نوشته اصلی توسط پیام
نمایش پست ها
رفیق پیام
این مطلب رو من از کتاب استراتزی های معاملاتی با بیشترین احتمال موفقیت
High Probability Trading Strategies
در صفحه 30 اون که همین جا از برادران عزیزم میخوام این کتاب رو به عنوان یک بینش اولیه نسبت به بازار و ابزارهای اون مورد مطالعه قرار بدن
و در ادامه در صفحه 311پاراگراف دوم جناب ماینر اشاره کرده اند
من اگر بخواهم مطلبی عرض کنم
بنظرم اول باید خود بازار و ماهیت اون برامون مشخص بشه چستی این مارکت
در باطن خود چیزی که ما درک میکنیم محلی مجازی برای عرضه و تقاضا است
و اینکه این عرضه و تقاضا از کجا سرچشمه میگیره و مکانیزم ان چیه وتحلیل ما از اون چجور باید باشد یک امر قابل تامل و فکر کردن
دوم بنظر حقیر من چه ابزاری برای اینکه معاملاتم رو با سود ببندم دارم
یک خود پلتفرم و ابزارهای مختلف ان و نحوه بکار بردن ان ابزارها و ترکیبات انها برای نشان دادن نقاط پر پتانسیل
سوم اطلاعاتی که ما سوای این پلتفرم و ابزارهای از اخبار و تفسیر ان به ما میرسد و طبقه بندی و ارزش گذاریهای ما
چهارم / به اصطلاح استراتژی ما است این اصلاعات رو برای ما به نوعی داره از یک صافی این اطلاعات رو انالیز میکنه
پنجم / این منه تصمیم گیر است که دارد بر طبق یکسری از انتظارات و پیش فرضها این مراحل قبل رو انالیز کرده و درنهایت تصمیم رو میگیره
ششم / این جهان بینی معامله گر و نظام تصمیم سازی ان است که ستون این خیمه است با باورهای که دارد
مانند این بازار محلی برای رسیدن به رویا است و یا بر عکس
اینجا محلی است که در خانه مینشینم و بدون بیل و کلنگ زدن پول در میارم
این جور چیزها که کل نظام باور ما راجع به شغل و تلاش و موفقیت و نحوه پول در اوردن و نحوه خرج کردن ان
نوع نظم ما و صبوری ما و دیگر فضایل و رذایل ما
خوب این دایره گسترده شده اگر ما خودمون رو بشناسیم
و ماهیت غیره قابل پیش بینی بودن روند اتی چارت رو قبول کنیم
دست کم میتونم بگم برای خیلی از ما ها روند اتی چارت غیره قابل پیش بینی است و هنوز برای من کسی نتوانسته این قطعیت رو ثابت کنه
پس رویکزد ما با این مقوله باید چگونه باشد
اول بنای اعتقادیمون را درست پی ریزی کنیم
و بعد در مرحله سعی کنیم ماهیت غیره قابل پیش بینی بازار درک و به دور از تعصب سعی کنیم در بهترین نقاط باشیم
و با مدیریت سرمایه و تقویت بعد روانشانسی مخصوصا در وادی ضرر رفتن خودمون را پخته تر کنیم
و در ادامه استراتژی مطابق با اصول و توانایی بعد روجی و دیگر امور زندگیمان پیدا یا بنوعی خلق یا بهنیه کنیم
که میتوانیم از موارد مورد اشاره شما هم در این مرحله استفاده کنیم ولی اینکه اول اینها رو بخونیم و بعد سعی کنیم
با اکراه و اجبار خودمون و اعتقادات و جهان بینی مون رو از اینها بگیرم و جنگ را بدرون خود بکشیم و در یک دودلی باشیم
گهی سواره و گهی پیاده باشیم
سخن در این مقوله های مورد اشاره بسیار از بسیار
نظر