اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

سیستم گزارش گیری

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

سلام استاد نیما عزیز
    این سیستم گزارش گیری واقعا بی نظیر ترین کار شما هست
    تعیین حد خوشی و گزارش گیری از جمله کار های فوق العاده ای هستند که هیچ جا ندیده بودم و اصلا بهش توجه نمی کردم و باعث شده بود برآیند خوبی نداشته باشم
    الآن خیلی کارم بهتر شده با این سیستم گزارش گیری و تعیین حد خوشی،مهمترین عامل شکست معامله گر ها به نظر من همین رعایت نکردن این موارد هست که به دنبال اون عوامل مخرب دیگه ای هم پدیدار میشه
    بینهایت سپاس گزارم استاد نیما عزیز

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
      آفرین حمید رضا آفرین. دیدی چقدر مثمر ثمر هست تغییر نوع نگاه به بازار؟
      سلام.
      استاد نتیجه زحمات شما است. ممنون

نظر

با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
        اینم اولین گزارش بنده در دوره جدید

http://

نظر

بازدهی هفته سوم بهمن
          [IMG][/IMG]
          ویرایش توسط Hamidreza : https://www.traderha.com/member/3867-hamidreza در ساعت 02-10-2012, 08:55 PM

نظر

گزارش هفته سوم بهمن ماه
            متاسفانه به دلیل مشکلات اینترنت ، هفته گذشته نشد که تو سایت فعال باشم
            در مورد گزارش هم این هفته برایند منفی بود که البته به دلیل اینه که اور ترید شدم و بی جهت متا رو شلوغ کرده بودم. تصمیم دارم بیشتر رو فلزات کار کنم ، اونم از نوع نقره .
            یکی از دلایل منفی بودن برایند اینه که سعی کردم به تحلیل هایی که کردم اطمینان کنم و خوشبختانه بی جواب هم نموند و از این بابت خوشحالم چون ایراداتم رو دارم پیدا میکنم.
            کم کم دارم به صبوری عادت میکنم .
            ارادتمند استاد هم هستم.

نظر

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
              گزارش هفته اخر بهمن رو تقدیم میکنم ، همونطور که در گزارش قبلی هم عرض کردم ، بیشترین معاملات من روی نقره هست و عملا بندرت روی ارزها کار میکنم
              البته این نتایج حاصل سیستم Pipo و نگرشی هست که از اموزشهای نیمای عزیز یاد گرفتم ، به عبارت بهتر از سیستم Pipo در تایم پایین مدد میگیرم ولی عملا در تایم ها بلند مدت تر هم ترید میکنم ، اونم به خاطر اینه که با قوت قلب بیشتر کار کنم و حتی المقدور از بستن یه پوزیشن ها بدون سود دوری کنم . البته هندل کردنش یه کمی سخته ولی اگه پوزیشن ها رو کم بگیرم به نظرم خوبه
              توضیحات بیشتر رو بعدا که بهتر برام جا افتاد در تاپیک " در چه حالی "به عرضتون میرسونم.
              ارادتمندم

نظر

بازدهی هفته آخر بهمن ماه
                [IMG][/IMG]

اگه صبر داشتم و قواعد رعایت میکردم باید 2050$ باشم!!! دیر نشده هفته دیگه...

نظر

آرمان جان نوسانات سود و زیانت خیلی زیاد هست!
                  .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                  https://telegram.me/Cyclicalwaves
                  https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
                    آرمان جان نوسانات سود و زیانت خیلی زیاد هست!
                    سلام
                    بله درست میفرمایید ، ( در واقع اون نتیجه منفی هفته قبل باید مثبت میبود در نتیجه این هفته هم کمتر میشد)علتش اینه که شاید برای اولین بار چند تا تحلیل روی نقره دادم و سعی کردم که به تحلیل هام اطمینان کنم ، مخصوصا از زمانیکه به لطف شما تحلیل زمانی رو هم تقریبا یاد گرفتم و کم کم داره برام جا میوفته .برای همین پوزیشن هایی رو که داشتم و تو ضرر بود رو نبستم بلکه قفلشون کردم . و زمانی که به حد سود تحلیل ها رسید خارج شدم . البته یه جورایی بهم فشار روانی اومد ، ولی نتیجه اش این شد که به تحلیلهایی که میکنم (با در نظر گرفتن حد ریسک) اعتماد داشته باشم و اون ترس از ضرر که باعث میشد پوزیشن هامو زود ببندم داره از بین میره . علت بعدیش هم شاید این باشه که بیشتر رو نقره کار میکنم که هر پیپ ان 5 برابر جفت ارزها ارزش داره ، بنابراین سود هر یه پوزیشن من تقریبا 5 برابر سود یه پوزشن روی جفت ارزها هست و البته ضررش هم همینطور . این باعث شده بجای اینکه انرژیم رو بزارم روی 5 تا چارت و همش از این چارت به اون چارت برم ، ذهنم رو روی یه چارت متمرکز میکنم .
                    البته امیدوارم که از این هفته به بعد یه سیر مناسبی پیدا کنم و بتونم یه نتیجه منطقی ازش بگیرم
                    ارادتمندم
                    ویرایش توسط arman68 : https://www.traderha.com/ در ساعت 02-18-2012, 12:25 PM

