اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• جهت اطلاع دوستان:

پيام ميدونستي؛ چند سال پيش شنيدم روي cpu اينتل گروهي متشكل از ١٠٠٠ نفر كار ميكنن!!!!!
    فكرشو بكن يه پازلو ١٠٠٠ تيكه كني! كار گروهيه به تمام معنا!
    Think / Act / Enjoy

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
      دوست دارم بدونم اینا موقعی که دارن فکر میکنن دقیقا دارن به چی نگاه میکنند!!

ما هم بریم نگاه کنیم بلکه یه خورده ای مخمون کار کنه!!

پیام جان مطمئنا مثل ما به آسمون نگاه میکنند ... ولی مثل ما دنبال
      چیزی پشت ابرا نمی گردند ... !!!

دورا دور پیگیر تاپیک خوبت هستم .
      کلی کار دارم ... !!

Elegance
      is in
      Simplicity

فعلاً هستم اما نیم بند ... !!!

نظر

• نوشته اصلی توسط Rahmani نمایش پست ها
        شاید بگین داره بلف میزنه بی حس هست

این بی حسی به خاطر مطالعه روانشناسی زیاد ... نیستا ، خیلی وقته به دلیل ضربه روحی که از زندگی مشترک خوردم نسبت به همه چیز بی حس شدم ، نه ترسی دارم ، نه شادی نه... پس نه هنگام سود هیجان زده میشم نه هنگام ضرر واسم باکی هست

روال کارم پیش میرم ، و در بخش ویژه عنوان کردم خدا کنه همه در حالت طبیعی این حس منو بدست بیارند نه اینکه...

استاب به دیدگاه فرصت باید نگاه کنی ، واقعا فرصت هست که آدم فکر کنه کجای کار میلنگه چی باعث شده که پوزیشن های تمیزت چندتا پشت سر هم استاب بخوره ، دلیل کار چیه و سپس از فرصت های پیش رو بهتر بهره ببری.

بخش ویژه نگاه کنی روال کار پوریشن میگیرم انگار نه انگار استابی خوردم یا سودی کردم، فقط میتازم که بتونم شب ها با دوستان خوش باشم و برای موسسه ام یک سودی به ارمعان آورده باشم

نگاهت به جیب خودت باشه در استاب گذاشتن ببین روزی چقدر خرج میکنی چقدر میلاخی چقدر اهل دلی ، چقدر پول واست مهمه ...

امروز استاب خوردم ، پوزیشن های فرانک کنسل کردم منتهی طبق پلانم باید ست کنم که اینکارو دوباره کردم ...

در ضمن استابی که خوردم به دلیل تخطی از پلانم بود هیچ ربطی به چیز خاصی نداشت ! انسان هستیم و جایزالخطا ...

موفق باشید
        فکر کنم همه فیض بردن جز خودم که مانیتورینگ بازار از دستم در رفته

آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• از یک طرف غرورانسانی رو اذیت میکنه ! از یک طرف ممکنه دید به بازار و معامله گری رو واقعی تر کنه !

لینک قیلتر بود ، پی دی اف را آپلود میکنم.

Monkeys Make Better Stock Market Traders Than People_ Study

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
          2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
          3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
          4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
          5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
          6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
          7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• سلام دوستان ممکنه کمی درباره نقطه خروج از معامله صحبت کنیم ؟
            هیچ پایانی برای چیزهایی که میتونیم تجربه کنیم وجود نداره...
            باورهای محکم و قاطع حقیقت را بیش از دروغ تهدید میکنند
            .

نظر

• سلام دوستان ممکنه کمی درباره نقطه خروج از معامله صحبت کنیم ؟

فرض کنید میدونید ( به احتمال زیاد ) قیمت قراره از نقطه x تا نقطه y در قالب یک روند حرکت کنه...

