سلام
به این دلیل برای ارائه نظراتم از تاپیکهای مشابه دیگر قبلی که توسط دیگر دوستان ایجاد شده اند استفاده نکرده و تاپیک جدید ایجاد کردم که میدونم این صحبتها حاشیه زیادی را ایجاد خواهند کرد و موجب ناراحتی احتمالی صاحب تاپیک میشود.
از مدیران محترم فروم هم خواهش دارم با توجه به این که شخصا واکنش های منفی دیگران دور از انتظارم نیست کمی بیشتر تحمل نموده و سریعا اقدام به بستن تاپیک ننمایند تا فرصتی باشه برای دیدن نظرات و صحبت های متفاوت و فراهم شدن فرصت قضاوت کردن خوانندگان. هر چند که انتظار ندارم همه دوستان بهره ببرند ولی اگر حتی برای تعداد کمی هم باعث ایجاد دید حقیقی و در نتیجه انتخاب مسیر بهتر باشد ارزش دارد که واکنش های منفی را تحمل کنم.
صحبت ها خیلی هم نو نیستند و قبلا در جاهای دیگر باز هم شنیده و خوانده شده اند و با واکنش های منفی سرکوب و مختومه شدند بدون هیچ نتیجه ای ولی شخصا احساس مسئولیت و وجدانم اجازه نمی دهد با بیان نکردن آنها چشمم را بسته و هرچند که شاید بتوانم کمکی جزئی حتی به تعدادی اندک داشته باشم و ببینم دیگران متضرر شده و به خاطر نا آگاهی از پیدا کردن راه درست بازمانده اند. آگاهی هایی که زیاد هم پیچیده نیستند ولی کلید موفقیت می باشند.
میدانم الان یک سری از دوستان میان و میگن رو چه حساب چنین ادعایی میکنی و مدرک موفقیت خودتو نشون بده که حالا میخوای برای دیگران دل بسوزونی. جوابم به این دسته از مخاطبان این هست که لطفا فقط یک بار صبر کرده و خود نتیجه را لمس کنند و بعد قضاوت کنند. متاسفانه همان دلایل و عواملی که بنده قصد دارم در موردشون صحبت کنم باعث به وجود اوردن چنین دیدگاه و انتظاری شده که به شما حق میدم چون تجربتون از بازار و شواهدتون از اطرافیان باعث شده که به چنین دیدگاهی برسید و معیار قرار دهید. فقط خواهش میکنم حد اقل اگر هم مخالفید و مطالب را از نظر خود مفید نمیدونید به احترام دیگر کاربران عزیز که شاید مطالب برایشان مفید باشد فعلا حاشیه ایجاد نکنید.... ولی قول میدهم تمام پرسشها و نظرات شما عزیزان را هم تک تک پاسخ دهم. فقط خواهشی که دارم این هست که فرض بگیرید الان یک تاپیک غیر مفید مانند صدها تاپیک موجود در اینترنت ایجاد شده و نتیجه مطلوبی برای شما نخواهد داشت.
نظر