اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

بازار شلوغه یا خلوت؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سلام به اقای Yousefi عزیز و خسته نباشید بابت مطالعه و کار زیادی که بر روی این روش انجام داده اندتقریبا اکثر افرادی که با اقای گن آشنایی دارند میدانند که ایشان فوت کوزه گری را نگفته و منتشر نکرده است ولی تعدادی از شاگردان ایشان و تعدادی از تریدرهای موفق بر روی نوشته های ایشانبسیار مطالعه و تحقیق کرده اند و شاید با پیدا کردن یکی از افراد مناسبی که در این زمینه مطالعه کرده و برای ما هم قابل فهم تر و اجرایی تر باشد راحتر بتوان به نتایج اولیه رسید .به هر حال به غیر از دانش و اطلاعات این کار نیاز به ابزار درست هم می باشد بطور مثال استفاده از یک تقویم نجومی درست و مناسب و.....در هر صورت نباید عجله کرد و فکر میکنم که در کنار تریدهای جاری میشود فرایند مطالعه و استفاده از این روش را به مرور زمان انجام داد به شرط اینکه انگیزه و دلیل کافی برای انجام آن و صرف وقت و انرزی لازم را داشته باشیم من پبشنهاد میکنم که اگر با کتابی میخواهیم شروع کنیم با کتاب آقای میکولا شروع کنیم و نرم افزار Market Warrior که خود ایشان هم با این نرم افزار کار میکنندبه نظر من ایشان با دسته بندی هایی که انجام داده اند روش یادگیری اولیه را ساده تر کرده باشندبه هر حال همانطور که شما اشاره کردید مطالب و منابع بسیار گسترده است و فکر میکنم که با انتخاب و تمرکز بر روی منابع مورد نیاز زودتر به نتیجه برسیم تا پراکنده کاری در منابع مختلف
    زندگی برگ بودن در میان باد نیست امتحان ریشه هاست

نظر

یکی از زمینه های مورد علاقه مطالعات مالی من، صندوق های سرمایه گذاری hedge fund هستند. داشتم درباره Renaissance Technologies LLC که یکی از موفق ترین این صندوق ها با بازدهی سالیانه میانگین 35% - بعد از کسر دستمزد و حق السهم مدیران صندوق! - می باشد مطالعه می کردم دیدم که یکی از رشته هایی که برای مدیران این صندوق برای استخدام جذاب است رشته اخترفیزیک می باشد:

Renaissance employs some with non-financial backgrounds, including mathematicians, physicists, astrophysicists and statisticians.

نظر

این مقاله را هم بخوانید خیلی جالب است:

تاثیر مثبت میزان هورمون تستسترون در موفقیت معامله گران

High Testosterone Means High Profits - TIME

از سوی دیگر ثابت شده که تحولات نجومی روی میزان هورمون ها در بدن ما موثر هستند.

واقعاً جالبه.

نظر

با سلام :فکر کردم کمی بیشتر وارد بحث استفاده از استرولوژی در ترید شویم . تا جایکه من این بحث را دنبال کردم باید دنبال مواردی باشیم مانند : چه سیارات و چه پدیده هایی بر بازار تاثیر کوتاه مدت دارند با شدت کمتر و کدامیک بر بازار تاثیر دراز مدت با شدت بیشتر دارند این سیارات و پدیده ها بر کدام بازارها تاثیر دارند .تاثیر بازارها بر یکدیگر چگونه است .مشخصات استرولوژی اقتصادی چی هست و کدام جداول و اطلاعات باید برای موارد اقتصادی استفاده شود مسلما موارد مربوط مختص به ستاره شناسی برای بازار مناسب نخواهد بود بطور مثال در بازار از استرولوژی زمین مرکزی استفاده میکنیم نه خورشید مرکزیکدام ابزار و تکنیکهای استرولوژی را نیاز داریم و چطور باید آنها را با زبان بازار هماهنگ کنیمدقت زمانی هر پدیده برای تاثیر بر بازار حدودا چه قدر است مثلا بلافاصله در همان زمان یا 2 تا 3 ساعت بعد یا یکی دو روز بعد و.......دوره زمانی تاثیرات هر پدیده بر بازار چقدر است مثلا بعد از یک کسوف اگر بازار تغییر جهت داد تا چه مدت در ان جهت حرکت خواهد کردهر پدیده چه جور تاثیری بر بازار خواهد داشت مثلا جهت بازار را عوض خواهد کرد یا روند قبلی را پر قدرت تر میکند یا بازار رنج ایجاد میکند یا .....چه پدیده هایی یکدیگر را تایید و تقویت میکنند و چه پدیده های تاثیر سایر موارد را خنثی میکنندآیا زمان وقوع این پدیده ها با روش های تکنیکال و فاندامنتال مطابقت دارد واگر دارد از کدام تکنیک ها و ابزار ها می توان استفاده کرددر نهایت طراحی کردن استراتژی معامله برای وارد شدن به موضوعات اشاره شده در بالا از کتاب آقای پاتریک میکولا استفاده کنیم که تحقیقات زیادی بر روش های گن انجام داده اند و در کتاب خود که با استفاده از نوشته و مثال های اقای گن توضیحات نسبتا خوبی برای هریک از مثال ها داده است .

