نوشته اصلی توسط PCMTrader
نمایش پست ها
سپاس
شما استاد ما هستید من شخصا چیز های زیادی از شما یاد گرفته ام.
بله دقیقا ما در هر سیستمی باید به دنبال قوانین مشخص و اجرایی باشیم. موردی که شما در سطر قرمز شده به ان اشاره کردید.
اما من متوجه تناقض این سطر با سطر سبز رنگ از فرمایش شما نشدم.
لطفا اگر اسلوب مشخصی برای دایور دارید مطرح بفرمایید.
این یک واقعیت است که حتی اگر سیستم 10 درصد برنده هم در اختیار کسی قرار بگیرد اما دلایل تی پی استاپ و پلن سرمایه بر اساس اسناد و مدارک مستند بر تست و ازمایش های گوناگون اماری در اختیار استفاده کننده نباشد عملا هیچ پیشرفتی نخواهد داشت.
--------------------------------------------------------
من تا به حال یک سیستم نه در این فروم و نه هر فروم دیگری از ایرانی تا خارجی گرفته ندیده ام که غیر از چند اندیکاتور یا هر ابزار دیگری که کنار هم چیده شده و سیستمی تشکیل شده، چیزی به نام تست و نتیجه عملکرد ان سیستم در سالهای گذشته ارائه بشود.
البته واضح هست که هر کسی هم که چنین زحمتی برای سیستمی بکشد به اسانی ان را ارائه نخواهد کرد و شاید اصلا هیچ وقت ارائه نکند مانند خود بنده.
اما حداقل من ندیدم حتی چنین ادعایی هم شده باشد . و این ناراحت کننده هست و نشون میده که انگار اصلا کسی متوجه این موضوع نیست.
حدف من در اینده نزدیک این است که دوستان و فعالین را به سمتی رهنمون کنم که متوجه بشوند که با هیچ سیستمی موفق نخواهند شد مگر اینکه دل و روده ان سیستم رو بیرون بریزن و ماهها روی اون کار کنن و از هر لحاط مورد انالیز و کنکاش قرار بدهند تا همه ابعاد و زوایای اون روشن بشه.
تنها در این صورت میتونن به جمع افراد موفق وارد بشوند ولاغیر.
نظر