اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Pivot Point Positions

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• حاجی جان

خیرت قبول

من چسبیدم به طلا خانم

نگو نقره خانم تو بورسه !

شما که دستت برکت داره بیا هر روز یه دستی هم به سر ما بکش

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• دیدم حاج محمد اردر داده روی این جفت ارز کنجکاو شدم ببینم قیمتش کجاست.

خونه خاله است دیگه؟؟؟! همین جور الکی الکی مقاومت سوم هفتگی !!

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
        حاجی جان

خیرت قبول

من چسبیدم به طلا خانم

نگو نقره خانم تو بورسه !

شما که دستت برکت داره بیا هر روز یه دستی هم به سر ما بکش

پیام جان مشتاق دیدار
        به دستور شما عمل کردم .
        نقره خانوم حرف گوشکن تره
        ضمنا دارم از دست این یارو ژاور در می رم ببینم چی میشه !!!

فدات
        تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

• زور BOJ بیشتر است یا خطوط ما
          شوخی نیست دهم ماه قیمت برسه به مقاومت سوم ماهش
          رد کنه دیگه سقفی نداریم این ماه

نظر

• نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
            زور BOJ بیشتر است یا خطوط ما
            شوخی نیست دهم ماه قیمت برسه به مقاومت سوم ماهش
            رد کنه دیگه سقفی نداریم این ماه

علی جون شبت بخیر
            اگر اون تراکم مقاومت هفتگی و ماهیانه نگهش نداره , سقف مانیتور رو دست کم نگیر
            .

دوری از مووینگهای سنتی رو فراموش نکنید و ضمنا بهتر از اون ترند لاین نتونستم به چارت بٍخُورونم
            .
            ویرایش توسط tracer_qm : https://www.traderha.com/member/2931-tracer_qm در ساعت 04-10-2013, 11:30 PM

Repeat

نظر

• سحر خیز شدم!!

یورو استرالیا استاپ خورد . این دومین استاپ پی در پی این جفت ارز بود.

طلا هم قسمت دوم استاپ اوت شد البته در سود.

پوند هم اینقدر بی رمق بود که که قسمت دوم را هم بستم.

اینم از کارنامه این هفته ...

موفق باشید

پ.ن:
              روی سیستم شخصی دارم کار میکنم . چند ماهی هست که باهاش درگیرم ! هرجوری باهاش سرکله میزنم بهتر از 60% برد نمیشه تا اینکه بالاخره اون فیلتری که باید پیدا کنم پیدا شد.

یه مدتی باید بک تست بگیرم و احتمالا از فضای ترید دور میشم!! خلاصه تا من از غار ! برمیگردم چراغ تاپیک را روشن نگه دارید

نظر

سحر خیز شدم!!

موفق باشید

پ.ن:
                روی سیستم شخصی دارم کار میکنم . چند ماهی هست که باهاش درگیرم ! هرجوری باهاش سرکله میزنم بهتر از 60% برد نمیشه تا اینکه بالاخره اون فیلتری که باید پیدا کنم پیدا شد.

یه مدتی باید بک تست بگیرم و احتمالا از فضای ترید دور میشم!! خلاصه تا من از غار ! برمیگردم چراغ تاپیک را روشن نگه دارید
                عزیزم دلم گفتم بیا و حی صحبتهای ناموسی نکنیم در مورد طلا خانوم و نقره بلا دیدی غیرتی شدن هر دوتاشون
                بعد تازه اومدی پیام جان کجا داداش؟
                بعد لطف کن اگر تصمیمت محکمه آدرس غار و بده برات آتیش بیارم

شاید پیام جان ما رو به عنوان دربان غار قبول کنه گاهگاهی از تحقیقاتش پشت در غار خبر دار شیم
                ....

Repeat

نظر

سحر خیز شدم!!

