از این گپهای 1000% دوست دارین؟
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
"نظرات شخصی است!"
بستن
X
-
!Objects in the mirror are further than they appear
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
-
پيام جان در ابتدا عذر ميخوام اگر اين پست رو اينجا ميزنم، اما چون ميدونم شما در اين مورد از همه ما بيشتر تجربه داري سوالم رو اينجا مطرح ميكنم تا اگر مايل هستي اول شما و سپس بقيه دوستان پاسخي كه در ذهنشون هست يا به اون برخوردن رو براي بنده توضيح دهند.
چند وقتيه دارم "كتاب تحليل بنيادي، تكنيكال يا ذهني اثر مارك داگلاس" رو مطالعه ميكنم.
اما در چند جاي كتاب به اين عبارت برخوردم و جايي هم نيافتم دربارش توضيح داده باشه و همين برام سوال بزرگي شده: "5 حقيقت بنيادين"
چيست اين 5 حقيقت بنيادين؟
فقط يه توضيح ارايه شده دربار تاثيرش: "شما را نسبت به بازار بي غرض مي كند و ذهن شما را روي - جريان لحظه اكنون - متمركز نگاه مي دارد.ویرایش توسط Barcelona : https://www.traderha.com/member/4220-barcelona در ساعت 08-16-2013, 07:00 PMThink / Act / Enjoy
نظر
-
طاها جان
زحمت ترجمه روانش هم بکش! در کتاب البته بود این 5 حقیقت .
Five fundamental Truth about Trading
1
Anything can happen
2
Does not need to know what’s going to happen next to make money
3
Random distribution between wins and losses for any given set of variables that defines an edge
4
Edge is nothing more than an indication of a higher probability of one thing happening over another
5
Every moment in the market is unique
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)
نظر
-
نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست هاطاها جان
زحمت ترجمه روانش هم بکش! در کتاب البته بود این 5 حقیقت .
Five fundamental Truth about Trading
1
Anything can happen
2
Does not need to know what’s going to happen next to make money
3
Random distribution between wins and losses for any given set of variables that defines an edge
4
Edge is nothing more than an indication of a higher probability of one thing happening over another
5
Every moment in the market is unique
همينجا به نمايندگي از خودم اعلام ميكنم بيشتر از هر چيزي مشكلم مبحث روانشناسي در تريده.
و اما بعد...
آره پيام جان الان كه ميبينم تو جاهاي مختلف متن كتاب به اين موارد اشاره كرده.
5 حقيقت بنيادين درباره معامله گري
- هر چيزي مي تواند اتفاق بيافتد
- براي پول در آوردن نيازي به دانستن اينكه در قدم بعدي چه اتفاقي قرار است بيافتد نداريد.
- توضيع تصادفي بين سودها و زيان ها براي هر مجموعه مشخص از متغيرهاست كه يك لبه را تعريف مي كند.
- لبه چيزي بيشتر از نشان احتمال اتفاق افتادن بالاتر يك چيز نسبت به چيز ديگر نيست.
- هر لحظه در بازار منحصربفرد و يكتاست.
ویرایش توسط Barcelona : https://www.traderha.com/member/4220-barcelona در ساعت 08-16-2013, 07:23 PMThink / Act / Enjoy
نظر
- هر چيزي مي تواند اتفاق بيافتد
-
طاها جان
مشکل روانی هیچ وقت حل نمیشه!!
توی مصاحبه ها اگه یادت باشه با یک ابر تریدر بود(نقل به مضمون)
سوال : آیا از ورود به بازار پشیمون میشی؟
جواب: بله
سوال: کی پشیمون میشی؟
معمولا 10 دقیقه بعد از معامله!!
طاها جان مشکل روانی زیر ساختش از مدیریت سرمایه درست میشه!
تاپیک بورسی رو ببین. دوستان چه راحت معامله میکنند. میدونی چرا؟ چون لوریج ندارن و لقمه بزرگتر از دهانشان بر نمیدارن!!
نظر
-
نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست هاای خدا ما رو از دست این ف ا ر ک س خلاص کن و به بازار کامادیتی متصل کن .... آمیییین
بابا روند به این قشنگی از کجا میشه گیر آورد نزدیک 1120 روز در یک روند صعودی برو حالشو ببر
حالا هی بیا طلا بخر چارت الماس به این قشنگی مگه چشه جون میده برای تریل کردن....نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست هاطاها جان
مشکل روانی هیچ وقت حل نمیشه!!
