اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Pivot Point Positions

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
    پیوت روزانه طلا خوب جایی قرار گرفته، بر روی سقف قبلی.

پیام جان جسارت نباشه
    یک ولفی ناب شکل گرفته یه کم باید مراقب BUY بود. به نظرم کمی بعیده که فعلا صعودی باشه طلا....
    ویرایش توسط Emad Sh : https://www.traderha.com/member/6443-emad-sh در ساعت 04-10-2013, 12:45 PM

نظر

• موقعیت دیگه روی USDCHF
      با توجه به کورلیشن منفی با eurusd
      فنر و رسیدن به 261% فیبو
      ولفی ویو
      پیوت روزانه حمایتی
      خیلی سریع داره عکس العمل نشون می ده

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
        آی قلقلک میده برای فروش

استارلیا داره به یه تراکم خیلی متراکم نزدیک میشه

نظر

• GBPJPY

ترکیب پیوت ها و کانال های خبرتی! چشم انداز مشخص است!

.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
          https://telegram.me/Cyclicalwaves
          https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
            GBPJPY

ترکیب پیوت ها و کانال های خبرتی! چشم انداز مشخص است!

نیما خان
            تفاوت پیوت ها رو ببینید
            ویرایش توسط Emad Sh : https://www.traderha.com/member/6443-emad-sh در ساعت 04-10-2013, 02:36 PM

نظر

• پیوت های روزانه متفاوت دیده بودیم، هفتگی ندیده بودیم اونم با اون همه تفاوت!

نظر

• نمیدونم والا. ولی هر چی هست مربوط به زمان باز و بسته شدن بروکر هاست. مثلا بعضی روزها بروکر oanda که زمان بیشتری باز هست در آخر هفته. ممکنه high یا low بیشتری ثبت کنه یا close متفاوت که در بروکر دیکه میره قاطی گپ بین هفته ها که محاسبه نمیشه. با توجه به میزان حرکت قیمت ها در طول هفته یا ماه یه نوسان کم خیلی می تونه تاثیر داشته باشه توی محاسبه پیوت.

نظر

• تفاوت کندل هفتگی در اواندا و یک بروکر دیگه ( پیوت ها در این بروکر با تصویری که شما قرار داید تقریبا یکسان است) رو ببینید.
                  اوآندا

بروکر دیگه

به نظرم برای استفاده از پیوت ها باید همه از یک پلتفرم دیتا بگیریم

نظر

• بروکر پرسپولیس بر اساس چه ساعتی کار میکنه؟

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
                    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
                    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
                    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
                    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
                    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
                    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• سلام
                      پیام جان تایم تحلیلت چی هست؟ در چه تایمی پرایس اکشن میگیری؟

نظر

• نوشته اصلی توسط emadshahin نمایش پست ها
                        تفاوت کندل هفتگی در اواندا و یک بروکر دیگه ( پیوت ها در این بروکر با تصویری که شما قرار داید تقریبا یکسان است) رو ببینید.
                        اوآندا

بروکر دیگه

به نظرم برای استفاده از پیوت ها باید همه از یک پلتفرم دیتا بگیریم
                        اینجا تایم رو بر اساس +1 ست کنید بعد پیوت های روزانه را ببینید.
                        اگر اختلاف دارد با اندیکاتور پس دنبال حل مشکل باشد

تست پیوت ها

نظر

• نوشته اصلی توسط viilll نمایش پست ها
                          سلام
                          پیام جان تایم تحلیلت چی هست؟ در چه تایمی پرایس اکشن میگیری؟
                          درود پندار جان

تایمفریم 4 ساعته جهت رو بهم میگه. زونها مشخص میشه و برای ورود تا تایمفریم 15 دقیقه میرم پایین.یه موقعی هم میشه که یک کندل استیک یک ساعته مجابم میکنه حتی 4 ساعته!

اغلب تایمفریم 4 ساعته رو مونیتور میکنم. نه خیلی لانگ ترمه و نه تایمفریم غیر قابل اعتماد!

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• اختلاف پیوتهای هفتگی به خاطر گپهای کراسهای ین است. چنین هفته ای من به پیوت هفتگی کاری ندارم!!

این تناقضات پیوتهای هفتگی طبیعیه! از دید تریدری که بابروکر آمریکایی کار میکنه یه چیز میشه از دید تریدری که با بروکر اروپایی کار میکنه یه جور!

یک اندیکاتور پیوت هفتگی باید تست کنیم که فرمولش بر اساس hlco/4 باشه ببینیم چجوری میشه.

نظر

• نوشته اصلی توسط pcmtrader نمایش پست ها
                              اینجا تایم رو بر اساس +1 ست کنید بعد پیوت های روزانه را ببینید.
                              اگر اختلاف دارد با اندیکاتور پس دنبال حل مشکل باشد

تست پیوت ها
                              مشکلی نبود اختلاف نا چیز اون هم به خاطر تفاوت در ohlc بود.

دیتای هفتگی رو از کجا میتونیم چک کنیم؟ ohlc کندل های هفتگی

نظر

• ژان والژان نقره خرید !!!

ویرایش توسط tracer_qm : https://www.traderha.com/member/2931-tracer_qm در ساعت 04-10-2013, 05:13 PM
                                تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

پردازش ...
                                X