اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط atoma نمایش پست ها
    سلام
    آیا امکان داره این گزارش آخری را در پلتفرم پرسپولیس هم بگیریم؟

ارادتمند
    درود

این نوع گزارشات از امکانات بروکرها نیست - باید حساب خود را به سایت هایی که این نوع خدمات را میدهند معرفی کنید . پرفومنسهایی که بنده عکسشان را ضمیمه کردم از خدمات این سایت هست.

سایت معرفی شده این خدمات را به بروکرهایی میدهد که در لیستش قرار دارند(یعنی بروکر اجازه دسترسی به سرور را داده) .

دو سایت معروف دیگه هست که با مطالعه آنها میتوانید طریقه کار را فرا بگیرید.

http://www.mt4i.com/

https://www.myfxbook.com/

موفق باشید

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
      درود

این نوع گزارشات از امکانات بروکرها نیست - باید حساب خود را به سایت هایی که این نوع خدمات را میدهند معرفی کنید . پرفومنسهایی که بنده عکسشان را ضمیمه کردم از خدمات این سایت هست.

سایت معرفی شده این خدمات را به بروکرهایی میدهد که در لیستش قرار دارند(یعنی بروکر اجازه دسترسی به سرور را داده) .

دو سایت معروف دیگه هست که با مطالعه آنها میتوانید طریقه کار را فرا بگیرید.

http://www.mt4i.com/

https://www.myfxbook.com/

موفق باشید

بسیار متشکرم
      فک می کردم سایت "ف فاکتوری" تنها منبع اخبار است اما امشب با راهنمایی حضرت عالی امکانات مربوط به تریدریش را هم دیدم که بسیار عالی است، مخصوصا اون پرفرمنسی که از حساب میده بسیار مفید است.

لطفتان مستدام جناب پیام عزیز

نظر

• .Look at prices rather than relying on information from television or newspaper commentators to make your trading decisions

"Michael Covel"

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

درود

در این تاپیکِ دوست عزیزم آرش معاملات استاپ خورده ای به اشتراک گذاشته میشه که همه ما این نوع استاپ اوت شدنهای میلیمتری را تجربه کردیم و میکنیم و خواهیم کرد.

تعداد زیادی از این معاملات استاپ خورده ریشه در ذهنیت معطوف شده به R/R تریدرها داره هنگام ورود به بازار. تجربه شخصی خودم و صحبتهایی که با تریدرهای باتجربه داشتم،

و پرفومنسهای مختلفی که در سایتها و مسابقات مختلف دیدم ، میگن تریدرهایی که( Win Rate) را در اولویت قرار دادند نتایج کارشان تثبیت شده تر بوده. اگر Win Rate را در

اولویت دوم قرار بدیم هم زمان پارامتر (consecutive losses) در پرفومنس معاملات خود را تحت تاثیر قرار میدهیم.منکر این موضوع نمیشه شد اگر کسی روش معاملاتی داره

که Win Rate ضعیفی داره ولی R/R خیلی خوب میتونه تریدر سود آوری باشه . ولی نکته فشار روانی ضررهای متوالی است . این که ضررهای متوالی منجر به چه واکنشهای

روانی در ما میشه را همه میدانند . پرفومنسی با Win Rate60% و R/R1.5 با ریسک 2% در هر معامله پس از 100 معامله سودی در حدود 170% خواهد داشت.کمی باید صبور

بود . البته هر تریدری شیوه خاص خودش را داره ولی گاهی میشه یه نگاهی به تارگتی که در نظر داریم بندازیم و هنگام قراردادن استاپ کمی گشاده دست تر باشیم.

ارادتمند
          با سلام میشه این گفتار را در حد فهم یک مبتدی شفافش کنید؟ ممنون

نظر

بادرود

مثلا قرار بود گهگداری به فروم سر بزنم منتها بعضی مطالب رو باید مطرح کنی بلکه به کار دیگرانی بیاید همانطور که گفتند و به کار ما آمد.

