اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست ها
    سلام خدمت پیام عزیز
    از اینکه شما رو مربی خطاب می کنم و شما التماس دعا دارین واقعا شرمنده میشم.
    مقاله جناب الدر رو می خوندم و اونجا لزوم داشتن مربی رو بیان کرده بود و از بیان کلمه استاد برای شما امتناع می کنم که البته جنابعالی و دیگر دوستانم در این فروم کم از استاد برای بنده نداشتند.
    میشه یه خواهش عاجزانه داشته باشم .
    و اون اینکه کسی رو می شناسم که برای ورود به بازارهای مالی از من معرفی کتاب و مقاله خواسته و چون خودم تو این قضیه مشکل دارم نمی تونم بهشون کمکی کنم. ( با اینکه معمولا همه هم دوره های بنده رو اگر لپ تاپشون رو بتکونن یه خروار مقاله از نوع پی دی اف و ورد میریزه بیرون ) ولی دریغ یکمی ثبات .....
    لذا به امید اینکه چراغ راهی برای خودم و یادآوری پاره ای موارد باشه از شما خواهش میکنم یک ترتیب برای مطالعه و پیگیری مطالب بفرمایید.

باز هم از اینکه بذل محبت میکنید و با این تفاسیر تجربیاتتون رو با پست های ارزشمند به ما منتقل میکنید سپاسگزارم

دست بوس شما حمید

ببخشید دوستان و برادران

یک حاشیه طلبگی بر این نوشتار میزنم

اینکه جناب الدر فرمودن باید یک مربی داشت

واقعا ان حلقه مفقوده و در نایاب در بازارهای مالی ایران است

هر چند من این مربی را برای تمام چیزهای مورد ارزوی انسان و یافتنی واجب و ضروری میدانم

اجازه بدید یک سوال از شما و باقی دوستان بکنم

یک گفته حکیمانه از معصوم علیه سلام داریم به این مضمون

که اگر ایمان کسی که در پله مثلا 5 است بر مومنی در طبقه 2 بار شود او از دین گریزان میشود

ایا تا کنون دیده و شنیده اید کسی با خواندن اید که یک عارف کامل به شاگرد خود گفته باشد بروید و کتاب فلان را بخوانید و بدانید که عارف میشوید

مربی کسی است که مرتبه و شرایط شما را می بیند و نسبت به ان دستور و سر مشق میدهد

بنظر شما اینکه بگیم این کتاب ها رو بگیرید بخونید مشکل حل میشود

حتی اگر بر روال خاصی باشد مانند یک کلاس فرض کن

کسی که درس میدهد از الف شروع و تا ی ادامه میدهد پس چرا ما میزان تریدر مان کم است

ایا همه ما این راه طولانی را اینگونه طی نکردیم

ان سوال کننده ام گیرم لب تاپش مثل برای من و شما پر شد ایا تریدر میشود

باید انسان بر اساس سوالاتی که در راه برایش پیش میاید

به استاد و یا کتاب و دیگر مرجع ها رجوع کند

مربی کسی است که اول خودش این راه رو رفته و در این راه به خودشناسی رسیده

و در مراحل طی طریق شما اگاهی و اشراف دارد و نسبت به ان دستور صادر میکند و

اگر غیر از این باشد نام ان حتما مربی نیست

هر چند بدون هیچ چاکر منشی و نوکر صفتی اعتقاد دارم اقا پیام

میتواند این نقش را داشته باشد

اگر بخواهد

با عرض پوزش

با یک دنیا ارادت نسبت به برادر خود اقا حمید

نظر

• نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست ها
      سلام خدمت پیام عزیز
      از اینکه شما رو مربی خطاب می کنم و شما التماس دعا دارین واقعا شرمنده میشم.
      مقاله جناب الدر رو می خوندم و اونجا لزوم داشتن مربی رو بیان کرده بود و از بیان کلمه استاد برای شما امتناع می کنم که البته جنابعالی و دیگر دوستانم در این فروم کم از استاد برای بنده نداشتند.
      میشه یه خواهش عاجزانه داشته باشم .
      و اون اینکه کسی رو می شناسم که برای ورود به بازارهای مالی از من معرفی کتاب و مقاله خواسته و چون خودم تو این قضیه مشکل دارم نمی تونم بهشون کمکی کنم. ( با اینکه معمولا همه هم دوره های بنده رو اگر لپ تاپشون رو بتکونن یه خروار مقاله از نوع پی دی اف و ورد میریزه بیرون ) ولی دریغ یکمی ثبات .....
      لذا به امید اینکه چراغ راهی برای خودم و یادآوری پاره ای موارد باشه از شما خواهش میکنم یک ترتیب برای مطالعه و پیگیری مطالب بفرمایید.