توی مصاحبه ها اگه یادت باشه با یک ابر تریدر بود(نقل به مضمون)
سوال : آیا از ورود به بازار پشیمون میشی؟
جواب: بله
سوال: کی پشیمون میشی؟
معمولا 10 دقیقه بعد از معامله!!
طاها جان مشکل روانی زیر ساختش از مدیریت سرمایه درست میشه!
تاپیک بورسی رو ببین. دوستان چه راحت معامله میکنند. میدونی چرا؟ چون لوریج ندارن و لقمه بزرگتر از دهانشان بر نمیدارن!!
پیام و حمید دوست داشتنی درباره زمینه فعالیت معامله گران موفق و ابزارهای معاملاتی اتفاقا اگر کمی دقت کنیم حتما به این نتیجه حواهیم رسید که:
1- کالا یا Commodity
2- سهام یا stocks
3- اوراق قرضه یا Bonds & Notes
بهترین معامله گران تاریخ رو به دنیا معرفی کرده.
ولی ما نمی دونم چرا گیر دادیم به این بازار که معرکه جنگ بین بانکهای بزرگ دنیاست بر سر تنظیم اقتصاد کشورهاشون یا شرکت های تولید کننده برای تضمین نرخ ارز مورد استفادشون تا جایی برای ما معامله گران خرده پا.
اتفاقا دیشب با یکی از دوستان که تریدر هم هستند(گرچه خودشون هیچ وقت به این اشاره نمی کنند) داشتیم بحث میکردم بر سر مدیریت سرمایه و روش های آن، به نکته جالبی اشاره کردند:
" هنوز ما ایرانی ها راه های چگونه صحیح مدیریت کردن سرمایه را درست یاد نگرفته ایم."
بعد در ادامه گفتند که " به ما فقط یاد داده اند Break Even کنیم یا حد سود را جابجا کنیم. اما نگفته اند چطور!"
حالا پیام دوست داشتنی و دیگر دوستان این رو کجای دلم جا بدم؟!
تا اونجایی که من ذهنم یاری میده بازی با کفها در روند صعود و معامله خرید . بازی با سقف ها در روند نزولی و معامله فروش پایه ای ترین روش مدیریت سرمایه هست.
اما اینکه تو این روند چطور و با چه تکنیکی افزایش حجم یا کاهش انجام بدیم رو ندیدم جایی عنوان کنن(یا شایدم به رایگان در دسترس نیست!)
امروز داشتم یه وبلاگی رو میخوندم متعلق یه بنده حدایی به نام حمید حصارکی بود و درباره ریسک و محاسبه اون و انواع روشهای محاسبه ریسک رو بهش پرداخته بود که در این بین مطلبی رو عنوان کرده بود بنام "بهینه سازی حجم معامله"
پس باید اول یاد بگیریم چطور و بعد اینکه چقدر ریسک کنیم و در نهایت اینکه در کجای معامله میزان ریسک رو تغییر بدهیم.
پیام جان روده درازی کردم، عذرخواهی می کنم.
شادی پایدارThink / Act / Enjoy
نظر
-
پیام عزیز اگر حس کردید پست رو بد جا زدم حتما حذفش کنید.
این آقا طه ی ما عادل فردوسی پور معامله گراس اطلاعات داره در حد گالاردو. در مورد مدیریت سرمایه یه جا بود که اسمش رو نمیبرم که تبلیغ نشه دوره ی مدیریت سرمایه میذاشت. یه سرتیتر هایی داشت که تا حالا ندیده و نشنیده بودم وقتی رفتم اونجا اول فکر کردم مبحث بزرگتر از فارکس و بورسه ولی دیدم نه همین مدیریت سرمایه ی ترید هست با چندین محاسبه ی ریاضیاتی قوی. تا اینجای داستان خیلی خوب بود ولی به دلیل مشغله کلاس ها رو نرفتم اگر دوباره برگزار شه با کله میرم و ریز دروس رو حتما مبسوط قرار میدم.
یه مدیریت سرمایه هم بود توی یه سایت به قول حاج طه فرنگی داشتم میخوندم ولی به عقل من که جور درنمیومد البته فکر کنم دوستان هم همه شنیدن میخواستم نظرشون رو درمورد اون بپرسم اگر اشتباه نکنم اسمش کلیه.
اینم لینکش
بازم عذرخواهی میکنم که اینجا پست زدم.
نظر
-
درود بر همه دوستان عزیزم.
