با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
شاید یکی از تریدر های حرفه ای ایران خودت باشی ! پس دوست دارم بگی یا یکی از دوستانت یا هر شخصی را که سراغ داری بگی
این تاپیک را ایجاد کردم تا در کنار هم به یک منبع خوب برسیم
چه منبعی؟
داخل خیلی از سایت ها و فروم ها حرف از استراتژی و سیستم خیلی زده میشه
و اگر ما بیاییم با یک دید حرفه ای بنگریم و تمامی این روش ها را کنار بریزیم یا این که یک فاکنتور کلی ازش بگیریم باید دارم تایید میکنم باید به یک نقطه مشخص برسیم
یه مطلبی در همین فروم خوندم که گفته شده بود( تحلیل هر شخص شخصی هست و محرمانه)
این جمله چه چیزی را به ذهن ما میرسونه ؟ یعنی اینکه اگر دوست من یه حرفه ای باشه نباید بیاد تحلیل هایش را به همه منتقل کنه
خوب پس بایید بیاییم برسی کنیم که فرد مورد نظر ما با چه تاکنیکی داره استفاده میکنه؟
یه سوال ازتون میپرسم ایا خورشید میتونه از غرب طلوع کنه؟
خوب این چیز امکان پذیر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب حالا ایا چارت ما میتونه از از یه شیوه دیگه برای نقاط حداکثر و حداقل استفاده کنه ؟
باید گفت نه
--------------------
در این فروم که الان هستیم من چند ماهی هست اینجام به بعضی از تحلیل ها که نگاه کردم دیدم واقعا تحلیگر یه حس پیشبینی و پیشگویی داشته من شخصا این جمله را قبول ندارم که میگند (( در بازار هیچ قطعیتی نیست))
و داره ثانیه یا دقیقه یا ساعت یا روز و...... از بازار سود کسب میکنه؟
خوب باید گفت نوش جانش و انشالله هم دایم سود ببره بخیل نیستیم
همه ما دوست داریم که فردی موفقی باشیم در هرکاری و در ترید حرف اول را بزنیم
یه سوال چقدر به سیستم های شخصی و غیر شخصیت ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب خیلی مهمه
جواب من هیچی من اصلا ایمان ندارم
سرتونا خیلی درد اوردم شرمنده
هرکسی این پست را خون باید در اخر اسم یک یا چند فرد را ذکر کنه که به نظرش تریدر موفقی هست و بگه با چه روشی(( سیستم نه روش)) داره ترید میکنه!!
-----
در ضمن خودم 2 الی 3 نفری را داخل این فروم میشناسم و میگم ولی اول باید شما بگید
منتظرم
این بحث ادامه داره
شاید یکی از تریدر های حرفه ای ایران خودت باشی ! پس دوست دارم بگی یا یکی از دوستانت یا هر شخصی را که سراغ داری بگی
این تاپیک را ایجاد کردم تا در کنار هم به یک منبع خوب برسیم
چه منبعی؟
داخل خیلی از سایت ها و فروم ها حرف از استراتژی و سیستم خیلی زده میشه
و اگر ما بیاییم با یک دید حرفه ای بنگریم و تمامی این روش ها را کنار بریزیم یا این که یک فاکنتور کلی ازش بگیریم باید دارم تایید میکنم باید به یک نقطه مشخص برسیم
یه مطلبی در همین فروم خوندم که گفته شده بود( تحلیل هر شخص شخصی هست و محرمانه)
این جمله چه چیزی را به ذهن ما میرسونه ؟ یعنی اینکه اگر دوست من یه حرفه ای باشه نباید بیاد تحلیل هایش را به همه منتقل کنه
خوب پس بایید بیاییم برسی کنیم که فرد مورد نظر ما با چه تاکنیکی داره استفاده میکنه؟
یه سوال ازتون میپرسم ایا خورشید میتونه از غرب طلوع کنه؟
خوب این چیز امکان پذیر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب حالا ایا چارت ما میتونه از از یه شیوه دیگه برای نقاط حداکثر و حداقل استفاده کنه ؟
باید گفت نه
--------------------
در این فروم که الان هستیم من چند ماهی هست اینجام به بعضی از تحلیل ها که نگاه کردم دیدم واقعا تحلیگر یه حس پیشبینی و پیشگویی داشته من شخصا این جمله را قبول ندارم که میگند (( در بازار هیچ قطعیتی نیست))
و داره ثانیه یا دقیقه یا ساعت یا روز و...... از بازار سود کسب میکنه؟
خوب باید گفت نوش جانش و انشالله هم دایم سود ببره بخیل نیستیم
همه ما دوست داریم که فردی موفقی باشیم در هرکاری و در ترید حرف اول را بزنیم
یه سوال چقدر به سیستم های شخصی و غیر شخصیت ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب خیلی مهمه
جواب من هیچی من اصلا ایمان ندارم
سرتونا خیلی درد اوردم شرمنده
هرکسی این پست را خون باید در اخر اسم یک یا چند فرد را ذکر کنه که به نظرش تریدر موفقی هست و بگه با چه روشی(( سیستم نه روش)) داره ترید میکنه!!
-----
در ضمن خودم 2 الی 3 نفری را داخل این فروم میشناسم و میگم ولی اول باید شما بگید
منتظرم
این بحث ادامه داره
نظر