اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• یه چیزایی یادم اومده که خدمت شما عرض کنم
    گاهی پوزیشن نگرفتن خود پوزیشن سودده هست

یکی از دوستانم
    این جمله را مرتبا میگفت

در یک زمان از جفت ارزی سل گرفتین و در همان لحظه شرایط جفت ارز دیگری را برای بای دیدین و وارد معامله میشوید
    شما در حقیقت 2 برابر ریسک کردین
    اگر پوزیشن اول به سود نرفت مطمئنا پوزیشن دوم هم به ضرر خواهد رفت
    پس بیش از یک پوزیشن نگیریم

ویرایش توسط devoshca : https://www.traderha.com/member/4179-devoshca در ساعت 09-06-2013, 03:44 PM
    تریدهای حرفه ای بدون اندیکاتور
    در این سایت و در تلگرام
    SmartSignalFX@

نظر

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
      خداوکیلی این طعنه بود یا واقعا همینطوره؟
      من دقیقا از تابستون 88 شروع کردم تا الان میشه 4 سال
      گاهی وقتا خیلی فشار روانی روم اومده اما نه از بابت پول
      چون من تا حالا فقط 1200 دلار توی فــارکــس از دست دادم و بقیه تجربیات ضررم روی دمو بوده

پیام جان خودت از چه سالی وارد این گود شدی؟
      و چقدر طول کشید تا متوجه بشی چی به چیه؟

مرسی

روند یاب عزیز سلام

این روشی که اخیرا اقا پیام در تایم چهار ساعته ارائه داد از خیلی جهات بی نظیره فقط کاش قول بخش دوم را نداده بود،،ضمنا اگه 10 صفحه از کلیات الیوت را بهش اضافه بکنی باهاش راحت میتونی موقعیت ها را تشخیص داده و سود بگیری،،

میدونی بزرگترین اشکال کار ما کجاست؟؟ روی یک استراتژی نمیمونیم ،، هر روز روش ورود و خروجمان را تغیر میدهیم ،، اولیش خود من،، بلای جانمان شده

موفق باشید
      ویرایش توسط مهدی موسوی : https://www.traderha.com/member/3099-مهدی-موسوی در ساعت 09-06-2013, 03:47 PM
      تحلیل طلا در بازه های زمانی گوناگون در کانال https://t.me/sofitahlil
      قابل استفاده برای تریدر های مبتدی

نظر

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
        خداوکیلی این طعنه بود یا واقعا همینطوره؟
        من دقیقا از تابستون 88 شروع کردم تا الان میشه 4 سال
        گاهی وقتا خیلی فشار روانی روم اومده اما نه از بابت پول
        چون من تا حالا فقط 1200 دلار توی فــارکــس از دست دادم و بقیه تجربیات ضررم روی دمو بوده

پیام جان خودت از چه سالی وارد این گود شدی؟
        و چقدر طول کشید تا متوجه بشی چی به چیه؟

مرسی
        تقریبا یک سال جلو هستم ازت!

خداروشکر که هزینه کمی دادی!

حالا کی گفته من فهمیدم چی به چیه؟!!

طعنه نبود عزیز . سال چهارم نقطه عطف هست. معمولا تریدرها در چهار سال همه جور رفتاری را از بازار دیدند(رونق و رکود و بازگشت) و همه جور تجربه هم دارند.

سال چهارم سال سروته کردن هست و بازگشت به نقطه اول .

نقطه اول من این بود :

جلسه اول تحلیل کلاسیک با نیما و موضوع اول :

تعریف کلاسیک روند اینه. همینو در نظر داشتی باشی سودت تضمین شده و میتونی از فردا نیای کلاس!

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
        2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
        3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
        4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
        5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
        6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
        7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• جسارت نباشه پیام حان شرمنده داخل تاپیکت پست میزنم اونم بی ربط
          ااگه شما و بقیه دوستان پا کار هستید و سذتون درد میکمه تا به همکاری شما و دیگر دوستان ایده هامونا بریزیم روی هم خداقل بتونیم یه سیستم سوده 90درصد تولید کنیم
          تا هم به خود و هم به بقیه دوستا و حامعه معامله گران کمکی کرده باشم
          ببینید دوستان حالا هر چقدر هم الیوت و هارمنیک هم بلد باشیم گاهی نباز به تابلو راهنما داریم به نظر من البته این نظر شخصی باید هر چارتی را روی دوتا الی سه تا سیستم سوده ران کرد و ازش کمک گرفت

همین چار طلا را اگه داخلش موفق باشی و حرکاتشا بدونی برات کافی چون میتونی تمام حرکاتشا بگیری
          تا نظر دوستان چی باشه
          ارادت
          (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
            تقریبا یک سال جلو هستم ازت!

خداروشکر که هزینه کمی دادی!

حالا کی گفته من فهمیدم چی به چیه؟!!

