اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط Hamidreza نمایش پست ها
    واقعا!!

نمیدونم چی بنویسم

چرا؟ داوود که تا چند روز پیش سالم سلامت بود

روحش شاد.
    خواهر بزرگوارشان فوت کردند.

بیماری داشتند. 12 روز پس از عمل در بیمارستان فوت کردند.

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
      خواهر بزرگوارشان فوت کردند.

بیماری داشتند. 12 روز پس از عمل در بیمارستان فوت کردند.
      به داوود عزیز و خانواده ایشان تسلیت میگم

روحشان شاد

پ.ن : من فکر کردم برای داوود عزیز اتفاقی افتاده!!

نظر

متاسفانه امروز با خبر شدیم خواهر بزرگوار دوست عزیزمان داوود (davoodtrader) فوت کردند.

روحش شاد.

دلمان گرفت از این غم،

نهایت همه ما رفتن است، دیر یا زود.......

آقا داوود تسلیت ما را پذیرا باشید.

آمرزش برای بازماندگان و طلب رحمت برای روح تازه در گذشته داریم.

"آمین"
        ویرایش توسط Barcelona : https://www.traderha.com/member/4220-barcelona در ساعت 08-30-2013, 12:47 PM
        Think / Act / Enjoy

نظر

• داوود جان تسليت ميگم، از پروردگار بزرگ براي شما صبر و براي خواهر بزرگوارتان رحمت و آرامش را خواستارم.
          نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

متاسفانه امروز با خبر شدیم خواهر بزرگوار دوست عزیزمان داوود (davoodtrader) فوت کردند.

روحش شاد.

داوود جان
            تسلیت ما اگر مرهمی است بر درد شما آن را پذیرا باشید
            بقای عمر شما باشد
            روحشان شاد و بهشت برین جایگاه ابدی ایشان باد

نظر

• نوشته اصلی توسط بانوی شرقی نمایش پست ها
              روحش شاد.

جناب پیام برای یورو به دلار استرالیا میشود این دیدگاه رو هم داشت. که یک سرو شانه یه به قول بعضی ها کرون تشکیل بشه

[ATTACH=CONFIG]1656[/ATTACH]
              درود

این چارت برداشتی مشابه برداشت شما را به من القا میکنه.

اما به نظرم تحلیل اتفاقاتی که هنوز رخ نداده مخرب هست .

اولا ذهن شما را از جریان جاری قیمت دور میکنه دوما دلبسته پیشبینی میشوید .

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• خطاب به دوست عزیزم پیام

این هفته دوتا اظهار نظر در مورد ریسک و لوریج کردم بقیه و خودم را درگیر یک بحث قدیمی و نافرجام کردم.

شرمنده ام پیام جان که در پستهای پینگ پونگی گرفتارت کردم و رفتم!

اعترافات:

بحث لوریج 10 برای تریدر ساده لوحی مثل بنده مناسب است که به بروکرهای دله دزد اعتماد دارم و به خودم ندارم.

ریسک منسوخ شده 1% هم مربوط به تریدرهای ترسویی مانند خودم هستم که به تحلیل و روششان مطمئن نیستند.

بزرگان بازار هم با حساب دو میلیون دلاری (که 1% از سرمایه آنها هست) با لوریج 500 کار میکنند .! بر عکس تصورات من که حسابهای بالای یک میلیون حداکثر لوریج 20 دارند و محدودیت لاتیج روزانه!

اصولا این کار شبیه به قمار در کازینو هست ، در بدو ورود بخشی از سرمایه خود را ژتون میخرید و اگر باختید دوباره برمیگردید دم در ژتون میخرید و اینقدر ادامه میدهیم که سرمایه ما تمام شده باشد!

بین میزان پیپ حد ضرر و احتمال خورده شدن آن هیچ رابطه ای وجود ندارد! یعنی من چه 10% روی 5پیپ ریسک کنم چه 10% روی 50پیپ هر دو یک معنی دارد ! پس

مهمترین مسئله در فارکس لوریج است هرچه بیشتر بهتر ...
                پیام جان

گفتم اینجا در خاک خودم اعتراف کنم بهتره!

