نوشته اصلی توسط hamidrezam
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
سیستم گزارش گیری
بستن
X
-
.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
-
نوشته اصلی توسط hamidrezam نمایش پست هاچرا من سیر نزولی دارم همش
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست هابا چه روشی معامله می کنی؟ ثابت هست یا نه؟
البته اصلا تحلیل نمیکنم! فکر کنم قسمت بیشتر نقص کارم همین باشه که روند کلی بازار و نقاط حساسشو در نظر نمیگیرم!
روشم ثابته
ولی از بس هر معامله ای رو که بای یا سل زدم رفتم تو منفی دیگه دست و دلم به پوزیشن گرفتن و پیگیری نمیره!
دو سه هفته میشه(البته یه هفته حسابی مریض بودم) که کلن 3-4 تا پوزیشن گرفتم اونا هم رفتن به فنادارم یادمیگیرم
1- فارکس اقیانوس موقعیتاس موقعیت زیاده جوگیرنشو
2- اگه موقعیت بدگرفتی توضرری باموقعیتای عجولانه کاروخرابترنکن
3- آرامش در تریدری
4- اگه به موقعیت دیررسیدی ولش کن موقعیت خوب بازم هست
5- اگه کسی سیگنال داد تاصددرصدمطمئن نشدی نگیر با فکر خودت موقعیت بگیرمسئولیتش باخودته
6- بادقت موقعیتوانتخاب کن بعدش اصلانترس
7- گزارش سودوضررتوداشته باش سودتوگرفتی زیادطمع نکن
8- روزایی که بازاررونددرست حسابی نداره ترید نکن سرمایه تو حفظ کنی بردی
9- هیچوقت پابرهنه نپروسط بازاربراهرموقعیت جدیدیاخوب فکرکن یااصلانگیر
10-درمدیریت سرمایه سختگیرباش
11- اگه دیروز خیلی ضرر کردی امروز حق نداری تو فکر جبرانش باشی فقط اجازه داری مثل روزای دیگه کارتو بکنی
12- عاشق فشردن کلیدهای آبی و قرمز نباش
13- با روحیه ی بد ترید نکن
14- خودتو گول نزن
15- جلوی ضررو از هرجا بگیری منفعته
16- ماجرا جویی و آزمون و خطا نکن
17- هیچ وقت الکی ریسک نکن، بدتر از اون همزمان چندتا ریسک الکی نکن
نظر
-
دارم یادمیگیرم
3- آرامش در تریدری
5- اگه کسی سیگنال داد تاصددرصدمطمئن نشدی نگیر با فکر خودت موقعیت بگیرمسئولیتش باخودته
11- اگه دیروز خیلی ضرر کردی امروز حق نداری تو فکر جبرانش باشی فقط اجازه داری مثل روزای دیگه کارتو بکنی
14- خودتو گول نزن
نظر
-
نوشته اصلی توسط hamidrezam نمایش پست ها
من به هیچ وجه خودمو در اون حدی نمیبینم که بخوام مثلا کار کسی رو نقد کم ولی خوب هر کس به اندازه ای که در این بازار بوده یه سری تجربه ها بدست آورده من هم دقیقا همینطوریم
حمید رضای عزیز جسارتا من با اینگزارشی که ازت دیدم فکر کنم دو تا مشکل در تریدت هست :1- اول اینکه یه سیستم معاملاتی مناسب نداری و 2- یا اینکه سیستمت خوبه ومیشه باهاش سود کرد ولی به خودت مسلط نیستی و طبق پلنت عمل نمیکنی. البته من نمیدونم تا چه حد مدیریت سرمایه رو رعایت میکنی ولی فکر کنم مدیریت سرمایت خوب بوده چون به هر حال 3 ماهه داری با این حساب کار میکنی شایدم بیشتر و هنوز کال نشدی امیدوارم که بتونبی نقاط ضعفتو برطرف کنی و روند رو به رشتی داشته باشی
نظر
-
نوشته اصلی توسط farzad.8511 نمایش پست هادرود حمید رضای عزیز مرسی که گزارشتو گذاشتی
من به هیچ وجه خودمو در اون حدی نمیبینم که بخوام مثلا کار کسی رو نقد کم ولی خوب هر کس به اندازه ای که در این بازار بوده یه سری تجربه ها بدست آورده من هم دقیقا همینطوریم