در بازه زمانی مشابه و با یک روش معاملاتی در دو حساب به شیوه های متفاوت عمل شده :

یک شیوه ترید کمتر و صبر بیشتر و ریسک کمتر

یک شیوه ریسک دوبرابر ترید بیشتر و صبر کمتر

ریسک بالاتر منجر به ترس بیشتر و خروجهای احساسی شده و همچنین ورودهای تکراری (اُور ترید)

ریسک کمتر منجر به صبوری بیشتر و خروجهای منطقی تر شده .

موضوع تکراریه (ریسک معقول و اُور ترید و ...) ولی نتایج عملی باعث میشه به یه سری قواعد ایمان بیاریم!!

مقایسه نتایج برایتان خالی از لطف نیست.

ارادتمند

همچنان اختلاف فاحشی وجود داره.

البته وضعیت بازار در دوره اخیر به هیچ عنوان با روش من سازگار نبود .

با روشی کاملا مشابه ولی رفتاری متفاوت میبینید که پوزیشن کمتر و صبر بیشتر نتیجه خیلی بهتر هست.

نظری دارید دریغ نکنید.

ارادتمند

نظر

• توماس اس بولکوفسکی، متخصص
              روانشناسی بازارهای سهام در یکی از مطالب
              جذاب خود با عنوان «تعیین اهداف
              سرمایه گذاری

با توجه به اینکه متاسفانه از بولکفسکی کتابی ترجمه شده در فارسی وجود ندارد وتنها همین یک مقاله از او انهم در یک نشریه داخلی یک بانک خصوصی
              جای تاسف دارد من بازهم لینک دانلود این نشریه رو قرار میدم و توجه دوستان و علاقمندان به مباحث روانشناسی فرد معامله گر رو به ان جلب میکنم

لطفا به صفحات اخر مجله رجوع کنید

http://www.enbank.ir/utils/getFile.aspx?Idn=4281

باشد که مقبول افتد

با نهایت ارادت و احترام

نظر

• سیکل تشکیل سقف قیمت یورو دلار تقریبا 18 ماهه است. اگر در روی همین پاشنه 6 سال گذشته بچرخد یورو در چند ماه آینده ربزش شدیدی به سمت 1.22 خواهد داشت.

جای آلبرتینی خالی ... !

نظر

• تحلیل هایی مانند پست قبل میتونه اثباتی باشه بر سرنوشت محتوم قیمت!! نظریه های مختلف و جنجالی که مطرح شده و خواهد شد احتمالا از همین جاها شروع شده!!

تحلیل هم یعنی تعیین سرنوشت بازار قبل از وقوع! تحلیل هم بازی با ریاضیات هست . ربط دادن موضوع به یه سری مسائل که ریشه در تفکرات " کار کارِ انگلیساس " ما داره

دور شدن از اصل ماجراست . صاحب این بازار بانکهای مرکزی هستند و طبق مصلحت اقتصادی کشور مطبوعشان عمل میکنند.

با یکی از دوستان قدیمی که فاندامنتالیست هست صحبت میکردم ، نظرش این بود بازار واقعا آزاد نیست و کاملا تحت کنترل هست . شرایط پوند دلار و یورو دلار در 6ساله بعد از بحران 2008

نشون میده که بانکهای مرکزی کاملا کنترل ارزش پول خودشون رو در دست دارند. فرانک سوییس هم که بعد از دخالت تاریخی بانک مرکزی سوییس تکلیفش روشنه . ما رفتار بازار را بر اساس

عرضه و تقاضا میبینیم و قاعدتا دنبال منطق خاصی در رفتار جمعی تریدرها هستیم در حالی که رفتار بازار تابع سیاستهاست. بد نیست نیم نگاهی به بازار cfd و سهام داشته باشیم ، شاید

با توجه به تجربیات گرانبهایی که از این بازار بدست اوردیم کار در بازارهایی که مبنای کارشان عرضه و تقاضا هست راحت تر باشه!

