اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام و درود . پیام جان میشه اندیکاتور مکدی که داری و برای چهار ساعته استفاده میکنی و اینجا بذاری .مرسی

نظر

• نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
      اون اوایل به همین موضوع می اندیشیدیم که اگر تئوری دهکده جهانی در بازار مالی ایجاد بشه و بعدش دیگه جفت ارزی نخواهیم داشت
      اگر هم داشته باشیم حرکتی نخواهد کرد
      ظاهرا atr داره همین رو نشون می ده
      تجربه بحران سال 2008 باعث شده دولتها در سپردن سرنوشت

ملت خودشان به چند موسسه و بانک تجدید نظر کنن.

به هرحال مبادلات ارزی در تجارت بین الملل خواهد بود .

نظام جایگزینی وجود نداره که بخواد جای پول رو بگیره .

نوشته اصلی توسط zoroaster نمایش پست ها
      سلام و درود . پیام جان میشه اندیکاتور مکدی که داری و برای چهار ساعته استفاده میکنی و اینجا بذاری .مرسی
      درود بر شما

تاپیک Cage Trading Method
      ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-23-2014, 02:25 PM

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
      2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
      3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
      4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
      5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
      6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
      7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
        شهاب جان

وقتی ولاتیلیته بازار در تایمفریمهای بالا کم میشه تاثیر خودش رو تا کندلهای یک دقیقه هم میزاره . وضعیت تایمفریمهای پایین هم خرابه.

با پشوتن صحبت میکردم چند ماه پیش (میدونی که سیستمش 15 دقیقه است) میگفت الان بخوام دوباره سیستم رو آموزش بدم تایمفریم رو

4 ساعته یا یک ساعته انتخاب میکنم- به نظرم رفتن به تایمهای پایین اشتباهه .
        پیام جان
        به طور کلی قبول دارم که کار در تایم های پایین مشکلات خاص خودشو داره مثل اعتبار کمتر الگوها یا پرداخت اسپرید بیشتر و ... ولی اگر از نظر ریاضی به موضوع نگاه کنیم ترید در تایم پایین به شرطی که تریدر از عهده اش بربیاد میتونه چندین برابر کار در تایمهای بالا ارزش افزوده ایجاد کنه.
        اینکه سال به سال دامنه نوسان ارزها کمتر و کمتر میشه فکر می کنم علاوه بر دلایل کلان اقتصادی یه علت دیگه هم داره که مربوط میشه به توسعه سیستم های کامپیوتری و نرم افزاری. الان دسترسی به عمق بازار راحت تر شده. مثلاً تا چند سال پیش هیچ حرفی از پیپت و رقم پنجم اعشاری نبود ولی الان تقریباً همه بروکرها حسابهای با 5 رقم اعشار و اسپرید های خیلی پایین ارائه میدن. از طرف دیگه خیلی از شرکت های اقتصادی بزرگ تریدهاشون رو به اکسپرتهایی سپردن که به طور مداوم روی چارتها در حال تریدهای کوتاه مدت هستن و خیلی هاشون هم اسکالپ می کنن. به همین خاطر قیمت در یک محدوده در جا میزنه و دامنه نوسان کمتری داره ولی در همین دامنه هم معاملات زیادی در تایمهای پایین انجام میشه.
        ویرایش توسط shahab_p : https://www.traderha.com/member/2979-shahab_p در ساعت 05-23-2014, 03:53 PM
        ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• با سلام خدمت همه هموطنان عزیز
          با اجازه مربی

دوستان ,اگر از اکثر تریدرها بپرسند چرا قیمت در یک رالی بالا میرود چه پاسخ میدهند ؟

تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

• نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست ها
            با سلام خدمت همه هموطنان عزیز
            با اجازه مربی

دوستان ,اگر از اکثر تریدرها بپرسند چرا قیمت در یک رالی بالا میرود چه پاسخ میدهند ؟

سوال مفهوم نیست.
            .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
            https://telegram.me/Cyclicalwaves
            https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• سلام خدمت استاد عزیزم آقای آ ز ا د ی

منظور اینه که چرا قیمت در یک روند صعودی قیمت های بالاتر را ثبت میکند و روند ادامه پیدا می کند؟

ممنون

Repeat

نظر

• درود حمید جان

سوالت خیلی کلی هست -

بدلیل اینکه هیچوقت در طول رالی روند ضعیف نمیشه .