این بحث روانی عمده ترین مشکل همه تریدر هاست. استثنا هم ندارد. ولی بعضی راه غلبه را یافته و آنانی هم که پی به این نیاز برده اند در جستجوی آن هستند. مشکل اینه که ما گاهی فکر میکنیم برای حل بعضی از مشکلات باید راه حل آسمانی و یا اونور آبی پیدا کنیم غافل از اینکه آب در کوزه و ما .... .
مرد و مردونه یکی اگه دوست داشت به من بگه که در همه معاملاتش استاپ داشته و مدیریت سرمایه ( اینجا فقط همان رعایت ریسک حدود 1 تا 3 درصد کافی است ) را رعایت کرده ولی موفق نشده و با کال کردن حسابش از بازار خارج شده. کسی هست؟
مشکل ما اینه که همین نکات اولیه را که همه میدانیم رعایت نمیکنیم.
اگه با خودمان رو راست باشیم بعضی از ماها حتی نمیدانیم از بازار چه میخواهیم و برای چه مقدار سود به این وادی آمده ایم.
این اصل اولیه در همه بازار های اهرم دار واجب تر از نون شب است. بازار کالا و ... هم همین آش و همین کاسه است.
من صرفا جهت اطلاع دوستان عرض میکنم و نه برای تعریف از خود و یا این قبیل مسائل : که این گفته ها دقیقا تجارب خودم است که با پوست و استخوان لمس کرده ام و حداقل مثل خیلی ها هر وقت که رعایت نکردم چندین حساب کال کردم (که یکیش در حد و حدود 65 هزار دلار بود سال 2011 که اگر دوست داشتید تصاویر هیستوری را قرار میدهم ).
ولی با خودم یکدله کردم و تکلیفمو معلوم کردم. و تا حدودی تا حدودی به خودم مسلط شدم و با صبر آب رفته را به جوی برگرداندم. فقط به همین دلیل بود که گفتم اگه بخواهیم میشود. چون من خواستم و شد. من هیچ ادعای ندارم و اینجا صرفا برای آموزش دیدن آمده ام.
بحث و تجربه در این زمینه خیلی دارم که حاضرم با دوستان شیر کنم چون حیفه که موفق نشیم.چون این فقط یکیش بود.
ولی اینجا دیگه مجال این حرفا نیست چون مسیر تاپیک عوض میشه. شاید و یا حتما در تاپیکی دیگر
به عنوان جمله پایانیم بگم که من سودی که بدون زعایت موارد فوق بدست آمده باشد را مثل پول باد آورده میدانم و معتقدم که همانطوری هم میرود. حکایت همان گاو معروف و شیر دادنش است .
پیام جان ببخشید که اینجا در این زمینه دست به قلم شدم ولی میدونم که خودتم این بحث هارو دوست داری.
پیروز باشید.ویرایش توسط payam154 : https://www.traderha.com/member/3016-payam154 در ساعت 08-16-2013, 11:08 PMهميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...
«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»
.
نظر
-
"ما هر روز در حسرت دیروزمان می مانیم"
الدر در کتاب خودش نوشته بود خلبانان حرفه ای تر احتمال سقووطشان بیشتره و دلیلش بیان کرده :
چون تجربه بیشتری دارند و خود را ملزم به رعایت نکات اولیه ایمنی نمیکنند و دست به حرکات خطرناک تری میزنن.
یه جا هم بنت ای مکدوول عنوان کرده بود که:
وقتی یک نفر خود را باهوش فرض میکند کال میشود.
وقتی ما اصول پایه رعایت نکنیم دیگر بازار بورس استوک ، کامدیتی... نداره !
وقتی نتونیم به صورت ثابت قدم با یک الی دو درصد "فوقش" در یک معامله ریسک کنیم ، میخوای شق القمر شه ؟! میخوای معجزه بشه؟ قرار بر سود 100% در سال بود که بی شک یکی از صاحب نام های بازارهای مالی تشریف داشتیم و جامون صندلی بهترین موسسات مالی بود. از خواب بیدار شید .
هیچکس زرنگ تر از مارکت نیست و هیچ کس باتجربه تر خود مارکت نیست پس باید سر تعظیم فرو بیاوریم و خود را ملزم به پایه ای ترین و مبتدی ترین قوانین کنیم.
