اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• درود

نظر من اینه که موقعیت های خروج و ورودی که بر اساس مکدی مشاهده میشود را به اشتراک بگذاریم.
    ولی قبلش لازمه که روش ها و استراتژی هایی را که میتوان در جهت بهره گیری از مکدی به کار برد را تمرین کنیم که شامل الگو ها و نکات آموزشی و تصاویر میشود. مثلا من خودم کلی فایل تصویری دارم در زمینه استراتژی ورود و خروج و همچنین ..... کردن سیگنالهای خطا که از صبح مشغول آپلود رو سرور سایت هستم.

فکر میکنم 2 تا تاپیک بشه منسجم ترباشه. یکی آموزش و تمرین .دیگری فقط موقعیت لایو.

نا گفته نمونه که مکدی نیاز به مکمل داره . مثلا من نطرم اینه که با پیوت ترکیب بشه. اگه اینطوری بشه من میرم واسه خودم !!!
    هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
      درود

نظر من اینه که موقعیت های خروج و ورودی که بر اساس مکدی مشاهده میشود را به اشتراک بگذاریم.
      ولی قبلش لازمه که روش ها و استراتژی هایی را که میتوان در جهت بهره گیری از مکدی به کار برد را تمرین کنیم که شامل الگو ها و نکات آموزشی و تصاویر میشود. مثلا من خودم کلی فایل تصویری دارم در زمینه استراتژی ورود و خروج و همچنین ..... کردن سیگنالهای خطا که از صبح مشغول آپلود رو سرور سایت هستم.

فکر میکنم 2 تا تاپیک بشه منسجم ترباشه. یکی آموزش و تمرین .دیگری فقط موقعیت لایو.

نا گفته نمونه که مکدی نیاز به مکمل داره . مثلا من نطرم اینه که با پیوت ترکیب بشه. اگه اینطوری بشه من میرم واسه خودم !!!

پیام جان

پس پیشبرد کار را به دست خودت میسپرم. منتظر هستیم...

جمله بولد شده برام مفهوم نیست؟!!!

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
      2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
      3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
      4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
      5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
      6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
      7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• آقا پیام محبت داری .

من فقط میتونم شاگرد خوبی باشم . این کار ، کار خودته برادر . تا سرد نشدیم لطف کن تاپیک رو ایجاد کن !!!

اسمشم حالا هر طور صلاح میدونی . میتونه برای تاپیک اول این باشه : تکنیک ها و استراتژی های کاربردی برای مکدی

من هم در کنار شما و دوستان دیگر هر مطلبی برای ارائه داشتم با کمال میل تقدیم میکنم. شما اگر صلاح میدونی همین الگوها رو قرار بده . من هم بعد از آپلود فیلم ها در خدمتم.

پ . ن : اون جمله که واضحه !!! منظورم اینه که اگر این امر به واقعیت بپیونده و مکدی رو با پیوت ترکیب کنیم و از طرفی استراتژی قفس هم داریم . دیگه برای ترید با آرامش چیزی کم و کسر ندارم و من از فرط خوشحالی میرم واسه خودم ترید میکنم !!! این میتونه بهینه شده ی سیستم های من باشد.

من امروز به سختی وارد فروم میشم. خیلی طول میکشه.

راستی پیام جان یه لطفی کن یا منو توی یاهو اد کن و یا اجازه پیام خصوصی بده که کارت دارم.مرسی
        ویرایش توسط payam154 : https://www.traderha.com/member/3016-payam154 در ساعت 10-21-2013, 04:07 PM

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• فروم برای بنده هم فوق العاده سنگین باز میشه.

پیام خصوصی باز شد.

تاپیک را اگر این وضعیت فروم اجازه بده ایجاد میکنم.

سرد شدن اونم به این زودی؟؟! حالا اول راه هست ، انرژی مثبت بفرست .

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• به امید خدا شروع میکنیم.

هیچ کی مثل من هیجان و شور و شوق و جو مثبت ایجاد نمیکنه !!!

من کارم تبلیغاته !!!

اول هفته که خلوت تریم زمان مناسب تریه. امروز اگر شد که عالیه.

در هر صورت مرسی.

پیام خصوصی رو لطفا چک کن.

.

نظر

• تاپیک ایجاد شد.

به امید موفقیت

MACD

نظر

• آخرین روز ...

با درود

تصمیمی که قبلا در موردش صحبت کردم گرفته شد .

امروز روز آخر فعالیت بنده در انجمنهای فارکسی است .

دوره ای بود که باید طی میشد .پر از فراز و نشیب و خاطره ...

دلیل آن شخصی است و نمیتوانم توضیح دهم. ترکیبی از مسائل زندگی خصوصی و مسائل کاری مرا به این سمت هدایت کرد که البته خیر است !

امیدوارم دوستانی که احیانا باعث رنجش آنها شدم بنده را به بزرگواری خودشان ببخشند .