از قبل نمیتونی تشخیص بدی قراره با یک رالی مواجه بشی ، مرحله به مرحله (که برای هر تریدری مرحله میتونه

تعریف خودش رو داره) مشخص خواهد شد ادامه خواهد داد یا خیر-

ضعف قیمت در هر سیستمی به گونه ای تعریف میشه - تا مووینگ 60 نشکنه ، تا خط روند نشکنه،

تا مینور نشکنه ، تا ماژور نشکنه ، تا مووینگ های الیگتور کراس نکنه ،تا ای تی آر چنل نشکنه و ...

که صد البته اینا فقط دلایل تکنیکال هست- از نظر تحلیل گران بنیادین داستان خیلی متفاوت خواهد بود .

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

درود حمید جان

سوالت خیلی کلی هست -

بدلیل اینکه هیچوقت در طول رالی روند ضعیف نمیشه .

از قبل نمیتونی تشخیص بدی قراره با یک رالی مواجه بشی ، مرحله به مرحله (که برای هر تریدری مرحله میتونه

تعریف خودش رو داره) مشخص خواهد شد ادامه خواهد داد یا خیر-

ضعف قیمت در هر سیستمی به گونه ای تعریف میشه - تا مووینگ 60 نشکنه ، تا خط روند نشکنه،

تا مینور نشکنه ، تا ماژور نشکنه ، تا مووینگ های الیگتور کراس نکنه ،تا ای تی آر چنل نشکنه و ...

که صد البته اینا فقط دلایل تکنیکال هست- از نظر تحلیل گران بنیادین داستان خیلی متفاوت خواهد بود .
                  ممنون مربی

Repeat

نظر

• حمید جان نگفتی چرا همچی سوال مطرح کردی؟!

مثل اینکه روی واژه مربی ،هدفمند تاکید داری!

وضعیت طلا جالبه - همچی وضعیتی خیلی نادر هست. کم کم داره میشه سه هفته کاری که هیچ

معامله ای بر روی طلا انجام نمیشه!! چطور ممکنه ... بر سر تصاحب هر چه بیشتر این فلز در طول

تاریخ چند هزارساله همیشه دعوابوده ، سکون قیمت طلا خیلی عجیبه!!!

پتانسیلی که پشت این سد داره ذخیره میشه پس از شکست سد سیلی عظیم راه میندازه!!

نظر

حمید جان نگفتی چرا همچی سوال مطرح کردی؟!

مثل اینکه روی واژه مربی ،هدفمند تاکید داری!

وضعیت طلا جالبه - همچی وضعیتی خیلی نادر هست. کم کم داره میشه سه هفته کاری که هیچ

معامله ای بر روی طلا انجام نمیشه!! چطور ممکنه ... بر سر تصاحب هر چه بیشتر این فلز در طول

تاریخ چند هزارساله همیشه دعوابوده ، سکون قیمت طلا خیلی عجیبه!!!

پتانسیلی که پشت این سد داره ذخیره میشه پس از شکست سد سیلی عظیم راه میندازه!!

4 ساعته طلا، پترن مورچه خوار ، مترصد بلعیدن

نظر

• )

اینم یه پترن جدید

مرسی فرزان جان - روز تعطیلی بازار ما هم بعد از تعطیلات آخر هفته خمار ... چسبید .

یه جورایی به دهن سوسمار هم شبیه هست- ولی حقوق مولف رو رعایت میکنیم همون

مورچه خوار ثبت شد !

یه ماکرو فر یا فر ماکرو ویو یا نمیدونم سولاردوم !! خلاصه یکی از این ماسماسکها تو خونه داریم-

بیچاره کلی کارایی داره - از پختن حلوا بگیر تا پیتزا و بخار پز و گریل و جوجه گردان و ... خلاصه فول آپشن.

کل کاری که ما ازش میکشیم ، گرم کردن نون صبحانه و گرم کردن غذا و شاید یه لیوان شیر گرم مثلا .

ای ، گهگداری شاید رییس یه حلوایی یا لازانیایی باهاش درست کنه .

حالا حکایت بهره بردن ما از بعضی از ابزارهاست . خیلی حوصله نداریم از امکاناتش استفاده کنیم ،

در حد یه نون گرم کردن کار میکشیم ، باقی کارها رو با همون روش سنتی خودمون انجام میدیم !!

