اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
Pivot Point Positions
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط ocean نمایش پست هاmehraz جان اون خطوطی که طول بلندی دارند و هم اندازه پیوت ها نیستند چیه ؟ با چه اندیکاتوری رسم کردید ؟
من در بروکر فیبو باید تنظیماتم را چطور انجام بدم ؟ اصلا احتیاجی به تنظیم داره ؟
ممنون
در بروکرهای مختلف معمولا برای پیوتهای روزانه و گاها هفتگی لازمه تغییرات بدید در تایم اندیکاتور وگرنه تغییرات خاصی لازم نداره- من از همون تمپلت و اندیکاتورها یی استفاده می کنم که در امضای اقا پیام همیشه اخرین ورژنش هست.
نظر
-
درخواست راهنمایی در مورد پیپو
دوستان ممنون میشم من تازه کارو تو این سیستم راهنمایی کنید.
با این سیستم من از طریق ویدئو های استاد آشنا شدم. اما تو این تاپیکهای مربوط به پیپو که سر میزنم همه چی کاملا متفاوته! هرکسی با یک تایم فریمی کار میکنه. خود آقای . . . در 1 ساعته کار میکنن و با اندیکاتورها و مووینگهایی متفاوت با آنچه در فایل آموزشی گفتن.
ممنونم میشم اگر کسی این روش رو البته بهینه شده و تغییر یافته اونو به من بیشتر توضیح بده. مخصوصا اگر کسی با تمپلیت خود استاد کار کرده.
پیشاپیش تشکر از همه دوستانﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست هادرود
استاد برای بهینه کردن به تایم 1 ساعته نرفته اند. ایشان به دلیل مشغله های حرفه ای و آموزشی فراوان، وقت کمتری برای معامله گری داشتند و تصمیم به شیفت کردن به تایم 1 ساعته پیدا کردند.
سیستم کلاسیک pipo در تایم 15 دقیقه همچنان پابرجاست و همچنان سودده و مفید.
موفق باشید
یعنی تمام فرضیات اولیه که در کلاس مطرح شده پابرجا هستند؟ از جمله نوع اندیکاتور پیوت پوینت و بقیه اصول؟
راستش من هم زیاد وقت نمیکنم تو تایم 15 دقیقه تو این ساعات کار کنم، میتونم اصول کار کردن تو تایم بالاتر رو بدونم ؟
مجددا ممنونم از راهنماییتون
شاد زیﻳﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻴﻜﻪ ﻧﻔﺲ ﻣﻲ ﻛﺸﻴﺪ ﺑﺮاﻱ ﺁﻏﺎﺯﻱ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﻳﺮ ﻧﻴﺴﺖ.
نظر
-
نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست هادرود بر شما،
در تایم 15 دقیقه هیچ تفاوتی با قبل نداشته ایم. اصول همان ها هستند که 2 سال پیش بودند و نیازی هم به اصلاح و ارتقاء نیست.
در تایم 1 ساعته، من حقیقتاً کار نکرده ام و درست اطلاعی ندارم.
شاد باشید
ممنونم از راهنماییتون. ازین جهت پرسیدم راجع به تنظیمات چون تو پستی که تو تاپیک موقعیتهای معاملاتی زده بودم فرمودید تنظیماتم درست نیست.ممنوم میشم ایراداتم رو بگید.
و از دوستانی هم که در تایم 1 ساعته کار کردند ممنون میشم تنظیمات و روش پیپو در اون تایم رو به من هم بگن.
بازهم منشکرم
نظر
-
نوشته اصلی توسط babaka نمایش پست هاسلام
ممنونم از راهنماییتون. ازین جهت پرسیدم راجع به تنظیمات چون تو پستی که تو تاپیک موقعیتهای معاملاتی زده بودم فرمودید تنظیماتم درست نیست.ممنوم میشم ایراداتم رو بگید.
و از دوستانی هم که در تایم 1 ساعته کار کردند ممنون میشم تنظیمات و روش پیپو در اون تایم رو به من هم بگن.
بازهم منشکرم
شاد زی
این تمپلیت من با همه اندیکاتورهایش:
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...7601374321.rar
فقط مراقب باشید که تنظیمات اندیکاتورهای پیوت من بر اساس اختلاف ساعت بروکر من (پرسپولس) با تایم لندن است. شما خودتان بایستی تغییر دهید.
دیگر هیچ نیازی به چیز دیگری ندارید.
برای تایم 1 ساعته، دوستان از پیوتهای روزانه استفاده نمی کنند. همین!
توصیه من این است که به همان سیستم کلاسیک و سنتی وفادار بمانید.
پیروز باشید!
نظر
-
نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست هادرود دوست عزیز،
این تمپلیت من با همه اندیکاتورهایش:
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...7601374321.rar
فقط مراقب باشید که تنظیمات اندیکاتورهای پیوت من بر اساس اختلاف ساعت بروکر من (پرسپولس) با تایم لندن است. شما خودتان بایستی تغییر دهید.
دیگر هیچ نیازی به چیز دیگری ندارید.
برای تایم 1 ساعته، دوستان از پیوتهای روزانه استفاده نمی کنند. همین!
توصیه من این است که به همان سیستم کلاسیک و سنتی وفادار بمانید.
پیروز باشید!
یک دنیا ممنون
همیشه سلامت و موفق باشید
نظر
-
سلام
ا
از فعالان و حرفه ای های معامله گری بر اساس پیوت پوینت ها، افرادی که تمایل به تریدری دارند دعوت به بخش ویژه گروه پیوت پوینت ها می شود. لذا دوستانی که دوست دارند عضو بخش اختصاصی مربوطه شوند به بنده پیغام خصوصی بدهند.
فقط عرض کنم افرادی که سابقه نداشته باشند در معامله با پیوت لطفاً پیام ندهند چون آن گروه برای اموزش و .... نمی باشد و در حال تمرین دادن تریدرها و تشکیل یک تیم قوی هستیم.
با تشکر.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
نظر