فکر میکنم این دوره نسبت به سابق برای موفقیت باید خیلی بیشتر زحمت کشید . واکشنها خیلی سریعتر شده و ساختارها به مراتب نامنظم تر .به تناسب سرعت بالای گردش اطلاعات

که از اثرات گسترش اینترنت و وسائل ارتباط جمعی هست ، ما هم باید در تصمیم گیریها سریعتر عمل کنیم/ دوستانی که موفق نیستن و وضعیت برایشان بغرنج هست بدونن که تنها نیستن!

خلاصه ،کار در بازارهای مالی بسیار ساده است! قسمت سختش سود آوریست!

ارادتمند

پ.ن: ببخشید جسته گریخته بود! لابلای صحبت با دوستان قدیم و جدید یه حرفایی مطرح شد گفتم بیان کنم شاید علاقه داشته باشید نظرتان را بیان کنید.
                  ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-09-2014, 02:45 AM

نظر

• جالبه !!

دوره هایی که بازار دامنه نوسانش زیاد میشه آمار تلفات حسابها بالاتر میره!!

نظری دارید؟

اینو از برادر کوچکتان قبول کنید :

هیچ تریدری در دنیا صلاحیت تعیین حجم(و این روزها که نرم افزار های اردر گذاری داریم حتی تایپ حجم) قرار داد هنگام ورود به بازار رو نداره! این وظیفه نرم افزار هست.

در همین فروم اکسپرت و اسکریپت معرفی شده که توانایی اردر گذاری بر اساس ریسک رو داره. سرچ کنین شاید بهترش پیدا بشه .

چند صباح حسابها رشد نجومی میکنن آخرش همونجوری با کله سقوط میکنه . چند بار دیدیم و شنیدیم و کردیم؟

اگه مارجین کم دارین و نمیشه پوزیشنی رو با استاپ درست و ریسک درست بگیرین ، نگیرین خوب.

0.1 لات معامله طلا یعنی حجم برابر 10 اونس طلا میشه حدود 13000$ .کسی که با حساب 400 دلاری 0.1 لات طلا خرید و فروش میکنه یعنی

داره با لوریج حدود 30 کار میکنه حالا کافیه طلا 2% ارزشش خلاف پوزیشن ما حرکت کنه یعنی 26 دلار!260 دلار ضرر یا 60% ضرر به خاطر یه نوسان 2درصدی.

بروکر حجم کمتز قبول نمیکنه نشد بهانه!

استاپ رو تعیین کنید - ریسک بالای 5% در هر معامله یعنی نابود شدن حساب -حجم ثابت اشتباهه - استاپ هر چه کیپ تر باشه به سودای ریوارد خوب احتمال خوردنش بیشتر -

حجم را بر اساس تراز استاپ با نرم افزار یا ماشین حساب یا اکسل حساب کنید . وظیفه شما فقط ثبت عدد بدست آمده است- فایلهای اکسل مدیریت سرمایه، اسکریپ ، اکسپرت ،

اپلیکیشن و سایتهای متنوعی برای محاسبه حجم درست پوزیشن هست استفاده کنید .

اونایی که اعتقاد به گذاشتن استاپ ندارن یا فکر میکنن که اگه نزارن درسته ، نظرشون درسته اگر از لوریج استفاده نکنن .

همه داستان مدیریت سرمایه است و بس. اگر یک تریدر یورو دلار رو این روزها روی 1.40 خریده باشه و براساس مدیریت سرمایه منطقی ضرر کرده باشه و تریدر دوم از 1.40 فروخته باشه

و نیمی از مارجین رو برای 50 پیپ استاپ گذاشته باشه ، تریدر اول در این بازار ماندگار است و دومی دیر یا زود رفتنی .

از ما گفتن ...

موفق باشید
                    ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-10-2014, 03:20 AM

نظر

تحلیل هایی مانند پست قبل میتونه اثباتی باشه بر سرنوشت محتوم قیمت!! نظریه های مختلف و جنجالی که مطرح شده و خواهد شد احتمالا از همین جاها شروع شده!!