و احیانا اگر خیری از بنده به دوستان رسیده برایم آرزوهای خوب داشته باشند .

سپاس از نیمای عزیز ، رامین پورمند ، پشوتن بزرگوار ، بهزاد عزیز ، سیاوش(ژورنالیست) ، آلبرتینی ، علیرضا سرلکی

و همه کسانی که در انتشار تجربیاتشون سخاوتمند بودند امیدوارم هر جا هستند شاد و سلامت باشند.

تاپیک را فعلا نمی بندم که اگر عزیزانی کلامی برای گفتن داشتند بنده را به کلامی مفتخر کنند .

موفق باشید .

پیـام آذرباد
                نهم آذرماه 1392
                - مشهـد

نظر

• متانت و وقار از بزرگترین شاخصه های شخصیتی شماست کم من در مدت زمان اندک آشناییم با شما، از آن درس گرفتم .

امیدوارم هر کجا هستید شاد و سربلند باشید.

ارادتمند شما- احسان

نظر

• سلام و درود

پیام جان، از همه زحماتی که در فرومهای مختلف کشیدی و برای نکاتی که ازت آموختم، سپاسگزارم

هر کسی روزی باید از فروم ها خداحافظی کنه تا با شرایط خاصی که داره مسیر را ادامه بده، البته امیدوارم که هیچوقت ما را از راهنماییهایت بی نصیب نگذاری رفیق.

سلامتی، موفقیت و شادمانیت را آرزومندم.

نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• خیلی ناراحت شدم این پست رو خوندم...

تو این 1-2 سال به شخصه خیلی چیزها ازشما یادگرفتم...و چقدر خوشحالم هنوز هم در ایران زمین انسانهایی هستند که دانسته های خودشونو با دیگران تقسیم میکنند..اون هم تو این جامعه ی بی رحم..!

هیچ وقت از لحظه خداحافظی خوشم نمی اومد اون هم از کسی باشه که تو این مدت با پست هاش خیلی چیز ها به دیگران یاد داده..

ولی به تصمیمه شما باید احترام گذاشت انشاا... همیشه در زندگیه فارکسی شخصی و عمومی خود موفق و سربلند باشید..

خدانگهدار..
                      .
                      بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

• مثل همه چیزهای زندگی وقتی که موهبتی نیست یا داره از دست میره قدرش رو بیشتر میدونیم.

حتما با بودنت خیلی ها از جمله من رو خوشحال کردی که حالا که داری میری جمعی ناراحتند. ای کاش همیشه ازمون به نیکی یاد بشه.

بعضی حس ها رو نمیشه در قابل کلمات گفتم فقط همین قسمتش رو میتونم بگم که ممنونم ازت...........

خدانگهدارت باشه

ارادتمند-------------امیر
                        تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

• پیام عزیز ، تصمیم گرفتید که ما را ترک نمایید . بر تصمیم شما احترام می گزارم . اینکه تصمیم گرفتید از جمع ما خداحافظی نمایید ، دلیل نمی شود که به ما سر نزنید . فکر نکنم رفیق نیمه راه باشید . در رفاقت کم نگزاشتید و در علم و اخلاق الگو بوده اید .

فکر کنم این اواخر ازرده خاطر شده اید . شخصیت شما بزرگتر از ان هست که بی مهری های ما , شما را وادار به ترک این انجمن نماید . دوست دارم شاهد حضور دوباره شما بعد از یک استراحت باشم .

سلامتی ، شادکامی و موفقیت روز افزون را برای شما استاد گرامی ارزومندم .

موفق باشید در پناه حق

زندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو

نظر

• پست 2 بار ارسال شد .پس این عکس را می گزارم

ویرایش توسط aliloo : https://www.traderha.com/member/8385-aliloo در ساعت 11-30-2013, 11:17 PM
                            زندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو

نظر

• سلام
                              از اینکه در این فوروم هستم و از اساتید خوب کسب فیض می کنم خوشحال هستم .
                              ولی خدا حافظی سخته
                              امید وارم اقا پیام همیشه خوش خورم شاد باشی .
                              خوش باشی

نظر

• پیام جان کاش خداحافظی نمیکردی و می موندی، رفتن همیشه احساس ناخوشایندی برای بازمانده ها داره
                                امیدوارم همیشه همه چیز بر وفق مرادت باشه هر جا که هستی
                                و آرزو میکنم که بازم در کنارمون باشی

قزبانت
                                علی

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم و حتی اردر گذاری نداره. این وظیفه نرم افزار هاست.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
                                معلوم بودن هدف، نقطه آغاز همه موفقیت هاست.
                                -----------------------------------------------------------------------------------------------
                                «من دعا و هو لایحس سوی الاجابة، استجیب له»:
                                هر کس دعا کند و جز اجابت احساس نکند، دعایش مستجاب می شود.

نظر

پردازش ...
                                X