حمید رضای عزیز جسارتا من با اینگزارشی که ازت دیدم فکر کنم دو تا مشکل در تریدت هست :1- اول اینکه یه سیستم معاملاتی مناسب نداری و 2- یا اینکه سیستمت خوبه ومیشه باهاش سود کرد ولی به خودت مسلط نیستی و طبق پلنت عمل نمیکنی. البته من نمیدونم تا چه حد مدیریت سرمایه رو رعایت میکنی ولی فکر کنم مدیریت سرمایت خوب بوده چون به هر حال 3 ماهه داری با این حساب کار میکنی شایدم بیشتر و هنوز کال نشدی امیدوارم که بتونبی نقاط ضعفتو برطرف کنی و روند رو به رشتی داشته باشی
سیستم دارم
شاید مورد دوم که نوشتی درست تر باشه
من از اول اسفند 90 دقیقا شروع کردم از صفر به آموزش و تمرین
یه قدری تمرین و تمرکزم کم بوده البته
الان کمی از کارم نا امید شدم مخصوصا تو این 3 ماهه ولی صد درصد ادامه میدم ولش نمیکنمدارم یادمیگیرم
3- آرامش در تریدری
14- خودتو گول نزن
نظر
-
.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
و در مورد مقایسه: دوست دارم بتونم مثل شخص A باشم که البته دوست داشتن تا رسیدن دنیایی فاصله است.
ممنون آقا نیما بابت طرح مسئله ای به این زیبایی.
ارادتمند--------------امیر
تحلیلهای عددی TwiMm
قشنگتر از صد هزار تحلیل
چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم
نظر
-
افرادی که دوست دارند مانند a کار کنند رمزش یک چیز هست. حد خوشی ار ملاک تارگت هفته جاری تان قرار دهید. یعنی میانگین 4 هفته گذشته تارگت سود هفته جاری تان باشد..... یقناً می شوید همانند شخص a اگر به تارگت رسیدید ریسک را کم کنید بیشتر مطالعه کنید و سعی کنید کمی بهتر از حد خوشی باشید......
این مدل کار کردن تضمینی 10-12% ماهانه دارد.......::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
شخصی منظم هست.احتمالا مدیریت سرمایه را رعایت میکنه
این شخص اگر بتونه همینجوری پیش بره میتونه به اون قدرت تصاعد دست پیدا کنه. شرط سود های کلان در بازارهای مالی اینه که ما با روندی ملایم و رو به رشد به پیش بریم و اجازه بدیم تصاعد کار خودش رو انجام بده...
از دید عوام شاید این فرد پول چندانی در نیاره و از دید عوام انسان موفقی تو فارکس نباشه چون بازدهی کمی داره و پیرمردی به قول معروف اما این دید غلطه. این شخص آینده ی درخشانی داره چندان تو بوق و کرنا کار نمیکنه و به قول معروف سر به توی داره احتمالا
اما شخص b
در ترید احساسی عمل میکنه. احتمالا حجم معاملاتش متغیره و روی نظم و قانون خاصی کار نمی کنه یا اگر میکنه بعضی مواقع احساسات باعث میشه به قانونش پایبند نباشه.
جسارت نباشه ها. صرفا تحلیل روانشاسی میکنم.امیدوارم این فایل ها ساختگی و آموزشی باشه تا شخص خاصی مخاطب قرار نگیره.
شخص b احتمالا این شخص از توان علمی زیادی (در ترید) بهره میبره اما احساساتش کار رو خراب میکنه.یه جورایی به قول حرفه ای ها تازه کار محسوب میشه (از لحاظ ترید هر چند ممکنه تجربه ای فوق العاده داشته باشه) احتمالا شخصی است که به قول معروف های و هوی داره و سودهای خوبی از بازار میگیره. خیلی ها اون رو آدم موفقی میدونن چون بازده های بالایی میتونه بگیره تو مدت کم. به دیلی ماهیت احساسات انسانی، اکثر اطرفیان این فرد از سود های آنچنانی این فرد مطلع هستن چون با افتخار اون رو بیان میکنه.ولی زیانش رو از پنهان میکنه.