انشالله که روزی برسد "از جمله خودم" قانون های بازی را به درستی رعایت کنیم.آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )
چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق
نظر
-
خلیل جان گل میدونی که واسم خیلی عزیزی ولی این حرفت رو به هیچ وجه قبول ندارم. من نمیدونم کی توی فرومهای ایرانی جا انداخته که معامله گران بزرگ دنیا سالی 100% درمیارن؟ همین فکرامون رو کوچیک کرده. توی ایران با تورم بالای سالی صد در صد برای چی بجنگیم؟ لابد پولمون به دلاره و تورم نمیخوره؟
لری ویلیامز توی مسابقات جهانی رکورد یکساله 11376% رو داره. به این میگن معامله گر بزرگ دنیا. صد در صد کجا بود؟ مگه لری شاخ داره یا دم؟ تازه دوستام میگن من از لری خوش تیپ ترم. نه اونجوری خوبه که بعضیا دنبال هفته ای صد در صد میگردن نه اینجوریش. بابا ماهی یه درصد هر کی خواست بده من براش در بیارم. نگید تبلیغ مدیریت سرمایه کردا! میگم من با این سواد کم و مدیریت ذهنی خرابم میتونم پس انصافا فکر کنم حداقل 90% بتونن. از روی تحلیل های اساتید همین فروم چشم بسته پوزیشن بگیریم ماهی بالای یک درصد درمیاد. خواهشا هدف رو کوچیک نکنیم. من واسه بیست میخوندم همیشه به زور قبول میشدم حالا بیام واسه ماهی یه درصد برم جلو میترسم آخرش یه کاری دست خودم بدم.
پ.ن: یه سالم دختر 17 ساله ی لری توی یه سال هزار درصد سود کرد و توی مسابقات جهانی اول شد. تماما مستند هست و هر کی لینک خواست بگه بذارم
البته برای بار دوم امروز از پیام عزیز معذرت خواهی میکنم بابت اینکه تاپیک خوبشون رو با حرفای کم اهمیت اشغال کردم و طبق اسم تاپیک نظرات من کلا شخصی است.
ویرایش توسط @E1eCtr : https://www.traderha.com/member/10043-e1ectr در ساعت 08-17-2013, 12:19 AM
نظر
-
نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست هادرود بر همه دوستان عزیزم.
این بحث روانی عمده ترین مشکل همه تریدر هاست. استثنا هم ندارد. ولی بعضی راه غلبه را یافته و آنانی هم که پی به این نیاز برده اند در جستجوی آن هستند. مشکل اینه که ما گاهی فکر میکنیم برای حل بعضی از مشکلات باید راه حل آسمانی و یا اونور آبی پیدا کنیم غافل از اینکه آب در کوزه و ما .... .
مرد و مردونه یکی اگه دوست داشت به من بگه که در همه معاملاتش استاپ داشته و مدیریت سرمایه ( اینجا فقط همان رعایت ریسک حدود 1 تا 3 درصد کافی است ) را رعایت کرده ولی موفق نشده و با کال کردن حسابش از بازار خارج شده. کسی هست؟
مشکل ما اینه که همین نکات اولیه را که همه میدانیم رعایت نمیکنیم.
اگه با خودمان رو راست باشیم بعضی از ماها حتی نمیدانیم از بازار چه میخواهیم و برای چه مقدار سود به این وادی آمده ایم.
این اصل اولیه در همه بازار های اهرم دار واجب تر از نون شب است. بازار کالا و ... هم همین آش و همین کاسه است.
من صرفا جهت اطلاع دوستان عرض میکنم و نه برای تعریف از خود و یا این قبیل مسائل : که این گفته ها دقیقا تجارب خودم است که با پوست و استخوان لمس کرده ام و حداقل مثل خیلی ها هر وقت که رعایت نکردم چندین حساب کال کردم (که یکیش در حد و حدود 65 هزار دلار بود سال 2011 که اگر دوست داشتید تصاویر هیستوری را قرار میدهم ).
ولی با خودم یکدله کردم و تکلیفمو معلوم کردم. و تا حدودی تا حدودی به خودم مسلط شدم و با صبر آب رفته را به جوی برگرداندم. فقط به همین دلیل بود که گفتم اگه بخواهیم میشود. چون من خواستم و شد. من هیچ ادعای ندارم و اینجا صرفا برای آموزش دیدن آمده ام.
بحث و تجربه در این زمینه خیلی دارم که حاضرم با دوستان شیر کنم چون حیفه که موفق نشیم.چون این فقط یکیش بود.