تحلیل هم یعنی تعیین سرنوشت بازار قبل از وقوع! تحلیل هم بازی با ریاضیات هست . ربط دادن موضوع به یه سری مسائل که ریشه در تفکرات " کار کارِ انگلیساس " ما داره

دور شدن از اصل ماجراست . صاحب این بازار بانکهای مرکزی هستند و طبق مصلحت اقتصادی کشور مطبوعشان عمل میکنند.

با یکی از دوستان قدیمی که فاندامنتالیست هست صحبت میکردم ، نظرش این بود بازار واقعا آزاد نیست و کاملا تحت کنترل هست . شرایط پوند دلار و یورو دلار در 6ساله بعد از بحران 2008

نشون میده که بانکهای مرکزی کاملا کنترل ارزش پول خودشون رو در دست دارند. فرانک سوییس هم که بعد از دخالت تاریخی بانک مرکزی سوییس تکلیفش روشنه . ما رفتار بازار را بر اساس

عرضه و تقاضا میبینیم و قاعدتا دنبال منطق خاصی در رفتار جمعی تریدرها هستیم در حالی که رفتار بازار تابع سیاستهاست. بد نیست نیم نگاهی به بازار cfd و سهام داشته باشیم ، شاید

با توجه به تجربیات گرانبهایی که از این بازار بدست اوردیم کار در بازارهایی که مبنای کارشان عرضه و تقاضا هست راحت تر باشه!

فکر میکنم این دوره نسبت به سابق برای موفقیت باید خیلی بیشتر زحمت کشید . واکشنها خیلی سریعتر شده و ساختارها به مراتب نامنظم تر .به تناسب سرعت بالای گردش اطلاعات

که از اثرات گسترش اینترنت و وسائل ارتباط جمعی هست ، ما هم باید در تصمیم گیریها سریعتر عمل کنیم/ دوستانی که موفق نیستن و وضعیت برایشان بغرنج هست بدونن که تنها نیستن!

خلاصه ،کار در بازارهای مالی بسیار ساده است! قسمت سختش سود آوریست!

ارادتمند

پ.ن: ببخشید جسته گریخته بود! لابلای صحبت با دوستان قدیم و جدید یه حرفایی مطرح شد گفتم بیان کنم شاید علاقه داشته باشید نظرتان را بیان کنید.
                      درود

اینکه فرمودید صاحبان این بازار بانکهای مرکزی دنیا هستن کاملا درست و کشورهایی که در این بازار میزان مراوداتشان بیشتر و حجم پول بیشتر تاثیر بیشتر

همه ما میدونیم جنگ ارزی که در دنیا و جود داره تنها دیگر با اصطلاحات لیبرالیسم و تعاریف ساده اونا از بازار که محلی برای تبادل است

قابل درک نیست امروز با تنیده شدن هر چه بیشتر اقتصاد ملی کشورها و تاثیر شدیدتر اون بر دیگر کشورها نقطه تعادلی که باید از طریق مکانیسم

عرضه و تقاضا شکل بگیره رو بیش از بیش حساس تر کرده است و اگر یک مثال بزنم

امروز کشوری با جمعیت نزدیک به 1/5میایارئ نفر در چین اگر دخالت بانک مرکزی چین و پایین تر قرار دادن نرخ برابری ان در برابر دلار امریکا و دیگر ارزهای

کشورهای صنعتی ایا امکان صادرات چین با این حجم و با این ارقام که اجازه رشد تولید ناخالص ملی کشور چین تا نزدیک عدد 13/5 را میداد

ایا میتوانست برای این تعداد از مردمان کشورش شغل و به موازات ان دیگر الزامات یک زندگی جمعی با این حجم از گستردگی را فراهم کند

و در اینجا با ذکر خاطری از نخست وزیز اسراییل در دیدار با رهبر چین در چند سال قبل که رهبر چین گفته بود شما با این تعداد جمعیت حتما در هتل زندگی میکنید

و در ادامه

ایا با توجه به اینکه در سالهای نه چندان دور شاید از 2017 که امریکا به یکی از بزرگتر صادر کننده گان نفت دنیا تبدیل میشود و این امر از این لحاظ مهم است که