موفق باشید

پ.ن:

پیام جان درود
                  اول از همه تشکر میکنم بابت حضور مجدد و فعال شما در تاپیکهای پیووتی. مدتیه که من هم این تاپیک را دنبال میکنم و لذت میبرم.
                  در ارتباط با این مبحثی که مطرح کردی برام یه سوال پیش آمد که در مواقع ترید آیا به تقویم اقتصادی یا اخبار و مساثل بنیادی پیش رو نیم نگاهی هم داری یا صرفا تکنیکال کار میکنی؟ چون میبینم که هر از گاهی تایم پایین هم ترید میکنی.
                  من از این اخبار خیلی کمک میگیرم و حداقل فایده اینه که نزدیک اخبار مهم بر روی آن ارز ترید نمیکنم.
                  مرسی
                  هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط emadshahin نمایش پست ها
                    استارلیا داره به یه تراکم خیلی متراکم نزدیک میشه
                    قیمت به منطقه تراکمی حمله ور شده. برای پوزیشن گیری خیلی باید مراقب بود. فکر کنم نوسان کوچیک بشه گرفت با این فشار خرید...

نظر

قیمت به منطقه تراکمی حمله ور شده. برای پوزیشن گیری خیلی باید مراقب بود. فکر کنم نوسان کوچیک بشه گرفت با این فشار خرید...

موقعیت های cpipo که تراکم در آنها شکسته میشه، موقعیت عالی برای pipo یا به نحوی خود Cpipo درست میکنه..... الان فکر کنم در برگشت به این سطح شکسته شده بشنه برای خرید اقدام کرد....

نظر

پیام جان جسارت نباشه
                        یک ولفی ناب شکل گرفته یه کم باید مراقب BUY بود. به نظرم کمی بعیده که فعلا صعودی باشه طلا....
                        ولفی به هدفش رسید

تراکم پیوت سالیانه و ماهیانه رو داریم کف کانال...
                        ویرایش توسط Emad Sh : https://www.traderha.com/member/6443-emad-sh در ساعت 04-11-2013, 04:08 PM

نظر

• gbpjpy
                          الگوی AB=1.618 CD
                          تراکم پیوت سالیانه و ماهیانه
                          فقط شدت صعود زیاده....

در eurjpy هم این تراکم مشاهده می شود و قیمت در آن به سر می برد.... همچنین الگوی AB=1.618CD هم داریم.

نظر

• مدتی هست دارم روی ترکیب Edge of Chaos با پیوت ها کار می کنم. خصوصاً اگر CIPIPO یی بیاندیشیم.

منطقه ترکیب ولتی ها + پیوت ها (خصوصاً اگر استوک هم در اشباع باشد ) معمولاً سیگنال های درست می دهد. ریسک به ریوارد را هم معمولاً 1 به 2 انتخاب می کنم.

ارزش بررسی بیشتر دارد.

با احترام

نظر

• نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست ها
                              مدتی هست دارم روی ترکیب Edge of Chaos با پیوت ها کار می کنم. خصوصاً اگر CIPIPO یی بیاندیشیم.

منطقه ترکیب ولتی ها + پیوت ها (خصوصاً اگر استوک هم در اشباع باشد ) معمولاً سیگنال های درست می دهد. ریسک به ریوارد را هم معمولاً 1 به 2 انتخاب می کنم.

ارزش بررسی بیشتر دارد.

با احترام
                              درود
                              دوست من ممکنه کمی راجع به این روش ترکیبی توضیح بدی؟
                              بسیار مشتاقم درموردش بدونم ، ممنون میشم
                              ارادت
                              فارکسیعنی :مدیریت سرمایه (Money management)مدیریتخود(Self management)مدیریتمارکت(Market management)
                              ----------------------------------------
                              forexdive@yahoo.com

نظر

• نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست ها
                                مدتی هست دارم روی ترکیب Edge of Chaos با پیوت ها کار می کنم. خصوصاً اگر CIPIPO یی بیاندیشیم.

ارزش بررسی بیشتر دارد.

با احترام
                                برای پیوت از tz استفاده کنید تا چارت خلوت تری داشته باشید

نظر

پردازش ...
                                X