زمانی که در قیمتها فعال بود). به نظرم اشتباه هست که بخواهیم چنین بازی خطرناکی رو شروع کنیم.

نمیخوام شرّ به پا بشه . خلاصه میگم بهت : مسیر اشتباه هست.

قطعا با لوریج 10 موافقم . لوریج بالا زمانی به کار میاد که بخواهی از لوریج به نفع خودت سواستفاده کنی!! که بحث دنباله داری هست و ...

در برابر بازار نمیتونی زبل بازی در بیاری !

دنبال سراب ریسک به ریوارد نرو که جادوت میکنه! راههای خیلی کم استرس تر برای سود هست.

علی الحساب در مورد این سبک ،

مطمئن باش پوزیشن کمتر نتایج را بهتر خواهد کرد. پوزیشنها یک پکیج هست شامل مسائل روانی و تخصصی .

مسئله فقط این نیست که اگر فلان موقعیت رو میگرفتی چی میشد و نمیشد ، مسئله اینه که پوزیشنهای زیاد عواقب خطرناک روانی داره.

معامله مسئله ای تک بعدی نیست. بُعد اصلی روانشناسی است که باید در اولویت قرار بدیش.

ارادتمند
                            ممنون پیام جان
                            راههای کم استرس تر چیه؟
                            میشه خواهش کنم یه تاپیک بزنی و قوانین استراتژی خودت رو توضیح بدی؟
                            یه تاپیک شخصی که تا قوانینت کامل بیان نشده کسی نتونه توش پست بزنه ( برای انسجام مطالب )
                            بعدش بازش کن که بچه هاا اشکالاتشون رو مطرح کنن
                            من راستش کم کم دارم کم میارم دیگه
                            ویرایش توسط روند یاب : https://www.traderha.com/member/6520-روند-یاب در ساعت 09-06-2013, 03:16 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
                              ممنون پیام جان
                              راههای کم استرس تر چیه؟
                              میشه خواهش کنم یه تاپیک بزنی و قوانین اساراتژی خودت رو توضیح بدی؟
                              یه تاپیک شخصی که تا قوانینت کامل بیان نشده کسی نتونه توش پست بزنه ( برای انسجام مطالب )
                              بعدش بازش کن که بچه هاا اشکالاتشون رو مطرح کنن
                              من راستش کم کم دارم کم میارم دیگه
                              علی جان

من در مقامی نیستم به بقیه بگم چه کنند یا نکنند! آنچه طبق تجربه بهش رسیدم رو بیان میکنم.

یه تاپیک هم ایجاد کردم بر اساس یک سیستم ساده ، ولی همه دوست دارن اول برن صفحه آخر کتاب رو بخونن!

اصلا نمیتونم تاپیک مونولوگ داشته باشم. حس نمیده!

راه کم استرس احترام به اصول کلاسیک هست.تایمفریم های میانی (4ساعته و روزانه) . مدیریت سرمایه . پذیرش ریسک .

پریشان حالی تا سال چهارم طبیعی است! نگران نباش ، فقط سعی کن هزینه گزافی برای تجربیاتت ندی ، بعد از چند سال مسائل برات حل میشه.
                              ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 09-06-2013, 03:25 PM

نظر

علی جان

من در مقامی نیستم به بقیه بگم چه کنند یا نکنند! آنچه طبق تجربه بهش رسیدم رو بیان میکنم.

یه تاپیک هم ایجاد کردم بر اساس یک سیستم ساده ، ولی همه دوست دارن اول برن صفحه آخر کتاب رو بخونن!

اصلا نمیتونم تاپیک مونولوگ داشته باشم. حس نمیده!

راه کم استرس احترام به اصول کلاسیک هست.تایمفریم های میانی (4ساعته و روزانه) . مدیریت سرمایه . پذیرش ریسک .

پریشان حالی تا سال چهارم طبیعی است! نگران نباش ، فقط سعی کن هزینه گزافی برای تجربیاتت ندی ، بعد از چند سال مسائل برات حل میشه.

خداوکیلی این طعنه بود یا واقعا همینطوره؟
                                من دقیقا از تابستون 88 شروع کردم تا الان میشه 4 سال
                                گاهی وقتا خیلی فشار روانی روم اومده اما نه از بابت پول
                                چون من تا حالا فقط 1200 دلار توی فــارکــس از دست دادم و بقیه تجربیات ضررم روی دمو بوده

پیام جان خودت از چه سالی وارد این گود شدی؟
                                و چقدر طول کشید تا متوجه بشی چی به چیه؟

مرسی
                                ویرایش توسط روند یاب : https://www.traderha.com/member/6520-روند-یاب در ساعت 09-06-2013, 03:31 PM

نظر

پردازش ...
                                X