اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

بازار شلوغه یا خلوت؟

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• با سلام
    آقای ali2000 دست شما درد نکنه و تشکر
    لطفا بفرمایید که ورژن آن چند است ؟
    زندگی برگ بودن در میان باد نیست امتحان ریشه هاست

نظر

• خواهش می کنم ورژن ان قدیمی هست مال سال 2010

نظر

• علی جون اتفاقا الان اومدم پست بزنم که بگم منم عاشق این مبحث هستم اگه میشه یه راهنمایی یا یه اموزش کوچیک بهم بده که ما هم یاد بگیریم. تا اومدم دیدم نرم افزار را گزاشتین. خیلی خوشحال شدم. فقط یه زحمت دیگه اگه بگی چه جوری میشه باهاش کار کرد خیلی ممنون میشم و یه اموزش کوچیکم بدی راجبش خیلی عالی میشه. میدونم وقت نداری ولی هر موقع وقت داشتی یه حالی بهمون بده.

دست اقا نیما و اقا پیام درد نکنه بابت این تاپیک
        دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

• با سلام
          دوست من شاید یکی از خوبی های این نرم افزار اینست که خودش تمام توضیحات مربوط به کار کردن با نرم افزار را دارد ولی لازمه ارتباط برقرار کردن با نرم افزار و درک صحیح مطالب آن
          و استفاده درست از آن اینست که ابتدا به موضوعات استرولوژی و تکنیک های گن تا حدی تسلط پیدا کنی .
          اما در باره قسمت اطلاعات ارایه شده در جدول در قسمت event میتوانید اطلاعات آن را دریافت کنید .

نظر

• با سلام
            در گزینه tools گزینه ای هست بنام upcoming events انتخاب کنید وارد صفحه مربوطه می شوید و مدل تحلیل مورد نظر را انتخاب میکنید و بعد از محاسبه آن نتیجه را بصورت جدول نمایش میدهد .

نظر

• نوشته اصلی توسط aligh نمایش پست ها
              با سلام
              در گزینه tools گزینه ای هست بنام upcoming events انتخاب کنید وارد صفحه مربوطه می شوید و مدل تحلیل مورد نظر را انتخاب میکنید و بعد از محاسبه آن نتیجه را بصورت جدول نمایش میدهد .
              سلام
              علی اقا در گزینه tools فقط یک گزینه هست بنام spread analysis
              من بد متوجه شدم یا در این ورژن برنامه تغییر پیدا کرده ؟

پ .ن = راستش منم به آموزش این روش علاقه پیدا کردم . و طبق فرمایش شما فقط هم بر روی کاغذ شطرنجی دارم کار میکنم . البته تازه اول کارم .... امیدوارم بتونم شاگرد خوبی باشم و از وجود اساتیدی همچون شما که بار علمیشون رو بدون چشم داشتی در اختیار تازه کارهایی مثل من قرار میدن ، نهایت استفاده رو ببریم .

نظر

• نوشته اصلی توسط golestanonline نمایش پست ها
                سلام
                علی اقا در گزینه tools فقط یک گزینه هست بنام spread analysis
                من بد متوجه شدم یا در این ورژن برنامه تغییر پیدا کرده ؟