نظر

آقای گن در نوشته اندک خود به یکی از مواردی که اشاره میکند : fast moving planets are the key سیاراتی که سریع حرکت میکنند کلید هستند .مانند مرکوری (عطارد) و ونوس . و در نوشته های خود از مارس به عنوان کلیدی برای بررسی زمان یاد کرده است .

نظر

فیلم اشنایی با استرولوژی و زودیاک : این فیلم برای اشنایی بیشتر با مفهوم زودیاک و برج های دوازده گانه آن ومبحث خورشید مرکزی و زمین مرکزی می باشد .در نیمه اول فیلم مبحث مربوط به خورشید مرکزی و زودیاک ان را توضیح میدهد و در نیمه دوم فیلم زمین مرکزی و زودیاک و برج های داوازده گانه ان را توضیح میدهد . نکته مورد توجه نیمه دوم فیلم یعنی زمین مرکزی برای موارد اقتصادی و ترید مورد استفاده قرار میگیرد . مورد دیگری که در فیلم به ان توجه شود سرعت حرکت سیارات می باشد (مربوط به پست قبلی ) زوایای مابین سیارات و حرکت های برگشتی هم تا حدودی قابل فهم میشود Astrology Lesson #1.flv - 4shared.com - online file sharing and storage - download - ali gh

نظر

دوستان سلام.اوایل فکر میکردم برای اینکه تریدر موفقی باشم باید تحلیلگر قدری باشم. ولی اکنون میبینم باید در علوم ریاضی هندسه/روانشناسی/اختر شناسی/امارواحتمالات/و........ به تبحر رسید.و اما بعد

نظر

نوشته اصلی توسط aligh نمایش پست ها
                  با سلام :فکر کردم کمی بیشتر وارد بحث استفاده از استرولوژی در ترید شویم . تا جایکه من این بحث را دنبال کردم باید دنبال مواردی باشیم مانند : چه سیارات و چه پدیده هایی بر بازار تاثیر کوتاه مدت دارند با شدت کمتر و کدامیک بر بازار تاثیر دراز مدت با شدت بیشتر دارند این سیارات و پدیده ها بر کدام بازارها تاثیر دارند .تاثیر بازارها بر یکدیگر چگونه است .مشخصات استرولوژی اقتصادی چی هست و کدام جداول و اطلاعات باید برای موارد اقتصادی استفاده شود مسلما موارد مربوط مختص به ستاره شناسی برای بازار مناسب نخواهد بود بطور مثال در بازار از استرولوژی زمین مرکزی استفاده میکنیم نه خورشید مرکزیکدام ابزار و تکنیکهای استرولوژی را نیاز داریم و چطور باید آنها را با زبان بازار هماهنگ کنیمدقت زمانی هر پدیده برای تاثیر بر بازار حدودا چه قدر است مثلا بلافاصله در همان زمان یا 2 تا 3 ساعت بعد یا یکی دو روز بعد و.......دوره زمانی تاثیرات هر پدیده بر بازار چقدر است مثلا بعد از یک کسوف اگر بازار تغییر جهت داد تا چه مدت در ان جهت حرکت خواهد کردهر پدیده چه جور تاثیری بر بازار خواهد داشت مثلا جهت بازار را عوض خواهد کرد یا روند قبلی را پر قدرت تر میکند یا بازار رنج ایجاد میکند یا .....چه پدیده هایی یکدیگر را تایید و تقویت میکنند و چه پدیده های تاثیر سایر موارد را خنثی میکنندآیا زمان وقوع این پدیده ها با روش های تکنیکال و فاندامنتال مطابقت دارد واگر دارد از کدام تکنیک ها و ابزار ها می توان استفاده کرددر نهایت طراحی کردن استراتژی معامله برای وارد شدن به موضوعات اشاره شده در بالا از کتاب آقای پاتریک میکولا استفاده کنیم که تحقیقات زیادی بر روش های گن انجام داده اند و در کتاب خود که با استفاده از نوشته و مثال های اقای گن توضیحات نسبتا خوبی برای هریک از مثال ها داده است .
                  درود علی جان
                  آقا اسم این کتاب را عنوان میکنید.؟! ممنون میشم.