ارادتمند

نظر

• وصف الحال ما

Crocodile or Log? Looks like How Our Society Works… - Izismile.com

نظر

• اعترافات:

بحث لوریج 10 برای تریدر ساده لوحی مثل بنده مناسب است که به بروکرهای دله دزد اعتماد دارم و به خودم ندارم.

ریسک منسوخ شده 1% هم مربوط به تریدرهای ترسویی مانند خودم هستم که به تحلیل و روششان مطمئن نیستند.

بزرگان بازار هم با حساب دو میلیون دلاری (که 1% از سرمایه آنها هست) با لوریج 500 کار میکنند .! بر عکس تصورات من که حسابهای بالای یک میلیون حداکثر لوریج 20 دارند و محدودیت لاتیج روزانه!

اصولا این کار شبیه به قمار در کازینو هست ، در بدو ورود بخشی از سرمایه خود را ژتون میخرید و اگر باختید دوباره برمیگردید دم در ژتون میخرید و اینقدر ادامه میدهیم که سرمایه ما تمام شده باشد!

بین میزان پیپ حد ضرر و احتمال خورده شدن آن هیچ رابطه ای وجود ندارد! یعنی من چه 10% روی 5پیپ ریسک کنم چه 10% روی 50پیپ هر دو یک معنی دارد ! پس

مهمترین مسئله در فارکس لوریج است هرچه بیشتر بهتر ...

آقا سلام ، حالا چرا اعتراف . کوتاه بیا داداش جان

دراینجا ، نباید به بروکرها اعتماد داشت . حداقل با توجه به وضعیت موجود و ممنوعیت در ایران و ...
                    شما نیز منظور مرا نگرفتید ، بنده نیز دارم روی 1 درصد ریسک می کنم نه 10 درصد ( چون کل پول روی توی حلقوم بروکر نگذاشته ام )
                    وقتی پولمون شد 1 میلیون دلار ، با توجه به ان مقدار تصمیمات لازم اتخاذ می گردد .
                    شما می توانید کل پولتون رو روز اول ژتون بخرید ، و یواش یواش همش رو از دست بدید . فرقی نیست دوست عزیز .
                    کجا صحبت شد که روی 5 پیپ ضرر با 50 پیپ ضرر تفاوتی نیست ؟ ضمنا این مقدار بسته به سیستم معاملاتی فرد دارد . مسلم است که احتمال لمس سود در نسبت r-r یک به یک قوی تر است تا 1 به 5 مثلا .

پیام جان ، صحبت این هست که ، بتوان با درگیر کردن سرمایه کمتر ، از حجم بهتری استفاده کرد .
                    فرضا من می خواهم 100 دلار ریسک کنم و تمام عواقب ریسک این 100 دلار را پذیرفته ام . حال : بهتر است با سرمایه ای 500 دلاری این امر فراهم گردد یا 5000 دلاری ؟

شما عریر ما هستید به هر حال . امیدوارم موفق باشید .

نظر

• در خصوص لوریج و ریسک و این داستانها
                      یه نگاهی به این لیست بیندازید
                      Inside The 2013 Billionaires List: Facts and Figures - Forbes
                      پولدارترین مردان جهان
                      از مقدسات فارکس در این لیست کسی رو نمیبینم
                      دی مارک ، الدر و خیلی های دیگه
                      چرا؟

نظر

• پیام دوست داشتنی امروز کم پیدا شدی . داری چراغ خاموش پیپ درو میکنی ؟!!!
                        اعترافاتت فوق العاده عالی بود. ببین من و شما که میگیم ای کاش با مدرک و یا آزمون و ... حساب باز کنیم چقدر نیازش احساس میشه؟ من روی کلامم با خودم است و در مورد شرح حال خودم میگویم.همین یک نمونه لوریج را ببین که چقدر کم اطلاع بودم. اگر از اول میدونستم خیلی شرایط فرق میکرد. در همه زمینه ها هم وضع همین است و بر پایه حدس و گمان غلط پیش میرفتم و شاید هم میروم . ای کاااااااااش

راستی پیام جان هوای پوند دلار چطوره ؟ باید الان آفتابی باشه !!!!

پ .ن : اصلا دوست ندارم به بحث جدیدی در این تاپیک دامن بزنم.

