اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

"نظرات شخصی است!"

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• طلای نامرد بدون پول بک ریخت
    قبول نیست از اول فیلمو بزارید این دفعه سل کنیم
    راستی پیام جان یاد لبه های اتیشن به خیر
    ببین چقدر قشنگ نتوسنت بره تو محوطه قرمز پیوتی و بعدش سرسره

فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط alizali : https://www.traderha.com/member/2907-alizali در ساعت 05-28-2014, 10:37 PM

نظر

• درود علی جان

یه رقیبی داشتیم تو کار ، با اصفهونی ها میچرخید فنون خوبی تو کاسبی میزد!

یه دوره ای جنس جدیدی رو به بازار اورد تا یک سال سورسش رو سکرت نگه داشت -

برد خوبی کرد تو یک سال تا بالاخره سورس لو رفت!

بعد یه مدت همون جنس قدیم رو نمونه نشون میداد به مشتری.جنس آش و لاش شده ، میگفت ببینین چه زود از هم میپاشه !

حالا این جنس جدید رو ببرین که کسی نداره و آش و لاش هم نمیشه !!

باز بگرد دنبال سورس جنس جدید ...!!

نمیدونم چرا این خاطره به ذهنم رسید !!
      ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-28-2014, 11:05 PM

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
      2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
      3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
      4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
      5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
      6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
      7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط water نمایش پست ها
        سلام حمید خان

وقتی رو طلا همه فروشنده هستند به فروشش شک کنید، وگرنه این همه بازنده نداشتیم

یا حق
        درود دوست من

سه جمله اشتباه ، پی در پی بکار بردید!!

یارو وايستاده بوده تو صف اتوبوس، ميبينه نفر كناريش يك كتاب كلفت دستشه، روش نوشته فلسفه و منطق. ازش ميپرسه: ببخشيد قربان، اين يعني چي؟ فلسفه و منطق ديگه چيه؟!ميگه: ببين، مثلا شما تو خونتون آكواريوم دارين؟ یاروميگه :آره. طرف میگه : خوب تو آب اين ماهي رو عوض ميكني؟ بهش غذا ميدي؟ ميگه: خوب آره. ميگه: چرا؟ ميگه: آخه اگه بهش غذا ندم كه ميميره. يارو ميگه: آفرين! پس فلسفه تو از غذا دادن به ماهي اينه كه زنده بمونه. ميگه: عجب! .خوب حالا منطق چيه؟. يارو ميگه: ببين شما اگه خواهرت يك شب دير بياد خونه،. چي فكر ميكني؟ ميگه: خوب فكر ميكنم كار داشته، دير اومده. ميگه: خوب حالا اگه شب دوم باز دير بياد چي؟ ميگه: خوب فكر ميكنم رفته خونه اون يكي خواهرم. ميگه: حالا اگه شب بعد هم دير بياد چي؟ ميگه: .خوب بهش شك ميكنم. يارو ميگه: هان! يعني از لحاظ منطقي شك ميكني كه چون خواهرت هر شب دير مياد، لابد كار بد ميكنه.یاروميگه:. آهـان، پس فلسفه و منطق اينه! بعد از يك مدت یاروميره يه كتاب فلسفه و منطق ميخره، رفيقش ميبيندش، ازش مي پرسه: اصغر! اين فلسفه و منطق يعني چي؟ ميگه: ببين شما تو خونتون آكواريوم دارين ؟ رفيقش ميگه: آره.طرف ميگه: هان! پس خواهرت...است

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• پیام جان

1-1 شدیم - تازه چند تا یار دیگه هم داشتی من نداشتم

نظر

• خواننده میگه : یار مرا صدا میکند!

به من که میرسه : غار مرا صدا میکند!

این چند وقته خیلی پر حرفی کردم - گفتم شاید به کار اون عزیزانی

که در چند ماه اخیر مشکل داشتند بیاد - توانایی من در همین حد هست - تک خوری هم نکرده باشیم به قول پیام -

یعنی اگه میخواین سهل و ممتنع رو برا یکی معنی کنین ، بهش بگین بیاد تریدر بشه عمیق به معنیش پی میبره!

نسبت به بازار

واقع بین باشین ، دهن بین نباشین!

منعطف باشین، احساسی نباشین!

هوشیار باشین ، ترسو نباشین !

صبور باشین ، خواب نباشین!

ریسک پذیر باشین ، قمار باز نباشین!

رفیق باشین ، اعتماد نکنین!

فروم مونولوگ میشه ، خوبیت نداره!

خلاصه فعلا :

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
              خواننده میگه : یار مرا صدا میکند!

به من که میرسه : غار مرا صدا میکند!

این چند وقته خیلی پر حرفی کردم - گفتم شاید به کار اون عزیزانی

که در چند ماه اخیر مشکل داشتند بیاد - توانایی من در همین حد هست - تک خوری هم نکرده باشیم به قول پیام -

یعنی اگه میخواین سهل و ممتنع رو برا یکی معنی کنین ، بهش بگین بیاد تریدر بشه عمیق به معنیش پی میبره!