نظر

با سلامآقا سعید نام کتاب را در زیر نوشتم اگر خواستید بگویید تا لینک دانلود هم بگذارم,Mikula Patrick - Gann's Scientific Methods Unveiled Volume v1 , v2

نظر

ممنون علی جان
                      اگه لینک دانلود خدمتتان هست ممنون میشم قرار بدید.
                      با تشکر
                      ویرایش توسط Saeed_Yousefi : https://www.traderha.com/member/4332-saeed_yousefi در ساعت 12-09-2012, 10:22 PM

نظر

با سلام : لینک دانلود را قرار دادم شماره یک کتاب است یک نگاهی به ان بکن اگر از نظرات مناسب بود شماره دو ان را هم لینک اش را قرار دهم . Mikula Patrick - Gann's Scientific Methods Unveiled Volume 1.pdf - 4shared.com - document sharing - download - ali gh

نظر

گفتم یک توضیحی هم در باره کتاب بدهم . کتاب شامل 20 فصل می باشد فصل یک تا پنج مطالب اولیه استرولوژی می باشد . از فصل 5 تقسیم بندی کرده هر یک از روش های گن را با مثال هایی از نوشته های آقای گن آورده . فصل 5 : حرکت برگشتی . فصل 6 : انحراف از محور اصلی . فصل 7 : ورود سیاره ای . فصل 8 : تبدیل قیمت به طول جغرافیایی (زودیاک خطی و زودیاک مدور) . فصل 9 : ترکیبات ویژه سیاره ای . فصل 10 : نمودارهای شش ضلعی و مربع 9 تایی ( روش فیثاغورس و روش چرخه کامل ) . فصل 11 : روش گرفتگی حقیقی ویلیام گن . بقیه فصول هم مربوط به انواع گرفتگی ها ( ماه گرفتگی و خورشید گرفتگی و....... ) می باشد . پیشنهاد میکنم اگر کتاب مورد توجه قرار گرفت در مرحله اول بر روی فصول 5 تا 10 تمرکز کنیم

نظر

پدیده های امروز

.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                            https://telegram.me/Cyclicalwaves
                            https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
                              پدیده های امروز

درود مهندس
                              به نظر شخصی خودم معمولا زوایایی که ماه با سیارات تشکیل میده تاثیرات جزیی روی بازار دارند و در روزهای خلوت اگر یکی از رخدادها مربوط به سیارات دیگر باشه میشه برای تشکیل سوینگ مخالف روند ازش استفاده کرد.
                              نظرات شخصی

نظر

نوشته اصلی توسط aligh نمایش پست ها
                                با سلام : لینک دانلود را قرار دادم شماره یک کتاب است یک نگاهی به ان بکن اگر از نظرات مناسب بود شماره دو ان را هم لینک اش را قرار دهم . Mikula Patrick - Gann's Scientific Methods Unveiled Volume 1.pdf - 4shared.com - document sharing - download - ali gh
                                ممنون ازت علی جان
                                کتاب خوبیه و آموزشهای پایه ای را خیلی خوب و به ترتیب توضیح داده. بعضی مطالبی را که بلد نیستم را توش دیدم. باید پرینت بگیرم و یه باز از اول تا آخرش را بخونم...
                                آقا لطف کنین ولیوم 2 را هم بزارید ممنون میشم.
                                ویرایش توسط Saeed_Yousefi : https://www.traderha.com/member/4332-saeed_yousefi در ساعت 12-10-2012, 02:07 PM

نظر

پردازش ...
                                X