پ .ن = راستش منم به آموزش این روش علاقه پیدا کردم . و طبق فرمایش شما فقط هم بر روی کاغذ شطرنجی دارم کار میکنم . البته تازه اول کارم .... امیدوارم بتونم شاگرد خوبی باشم و از وجود اساتیدی همچون شما که بار علمیشون رو بدون چشم داشتی در اختیار تازه کارهایی مثل من قرار میدن ، نهایت استفاده رو ببریم .
                با سلام
                خیلی خوشحال هستم که به این روش علاقه مند شدید و بصورت دستی شروع کردید به رسم نمودار .
                پیشنهاد میکنم که اگر واقعا میخواهید اصولی این روش را یاد بگیرید استفاده از نرم افزارها را فراموش کنید و سعی کنید وقت بیشتری برای یادگیری بگذارید .
                از اینگونه نرم افزارها وقتی استفاده میکنیم که به موضوع تسلط داریم و فقط یرای سرعت بیشتر و صرف وقت کمتر استفاده میکنیم .
                یک مثال : نمی دانم که با نرم افزار Auto cad آشنا هستید یا نه ؟ نرم افزاری برای نقشه کشی است ولی اگر شما نقشه کشی بلد نباشید هر قدی هم که کار کردن با این نرم افزار را
                خوب یاد بگیرید باز هم نمی توانید نقشه بکشید . چون اول باید نقشه کشی یاد میگرفتید .
                می بخشید زیاد توضیح دادام . واما موردی که فرمودید فکر میکنم نرم افزار را اشتباه انتخاب کردید چون در نرم افزار timing solution این موردی را که شما اشاره کردی نداریم یا من تا بحال ندیده ام .
                و گزینه اشاره شده حتی در نسخه های قدیمی تر این نرم افزار هم وجود دارد .
                ویرایش توسط aligh : https://www.traderha.com/member/2820-aligh در ساعت 07-15-2013, 03:36 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط aligh نمایش پست ها
                  با سلام
                  خیلی خوشحال هستم که به این روش علاقه مند شدید و بصورت دستی شروع کردید به رسم نمودار .
                  پیشنهاد میکنم که اگر واقعا میخواهید اصولی این روش را یاد بگیرید استفاده از نرم افزارها را فراموش کنید و سعی کنید وقت بیشتری برای یادگیری بگذارید .
                  از اینگونه نرم افزارها وقتی استفاده میکنیم که به موضوع تسلط داریم و فقط یرای سرعت بیشتر و صرف وقت کمتر استفاده میکنیم .
                  یک مثال : نمی دانم که با نرم افزار Auto cad آشنا هستید یا نه ؟ نرم افزاری برای نقشه کشی است ولی اگر شما نقشه کشی بلد نباشید هر قدی هم که کار کردن با این نرم افزار را
                  خوب یاد بگیرید باز هم نمی توانید نقشه بکشید . چون اول باید نقشه کشی یاد میگرفتید .
                  می بخشید زیاد توضیح دادام . واما موردی که فرمودید فکر میکنم نرم افزار را اشتباه انتخاب کردید چون در نرم افزار timing solution این موردی را که شما اشاره کردی نداریم یا من تا بحال ندیده ام .
                  و گزینه اشاره شده حتی در نسخه های قدیمی تر این نرم افزار هم وجود دارد .
                  سلام
                  نرم افزار 2 تا نسخه داره یکی Timing Solution Pattern Recognition و یکی advance
                  من نرم افزار Timing Solution Pattern Recognition رو آپلود کردم

فکر کنم تو نرم افزار advance همچین گزینه ای باشه نتونستم پیدا کنم

نظر

• این هم از پدیده های پر تعداد امروز 4 شنبه

هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• دوشنبه 2013.07.22

هر چند که پدیده ها کم تعداد هستند و در تقویم اقتصادی هم اخبار خاصی نداریم ولی ماه کامل است و مستعد حرکات خوب میباشد و میتوان انتظار روزی پر پیپ را داشت.

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                        دوشنبه 2013.07.22

هر چند که پدیده ها کم تعداد هستند و در تقویم اقتصادی هم اخبار خاصی نداریم ولی ماه کامل است و مستعد حرکات خوب میباشد و میتوان انتظار روزی پر پیپ را داشت.

معمولا شب ها میرم بندر ... دیشب طبق معمول ساعت یازده حرکت کردم ! لب ساحل داشتم دود میکردم نگاهم به ماه افتاد و یهویی بی اختیار گفتم ماه کامل هست و امی سعید (یوسفی گل مرد) توصیه کرده وقتی ماه کامل میشه مارکت ها زیر نظر بگیرم و ببینم چه اتفاقی رخ میده !

اتفاقا امروز حرکاتی در پوند و طلا با وجود نبود دیتای در کلندرها مشاهده کردم.

خیلی جالبه !

ممنون پیام جان که هر روزاین اطلاعات به روز میکنید
                        آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

• استاد بزرگوار امکانش هست پدیده های امروز رو قرار بدید؟

البته جسارتا با قید اینکه به وقت ایران بانوی نازنین هست یا gmt

سپاسگزارم
                          ویرایش توسط hich1389 : https://www.traderha.com/member/6942-hich1389 در ساعت 07-29-2013, 08:11 AM
                          «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»

http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197

نظر

• درود

من به جای ایشان علی الحساب پدیده های امروز رو قرار میدم تا خودشون جواب شما را بدهند.

.

نظر

• جناب پیام نازنین تاپیک باز هست.

از زحماتتون ممنون.
                              ویرایش توسط hich1389 : https://www.traderha.com/member/6942-hich1389 در ساعت 08-28-2013, 02:34 PM

نظر

• استاد با اجازه شما

[IMG][/IMG]

گویی زمین و زمان دست به دست هم دادند تا هفته بسیار داغ و پر نوسانی رو شاهد باشیم....

سخنرانی برنانکه هم در روز چهارشنبه گویا همنوایی داره با سیارات...

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

این هفته بازار پتانسیل این رو داره که شاهد حرکت های خوبی باشیم.

دوستان،

امیدوارم که همه شما عزیزان _به لطف خداوند مهربان _ هفته پر سودی داشته باشید.

نظر

پردازش ...
                                X