اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
"نظرات شخصی است!"
بستن
X
-
سلام وعرض ادب. بعد از 8 ماه اومدم و اینجا نوشته خداحافظی پیام عزیزم رو دیدم. حالم واقعا خراب شد. فردی با یک شخصیت استثنایی که وقتی از محیطی میره قطعا تاثیر منفی میزاره. خیلی به ایشون ارادت دارم و امیدوارم بخاطر کوتاهی های من در حق ایشون منو ببخشند.
ارادتمندشب و صحرا و گل و سنگ---همه دل داده به آواز شباهنگ...........
نظر
-
در بیاد ماندن نام شما در ذهن آیندگان همان بس که منی که فرصت و قسمت هم کلامی با شما را نداشتم ، همچون همان شاگردانتان در زمان حضورتان ، از این پست ها و تجارب نهایت بهره را بردم .
انرژی مثبتم را که با خواندن این تجارب ، دایما تجدید می شود را نثار به تک تک ثانیه های زندگیتان می نمایم .
همایون ...
... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...
نظر
-
با درود
بعضی حرفا رو نمیشه نگفت ! اینجا نگم کجا بگم؟؟
مشکلات روانی معلول دیدگاه و ساز و کار نادرست ماست .مشکلات روانی عامل نیست.امیدوارم همگی موفق باشید.
تا دیداری دیگر بدرود ...
!Objects in the mirror are further than they appear
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
نظر
-
نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست هابا درود
مشکلات روانی معلول دیدگاه و ساز و کار نادرست ماست .مشکلات روانی عامل نیست.امیدوارم همگی موفق باشید.
تا دیداری دیگر بدرود ...
به نظرت من باور کنم که دوباره برگشتی و قصد داری همراهمون باشی؟
شاید باور نکنی ، با دیدن این پستت کلی انرژی گرفتم و از طرفی هم یاد گذشته افتادم که همه جوره هوای دوستان رو داشتی.
هر جا هستی پاینده باشی برادرهميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...
«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»
.
نظر
-
تا دیداری دیگر بدرود ...
پیام جان وقتت بخیر
میشه خواهش کنم محبت کنی بیشتر مطلب رو بازش کنی ؟
مثلا مشکل حرص و طمع که ریشه روانی داره چطور به دیدگاه نادرست ما بر میگرده ؟
آقا ممنون که دوباره جای سبز خودتون رو پر کردی
دست بوس شما حمیدتعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.
Make pips _____ Keep pips
Repeat
نظر
-
تا دیداری دیگر بدرود ...
به به، سلام و دو صد درود
در این زمانه تاریک و بی شمع ما، بسان نوری درخشیدی و ماه مجلس گشتی
.
.
.
.
.
.
.
چه پاچه خواری کردم، به به، به به
ولی خارج از شوخی منور کردید، ارادت مارا پذیرا باشید که گرفتیم چه فرمودیدنبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...
نظر
-
خدا کنه مدام حرف دل برایت پیش بیاید تا همه را اینجا بگی
و در بخش دیگر شاید بخشی از مشکلات روانی ,استفاده ناصحیح از سازوکار ( روش معاملاتی ) است که مقصر دانستن عوامل روانی معرفی میشود.
و بگفته بزرگ دین ما ,مولی علی (ع) که میفرمایند:
در کارهای خود نظم داشته باشید.
که اگر همین جمله ساده را بکار می بستم حالا در این جایگاه نبودم.نظم در استفاده از سازوکار و رعایت دقیق از روش بیشتر مشکلات را حل میکرد حتی با تعریف ساده روند و یک عدد مووینگ اورج ساده به جایگاههای بالای می توان رسید.
باز هم دیر نیست یک سالی است سعی در پیاده سازی این امر دارم
خدا خیر بده به پیام و دیگر دوستان که راه را برایم باز کردند
دست بوس شما
حمید
تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.
Repeat
نظر
-
تا دیداری دیگر بدرود ...
سلامی و درودی؛
سخن بسیار است، برادر، سخن بسیار است!
بیا ای زیرک و بر گول می.خند
بیا ای راه دان بر غول می.خند
چو در سلطان بی.علت رسیدی
هلا بر علت و معلول می.خند
اگر بر نفس نحسی دیو شد چیر
برو بر خاذل و مخذول می.خند
چو مرده مرده.ای را کرد معزول
تو خوش بر عازل و معزول می.خند
مثال محتلم پندار عزلش
تو هم بر فاعل و مفعول می.خند
یکی در خواب حاصل کرد ملکی
برو بر حاصل و محصول می.خند
سؤالی گفت کوری پیش کری
دلا بر سائل و مسول می.خند
وگر گوید فروشستم فلان را
هلا بر غاسل و مغسول می.خند
چو نقدت دست داد از نقل بس کن
خمش بر ناقل و منقول می.خند
.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
-
درود
ممنون نیما جان - شعرمولانا موضوعی نگفته باقی نذاشت . ظاهرا شما علاوه مسائل تخصصی کار ،در حواشی فلسفی و معنوی موضوع هم دستی بر آتش داری.
شرمنده دوستانی هستم که پستهای بنده را نقل قول میکنند و پاسخی نمیدهم. بازدیدشما عزیزان از این تاپیک خاک گرفته باعث افتخار است.