نظر

• سلام به همه دوستان
                          و اللخصوص اقا پیام عزیز و دوست داشتنی
                          تاپیک بشیار پر بار و دوست داشتنی هست دم همه بچه ها گرم
                          و اما یک پیشنهاد و هم چنین یک انتقاد کوچک
                          قبل از گفتن مطلب اط شما سروران عزیز عفو و ببخش میطلبم
                          دوستان داخل این تاپیک همهجور تاپیکی دیده میشه با انواع و اقسام موضوعات
                          اما متاسفانه افراد و یا گروهی نبودند بیاند بالا و بگند دوست داریم موضوع را از جایی شروع کنیم و بجایی برسونیم که نتیجه اش یه سیستم مغملاتی منطقی و اصولی و پر بازده و یا اکسپرتی حرفه ای بشه
                          چراش را نمی دونم
                          اما شاید بشه اینطور گفت که ما جماعت ایرانی افرادی حیلی بخیل هستیم (قصد جسارت به هیچ دوستی ندارم )
                          ایا از دوستان و سروران مخترم افرادی هستند که در یک جمع دوست داشتنی دست به چنین کاری بزنیم و یا علی بگیم
                          میدونید چیه دوستان از قدیم گفتند کار را کی کرد انکه تمام کرد
                          در این بازار هرکسی یه دیدی نسبت به بازار داره و یک روش خاص به نظرم اگه یه چنین حزکتی شروع بشه بدون شک به یک نتیحه ایده ال خواهیم رسید و روش و اکسپرتی طراخی خواهییم کرد که برای چهارتا افراد تازه کار خوب باشه که دیگه هیچ دوست و هم وطنی سرمایه و زندگی و عمرش هدر نره
                          متاسفانه افرادی هتسند که سرمایه که هیچ زندگی و عمر گران بها شون را گذاشنتد
                          و در اخر اگه به یک نتیجه شگرف رسیدیم بدون هیچ منتی و کاملا رایگان در اختیار عموم قرار بدیم
                          منتظر نظر دوستان و سروران محترم هستم
                          ارادت
                          (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

نظر

• تعطیلی بازار و تعطیل رسمی فردا خودمون

بد نیست موضوع جدیدی مطرح بشه

در فروم ایگولد ، آلبرتینی عزیز تاپیک خیلی خوبی داشت . بحثهای متنوعی

مطرح میشد - موضوعات با توجه به حضور آلبرتینی سطحی نبود و معمولا

نکات جدید و مفیدی مطرح میشد.

آلبرتینی در تاپیک روشی رو برای استفاده از مووینگها مطرح کرد که باعث شد

در دوره ای که من با ابزار ولتی استاپ کار میکردم ،ایده نسبتا خوبی بگیرم.

آلبرت معتقد بود هیچ ابزاری به صورت استاتیک کارایی نداره و باید استفاده از ابزار

داینامیک تعریف بشه- از جمله خودش برای استفاده از مووینگها برای هر دوره یا موجی

مووینگ را جوری ست میکرد که رنج نوسان قیمت رو درست پوشش بده- یا به قول خودم:

مووینگ رو تن چارت میکرد - در نتیجه پریود مناسب موویینگ اوریج روند رو پیدا میکرد و ...

همین کار رو میشه با ابزار ولتی استاپ (که در تاپیک لبه آشوب معرفی کردم) انجام داد-

یه دوره ای تست کردیم در خدمت یه سری از دوستان و رفلکسهای معنا داری رو دیدیم.

میتونید خاصیت حرکات رو در دوره فعلی بر اساس ATR تعریف کنید- این میتونه منجر به

ایجاد لبه های معاملاتی بشه یا منجر به تعریف نقض و عدم نقض روند ... یا هر استفاد ه ای

که ممکنه به ذهن شما متبادر بشه.

تا جایی که ما پیش رفتیم ، دوره ATR 14 خوب بود- استفاده از مووینگ اوریج دوره پایین برای

تایید شکست خوب بود - یعنی به جای اینکه صرفا اگر ضریبی از ATR خطوط روشکست قبول

نمیکنیم و باید میانگین حرکت هم اینو تایید کنه -

در عکسی که میبینید ، ATR14 ، MA 5 هست .ضریب KV =4.7 رفلکسهای معنا داری داشته -

مثل هر ابزاری به شما جواب قطعی نمیده ، روندها رو میشه بر این اساس تعریف کرد و در بازار رنج کاربردی نداره،

این نوع روشها بسیار دقت میخواد و بی طرفی نسبت به بازار تا به ستاپ معقولی برسید.

اندیکاتور دیگری هست به نام NRTR که صرفا بر اساس ضریبی ازATR کار میکنه و آپشن مووینگ رو نداره-

اونم خوب بود طبیعتا با نویزها به دلیل نبود میانگین حرکت قیمت در محاسبات مشکل دار میشد -

چند تن از دوستان که در تاپیک حاضر هستند تجربیاتی دارند - اگر علاقه به فعالیت دارند لطف میکنن از

تجربیات خودشون بگن.