با این فرض نقاط ورود و خروج شما کجاست ؟
              ایا امکان داره قسمت هایی از روند رو از دست بدهید ؟

من چند روند در پایین کشیدم
              میخوام بهترین قوانین ورود و خروج و مدیریت پوزیشن ها با هم پیدا کنیم
              قوانین باید در روند های زیر صدق کنه و بهترین بازدهی ها رو داشته باشه
              طبیعتا بهترین بازدهی همون امید ریاضی بالاست...
              بعضی ها چند ورود و چند تارگت دارند
              بعضی یک ورود و چند تارگت
              بعضی یک ورود و یک تارگت

بعضی در ابتدای روند فقط یک پزیشن باز میکنند
              بعضی در طول روند چندین پوزیشن باز میکنند
              میتونید نقاشی زیر رو بردارید و نقاط ورود و خروج از معامله که نظر شخصیتون هست رو بکشید.
              با تشکر

ویرایش توسط sadegh : https://www.traderha.com/member/4562-sadegh در ساعت 10-03-2013, 10:41 PM
              .

نظر

• اقا صادق مرسی بابت این بحث واقعا چیزی که الان من بهش نیاز دارم همین نقطه ورود و خروج هسا واز همه مهمتر پیدا کردنشون هست مخصوصا نقطه ورود
                دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

• این سوال پایه ای ترین بحث بازار های مالی هست

"در جهت روند ترید کنید..."

حالا این روند بفرمایید ترید کنید...
                  محسن جان عکس العملت مواجهه با سه روند صعودی بالا فکر میکنی چطور هست ؟ کجا استاپ میخوری ؟ چه قسمت هایی از روند ها رو میگیری ؟
                  میتونی یک شکل بکشی ؟
                  با تشکر
                  .

نظر

• بله چشم.والا این نظر شخصی من برای وارد شدن به روند هست در واقع چیزی که یاد گرفتم ولی چیزی که هست پیدا کردن این نقاط سقف و کف هست و نحوه وارد شدنش واقعا مشکل دارم ونمیدونم چه جوری بر طرف کنم

دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

• صادق جان بحث مفیدی رو پیشنهاد دادی.

فقط برای کمک اینو میگم که صرف اینکه ما از روی این شکلی که شما کشیدی بخواهیم نقاط ورود و خروج را ترسیم کنیم و کلی هم ژست بگیریم !!! مثل معمای حل شده میمونه. برای پیدا کردن نقاط ورود در نقطه x که بر فرض ابتدای این روندی باشد که شما ترسیم کردی ما نیاز به گذشته حرکتی قیمت داریم که بر اساس اون میتونیم بهتر و منطقی تر در موردش بحث کنیم .گذشته قیمت خیلی میتونه در مورد تحلیل آینده حرکتی اون موثر باشه. واگرایی ها هم میتونه برای ورود و خروج کمکون کنه.
                      هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                        صادق جان بحث مفیدی رو پیشنهاد دادی.

فقط برای کمک اینو میگم که صرف اینکه ما از روی این شکلی که شما کشیدی بخواهیم نقاط ورود و خروج را ترسیم کنیم و کلی هم ژست بگیریم !!! مثل معمای حل شده میمونه. برای پیدا کردن نقاط ورود در نقطه x که بر فرض ابتدای این روندی باشد که شما ترسیم کردی ما نیاز به گذشته حرکتی قیمت داریم که بر اساس اون میتونیم بهتر و منطقی تر در موردش بحث کنیم .گذشته قیمت خیلی میتونه در مورد تحلیل آینده حرکتی اون موثر باشه. واگرایی ها هم میتونه برای ورود و خروج کمکون کنه.
                        ممنون پیام جان
                        مسلما همه ی چارت توی اشکال من و شما خلاصه نمیشه...
                        شما روند صعودی رو هر جور که میخواید رسم کنید حتی میتونید روی شماتیک الیوت نقاط ورود و خروج رو برای بحث بذارید...
                        اگر از تریلینگ استاپ استفاده میکنید قوانینش رو بنویسید.
                        و در رابطه با انواع نقاط ورود و خروج که ذکر کردم نظرتون رو بنویسید.