نظر

2000$$$$$
                      بازدهی هفته اول اسفند

[IMG][/IMG]

نظر

گزارش هفته اول اسفند
                        مثل اینکه هنوز به من نیومده یه سیر ثابتی داشته باشم ، البته علتش طمع خودم بود. 8-9% رو رسوندم به منفی 16 .
                        هر چند این هفته نقره حرکتش یه کم عجیب و غریب بود ولی اشکال نداره ، کم کم باهاش رفیق میشم

پ.ن : این دوستانی که زحمت میکشن دکمه تشکر رو میفشارن ، نمیخوان ما رو تو گزارشاتشون سهیم کنن ، البته منفی و مثبت بودنش اهمیت داره ، ولی مهمتر از اون سهیم بودنش والله
                        ویرایش توسط arman68 : https://www.traderha.com/ در ساعت 02-25-2012, 03:17 PM

نظر

گزارش ماه ژانوبه و فوریه
                          من سیستم گزارشم بر اساس مقدار پیپ بدست آمده است البته از فعالیت این یک ماه و نیم راضی نیستم با توجه به وقتی که صرف کردم اما اینم بگم که 2 ماه اول سال میلادی هم بازار مسیر مشخصی نداشت و هم من خیلی تمرکز فکری نداشتم و فکرم مشغول کارهای دیگه بود و هم اینکه زمان میخواست تا با سیستم پیوت ها مچ بشم اما سعی میکنم از اول ماه آینده با تمرکز بیشتری فعالیت کنم

[IMG][/IMG]
                          آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                          گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                          آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                          پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                          پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                          پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست ها
                            گزارش ماه ژانوبه و فوریه
                            من سیستم گزارشم بر اساس مقدار پیپ بدست آمده است البته از فعالیت این یک ماه و نیم راضی نیستم با توجه به وقتی که صرف کردم اما اینم بگم که 2 ماه اول سال میلادی هم بازار مسیر مشخصی نداشت و هم من خیلی تمرکز فکری نداشتم و فکرم مشغول کارهای دیگه بود و هم اینکه زمان میخواست تا با سیستم پیوت ها مچ بشم اما سعی میکنم از اول ماه آینده با تمرکز بیشتری فعالیت کنم

[IMG][/IMG]
                            سلام shyazdi عزیز
                            اگه میشه یه کم در مورد نحوه محاسبه این گزارش توضیح بدی ممنون میشم
                            چون من نتونستم اعداد و ارقام رو بهم ربط بدم .ایا بازدهی هفتگی بر اساس پیپ هست یا درصد؟
                            برای مثال اون 85 هفته سوم ژانویه رو من متوجه نشدم چطوری محاسبه شده. چون اول هفته 189 تا بوده و اخر هفته -104 شده بتابراین بازدهی اخر هفته باید 293- باشه یا اگه از صفر محاسبه بشه باید 104- باشه.
                            ممنون

نظر

سلام آرمان جان
                              میزان محاسه بر اساس پیپ هست نه قیمتی و خیلی ساده است هفته دوم 189 پیپ سود بوده که مانده به هفته سوم انتقال پیدا کرده و هفته سوم آخر هفته 104 پیپ ضرر شده که از 189 کسر شده مانده آن شده 85 که به اول هفته انتقال پیدا کرده الی آخر و در انتها که فعلا" 498 پیپ سود نشون میده که تقریبا" همون 1% در روز میشه با کمن تفاوت اگه سوالی بود در خدمتم
                              آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                              گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                              آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                              پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                              پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                              پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست ها
                                سلام آرمان جان
                                میزان محاسه بر اساس پیپ هست نه قیمتی و خیلی ساده است هفته دوم 189 پیپ سود بوده که مانده به هفته سوم انتقال پیدا کرده و هفته سوم آخر هفته 104 پیپ ضرر شده که از 189 کسر شده مانده آن شده 85 که به اول هفته انتقال پیدا کرده الی آخر و در انتها که فعلا" 498 پیپ سود نشون میده که تقریبا" همون 1% در روز میشه با کمن تفاوت اگه سوالی بود در خدمتم
                                سلام
                                دستت دردنکنه
                                نیست من خودم فراز و فرود گزارشم زیاده و یکی درمیون مثبت و منفیه ، همه گزارشاتو اینجوری محاسبه میکنم
                                مثلا فکر کردم که تو هفته سوم 189 تا مثبت که صفر شده ، هیچ ، 104 تا هم از صفر اومدی پایین
                                جه کنم پیری و هزار عیب و علت
                                البته من خودم رو پلتفرمم برا اینکه نوسان قیمت زیاد روم تاثیر نزاره ، پرافیت رو براساس پوینت تنظیم کردم.
                                ضمنا اون پست 10 تا اشتباه که تو اون یکی تاپیک داری میزاری خیلی عالیه دستت درد نکنه

نظر

پردازش ...
                                X