باز هم از اینکه بذل محبت میکنید و با این تفاسیر تجربیاتتون رو با پست های ارزشمند به ما منتقل میکنید سپاسگزارم

دست بوس شما حمید
      درود حمید جان

از لطفت خیلی ممنون - اونقدر مسلط نیستم بخوام نقش مربی رو بازی کنم- در حد همفکری شاید ...

در مورد معرفی منابع:

تجربه تدریس نداشتم شاید نیما یا دوستانی مثل پشوتن که تدریس میکنند مسلط باشند به موضوع (شاید که چه عرض کنم ، قطعا )

دیگر دوستان باید کمک کنند یه لیست جمع و جور داشته باشیم . همه چیز را همه کس دانند .

یه تاپیک دوستی به نام ابراهیمی داره ، آشنایی با مقدمات هست - مدرسه

کتابخانه کارهای ترجمه شده درش هست ، دسته بندی شده. کتابخانه

لیست مختصر و مفید به نظرم:

Trading in the zone مارک داگلاس

تحلیل تکنیکال بازارهای مالی - جان مورفی

کندل استیکهای ژاپنی - استیو نیسون

Trading for a living -دکتر الکساندر الدر

الگوهای هارمونیک - اسکات کارنی

market wizard- جک شواگر (در بولتنهای هفتگی تعدادی از مصاحبه ها ترجمه شد)

کتاب کتی لین رو نخوندم میگن خوبه ! day trading the currency market

چند تا مقاله جمع جور در مورد روانشناسی هست

یک مقاله رابرت ماینر بود که جناب بهزادی ترجمه کرده اسمش یادم نمیاد!

حرفهای راب بوکر خوبه .جناب صمدی ترجمه کردن.

تاپیک پنج مرحله تکامل یک تریدر ...

چند تا سیستم معاملاتی معروف

NTD بیل ویلیامز ترجمه ساسان امیری کبیر!.

استراتژی لاک پشتها ریچارد دنیس

Triple screen الکساندر الدر

قطعا لیست تکمیل نیست و دوستان باید یاری کنند .

در حوزه تحلیل بنیادین و الیوت هیچ نظری نمیتونم بدم .
      ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-20-2014, 01:20 PM

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
      2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
      3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
      4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
      5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
      6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
      7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• آقا پیام هجینگ چیه؟ چه جوری استفاده میشه؟

توی نت گشتم متاسفانه چیزی دستگیرم نشد.

متشکرم

نظر

• نمیدونم چجوری سرچ کردید!! کلی مطلب در موردش هست.

هج روشیه برای کاهش ریسک - عموما در بازار سهام و آپشن کاربرد داره .

یک سهمی خریده میشه و همزمان آپشن همون سهام یا سهم دیگری فروخته میشه. بین سهام و شاخص ها هم میشه انجام داد.

با قرار دادهای فیوچرز هم میشه ریسک سرمایه گذاری رو کاهش داد .

اون کاری که در اف ایکس انجام میدن ( داشتن پوزیشن خرید و فروش یک ارز ) که به سبکهای مختلفی انجام میشه ، سفته بازی است که ریسک رو افزایش میده.

استراتژی های هج مربوط به سرمایه گذاری بلند مدت هست و به کار معامله گران اینترا دی و شورت ترم نمیاد!