نسبت به بازار

واقع بین باشین ، دهن بین نباشین!

منعطف باشین، احساسی نباشین!

هوشیار باشین ، ترسو نباشین !

صبور باشین ، خواب نباشین!

ریسک پذیر باشین ، قمار باز نباشین!

رفیق باشین ، اعتماد نکنین!

فروم مونولوگ میشه ، خوبیت نداره!

خلاصه فعلا :

آفرین آفرین و بازم آفرین
              تحلیل و بررسی سهام https://telegram.me/khoobnak
              تحلیل بازار جهانی https://telegram.me/mehdikhoobnak

نظر

پیام جان

1-1 شدیم - تازه چند تا یار دیگه هم داشتی من نداشتم

داداش اگه با این پیروزی خوشحالی و این رو به نام خودت ثبت میکنی من خرفی ندارم و نمیخوام حس بعد از گل و خراب کنم !

چون دوستت دارم ، این دو تا موقعیت رو هم که مخالفتت رو علنی اعلام کردی و باختی رو باهات حساب نمیکنم !

یورو ین و پوند دلار استرالیا !

هر کجا که هستی و قراره بری شاد باشی برادر .
                ویرایش توسط payam154 : https://www.traderha.com/member/3016-payam154 در ساعت 05-29-2014, 12:48 PM
                هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نظرتون راجع به این چیه؟

Buy: eurcad :1.4755

tp1: 1.4990

tp2: 1.5255

sl: 1.4640

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
                  ویرایش توسط tinask : https://www.traderha.com/member/15365-tinask در ساعت 05-29-2014, 01:42 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                    داداش اگه با این پیروزی خوشحالی و این رو به نام خودت ثبت میکنی من خرفی ندارم و نمیخوام حس بعد از گل و خراب کنم !

چون دوستت دارم ، این دو تا موقعیت رو هم که مخالفتت رو علنی اعلام کردی و باختی رو باهات حساب نمیکنم !

یورو ین و پوند دلار استرالیا !

هر کجا که هستی و قراره بری شاد باشی برادر .
                    درود پیام جان

حالا بقیه فکر میکنن چه کَل کَلی داریم!!

تو تاپیکهای مختلف دیدم اکثرا برنامشون رو همون کانال 4ساعته است ،

کانالش هارمونی نداشت و اصلا معتبر نبود ولی مثلث روزانه

هارمونی خوبی داشت و معتبر -

یوروین در این تاپیک مطرح نشد منتها چون اینجا مطرح کردی ، جواب رو همین جا میدم.

شما در منطقه باکس سبز گفتی شرایط سل و منم گفتم مخالفم . هنوزم میگم مخالفم!!

میبینی که قله جدیدی ثبت کرد - چند روز بعد شرایط مکدی موافق شده .

پوند آزی گفتم 4ساعته نمیتونم تصمیمی بگیرم - وقتی شرایط رو نمیتونم درک کنم ، فقط نگاش میکنم!

مدت زمان زیادی هست که روی این سبک دارم کار میکنم - سود خوب کردم، دوره ضرر بد داشتم،

یه مسیری رو رفتم و به این نتیجه رسیدم باید موقعیتهای ایده آل رو گرفت که بشه قانون احتمالات را

شکست داد - مسئله تک موقعیتها نیست ، یه دوره زمانی چند ماهه رو بررسی کنی میبینی اگر

با ابزار قابل اعتمادی موقعیتهای مشکوک رو ف.ی.ل.ت.ر کنی میتونی لبه برد رو نزدیک به 70% برسونی.

چند موقعیت اخیر یورو آزی رو نگاه کن و تاثیرش رو ببین.

حرف جدیدی نمیزنم - وقتی فاصله مووینگها داره کم میشه نشانه است،همانطور که فاصله گرفتنشان .

نظر

• اقا پیام احیانا اگر یکی کار خصوصی با حضرت عالی داشت چیکار باید بکنه؟ (لبخند)

نظر

• نوشته اصلی توسط atoma نمایش پست ها
                        اقا پیام احیانا اگر یکی کار خصوصی با حضرت عالی داشت چیکار باید بکنه؟ (لبخند)
                        درود بر شما

باید پیام خصوصی بده دیگه!

نظر

درود بر شما

باید پیام خصوصی بده دیگه!
                          اه!
                          فک کردم بسته است واسه شما
                          متشکرم

نظر

• پاسخ جان بولینگر( سازنده اندیکاتور بولینگر باند) به یه سوال کلیشه ای.

نظر

• Go with your gut? Or not

A long-running debate
                              Is it better to trade using a discretionary approach or a systematic approach

As one of Chicago’s famed Turtle Traders, starting at age 19 in the 1980s, I was initially in the camp of the systems traders. As Turtles we were taught specific trading systems as well as a systematic approach. I believed that discretionary trading left too much opportunity for emotion. In my early experience, those traders who used their judgment in trading all too often ended up letting their emotions affect their trading in a negative way.