بنا بر عدم فعالیت بود اما این روزنه کوچک را برای ارتباط با شما بزرگوران هر از چندی گرد گیری خواهم کرد. ارادتمند
هر پوزیشن سفریست .گاهی سفر قندهار ، گاهی سفری به سرکوچه ...
ورودش مبدا سفر وخروجش مقصد . در این میان برای مسیر و حوادث احتمالی اش آماده هستید؟
یا تمام حواستان متوجه راهی شدن است؟
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
نظر
-
حکایتش حکایتِ درست کردن پازل 3000 قطعه است!
اوایلش قسمتهای آسون رو سریع میچینی ، گوشه ها رو میزاری بخش ساده تصویر که رنگبندی متفاوتی نسبت به بقیه تصویر داره رو سریع میچینی .
احساس میکنی پازل چند روز دیگه تکمیله!
میرسی به قسمتهایی که تم رنگ و موضوع خاصی نداره سرعت چیدن میشه 10 قطعه در روز کم کم نا امید میشی... پازل تموم شدنیه؟!
اونایی که سمج و پر حوصله هستند به قسمتهای آخر میرسن .
زمانی که با دیدن جای خالی پازل میدونی باید بری سراغ کدوم قطعه ، نه اینکه با دیدن قطعه پازل به این فکر کنی باید بری سراغ کدوم قسمت پازل!!!ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 04-11-2014, 11:16 PM
نظر
-
به این نکته فکر کردین ، بعد از بریک اوت یه منطقه مهم قیمت چرا به مسیرش ادامه میده؟ در حالی که از نظر ما قیمت حرکتش رو انجام داده و برای خرید دیر شده چرا تقاضا وجود داره؟
بازیگران اصلی بر چه مبنایی معامله میکنند که رالی های پر قدرت شکل میگیره ؟و ما هاج و واج هر روز فقط نظاره گر و منتظر میمانیم بلکه تسویه ای در بازار صورت بگیره و تصمیم به ورود بگیریم.
نظر
-
نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست هاحکایتش حکایتِ درست کردن پازل 3000 قطعه است!
اوایلش قسمتهای آسون رو سریع میچینی ، گوشه ها رو میزاری بخش ساده تصویر که رنگبندی متفاوتی نسبت به بقیه تصویر داره رو سریع میچینی .
احساس میکنی پازل چند روز دیگه تکمیله!
میرسی به قسمتهایی که تم رنگ و موضوع خاصی نداره سرعت چیدن میشه 10 قطعه در روز کم کم نا امید میشی... پازل تموم شدنیه؟!
اونایی که سمج و پر حوصله هستند به قسمتهای آخر میرسن .
زمانی که با دیدن جای خالی پازل میدونی باید بری سراغ کدوم قطعه ، نه اینکه با دیدن قطعه پازل به این فکر کنی باید بری سراغ کدوم قسمت پازل!!!
آی گفتی سمج ...
خدا می دونه که با دیدن نام دوباره شما انرژی دوصد چندان می گیریم و صد البته نام آرش جان.
از این قطعه پازل ها بسیار است فقط فاصله گرفتن از متن اصلی بازار التیام بخش است.
خدا بیامرزه پدر تمساح بیل ویلیامز رو و البته راهبر این تمساح گردن کش را که برای حرکت در جوی روان البته با حرکتی برخالی (فرکتال) حرکت با تمساح را آسان کرده.
ارادتمند شما حمید
تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.
Repeat
نظر
-
نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست هاسلام و عرض تبریک سال نو
آی گفتی سمج ...
خدا می دونه که با دیدن نام دوباره شما انرژی دوصد چندان می گیریم و صد البته نام آرش جان.
از این قطعه پازل ها بسیار است فقط فاصله گرفتن از متن اصلی بازار التیام بخش است.
خدا بیامرزه پدر تمساح بیل ویلیامز رو و البته راهبر این تمساح گردن کش را که برای حرکت در جوی روان البته با حرکتی برخالی (فرکتال) حرکت با تمساح را آسان کرده.
ارادتمند شما حمید
شادباش سال نو . امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشی .. برایت در کنار همسر و فرزندان مهربانت آرامش و امنیت بی انتها آرزو دارم.
گیراییم ضعیف شده متوجه پیام پستت نشدم! شاید بهتر باشه به این نتیجه برسیم هیچ کس کامل نگفته و نبوده و آنچه ما بهش میرسیم کامل هست! ممکنه از این جمله
برداشت بشه نویسنده دچار تفرعن! شده اما چنین نیست - بازار مبارزی با اعتماد به نفس بالا میطلبه و اعتماد به نفس بالا شامل حال مولفین هست نه مقلدین!
خلاصه سعی کن مولف باشی.
ارادتمندویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 04-12-2014, 02:30 AM
نظر
-
سلام و درود بر شما.
سال نو بر شما مبارک. بخدا نوشته شما رو که دیدم به وجد اومدم که پستی بزنم. انرژی بخش هستی عزیز دل برادر.
من هم که نه قطعه رو میشناسم و نه خود پازل رو! پس کلاهم پس معرکه هست.
خدمت حمید و آرش و سایر دوستان هم عرض ارادت دارم.
ارادتمند شماشب و صحرا و گل و سنگ---همه دل داده به آواز شباهنگ...........
نظر
نظر