همگی پر پیپ باشید.
                        ویرایش توسط payam154 : https://www.traderha.com/member/3016-payam154 در ساعت 08-30-2013, 07:37 PM
                        هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• این هم نتیجه سیب خریدن اینجانب

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                            پیام دوست داشتنی امروز کم پیدا شدی . داری چراغ خاموش پیپ درو میکنی ؟!!!
                            اعترافاتت فوق العاده عالی بود. ببین من و شما که میگیم ای کاش با مدرک و یا آزمون و ... حساب باز کنیم چقدر نیازش احساس میشه؟ من روی کلامم با خودم است و در مورد شرح حال خودم میگویم.همین یک نمونه لوریج را ببین که چقدر کم اطلاع بودم. اگر از اول میدونستم خیلی شرایط فرق میکرد. در همه زمینه ها هم وضع همین است و بر پایه حدس و گمان غلط پیش میرفتم و شاید هم میروم . ای کاااااااااش

راستی پیام جان هوای پوند دلار چطوره ؟ باید الان آفتابی باشه !!!!

پ .ن : اصلا دوست ندارم به بحث جدیدی در این تاپیک دامن بزنم.

همگی پر پیپ باشید.
                            والا پیام جان دو تا خبر امروز داشتم .یکی رو که اعلام کردم یکی دیگه هم احتمالا اخبار نشان خواهد داد ! تصادفی در نزذیکی شاهرود که همسر و دو فرزند

یکی از اقوام( و 7نفر دیگر در سایر خودروها) در حادثه رانندگی و انفجار خودرو دارفانی را وداع گفتند. تصادف و اتفاقاتش یک تراژدی کامل است که نمیتوانم توضیح بدهم.

موقعیت خسته کننده پوند دلار همچنان باز است و البته خیلی آفتابی نیست !

دلار کد هم بازهست .

چند موقعیت دیگه هم در کراسهای ین بوده منتها امروز در وضعی نبودم که بخوام تصمیمی بگیرم.

روز تلخی بود ...

پ.ن: شروع پست تا ارسالش 2 ساعت فاصله داشت ! دلار کد استاپ اوت شد و پوند دلار را هم بستم. تمرکز ندارم بهتر دیدم که کنار باشم.

نظر

• خیلی ناراحت شدم.
                              خدا همگیشان رو رحمت کنه برادر و به بازماندگان صبر بده. عجب روزی داشتی.
                              هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

والا پیام جان دو تا خبر امروز داشتم .یکی رو که اعلام کردم یکی دیگه هم احتمالا اخبار نشان خواهد داد ! تصادفی در نزذیکی شاهرود که همسر و دو فرزند

یکی از اقوام( و 7نفر دیگر در سایر خودروها) در حادثه رانندگی و انفجار خودرو دارفانی را وداع گفتند. تصادف و اتفاقاتش یک تراژدی کامل است که نمیتوانم توضیح بدهم.

موقعیت خسته کننده پوند دلار همچنان باز است و البته خیلی آفتابی نیست !

دلار کد هم بازهست .

چند موقعیت دیگه هم در کراسهای ین بوده منتها امروز در وضعی نبودم که بخوام تصمیمی بگیرم.

روز تلخی بود ...

پ.ن: شروع پست تا ارسالش 2 ساعت فاصله داشت ! دلار کد استاپ اوت شد و پوند دلار را هم بستم. تمرکز ندارم بهتر دیدم که کنار باشم.
                                سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
                                پیام جان
                                برای بازماندگان صبر و برای از دست رفتگان آمرزش را از خداوند حکیم خواستارم.
                                پیام جان هفته پیش هم پسرخاله بنده به علت تصادف با موتورسیکلت مرگ مغزی شد و 5 عضو از بندش اهدا گردید و همین موضوع باعث خوشحالی توام با ناراحتی ما شد.
                                ان شا الله همه ما عاقبت بخیر شویم.
                                مرگ حق است ان شا الله یادمان بعد از آن بین دوستان گرامی باشد.
                                خدا به شما و خانواده محترم عمر با عزت بدهد.پیام جان غم شما را هرگز نبینم .

دوستار همیشگی شما حمید
                                ویرایش توسط tracer_qm : https://www.traderha.com/member/2931-tracer_qm در ساعت 09-02-2013, 02:50 AM
                                تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

پردازش ...
                                X