امریکا یکی از بزرکترین وارد کنندگان دنیا است

ایا امریکا برای رقابت با کشور های اوپک و روسیه (با تولید روزانه 10 میلیون بشکه ) ایا امکان دارد ماشاهد دلاری قوی و صادرات نفت امریکا حداقل در حوضه یورو

باشیم و در ادامه

ایا اینکه امریکا با تغییر شاخصی که در گذشته بنوعی دیگر حساب میشد برای نشان دادن واقعی تورم در کشورش دستکاری نمیکند و این دستکاری در جهت

تقویت و تضعیف دلار نیست

ایا فشارهای سیاسی که بر کشور ژاپن سالها است وارد میکند تا حتما ین را دربازاز تقویت کند و بنوعی جلوی واردات خود از کشور ژاپن را بگیرد و به تعادلی در

کسری

تراز تجاریش با ان کشور بنوعی سامان دهد

ایا چین بزرگترین خریدار اوراق قرضه امریکا نیست ایا امریکا سود این اوراقه قرضه را با تولید و به اصطلاح سود عملیاتی باز پرداخت میکند

و من فکر میکنم با روانه شدن نفت امریکا از سالهای پیش رو شاهد تغییر در حوضه های مختلفی در زندگیمان در حوضه سیاست و اقتصاد و تغییر

نوع نگاه امریکاییها مخصوصا اهمیت عربستان و بازیگری ان در دنیا خواهیم بود شاید دوستان گرمابه و گلستان به نوعی رقیب هم در صادرات نفت

در چند سال اینده بشوند و این پس لرزه ها خاورمیانه ای در گرگون شده را رقم بزند

همه این مطالب در حد درک و فهم این حقیر نوشته شده است و صرفا جهت ارایه به دوستان بوده

و با یقین به اینکه اساتید محترمی که هستن میتوانند ما را به یک پیش اگاهی از وقایع پیش رو برسانن تا انشاالله با چشمان بازتری تحولات را پیگیری کنیم

با نهایت ارادت و احترام نسبت به دوستان

نظر

• ٌٌwti

تایمفریم روزانه نفت -

اگر عمل کنه برای کلاسهای آموزشی میشه همزمان واگرایی و شکست خط روند و بوسه آخر رو با یک عکس توضیح داد

لات سایز استاندارد نفت برابر 1000 بشکه است. هر 0.01 لات میشه 10 بشکه . اگر کلاسیک ورود کنیم تراز ورود میشه 98.70 استاپ میشه 101.10

حد اقل استاپ میشه 2.40$ در هر بشکه که با حجم 0.01 میشه 10بشکه برابر 24 دلار .

نظر

• نفت:

مراسم بوسه وداع خیلی عمیق برگزار شد و منجر به ازدواج شد !

سوال:

طلا تایمفریم روزانه در یک مثلث اسیر شده ، آیا سل میکنید ؟ صبر میکنید ؟ اگر سل میکنید کجا و تحت چه شرایطی؟ اگر صبر میکنید تا کی و نقشه بعد از صبرتون چیه؟

نظر

نفت:

مراسم بوسه وداع خیلی عمیق برگزار شد و منجر به ازدواج شد !

سوال:

طلا تایمفریم روزانه در یک مثلث اسیر شده ، آیا سل میکنید ؟ صبر میکنید ؟ اگر سل میکنید کجا و تحت چه شرایطی؟ اگر صبر میکنید تا کی و نقشه بعد از صبرتون چیه؟

سلام

حالا چرا ان لاین نیستی این همه صداتون کردیم!

در مورد نفت دیدی قدرت برخی چیزها بیش از ابزارهای کلاسیک هست!
                            .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                            https://telegram.me/Cyclicalwaves
                            https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• درود

من فعلا طلا رو صعودی و به این شکل میبینم. اگر قرار باشه پوزیشن بگیرم ، میخرم و در محدوده آبی که مشخص کردم با توجه به شرایط به دنبال فروشم و تا اون موقع به فروش فکر نمیکنم.

هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• اینطور هم می شه دید.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
                                که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

پردازش ...
                                X