نوشته اصلی توسط AIO
نمایش پست ها
قبل از هر گفته ای لازم دانسته بعضی مسایل را بی پرده و بدور از هر گونه پیش داوری عنوان کنم
با توجه به نحوه ورود شما و ابراز سوال در پست خود و با توجه به اینکه بعد از تعدادی نوشتن پست از طرف من و عدم عنایت شما دوست عزیز
احساس اینرا داشته ام که بیشتر برای جدل و هماورد طلبی و دویل سوال میفرمایید تا روشنگری بنده
دوست عزیز همانگونکه ابراز شده و تا کنون رویه اینجانب بوده بنده مدعی روش و سبک سیاقی خاص نبود و علاوه بر این قصد تغییر دیدگاه
کسی یا جمعی را نداشته ام و این امادگی ذهنی و روحی را در خوذد ندیده با اساتید مانند شما بزرگوار به مباحثه و جدل روی بیاورم
صرفا دیدگاه خودم رو با اعتراف و اذعان به کم دانی خود در این مسایل عنوان کردهام و از شما و دیگر دوستان طلب روشنگری کردهام نه بیش از ان
و در اینجا بازهم اعلام میکنم اگر لطف کرده و با من دوست شوید و مرا در کسب سود یاری نمایید کمال تشکر را دارم
اما راجع به سوال هیچ کدام از ابزارهای تعبیه شده در پلتفرمها توانایی اینکه بتوانند اینده چارت را پیش بینی کنند ندارن
و در حالت ایده ال چیزی جز نشان دهنده روند حرکتی خود از یک گذشته تا به اکنون خود یا وزن دهنی به دادهای دور یا نزدیک نیستن
با دقت بر اینکه واگرایی بین قیمت و اندیکاتور تاییدی بیشتر بر عرض بنده است و نشانگر اینکه بیشتر ابزارهای مورد اشاره ناتوان از پیش بینی هستن
و این پیش فرض که باید اینده را یک تحلیل گر پیش بینی کنده خطایی بس بزرگ و خسران اور است
و با توجه به این که جناب عالی سالها به امر معامله گری می پردازید میتوانید موارد نقض این پیش گویی را با مثالهای فراوان اذعان کنید
و اگر نظر متفاوتی دارید لطف کرد و چگونه گی استفاده از گذشته برای پیش بینی را توضیحی بفرمایید
راجع به سوال دومتان و ابراز دیدگاه خودم که از توجه به کلاسهای اموزشی اقای ازادی کسب شده است
سعی میکنم تا امروز ظهر ابراز و بیان کنم
و به بوته نقد و نظر شما عزیزان قرار بدهم
نظر