At the same time, some of the world’s best traders, like George Soros, trade from their gut. I personally knew traders who were successful at discretionary trading. In fact, most of the traders on the floor of the Chicago exchanges (which were the center of currency futures trading for the United States) were discretionary traders.
                              There wasn’t time for complicated trading system rules in the pits. Traders needed to react very quickly to the ebb and flow of the prices. A lot of the information used for trading decisions came from a trader’s intuitive sense of the emotional and psychological state of the other traders around them. It made sense that most pit traders traded using their gut intuition, their discretion.
                              So while my early trading was almost entirely systematic, I have always felt that there was validity to the discretionary approach when used with discipline. I have always considered right-brain intuition to be an undervalued ability.
                              When I wrote my first book, Way of the Turtle, I naturally focused on the systematic trading approach since that was the approach that I learned as a Turtle, and it was the one that has been so successful over the long-term for trend-following traders. In the last several years, however, I have noticed that many systems traders and many readers of my first book have come to the conclusion that there is no role for right-brain thinking in their trading. I believe these traders are missing out by neglecting an important part of human intelligence.
                              The best traders have learned to combine the benefits of left-brain analysis and logic with right-brain big-picture intuition; it is an approach I call whole-mind trading.
                              Gut Intuition versus Emotions

Trading with gut intuition is not making decisions emotionally, or from a position of fear or greed. It is simply taking advantage of both hemispheres of the brain, the left-brain, which processes information in a linear, ordered, top-down manner, and the right-brain, which processes information by assembling small pieces into a whole picture, a bottom-up manner.
                              It doesn’t make sense to neglect the amazing processing power of half your brain just because it may not be easy to understand how it arrives at its “decisions.” Our intuitive brain can be a very effective tool for trading.
                              Ideal for Forex

This is especially relevant to the retail forex trader who is trying to build a small account into a large one. For this type of trading, a swing-trading approach can offer the best risk-reward ratio. The wins are large enough to compensate for the relatively high cost of trades due to the spreads in the retail forex market. It can be too hard to overcome the losses due to spreads using very short-term strategies.
                              Long-term strategies involve too much risk and can make it very likely that the smaller forex trader will end up losing too much trading capital because of the required distances between entry prices and stop prices.
                              A swing trading approach is better because it offers enough profit to overcome the cost of the trade due to spreads while allowing a reasonable risk level for each trader. This will keep the risk that you lose too much of your account on each trade lower.
                              One of the problems with a swing-trading approach as compared with a longer-term approach is that it is more difficult to build and test an automated trading strategy. It’s harder to get the data in a reliable format; it is also harder to execute an automated strategy because of limitations with the typical retail forex-trading platform. Likewise, there are many trading ideas that are difficult or impossible for the typical trader to implement as a concrete set of rules using today’s software trading tools.
                              Fortunately, when you use a whole-mind trading approach, you can supplement the rules of your strategy with decisions that rely on intuition and the right-brain’s big-picture approach to information processing. For example, you might decide to buy a particular pair, say the USD/SGD pair, if the SGD is displaying greater strength against the USD than the other major currencies, the GBP, EUR and JPY. The rationale for this approach is that you want to filter out moves that are due mainly to fluctuations in the USD rather than the SGP.
                              While it might be possible to build a specific set of rules to determine the relative market strength using left-brain analysis, this is a task that is better suited to the pattern recognition and big-picture capabilities. A quick look at four charts will help you determine which of the pairs is the strongest. A visual approach is both the quickest and the easiest to implement.
                              Visual Psychology

A visual approach has other benefits. Price is determined by the psychology of the market participants; i.e. the other traders. If everyone believes that a particular price is low, this will cause prospective sellers to hold out for a higher price. In turn, prospective buyers will be willing to pay this higher price. So the price will go up.
                              A visual chart-based impression can be a valuable addition to your trading strategies for this reason. Most traders use charts in their decision-making. This means that charts represent information in the same form that the other market participants use as the basis for their psychological impressions of the market. A chart is a very compact description of the state of the aggregate psychology of the other traders in a given market.
                              Whole-Brain Trading

Both discretionary traders and systems traders can benefit from whole-brain trading. The two brain hemispheres working in concert are more powerful than one hemisphere alone.
                              The best systems traders have learned how to draw upon the intuition and pattern recognition abilities of their right brains in the development of new trading ideas and to build strategies that are impossible without the use of human intuition. And the best discretionary traders have learned how to use left-brain analysis and logic to build a better framework for their mainly right-brained trading methods.

We have two brain hemispheres. Use them both for better trading.
                              Curtis Faith

FROM :fxtradermagazine.com

نظر

• جل الخالق !!!

عمیق به قضیه نگاه کنین ، در حد شق القمره حل معادلات اف ایکس!!

نظر

پردازش ...
                                X