طعنه نبود عزیز . سال چهارم نقطه عطف هست. معمولا تریدرها در چهار سال همه جور رفتاری را از بازار دیدند(رونق و رکود و بازگشت) و همه جور تجربه هم دارند.

سال چهارم سال سروته کردن هست و بازگشت به نقطه اول .

نقطه اول من این بود :

جلسه اول تحلیل کلاسیک با نیما و موضوع اول :

تعریف کلاسیک روند اینه. همینو در نظر داشتی باشی سودت تضمین شده و میتونی از فردا نیای کلاس!

مرسی پیام جان
            میرم این مبحث رو دوباره میخونم ببینم چکار میتونم بکنم

ارادت

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
            معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
            -----------------------------------------------------------------------------------------------
            «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
            هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

• نوشته اصلی توسط k1332 نمایش پست ها
              جسارت نباشه پیام حان شرمنده داخل تاپیکت پست میزنم اونم بی ربط
              ااگه شما و بقیه دوستان پا کار هستید و سذتون درد میکمه تا به همکاری شما و دیگر دوستان ایده هامونا بریزیم روی هم خداقل بتونیم یه سیستم سوده 90درصد تولید کنیم
              تا هم به خود و هم به بقیه دوستا و حامعه معامله گران کمکی کرده باشم
              ببینید دوستان حالا هر چقدر هم الیوت و هارمنیک هم بلد باشیم گاهی نباز به تابلو راهنما داریم به نظر من البته این نظر شخصی باید هر چارتی را روی دوتا الی سه تا سیستم سوده ران کرد و ازش کمک گرفت

همین چار طلا را اگه داخلش موفق باشی و حرکاتشا بدونی برات کافی چون میتونی تمام حرکاتشا بگیری
              تا نظر دوستان چی باشه
              ارادت
              شهرام جان

سیستم سود ده وجود نداره! تریدر سود ده وجود داره. ا

اگر میخواهید فعالیت گروهی انجام دهید ، در بُعد روانشناسی به هم کمک کنید.

نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
              مرسی پیام جان
              میرم این مبحث رو دوباره میخونم ببینم چکار میتونم بکنم

ارادت
              علی جان

منظورم فقط تعریف کلاسیک روند نبود ، منظور همان قواعد کلاسیک هست . هر چند مهمترینش تعریف روند هست.

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• چقدر این چند وقته پست زدم!!!! سابقه نداشته.

یه چند وقتی برم مرخصی که شدیدا خسته ام .

تا درودی دیگر بدرود...

پ.ن: تا ساعت 1:30 هستم و بعدش میرم

نظر

چقدر این چند وقته پست زدم!!!! سابقه نداشته.

یه چند وقتی برم مرخصی که شدیدا خسته ام .

تا درودی دیگر بدرود...

پ.ن: تا ساعت 1:30 هستم و بعدش میرم
                  آقا پیام از هر پست شما

ما فقرا استفاده میکنیم در حد لالیگا

داری حال میدی در حد اعلاء

بی صبرانه منتظریم جناب پیام نازنین

«میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»

http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197

نظر

متاسفانه امروز با خبر شدیم خواهر بزرگوار دوست عزیزمان داوود (davoodtrader) فوت کردند.

روحش شاد.

قلب بزرگتان که سرشار از معرفت و محبت است همیشه تپنده باد.
                    از کلیه عزیزان و بزرگواران بابت اظهار همدردی، ارسال پیام و گذاشتن کامنت نهایت تشکر و سپاس را دارم. امیدوارم هیچوقت غم نبینید.
                    به پیام عزیز و خانواده محترمشون هم از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم و آرزوی شادی روح تمامی رفتگان را از خداوند منان خواستارم.
                    میرن آدما از اونا فقط خاطراتشون به جا میمونه
                    تنها زمانى "صبور" خواهى شد
                    که "صبر"را يک "قدرت"بداني

نه يک "ضعف"

آنچه "ويرانمان"مى کند،
                    "روزگار"نيست!
                    حوصله ي "کوچک"
                    براى "آرزوهاى بزرگ" ماست

نظر

• خبر خریداری نوکیا توسط مایکروسافت ظاهرا جو خوشبینانه را نسبت به این سهم تقویت کرده

آیا نوکیا میتواند با ویندوز 8 به روزهای طلایی گذشته نزدیک شود؟

نظر

• واکنش بازار نسبت به معرفی محصولات جدید اپل

اینم نوکیا امروز

نظر

• پیام جان اپل هر زمان که محصولی معرفی میکنه شروع به ریزش و گپ نزولی میزنه ، به نظرت دلیلش چی میتونه باشه ؟ چشم انداز مگر نباید مثبت شه که محتمل هست با فروش این محصول شرکت سود خوبی عایدش بشه....