از دید علمی واریانس و انحراف معیار بازده های فرد b بسیار بیشتر از فرد a هست . فلذا معاملات این فرد و همینطور ذات سرمایه گذاری ایشان پر ریسک هست.
ممکنه در کوتاه مدت بازده های بسیار چشم گیری داشته باشه ولی در بلند مدت توان موندن در بازار رو نداره. (یا اگرم هنر کنه و بمونه سرمایش اونطوری که باید و شاید دستخوش تغییرات آنچنانی نمیشه علی رغم ظاهر فرینده اش.)
ولی در اکثر موارد کار این شخص به کال شدن میکشه. احتمالا فوانین مدیریت سرمایه رو هم رعایت نمیکنه
فرد a با هدف و نگاهی به آینده درخشانش وارد بازار شده ولی فرد b اومده تو بازار چون فکر میکنه میتونه یه شب ره صد ساله رو بره. و به این دلیل تو بازاره. احتمالا عمر حسابش کوتاه خواهد بود
شخص a شخصیه که مرتب در حال ارتقا طرز تفکر خودش نسبت به بازاره و در پی آموزش و سعی در بهینه کردن سیستمش داره نه تعویض و از این شاخه به اون شاخه پریدن.و البته رفتارش کاملا حرفه ای حتی اگر تجربه ی زیادی نداشته باشه
اما شخص b احساس میکنه در بازار بسیار متبحره و نیاز به آموزش نداره. یحتمل دنبال سیستم جدید میگرده که بتونه موفقیتش رو تضمین کنه
افراد سبک b در بازار فراوونند و افرادی عجول. افراد سبک a کمتر دیده میشن و دارای صبری زیاد و نگرشی عمیق.
پ.ن1 : اول تمامی جمله های بالا یک "احتمالا" قرار بدید خودتون
پ.ن2: نظر شخصیم بود در مورد رفتار این دو فرد(). جسارت نیست به شخص خاصی که احیانا رفتاری مشابه داره. کما اینکه شاید خودم جزو دسته ی b ها باشم و سعی در a شدن.
پ.ن3: مرسی از استاد نیما. برای خودم خیلی آموزنده بود. بعضی موقع ها آدم یه سری چیزا رو میدونه. ولی تو ناخودآگاهشه. بعضی بحث ها باعث میشه اینا به خودآگاه آدم منتقل بشه.چند بار این تجربه و احساس توسط مباحثی که شما مطرح میفرمایید به من منتقل شده.
واقعا مرسی
پ.ن4: دوستان اگر مخالفتی با جملاتی که مطرح کردم دارن بفرمایند.میتونه خودش یه بحث آموزنده باشه
ارادتمند همه دوستان - میلاد
نظر
-
مرسی
واقعا روحیه ی استادی دارید
مثل همیشه یه تلنگری زدید و ما رو بردید تو فکر
نوشته اصلی توسط pcmtrader نمایش پست ها
چیزی که برای من خیلی جالب توجه بود اینه که موجودی حساب شخص b با اون سودهای بالا به اندازه ی موجودی حساب شخص a هست
یعنی اگر آهسته و پیوسته بریم خیلی بهتره و به همون میزان سود میرسیم(و بیشتر)
سپاسگزارمدارم یادمیگیرم
3- آرامش در تریدری
14- خودتو گول نزن
نظر
-
دارم یادمیگیرم
3- آرامش در تریدری
14- خودتو گول نزن
نظر
-
این هفته خیلی اشتباه داشتم!!!!! مخصوصا اون قانون شماره 17 خودم که تو امضام هست اصلا درست رعایت نکردم! خیلی احساسی عمل میکنم بعضی وقتا الانم که هفته تموم شده 4 تا معامله باز مونده دارم !!!!! که تا آخرین لحظه حدود 500 دلار منو برده بود تو ضرر! یعنی هرچی اینجا مثبت شده دو و نیم برابرش تو معامله باز مونده س! دوشنبه به بعد معلوم میشه چه آشی پختم!!!!!!!!!!دارم یادمیگیرم
3- آرامش در تریدری
14- خودتو گول نزن
نظر
نظر