با سلام.
می خواستم ببینم آیا باینری اوپشن بهتر از ترید معمولی هست یا نه؟
کسی از دوستان در این زمینه تجربه ای داره؟
مثلا این سایت:
https://iqoption.com/en/ .
باینری هست.
با 10 دلار هم میشه ترید کنیم.
توی یک دقیقه 84% میشه سود کرد روی eurusd یا هر جفت ارز دیگه ای ولی eurusd بیشترین سود رو داره.
میزان سود ثابت هست یعنی شما اگه در یک پیپ سود هم معامله رو ببندی همون 84% رو سود میکنید.
مدت زمان تمام شدن معمامله از 30 ثانیه هست به بالا.
یعنی شما توی 30 ثانیه هم میتونی 84% سود کنی.
ولی اگه معامله توی ضرر بسته بشه کل مبلغ رو میبازی.
یعنی با بسته شدن معامله توی یک پیپ سود شما 84 سود میکنید و با بسته شدن معامله توی یک پیپ ضرر کل مبلغ از بین میره.
در ضمن حساب دمو هم داره واسه تمرین.
من از بازار تبادلات ارزی منصرف شده بودم چون دوستان اکثرا گفتند ضرر میکنی ولی چند روزه دارم با دموی این سایت باینری کار می کنم انگار ریسکش کمتره و سود بیشتری توی مدت زمان کمتری داره.
حالا به نظرتون این بهتر نیست؟
یا اکه این هم مثل همونه کلا بی خیال بازار تبادلات ارزی بشم و وقتم رو تلف نکنم و برم بچسبم به یه شغل با درآمد ثابت و بدون ریسک؟
با تشکر.
می خواستم ببینم آیا باینری اوپشن بهتر از ترید معمولی هست یا نه؟
کسی از دوستان در این زمینه تجربه ای داره؟
مثلا این سایت:
https://iqoption.com/en/ .
باینری هست.
با 10 دلار هم میشه ترید کنیم.
توی یک دقیقه 84% میشه سود کرد روی eurusd یا هر جفت ارز دیگه ای ولی eurusd بیشترین سود رو داره.
میزان سود ثابت هست یعنی شما اگه در یک پیپ سود هم معامله رو ببندی همون 84% رو سود میکنید.
مدت زمان تمام شدن معمامله از 30 ثانیه هست به بالا.
یعنی شما توی 30 ثانیه هم میتونی 84% سود کنی.
ولی اگه معامله توی ضرر بسته بشه کل مبلغ رو میبازی.
یعنی با بسته شدن معامله توی یک پیپ سود شما 84 سود میکنید و با بسته شدن معامله توی یک پیپ ضرر کل مبلغ از بین میره.
در ضمن حساب دمو هم داره واسه تمرین.
من از بازار تبادلات ارزی منصرف شده بودم چون دوستان اکثرا گفتند ضرر میکنی ولی چند روزه دارم با دموی این سایت باینری کار می کنم انگار ریسکش کمتره و سود بیشتری توی مدت زمان کمتری داره.
حالا به نظرتون این بهتر نیست؟
یا اکه این هم مثل همونه کلا بی خیال بازار تبادلات ارزی بشم و وقتم رو تلف نکنم و برم بچسبم به یه شغل با درآمد ثابت و بدون ریسک؟
با تشکر.
نظر