اپل ریتم حرکنی خوبی داره و یکی از شاخص های خوب برای سفته بازارن محسوب میشه "دیدگاه خودم"
                          آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
                            پیام جان اپل هر زمان که محصولی معرفی میکنه شروع به ریزش و گپ نزولی میزنه ، به نظرت دلیلش چی میتونه باشه ؟ چشم انداز مگر نباید مثبت شه که محتمل هست با فروش این محصول شرکت سود خوبی عایدش بشه....

اپل ریتم حرکنی خوبی داره و یکی از شاخص های خوب برای سفته بازارن محسوب میشه "دیدگاه خودم"
                            دلیلش بالا بودن قیمت محصول گذاشتند : http://forum.broker-fa.com/f91/%D8%A...html#post90526

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
                              پیام جان اپل هر زمان که محصولی معرفی میکنه شروع به ریزش و گپ نزولی میزنه ، به نظرت دلیلش چی میتونه باشه ؟ چشم انداز مگر نباید مثبت شه که محتمل هست با فروش این محصول شرکت سود خوبی عایدش بشه....

درود خلیل جان

توقع از اپل خیلی بالاست و با ارائه هر محصول جدید توقعات اولیه برآورده نمیشه و به مرور محصول جای خودش رو باز میکنه.

ضمن اینکه مجموعا پس از رفتن استیو کبیر نسبت به ادامه مسیر اپل شک و شبهه زیاد هست.

در مورد آیفون 5s و 5c فکر کنم به خاطر اینکه اپل خیلی از اصول ثابتش عوض شده یه مقداری همه مشکوک هستند!

اولا ارائه محصول اکونومی
                              دوما تغییر اساسی در دگمه هوم
                              سوما تغییرات اساسی در سیستم عامل بعد 6 سال

آدم به فکر فرو میره که چی شده اپل اینقدر تغییرات گسترده داده!!

با اینکه محصول اصلی 5sهست ولی قمار اپل بر روی 5c هست . آیا اپل میتونه مشتری های کلاس متوسط را جذب کنه؟

به عنوان یک طرفدار اپل نسبت به ارائه 5c خوشبین نیستم!!

نظر

درود خلیل جان

توقع از اپل خیلی بالاست و با ارائه هر محصول جدید توقعات اولیه برآورده نمیشه و به مرور محصول جای خودش رو باز میکنه.

ضمن اینکه مجموعا پس از رفتن استیو کبیر نسبت به ادامه مسیر اپل شک و شبهه زیاد هست.

در مورد آیفون 5s و 5c فکر کنم به خاطر اینکه اپل خیلی از اصول ثابتش عوض شده یه مقداری همه مشکوک هستند!

اولا ارائه محصول اکونومی
                                دوما تغییر اساسی در دگمه هوم
                                سوما تغییرات اساسی در سیستم عامل بعد 6 سال

آدم به فکر فرو میره که چی شده اپل اینقدر تغییرات گسترده داده!!

با اینکه محصول اصلی 5sهست ولی قمار اپل بر روی 5c هست . آیا اپل میتونه مشتری های کلاس متوسط را جذب کنه؟

به عنوان یک طرفدار اپل نسبت به ارائه 5c خوشبین نیستم!!
                                امروز بعد از انتشار خبر ارایه محصول جدید با یک نفر صاحب نظر مشورت کردم در مورد محصول جدید .

انتظار نداره که بتونه مشتریان کلاس متوسط به خودش جذب کنه و برعکس باعث از دست دادن خیلی مشتری هاش میشه چرا؟ چون اومده با کیفیت خیلی پایین تر محصول مادر یعنی 5s محصول داده با قیمت پایین تر ، نظرش این بود که رقبا همچنون سامسونگ و ال جی میدان را با گوشی های مرغوب تر و امکانات بیشتر و قیمت مناسب ربوده و باید محصول اصلی " اپل 5s" با قیمت رقابتی تر ارایه میکرد.

در کل نظرش اصلا اصلا مثبت نبود و یه جورای فحش به کاربران تلقی میکرد.

برای خودم جالب بود چون اصلا توی فاز این چیزا نبودم و برعکس ، فکر میکردم با فروش محصولشون میتونن سود بیشتری نصیب سهامداراش کنه

شاخص اپل یکی از محبوب ترین شاخص ها نزد خودم هست و اگر روزی قرار بر ترید سهام داشته باشم در راس مارکت واچم خواهد بود.

سوال داشتم : پیام جان برای ترید بر روی کالاها ، سهام و الاخصوص اوراق باید چکار کنم ؟ میدونی که بازارهای مختلفی موجود هست ، کمیسیون اسپرد و مارجین های خاص. اصلا نمیدونم با چه سرمایه با چه عملی میتونم روی این بازارها اکتیو باشم. خیلی دوست دارم یک خورده سبد معاملاتیم گسترده کنم و تمام تخم مرغ هام در بازار ارز نزارم و با توجه به تحلیل های که روی بازارهای مختلف داشتم میتونم بگم به مراتب راحت تر و روان تر از بازار ارز هستند.

مرسی

نظر

پردازش ...
                                X