سلام دوستان عزيز چند سال پيش كه در فروم سرمايه فعاليت داشتيم ايده آيبي همگاني مطرح شد.باني اين امر خير دوست عزيزم جناب آقاي سعيديان بودند كه هميشه پيشتاز در امر خير و كار گروهي بودند به لطف خدا اين آيبي تشكيل شد و تا كنون ادامه دارد و زحمت امور آيبي به عهده آقاي سعيديان است و دوستاني كه در آن مقطع زماني عضو شدند هنوز دارند ريبيت دريافت ميكنند و دعا به جان باني اين كار قشنگ ميكنند. اكنون من تصميم دارم ادامه دهنده آن راه باشم و تشكيل آيبي همگاني براي بروكر pcm را اعلام كنم تا از اين راه منفعتي به دوستانيكه عضو آيبي همگاني ميشوند برسانم باشد كه دعاي خير عزيزان انر.ژي مثبتي براي حقير شود. قضيه به اين صورت است كه بروكرها به ازاي معرفي افراد كه توسط آيبي به آنها انجام ميشود مبلغي به عنوان كميسيون پرداخت ميكنند كه به آن ريبيت ميگويند .درصد پرداخت ريبيت بستگي به تعداد افراد معرفي شده از طرف آيبي و نيز مقدار لات معامله انجام شده توسط تريدر دارد كه در مجموع رقم قابل توجهي براي آيبي ها ميشود.حالا من ميخواهم اين آيبي را تشكيل بدهم و مبلغي كه به عنوان كميسون ماهيانه از طرف بروكر محترم pcm دريافت ميكنم را به خود عزيزاني كه عضو آيبي همگاني ميشوند برگردانم كه مطمئنا رقم قابل توجهي خواهد بود و افرادي كه قبلا از اين امتياز استفاده كرده اند و ريبيت ميگيرند مطلعند كه در يافت ريبيت تا چه اندازه شيرين و خوشايند است مخصوصا كساني كه تعداد معاملات روزانه بالايي دارند و گاها مقدار ريبيت ماهيانه از سود ماهيانه تريدر بيشتر ميشود .حد اقل نود درصد ريبيت دريافتي به اعضاي آيبي برگردانده ميشود و درصد باقيمانده هم سهم من و دوستاني است كه در اين راه من را ياري ميدهند.
ارادتمند دوستان
ارادتمند دوستان
نظر