با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز فروم پربار پی سی ام
هدف از زدن این تاپیک پیدا کردن مسیر درست برای رسیدن به سود مستمر و دائمی در بازار تبادلات ارزیست.من تقریبا پنج ساله فارکس کار میکنم البته این پنچ سال پیوسته نبوده و من یکبار فارکس رو کنار گزاشتم به مدت دوسال.از اونجایی که هیچ وقت دوست نداشتم شکست رو بپذیرم و خیلی از ارزوها و اهداف زندگیم در سایه اشنایی با فارکس تباه شد برگشتم من علاقه خیلی زیادی به فیزیک داشتم که متاسفانه وقتی با فارکس اشنا شدم ازم گرفته شد و خیلی چیزهای دیگه دوباره برگشتم شاید بتونم طلسم این بازار رو بشکنم.من سه چهار سال بصورت مستمر فارکس کار کردم و همه اون مراحلی رو که تریدرها طی میکنند منم طی کردم خوب اون اوایل یه اندیکاتور مینداختیم رو چارت و همه پوزیشن هامون وارد سود میشد خیلی ذوق زده و خوشحال از اینکه با بهشتی اشنا شدیم که هر کسی توفیق اشنایی با اونو نداره.کم کم شروع کردیم به یادگیری تحلیل تکنیکال و باز کردن حساب ریل با مقادیر کوچک.سرتونو درد نیاریم از موقعی که با پوزیشن فول لات اشنا شدم حسابهای زیادی رو کال کردم.کم کم متوجه شدم پیش بینی این بازار به هیچ وجه کار راحتی نیست و اون بهشتی که فکرشو میکردیم به سرابی تبدیل شد که هر چه بیشتر پیش میرفتم بیشتر غرق میشدم.از یه طرف چهار سالی که صرف اینکار شد و جوانی و سرمایه ای که در سایه اینکار تباه شده بود اجازه خداحافظی از این بازار رو بهم نمیداد مرحله ای که دیر یا زود همه بهش میرسن.دیدم لجبازی با خود نتیجه ای جز عقب افتادن تو زندگی برام نداره نزدیک به دو سال فارکس رو ترک کردم و خدا شکر خیلی موفق شدم در دنیای بیرون و سرمایه خوبی برای خودم پس انداز کردم.الان حدود شش ماهه دوباره برگشتم البته با دیدی باز و استفاده از تجربیات گذشته الان سودهی فارکس برام یه هدفه نه منبع درامد.کاری که باید از ابتدا انجام میدادم و فارکس رو مبنای درامدم قرار نمیدادم.من تو این شش ماه خیلی از اشتباهاتمو اصلاح کردم مدیریت سرمایه رو بصورت کامل رعایت کردم بر احساساتم غلبه کردم و میدونم که قدم بزرگی در جهت موفقیت تو این بازار برداشتم که به این راحتی ها بدست نمیاد.ولی متاسفانه مدیریت سرمایه به تنهایی نمیتونه شما رو تو این بازار موفق کنه و ما حتما به یک روش نیاز داریم که قبلا سوددهیش اثبات شده باشه.وقتی روش مناسبی نداشته باشیم مدیریت سرمایه فقط کمک میکنه حسابمون دیرتر کال بشه.پس حرف اول و اخر رو روش میزنه در سایه یه سیستم خوب ما قوانین مدیریت سرمایه رو رعایت خواهیم کرد و به سوددهی مستمر خواهیم رسید.خوب متاسفانه باید بگم روشهایی که ما از ابتدا یاد میگیرم نمیتونه ما رو تو این بازار موفق کنه .ادمی در عالم خاکی نمی اید به دست...عالمی دیگر بباید ساخت و زنو ادمی.خیلی از وقت تریدرها صرف تست اکسپرت و اندیکاتورهایی میشه که ذره ای به شما کمک نخواهد کرد و بازار با حرکاتش به اونها شکل میده در واقع اندیکاتورها تابع قیمتند.