این یک مثال جالبش هست :

Hedgers reduce their risk by taking an opposite position in the market to what they are trying to hedge. The ideal situation in hedging would be to cause one effect to cancel out another. For example, assume that a company specializes in producing jewelry and it has a major contract due in six months, for which gold is one of the company's main inputs. The company is worried about the volatility of the gold market and believes that gold prices may increase substantially in the near future. In order to protect itself from this uncertainty, the company could buy a six-month futures contract in gold. This way, if gold experiences a 10% price increase, the futures contract will lock in a price that will offset this gain. As you can see, although hedgers are protected from any losses, they are also restricted from any gains. Depending on a company's policies and the type of business it runs, it may choose to hedge against certain business operations to reduce fluctuations in its profit and protect itself from any downside risk

دوستان مسلط به ترجمه ( علی اقای زالی و علی آقای aio) لطف میکنن اگه ترجمه کنن.

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• لطف کردی آقا
            توی سرچم مطلب زیاد پیدا کردم اما تنها چیزی که فهمیدم این بود که روشی برای کاهش ضرر است اما اینکه چه جوری این موضوع را توی اف ایکس انجام میدن برایم ناآشناست.

دیروز توی فروم با یه آقایی مصاحبه کرده بودن به خاطر رشد خوب حسابش و ایشون گفته بود که از هجینگ هم استفاده کرده.

نظر

• نوشته اصلی توسط atoma نمایش پست ها
              لطف کردی آقا
              توی سرچم مطلب زیاد پیدا کردم اما تنها چیزی که فهمیدم این بود که روشی برای کاهش ضرر است اما اینکه چه جوری این موضوع را توی اف ایکس انجام میدن برایم ناآشناست.

دیروز توی فروم با یه آقایی مصاحبه کرده بودن به خاطر رشد خوب حسابش و ایشون گفته بود که از هجینگ هم استفاده کرده.

هوشیار باش موضوعی که میشنوی یا میخونی اصل مطلب چیه !

شما در مورد Hedge پرسیدی که با speculation فرق داره .

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
                هوشیار باش موضوعی که میشنوی یا میخونی اصل مطلب چیه !

شما در مورد Hedge پرسیدی که با speculation فرق داره .
                متاسفانه اطلاعات من از پیش دبستانی فراتر نمیره و این جور بی سواد بازی در میارم. دیروز تو مصاحبه این جمله نوشته شده بود :

اخیرامتوجه شدم که بهترین روش استراتژی هجینگ با نظر به الگوهای هارمونیک هست.

و این بود که عینا همین کلمه هجینگ را اینجا سوال کردم.
                بسیار عالی. حالا برم ببینم می فهمم این speculation چیه یا اینکه احتمالا مجددا باید مزاحم شما بشم.

نظر

• نوشته اصلی توسط atoma نمایش پست ها
                  متاسفانه اطلاعات من از پیش دبستانی فراتر نمیره و این جور بی سواد بازی در میارم. دیروز تو مصاحبه این جمله نوشته شده بود :

و این بود که عینا همین کلمه هجینگ را اینجا سوال کردم.
                  بسیار عالی. حالا برم ببینم می فهمم این speculation چیه یا اینکه احتمالا مجددا باید مزاحم شما بشم.

جسارت نکردم دوست من - قرار نیست از اولش همه چی رو بدونیم -

منظورم تم اصلی اون پست بود که مربوط به مسائل فنی نبود .

یک تریدر هندی بود ، پرفومنس خیلی خوبی داشت ، پرسیدیم روش معاملاتی چیه ؟ گفت بر اساس پیوت پوینتها .

زمانی بود که خیلی درگیر پیوتها بودم - 10 15 تا پوزیشنش رو با انواع و اقسام پیوت و سشن و بروکر چک کردیم . هیچ جوره نمیشد ربطش بدی به پیوتها!!

حالا میگم یه موقع شما وقتت رو تلف نکنی - هرچند که دونستن مفاهیم مرتبط با شغلمون مفیده ولی خیلی در موضوع عمیق نشید.

ارادتمند

پ.ن: شغلمون جقدر شبیه شلغممون نوشته میشه

نظر

نمیدونم چجوری سرچ کردید!! کلی مطلب در موردش هست.

هج روشیه برای کاهش ریسک - عموما در بازار سهام و آپشن کاربرد داره .

یک سهمی خریده میشه و همزمان آپشن همون سهام یا سهم دیگری فروخته میشه. بین سهام و شاخص ها هم میشه انجام داد.

با قرار دادهای فیوچرز هم میشه ریسک سرمایه گذاری رو کاهش داد .