در رابطه با شکل هایی که رسم کردم(امیدوارم کامل تر بشه...)

شکل شماره 1 (I) :
                        یک روند صعودی قوی(رالی)

شکل شماره 2 (II) :
                        روند صعودی در قالب شکل الیوت

شکل شماره 3 (III) :
                        در مورد زمان شروع روند کمی اشتباه کردیم ایا استاپ میخورید؟ چند تا استاپ میخورید؟

هر کدام از دوستان میتونن کل روند رو بگیرن اما ایا میتونن علت ورود ها رو در چهارچوب قوانین ثابت بنویسند؟

--------
                        نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
                        بله چشم.والا این نظر شخصی من برای وارد شدن به روند هست در واقع چیزی که یاد گرفتم ولی چیزی که هست پیدا کردن این نقاط سقف و کف هست و نحوه وارد شدنش واقعا مشکل دارم ونمیدونم چه جوری بر طرف کنم

محسن جان این جور که در شکل سمت چپ کشیدی فکر میکنم میخوای بگی در پله هایی حجم ترید رو افزایش میدی درسته؟
                        نقاط تارگت و رو چطور انتخاب میکنی؟ با سطوح حمایت و مقاومت تایم های بالا تر؟
                        شما از استاپ استفاده نمیکنید؟
                        ----

مثلا شکل زیر میتونه مربوط به پلن ترید یکی از دوستان باشه در مدتی هم که شروع به ترید کرده ترازش مثبت بوده.
                        باید تلاش کنیم با خودمون رو راست باشیم.اگر پلن تریدمون کمی مبهوط هست یا بهینه نیست, در جهت بهتر شدن گام برداریم...
                        ----------------------------------
                        ورود با تبدیل سطوح مقاومت به حمایت
                        چندین ورود در امتداد روند.
                        تریلینگ و افزایش حجم نداریم
                        هر ورود یا استاپ میخوره یا تارگت
                        استاپ پشت اخرین دره
                        تارگت ab=cd
                        یا نقاط پیوت روزانه یا حمایت و مقاومت تایم بالاتر که حدودا اندازه استاپ باشند.
                        http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...0829921941.jpg
                        .

نظر

• من با سیستم بدون استاپ کار میکنم با ریسک 2 درصد.بله به صورت پله ای اضافه میکنم و نقاط تارگتمو 5 موج به 5 موج سعی میکنم انتخاب کنم.سطوح حمایت و مقاومت هم در نظر میگیرم

((زیگموند فروید))

نظر

• سلام
                            بحث روند بحث جالبی هست
                            اما نمی دونم چرا جدیدا یک فلسفه ای پیدا کردم و اون اینکه بازار روند نداره ویا حداقل روند به دلخواه ما نیست
                            من خودم از همه روش های تکنیکال بهره می برم و این برام ثابت شده که روش ها با هم تناقض دارند و شما هر چه بیشتر دنبال پیش بینی روند و بازار باشید بیشتر گمراه میشید و موقع ترید سردرگم
                            توی یک سیستم میگه روند نزولی و توی سیستم دیگه میگه صعودی یک اندیکاتور میگه صعود یک اندیکاتور میگه نزول
                            بحث تایم فریم هم به اینها اضافه کن خدا به داد برسه

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
                              سلام
                              بحث روند بحث جالبی هست
                              اما نمی دونم چرا جدیدا یک فلسفه ای پیدا کردم و اون اینکه بازار روند نداره ویا حداقل روند به دلخواه ما نیست
                              من خودم از همه روش های تکنیکال بهره می برم و این برام ثابت شده که روش ها با هم تناقض دارند و شما هر چه بیشتر دنبال پیش بینی روند و بازار باشید بیشتر گمراه میشید و موقع ترید سردرگم
                              توی یک سیستم میگه روند نزولی و توی سیستم دیگه میگه صعودی یک اندیکاتور میگه صعود یک اندیکاتور میگه نزول
                              فرمایش شما متین
                              شما میتونید در رابطه با مدیریت ترید هاتون صحبتی کنید .
                              و کاری به روند نداشته باشید.