ولی اینجا دیگه مجال این حرفا نیست چون مسیر تاپیک عوض میشه. شاید و یا حتما در تاپیکی دیگر
به عنوان جمله پایانیم بگم که من سودی که بدون زعایت موارد فوق بدست آمده باشد را مثل پول باد آورده میدانم و معتقدم که همانطوری هم میرود. حکایت همان گاو معروف و شیر دادنش است .
پیام جان ببخشید که اینجا در این زمینه دست به قلم شدم ولی میدونم که خودتم این بحث هارو دوست داری.
پیروز باشید.
چون بقول معروف تجربه پدر موفقیته
نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها"ما هر روز در حسرت دیروزمان می مانیم"
الدر در کتاب خودش نوشته بود خلبانان حرفه ای تر احتمال سقووطشان بیشتره و دلیلش بیان کرده :
چون تجربه بیشتری دارند و خود را ملزم به رعایت نکات اولیه ایمنی نمیکنند و دست به حرکات خطرناک تری میزنن.
یه جا هم بنت ای مکدوول عنوان کرده بود که:
وقتی یک نفر خود را باهوش فرض میکند کال میشود.
وقتی ما اصول پایه رعایت نکنیم دیگر بازار بورس استوک ، کامدیتی... نداره !
وقتی نتونیم به صورت ثابت قدم با یک الی دو درصد "فوقش" در یک معامله ریسک کنیم ، میخوای شق القمر شه ؟! میخوای معجزه بشه؟ قرار بر سود 100% در سال بود که بی شک یکی از صاحب نام های بازارهای مالی تشریف داشتیم و جامون صندلی بهترین موسسات مالی بود. از خواب بیدار شید .
هیچکس زرنگ تر از مارکت نیست و هیچ کس باتجربه تر خود مارکت نیست پس باید سر تعظیم فرو بیاوریم و خود را ملزم به پایه ای ترین و مبتدی ترین قوانین کنیم.
انشالله که روزی برسد "از جمله خودم" قانون های بازی را به درستی رعایت کنیم.Think / Act / Enjoy
نظر
-
نوشته اصلی توسط Barcelona نمایش پست هادر زمنیه مدیریت سرمایه بقول انگلیسی ها : "We are at the same boat"
ولی ما نمی دونم چرا گیر دادیم به این بازار که معرکه جنگ بین بانکهای بزرگ دنیاست بر سر تنظیم اقتصاد کشورهاشون یا شرکت های تولید کننده برای تضمین نرخ ارز مورد استفادشون تا جایی برای ما معامله گران خرده پا.
اتفاقا دیشب با یکی از دوستان که تریدر هم هستند(گرچه خودشون هیچ وقت به این اشاره نمی کنند) داشتیم بحث میکردم بر سر مدیریت سرمایه و روش های آن، به نکته جالبی اشاره کردند:
" هنوز ما ایرانی ها راه های چگونه صحیح مدیریت کردن سرمایه را درست یاد نگرفته ایم."
بعد در ادامه گفتند که " به ما فقط یاد داده اند Break Even کنیم یا حد سود را جابجا کنیم. اما نگفته اند چطور!"
حالا پیام دوست داشتنی و دیگر دوستان این رو کجای دلم جا بدم؟!
تا اونجایی که من ذهنم یاری میده بازی با کفها در روند صعود و معامله خرید . بازی با سقف ها در روند نزولی و معامله فروش پایه ای ترین روش مدیریت سرمایه هست.
اما اینکه تو این روند چطور و با چه تکنیکی افزایش حجم یا کاهش انجام بدیم رو ندیدم جایی عنوان کنن(یا شایدم به رایگان در دسترس نیست!)
شادی پایدار
از دوستان معذرت میخوام اگر پست رو جای درستی نزدم.
طاهاجان من همیشه به این فکر میکردم که چرا فارکس؟ چرا این همه ریسک؟
تو بازار خودمون سهم هایی پیدا میشه که تحلیل نمیخوان.بخر و بذار همونجا سالی صد در صد رو چشم بسته میدن.
ولی به قول @E1ectr سالی صد در صد جواب هیچی رو نمیده.
برای خود من فارکس نقش کمکی در کنار بورس میتونه داشته باشه البته هنوز ریل وارد نشدم.چطوری؟
همون بحث روانی ترید کردن.چیزی که من رو به سمت ترید میکشونه همین هیجانات و نوسانات هست و در ضمن من به معامله کوتاه مدت علاقه دارم.
