نوشته اصلی توسط Rahmani
نمایش پست ها
اتفاقا یک سوال که برای من بوجود میاد اینکه وقتی حتی نمیشه تیک بعدی بازار رو تشخیص داد که کدام طرفی هستش انوقت چطوری باید بگیم که یک حرکت ایمپالس شروع شده یا اینکه حرکت و موچ بعدی یک حرکت کارکشن هستش.
وقتی یک الیوت کار در کنار شمارش امواجی که داره بیش از چندین الترنایتو برای شمارش خودش در نظر میگیره به نظر من این به ان معنی هستش که با زبان بی زبانی میگه که هیچ قطعیتی در بازار وجود نداره.
برای مثلا من یک تحلیل در زیر ارائه میدم که به نظر میرسه انچه خوبان همه دارند این تحلیل یک جا داره و از نظر تحلیلی یک ناحیه بسیار قوی برای برگشت میتونه باشه. در حالی که همانطور که مشاهده می کنید بازار تنها کاری که انجام نداره تریگر به این ناحیه بوده.
و شما می توانید حرکت بازار رو در چارت و عدم برگشت ان رو مشاهده کنید.
gy.jpg
در ضمن شما هر قیمتی رو که در نظر بگیرید ما می تونیم با استفاده از ابزارهای تحلیلی چند تا خط انجا داشته باشیم و با این روش تمام چارت ما میتونه خطوطی باشه که از تحلیل ها ارائه شده خط خطی شده نبابر این تمام قیمت ها و ناحیه ها استعداد برگشت دادن یا عبور قیمت رو دارند و دقیقا به همین خاطر هستش که به نظر من تحلیل کردن هیچ فایده ای نداره و اگر دوستان تریدر هستند به جای تحلیل باید به دنبال یک استراتژی باشند که به انها سیگنال های ورود و خروج ارائه کنه
و از انجایی که با تحلیل تمام چارت رو میشه خطی برای برگشت پیدا کرد و این خطوط میتونه لول های فیبو ناتچی خطوط گن ناحیه ای پی ار زد الگوهای هارمونیک خطوط ترسمی الگوهای کلاسیک خطوط چنگال اندورز و لول های عمل و عکس العمل ان و درصد های فیبوی احتمال اتمام و یا شروع یک موج از نظر شمارش امواج و یا خطوط ترسمی پیوت های محاسباتی روزانه و هفتگی و هر خطی که شما از نظر ترسیمی می توانید در چارت داشته باشید مثل ابر ایچموکو و یا سایر خطوط تحلیلی این و همان طور که شماده می کنید ما می توانیم در هر قیمتی رو چارت خطوطی داشته باشیم که از تحلیل سرچشمه گرفته و به نظر من علت شکست 90 درصدی اهالی این بازار به خاطر اهمیت دادن به خطوط و تحلیل هستش و نظر من این هستش که همان بهتر خطی در چارت نباشه و با چارت خالی و بوجود امدن شواهد که ما بهش تریگر میگیم با رعایت مدیریت سرمایه و رعایت مدیریت سرمایه و باز هم با رعایت مدیریت سرمایه وارد بازار بشیم. و به جای این که به دنبال تحلیل و روش های ان باشیم ایا بهتر نیستش که بحث ها به سمت دلایل ورود و تریگر هدایت بشه و استراتژی هایی رو مطرح کنیم که درصد احتمال سود دهی انها وجود داشته باشه
برای مثال برای من که یک تریدر هستم اصلا مهم نیست که الان بازار به یک ناحیه پی ار زد رسیده و یا اینکه الان قیمت به خطوط چنگال واکنش داده و یا اینکه این جاکه قیمت به ان عکس العمل نشان داده یک الگوی کلاسیک 123 بوده و الا اخر و تنها چیزی که برای من هم هستش اینکه قیمت به یک ناحیه واکنش نشان داده و همان واکنش قیمت کفایت میکنه و علت ان واکنش و اینکه در ان ناحیه چه خطی وجود داره اصلا مهم نیستش.
و از انجایی که با تحلیل تمام چارت رو میشه خطی برای برگشت پیدا کرد پس همان بهتر که خطی در چارت نباشه و با چارت خالی و بوجود امدن شواهد که ما بهش تریگر میگیم با رعایت مدیریت سرمایه و رعایت مدیریت سرمایه و باز هم با رعایت مدیریت سرمایه وارد بازار بشیم.
با احترام به تمام کسانی که تکنیکال کار می کنند به یاد دارم که دوستی می گفت. تحلیل تکنیکال علم توجیه گذشته بازار بوده و برای اینده هیچ کارائی نداشته و اگر این قدر سختگیرانه برخورد نکنیم بهتر است بگوییم که تریگر و واکنش قیمت به یک ناحیه علم ایست که باید یک تریدر به ان تسلط داشته باشه و به نظر من متاسفانه بیش از 90 درصد از اهالی این بازار شاید حتی ان رو نمیشناسند و به جای پرداختن به نشان های ورود به دنبال تحلیل بازار و پیدا کردن ناحیه هایی هستند که شاید بازار به ان واکنش نشان بدهد در حالی که فقط کافی است بدانیم احتمال واکنش بازار به تمام قیمت های موجود وجود داشته و تنها کافی است که علم شناخت واکنش را بدانیم. و در این صورت هیچ احتیاجی به دانستن علم تحلیل تکنیکال وجود ندارد و تنها دانستن ان بهتر از ندانستن ان است.
حالا به تصوی زیر نگاه کنید و اینکه ما بدون هیچ تحلیلی و با توجه به تریگر کندلی و شناخت واکنش و رفتار بازار می توانیم هر کجا که یک پیوت قیمتی تشکیل شد با رعایت مدیریت سرمایه و در نظر گرفتن ای تی ار حرکت جفت ارز تصمیم به ورود به بازار داشته و هیچ تحلیلی هم برای ان نظر نگرفته ایم. و فقط بر اساس تشکیل پیوت های کندلی و تارکت اول پوزیشن ها برابر ای تی ار حرکت در همان تایم فریم میشه بدون هیچ تحلیلی ترید کرد و قسمت دوم ترید رو هم بی ای کرد و به امید کسب سود بیشتر باشیم.
بیش از 9 ترید با تارکت 70 پپ که تنها یکی از انها به استاپ خورده فقط بر اساس تشکیل پیوت کندلی در تایم فریم چهار ساعته در طی دو هفته بدون هیچ تحلیل دیگری. ( حدود 500 پپ در دو هفته روی یک جفت ارز)
ag.jpg
نظر