اون کاری که در اف ایکس انجام میدن ( داشتن پوزیشن خرید و فروش یک ارز ) که به سبکهای مختلفی انجام میشه ، سفته بازی است که ریسک رو افزایش میده.

استراتژی های هج مربوط به سرمایه گذاری بلند مدت هست و به کار معامله گران اینترا دی و شورت ترم نمیاد!

این یک مثال جالبش هست :

Hedgers reduce their risk by taking an opposite position in the market to what they are trying to hedge. The ideal situation in hedging would be to cause one effect to cancel out another. For example, assume that a company specializes in producing jewelry and it has a major contract due in six months, for which gold is one of the company's main inputs. The company is worried about the volatility of the gold market and believes that gold prices may increase substantially in the near future. In order to protect itself from this uncertainty, the company could buy a six-month futures contract in gold. This way, if gold experiences a 10% price increase, the futures contract will lock in a price that will offset this gain. As you can see, although hedgers are protected from any losses, they are also restricted from any gains. Depending on a company's policies and the type of business it runs, it may choose to hedge against certain business operations to reduce fluctuations in its profit and protect itself from any downside risk

دوستان مسلط به ترجمه ( علی اقای زالی و علی آقای aio) لطف میکنن اگه ترجمه کنن.
                    هجرها ریسک احتمالی خودشان را با گرفتن یک پوزیشن معکوس در بازار و روی دارایی مالی که در تلاش برای هج روی آن هستند، کاهش می دهند. موقعیت ایده آل در هج کردن وقتی پیش می آید که اثر یک پدیده با اثر یک پدیده دیگر به صورت سر به سر خنثی شود. برای مثال، فرض کنید که یک شرکت متخصص در تولید جواهرات قراردادی منعقد کرده که 6 ماه به موعد تسویه آن مانده و طلا نیز یکی از مواد اولیه اصلی مندرج در قرارداد است. مدیران شرکت نگران نوسانات بازار طلا هستند و بر این باورند که احتمال افزایش چشمگیر قیمت طلا در آینده نزدیک می رود. به منظور مقابله با عدم اطمینان، شرکت مذبور می تواند اقدام به خرید یک قرارداد آتی 6-ماهه طلا نماید. به این صورت، اگر طلا افزایش قیمت 10 درصدی را تجربه کند، سود حاصله از قرارداد آتی طلا ضرر ناشی از افزایش بهای طلا ( در قرارداد تامین مواد اولیه) را جبران خواهدکرد. چنانچه می بینید، هجرها در حالی که در مقابل زبان بیمه شده هستند، اما سودی نیز نمی برند. بر اساس سیاست های یک شرکت و نوع کسب و کاری که دنبال می کند، یک شرکت ممکن است دست به هج کردن در برابر عملیات های تجاری خاصی به منظور کاهش نوسانات سود خود و محافظت در برابر ریسک های احتمالی بزند.

نظر

جسارت نکردم دوست من - قرار نیست از اولش همه چی رو بدونیم -

منظورم تم اصلی اون پست بود که مربوط به مسائل فنی نبود .

یک تریدر هندی بود ، پرفومنس خیلی خوبی داشت ، پرسیدیم روش معاملاتی چیه ؟ گفت بر اساس پیوت پوینتها .

زمانی بود که خیلی درگیر پیوتها بودم - 10 15 تا پوزیشنش رو با انواع و اقسام پیوت و سشن و بروکر چک کردیم . هیچ جوره نمیشد ربطش بدی به پیوتها!!

حالا میگم یه موقع شما وقتت رو تلف نکنی - هرچند که دونستن مفاهیم مرتبط با شغلمون مفیده ولی خیلی در موضوع عمیق نشید.

ارادتمند

پ.ن: شغلمون جقدر شبیه شلغممون نوشته میشه
                      سروری آقا پیام
                      من هم اصلا همچین حسی نداشتم که بخواد جسارتی بوده باشه

پیام جان مفهوم speculation اینه آیا؟
                      هنگامیکه ما پوزیشنی میگیریم و بازار مخالف اون حرکت می کنه و ما مجددا همسو با پوزیشن اول، پوزیشن جدیدی می گیریم و منتظر برگشت بازار می شویم و این امید را داریم که با بارگشت بازار، بتوانیم حداقل مجموع این دو پوزیشن را سر به سر ببندیم.