یا به حجم تریدهاتون اضافه میکنید؟
                              ایا با بریک ایون موافقید؟
                              ایا از تریلینگ استاپ استفاده میکنید؟
                              و...
                              .

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
                                سلام
                                بحث روند بحث جالبی هست
                                صبح جمعه دوستان بخیر(عجب خوابی خوبی داشتم یه هفته بود کم خوابی داشتم )

راستش منم به همین قضیه روند زیاد فک کردم که واقعا تعریف روند چی هست آخه همیشه اساتید می گن در جهت روند ترید کننن ولی کو گوش شنوا ولی راستش اینه که واقعا یه تعریف جامعی از روند وجود نداره یا من بلد نیستم تنها چیزی که می تونم بهش استناد کنم همون : سقف بالاتر از سقف قبلی و کف بالاتر از کف قبلی در روند صعودی و سقف پایین تر از سقف قبلی و کف بالاتر از کف قبلی در روند نزولیه.
                                اما قضیه اینه که از کجا بفهمیم روند همینطور به راهش ادامه می ده؟
                                مثلا واگرایی ها می تونه مفید باشه یا همگرایی ها.
                                الیوت : الیوت رو یاد بگیرین نمی گم همشو کامل یاد بگیرین همینقدر که بدونین پیشرو چیه اصلاحی چیه و این طور چیزا(البته این واسه کسایی هست که تازه به جمع ماها پیوسته نه اساتید گرامی)
                                یکی فیبوناچی اینو قرمز کردم که بگم فیبوناچی خیلی مهمه حتما می گید نه بابا بدرد نمی خوره هر وقت فیبوناچی رسم می کنیم قیمت بهش اصلا واکنش نشون نمی ده قضیه اینه که ما نمی دونیم معنی واقعی فیبوناچی چیه فقط همینطوری سرسری خوندیمش (البته منم نمی گم می دونماا باز یکی نیاد بگه خودت چی می دونی) خود من الان بیشتر از دو ساله که دارم رو یه مسئله ای در همین رابطه تحقیق می کنم یعنی دو ساله که چشمامو به چارت خالی عادت دادم و به جرئت می تونم بگم که درسته نتونستم اونطور که می خواستم بشم اما دیدم واقعا به چارت عوض شده.
                                یکی دیگه این می تونه باشه که طبق روش معامله کردن جناب خامسی ( آخرشم نگفت چطوری تاچ پوینتو بدست میاره) استفاده از تلورانس حرکتی جفت ارزه (تلورانس : میانگین حرکتی های و لو ارز در یک بازه زمانی مثلا 30 روزه است ) مثلا شما پوزیشن می گیرین بعد تلرانس این جفت ارز 70 پیپس هست بعد که 70 پیپس حرکت کرد به سمت مورد نظر استاپتونو بیارین به اون نقطه و بعدم منتظر تارگت مورد نظر باشین حالا اگه به تارگت خورد که حسابی خرکیف می شید اگرم نه که اون 70 پیپس نوش جونتون.

در آخر به نظر من سیستم ها فقط ابزار معامله کردن هستن یعنی به جهت ترید شما کمک می کنن ترید کردن هنر معامله کردن هستش (نقل قول جناب فرهنگ در سایت خدابیامرز سرمایه فک کنم)

پ. ن : عذر می خوام اینقد حرف زدم آخیششش راحت شدم هادی دموکار

راستی یادم رفت : جناب پیام خان خیلی عذر می خوام در تاپیک شما نظر دادم شرمنده
                                ویرایش توسط zofishel : https://www.traderha.com/member/7946-zofishel در ساعت 10-04-2013, 08:26 AM

نظر

پردازش ...
                                X