نظر

• ایول اقا پیام
                              یجورایی حرق دلمون باهم شباهت داره
                              باید دست به دست هم بدیم و یه تاپیک پرباری شروع کنیم
                              من بشخصه تحربیاتی دارم که حاظرم در کنار دوستان به اشراک بذارم
                              اما شرط داره
                              اینکه هرکسی هرچی میدونه و بلده باید بیاد و به اشتراک بذاره بدون هیچ چشم داشتی
                              (( هرچه پیش از این بوده بعد از این هم خواهد بود))

نظر

• نوشته اصلی توسط k1332 نمایش پست ها
                                سلام به همه دوستان
                                و اللخصوص اقا پیام عزیز و دوست داشتنی
                                تاپیک بشیار پر بار و دوست داشتنی هست دم همه بچه ها گرم
                                و اما یک پیشنهاد و هم چنین یک انتقاد کوچک
                                قبل از گفتن مطلب اط شما سروران عزیز عفو و ببخش میطلبم
                                دوستان داخل این تاپیک همهجور تاپیکی دیده میشه با انواع و اقسام موضوعات
                                اما متاسفانه افراد و یا گروهی نبودند بیاند بالا و بگند دوست داریم موضوع را از جایی شروع کنیم و بجایی برسونیم که نتیجه اش یه سیستم مغملاتی منطقی و اصولی و پر بازده و یا اکسپرتی حرفه ای بشه
                                چراش را نمی دونم
                                اما شاید بشه اینطور گفت که ما جماعت ایرانی افرادی حیلی بخیل هستیم (قصد جسارت به هیچ دوستی ندارم )
                                ایا از دوستان و سروران مخترم افرادی هستند که در یک جمع دوست داشتنی دست به چنین کاری بزنیم و یا علی بگیم
                                میدونید چیه دوستان از قدیم گفتند کار را کی کرد انکه تمام کرد
                                در این بازار هرکسی یه دیدی نسبت به بازار داره و یک روش خاص به نظرم اگه یه چنین حزکتی شروع بشه بدون شک به یک نتیحه ایده ال خواهیم رسید و روش و اکسپرتی طراخی خواهییم کرد که برای چهارتا افراد تازه کار خوب باشه که دیگه هیچ دوست و هم وطنی سرمایه و زندگی و عمرش هدر نره
                                متاسفانه افرادی هتسند که سرمایه که هیچ زندگی و عمر گران بها شون را گذاشنتد
                                و در اخر اگه به یک نتیجه شگرف رسیدیم بدون هیچ منتی و کاملا رایگان در اختیار عموم قرار بدیم
                                منتظر نظر دوستان و سروران محترم هستم
                                ارادت
                                درود بر شما

شهرام عزیز (شهرام درسته ؟!)

جماعت ایرانی بخیل باشه یا نباشه! کلی اطلاعات مرجع در دسترس همگان هست.

همه بزرگان کتاب منتشر کردند، مقاله دادند ، در فرومهای مختلف روشهایی پیگیری میشه

گاها چندین سال با هزاران پست، تاپیکهای عمومی هست که افراد با دیدگاههای مختلف

نظرشون رو میگن و ... (منظور فقط فرومهای فارسی زبان نیست)

عموما افراد به دنبال راهی برای کسب سود هستند (از همان ابتدا ) نه راهی برای انجام

صحیح کار - یه فرمولی میخوان اکسیر سودآوری سریع باشه.

کار گروهی حتی تحقیق فردی زمانی منجر به دستاورد خوبی میشه که هدف از انجام آن

" داشتن" نباشه ، "شدن "باشه. کسانی که هدفشون" داشتن پول فراوان" هست به جایی

نمیرسند ، کسانی که هدفشون "معامله گری خوب شدن "هست ، میتونن امیدوار به موفقیت باشن.

بازار فرمول جادویی نداره - باید فرد ذر اثر مطالعه و تجربه هدفمند در کنارش تجربه به بلوغ برسه.

به قول محسن نامجو : همه کارهای خوب قبلا انجام شده!

لزومی نیست چرخ دوباره اختراع بشه - همان مطالب کلاسیک رو پیگیر نیستیم.

دلیلش هم واضحه ، چون نمیشه باهاشون یک شبه پولدار شد!

کسانی که تازه وارد این کار میشوند ، چوب طمع خودشان رو خواهند خورد . همانطور که ماخوردیم.

اگر طمع کار نبودیم و به جای هدف گذاری مالی ، هدف گذاری کسب مهارت شغلی، داشتیم

میتونستیم قیف و قیر را در کنار هم داشته باشیم! نه اینکه حالا که قیف هست قیر نیست!

ارادتمند

نظر

پردازش ...
                                X