راستی فک کنم اون هندیه فک نمیکرده شما بری دنبال چک کردن جوابی که میده وگرنه شاید صادقانه تر جواب میداد. (لبخند)

پ.ن : برای من این شکلک ها را لود نمیکنه

نظر

• یه جایی صحبت از الگوی مسجد و دومناره کردم -

پوند دلار یک ساعته .

البته یه کم پرسپکتیوش زاویه داره قوس مسجد کامل نیست

الگوی زرافه و فیل اگر به تورم خورد میزارم .

پ.ن: صرفا جهت تفنن اشاره کردم - جدی نگیرید - هرچند گهگداری به نظر میرسه مطالب پرت خیلی بیشتر کارایی داره

فایل های پیوست شده

نظر

• وضعیت میانگین حرکت روزانه جفت ارزهای اصلی در چند سال اخیر و وضعیتی که ما در آن قرار داریم. تقریبا اسفناک هست!!

دوره ای که معامله گری را شروع میکنید ، دوره ای که شروع به حل معما میکنید دوره ای و که به پختگی میرسید

در کدوم سیکل قرار بگیرن بسته به شانست داره!! تاثیر گذاره زمان شروع - برخورد اولیه با بازار در ضمیر ناخودآگاهمون

حک میشه -

پ.ن: چارتهای روزانه جفت ارزهای اصل eur-gbp-chf-jpy-cad-aud

ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-23-2014, 01:21 AM

نظر

• به نظرم در شرایط فعلی کار کردن در تایم فریمهای پایین فرصت خیلی خوبی باشه. هم برای کسب تجربه و هم برای ترید کردن. گرچه کار کردن در تایم پایین مشکل تر از تایم فریم های بالاتره ولی اگر کسی بتونه یک روش خوب در تایم پایین انتخاب کنه و وقت بزاره شخصی سازیش کنه شتاب رشد حسابش چندین برابر میشه نسبت به کسی که در تایم بالا کار می کنه. البته منظورم تریدرهای با تجربه هستن که حداقل قادر به حفظ خودشون در بازی هستن و مدیریت ریسک و سرمایه رو به درستی انجام میدن وگرنه به جای رشد حساب, از دست دادن سرمایه شتاب میگیره.
                            ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• اون اوایل به همین موضوع می اندیشیدیم که اگر تئوری دهکده جهانی در بازار مالی ایجاد بشه و بعدش دیگه جفت ارزی نخواهیم داشت
                              اگر هم داشته باشیم حرکتی نخواهد کرد
                              ظاهرا atr داره همین رو نشون می ده

نظر

• نوشته اصلی توسط shahab_p نمایش پست ها
                                به نظرم در شرایط فعلی کار کردن در تایم فریمهای پایین فرصت خیلی خوبی باشه. هم برای کسب تجربه و هم برای ترید کردن. گرچه کار کردن در تایم پایین مشکل تر از تایم فریم های بالاتره ولی اگر کسی بتونه یک روش خوب در تایم پایین انتخاب کنه و وقت بزاره شخصی سازیش کنه شتاب رشد حسابش چندین برابر میشه نسبت به کسی که در تایم بالا کار می کنه. البته منظورم تریدرهای با تجربه هستن که حداقل قادر به حفظ خودشون در بازی هستن و مدیریت ریسک و سرمایه رو به درستی انجام میدن وگرنه به جای رشد حساب, از دست دادن سرمایه شتاب میگیره.
                                شهاب جان

وقتی ولاتیلیته بازار در تایمفریمهای بالا کم میشه تاثیر خودش رو تا کندلهای یک دقیقه هم میزاره . وضعیت تایمفریمهای پایین هم خرابه.

با پشوتن صحبت میکردم چند ماه پیش (میدونی که سیستمش 15 دقیقه است) میگفت الان بخوام دوباره سیستم رو آموزش بدم تایمفریم رو

4 ساعته یا یک ساعته انتخاب میکنم- به نظرم رفتن به تایمهای پایین اشتباهه .

نظر

پردازش ...
                                X