از طرفی بورس نیاز به سرمایه گذاری میان مدت و بلندمدت داره به همین خاطر من ترجیح میدم بخش عمده سرمایه رو سهم به دید میان مدتی بخرم و مقداری از سرمایه رو ببرم توی
فارکس تا بتونم به اون هیجانات برسم و معاملات کوتاه مدت تر و با ریسک بیشتری بتونم انجام بدم.
مساله بعد هم اینه که همه ی معاملات ریسک دارن وگرنه یک پوزیشن رو فول مارجین وارد میشدی و دل سیر سود میکردی!!
آقا پیام هم درست میگه که توی بورس به دلیل نبودن لورج آدم نمیتونه لقمه بزرگتر از دهانش برداره.
به هر حال ببخشید زیاد حرف زدم.
موفق باشیدویرایش توسط Arash72 : https://www.traderha.com/member/6048-arash72 در ساعت 08-17-2013, 12:41 AMA Brilliant Mind Cannot Work Succesfully With a Weak Body.______William.D.GANN
نظر
-
پیام جان فکر کنم دیگه وقتشه !!!
EUR-JPY H4
تراکم پیوتی : پیوت ماهانه و مقاومت سالانه
میانگین 200 و خط روند فرضی نزولی
هم جهت با روند ( فروش در بالای کانال نزولی یا زیر خط روند نزولی )
استاپ کم و معقول
ریسک به ریوارد حداقل 1 به 2
همه چی واسه فروش رو کاغذ مهیا شده. آیا با شکست خط روند داخلی یا چیزی از این دست اجازه ورود میده یا نه ؟
هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...
«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»
.
نظر
-
درود
ممنون از دوستانی که در بحث شرکت کردند.
حمید جان میگن:همیشه مرغ همسایه غازه! حالا حکایت ماست که فکر میکنیم روندها فقط در سهام و کالا ها وجود دارند!
امسال حداقل سه روند پایدار در سبد معاملاتی ما بوده. نزول ین ، نزول طلا و نزول استرالیا البته الان چهارمیش هم یادم آمد نزول پوند.
آیا ما آنقدر آگاه و پخته هستیم که از این روندها بهره ببریم؟ ؟ چه فرقی داره که در کدوم بازار معامله میکنی؟
بیایم مشکلات خودمون را فرافکنی نکنیم و با واقعیت روبرو بشیم!
اکثریت ما تریدرهای مجرب و با ذهنی آماده برای هر سناریویی نیستیم و نخواهیم شد!
طاها جان لینکی که دادی خیلی مفید بود ممنون.
این مشکل ما ایرانیها نیست.یه سری به لیست تریدرها فارکس فکتوری یا حسابهای پم بروکرها بزنی میبینی که این مشکل بومی! نیست.
ما دوره این کار را نمیبینم و کلا با درک مفاهیم پایه مشکل داریم.
از مفهوم پیپ و لاتیج بگیر تا اندیکاتورها و سیستم معاملاتی و فرآیندهای که باعث بوجود آمدن بازارها شده!!
بحث تریلینگ استاپ یا افزایش حجم در ادامه مسیر پیشکش!
همون تعیین ریسک معامله را تمرین کنیم و درک کنیم دقیقا داریم چه میکنیم .به قول یارو گفتنی!!: قاچ زین رو بچسبیم ...
الکترا جان
استفاده از "شاخص کِلی" برای بهبود پرفومنس برای کسانی مناسب است که سیستم معاملاتی مشخص و قانونمندی دارند
و سبک کاریشون بر اساس گفته های مارک داگلاس است.
رسیدن به سیستم معاملاتی منسجم و پایبند بودن به آن چیزی نیست که هر کسی از عهده آن برآید.
پیام جان باهات موافقم که بحث مدیریت سرمایه یه چیز فرا زمینی و عجیب و غریب نیست.
دکتر الدر یه راه حل ساده داده. قانون 2% برای هر معامله و حداکثر 6% ریسک هم زمان.
البته تایمفریم روزانه است .این نشون میده که تریدرهای حرفه ای چقدر تریدر های نوآموز را تشویق به احتیاط میکنند.
در مورد تجربیاتت هم مشتاق هستیم بشنویم.
خلیل جان خوش آمدی.
چیزی برای گقتن نزاشتی. اینجا زبل بازی جواب نمیده .
بازی بازار مثل بازی گلف هست! بیشتر از اینکه به میزان قدرتت وابسته باشه به میزان کنترل قدرتت وابسته است!ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 08-17-2013, 07:40 PM
نظر
نظر