یه سری اندیکاتورها اصلاحین که مثل یک مشاور دروغگو شما رو فریب میدن اونهایی هم که اصلاحی نیستن پایه و اساس همشون میانگین ها متحرکه که خود تابع قیمتند.در مورد اکسپرت هم به قطعیت میگم هیچ اکسپرتی نمیتونه بیشتر از یکسال دوام بیاره و هر اکسپرتی روز مرگی داره که دیر یا زود فرا خواهد رسید چون این بازار متغیره برای پدیده متغیر هیچ وقت نمیتوان قانون ثابتی کشف کرد.مثل اینکه بخواهیم برای حرکت برگی که از درخت میفته یه قانون ثابتی کشف کنیم.طبیعتا حرکت برگ درخت تابع هیچ قانونی نیست یا حداقل تا الان قوانین فیزیک نتونستن برای حرکتهایی این چنین قاونونی کشف کنن.خوب بعد از اینکه به این نتیجه رسیدیم که اندیکاتورها و اکسپرت ها نمیتونن سودده باشن که این فرایند زمانبره.شاید سالها طول بکشه تا تریدر به این نقطه برسه که اندیکاتورها به هیچ دردی نمیخورن.دوباره تریدر به این نتیجه میرسه که باید بازار رو تحلیل کنه اما متاسفانه تحلیل تکنیکال هم جوابگو نیست و با استفاده از تحلیل تکنیکال برایند حسابتون همیشه منفیه من خودم با تحلیل تکنیکال سودهایی رو بدست اوردم ولی این موفقیت دائمی نیست.چندین بار تو مسابقات بروکرهای مختلف از جمله ای اف سی الپاری افکس اوپن مقام اوردم و حسابهای زیادی رو البته بدون رعایت مدیریت سرمایه رشد دادم که بارزترینش یه حساب 40 دلاری بود که به 600 دلار رسوندم ولی متاسفانه همه این موفقیت ها زود گذر بود چون تحلیل تکنیکال جوابگو نیست واقعا.مهمترین مباحث تکنیکال پترن های کلاسیک و هارمونیک قوانین الیوت ویو و ساپورت رزیستنس ها الگوهای کندل استیک و خطوط روند هست که همه ما بارها بر این اساس بازار رو تحلیل کردیم که دست اخر چیزی جز شکست عایدمون نشده و خودمونو پشت این تحلیل های به ظاهر زیبا پنهان کردیم.قوانین الیوت ویو که بسیار بی پایه و اساس هست چطور ممکنه بازاری که به هیچ قاعده و قانونی پایبند نیست در یک توالی 5 و سه موجی حرکت کنه.من برای همه اصول تکنیکال دلیل دارم که به هیچ وجه قابل اعتماد نیستن و همیشه شما رو روی یک خط ثابت که برایندش منفیست نگه میدارد.خوب چیکار کنیم تحلیل فاندامنتال نیز به این دلیل که برایند گیری از اخبار اقتصادی کار بسیار دشواریست و گاها با اعلام یک خبر مبنی بر تقویت یک جفت ارز در جهت عکس حرکت میکنه ما نمیتونیم برایند اخبار اقتصادی روپیدا کنیم.پس چیکار باید کرد سوال من اینکه با کمک همدیگه مسیر درست رو پیدا کنیم باشد که جامعه تریدری ایران رو که تعدادشون هم کم نیست به مسیر درست هدایت کنیم.خواهش میکنم دوستانی که با تجربه تر ن و حداقل چهار سال تو این بازار بودن نظر بدن .میدونم که راه موفقیت هر کسی رو خودش باید پیدا کنه ولی متاسفانه من به بن بست رسیدم دیگه راهی بنظرم نمیرسه و اشباع شدم از یک سری مطالب بیفایده.من بدنبال روشهای عملی هستم که بتونیم به اون وسیله به سود مستمر برسیم.ضمنا من از اونهایی نیستم که بخوام بروکر یا عوامل دیگه را عامل شکستم بدونم به هرحال مشکلات بروگر و....هم جزئی از این بازاره.
ان چیز که یافت می نشود انم ارزوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.
به امید موفقیت همه دوستان
نظر