اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

مطالب آموزشی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• عذر خواهی میکنم پستی زدم که به تاپیک مربوطه انتقال یافت

http://forum.broker-fa.com/f51/%D9%8...tml#post103068
    ویرایش توسط gerami-sea : https://www.traderha.com/member/2878-gerami-sea در ساعت 11-08-2013, 11:49 PM
    ▪ مثبت فکر کردن را تمرین کنید، هر روز!

نظر

• سلام
      آقا مهدی من کمی با اندیکاتور پیوت زمانی کار کردم
      تا اونجایی که متوجه شدم محاسبات پیوتی اون بر اساس ساعت کلوز بازار آمریکا هست در حال حاضر بازار آمریکا 22 جی ام تی بسته میشه

در مورد پیوت زمانی هفتگی تا جایی که من چک کردم پیوت s2 - s3 خارج از محدوده هفته جاری قرار می گیرند و مثلا تو این تصویر افتادن توی روز دوشنبه هفته بعد
      می خواستم بدونم همینطوری درست هست یا اندیکاتور باید اصلاح بشه و شنبه و یکشنبه از روزهای هفته حذف بشن
      اینم تصویر پیوت هایی که افتادن هفته بعد

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط burix نمایش پست ها
        سلام
        آقا مهدی من کمی با اندیکاتور پیوت زمانی کار کردم
        تا اونجایی که متوجه شدم محاسبات پیوتی اون بر اساس ساعت کلوز بازار آمریکا هست در حال حاضر بازار آمریکا 22 جی ام تی بسته میشه

در مورد پیوت زمانی هفتگی تا جایی که من چک کردم پیوت s2 - s3 خارج از محدوده هفته جاری قرار می گیرند و مثلا تو این تصویر افتادن توی روز دوشنبه هفته بعد
        می خواستم بدونم همینطوری درست هست یا اندیکاتور باید اصلاح بشه و شنبه و یکشنبه از روزهای هفته حذف بشن
        اینم تصویر پیوت هایی که افتادن هفته بعد

احسان جان خیلی ممنون از توجه و دقتتون
        اتفاقا همین مورد را دیشب با مهدی جان در موردش صحبت داشتیم و انشاالله امشب درستش میکنن . الان در واقع اندیکاتور داره بر اساس تایم مارکت واچ پلتفرم محاسبه میکنه ولی قرار شد این مورد اصلاح بشه و مشخص شدن این مورد در ستینگ اندی برای کاربر اضافه بشه
        در مورد افتادن سطوح در هفته بعدی ، با شروع هفته جدید این مورد برطرف میشه و محاسبات جدید انجام میشن
        راستی احسان جان خوشحال میشم به پیوت ها هم سر بزنی

ورود به معامله با منطق انسانی
        خروج
        از معامله با احساس ماشینی
        لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

• نوشته اصلی توسط Jabalameli نمایش پست ها
          احسان جان خیلی ممنون از توجه و دقتتون
          اتفاقا همین مورد را دیشب با مهدی جان در موردش صحبت داشتیم و انشاالله امشب درستش میکنن . الان در واقع اندیکاتور داره بر اساس تایم مارکت واچ پلتفرم محاسبه میکنه ولی قرار شد این مورد اصلاح بشه و مشخص شدن این مورد در ستینگ اندی برای کاربر اضافه بشه
          در مورد افتادن سطوح در هفته بعدی ، با شروع هفته جدید این مورد برطرف میشه و محاسبات جدید انجام میشن
          راستی احسان جان خوشحال میشم به پیوت ها هم سر بزنی

مرسی
          من هم از شما بابت زحمات سپاسگزاری می کنم
          چشم . ان شا اله که بیشتر بتونم از محضر شما استاد و دوست عزیز کسب فیض کنم

موفق باشید
          ویرایش توسط burix : https://www.traderha.com/member/3105-burix در ساعت 11-09-2013, 10:50 PM

$$$ The Best Indicator = PRICE

نظر

• نوشته اصلی توسط mda7 نمایش پست ها
            با سلام
            از قدیم یه مثلی واسه تنبلها هست که میگن : "حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت "

درسته که قبلا دوستان دیگه زحمت نوشتن پیوت زمانی رو کشیدند ولی اگر اندیکاتور بنده روهم تست کنید ممنون میشم حداقلش اشکالات برنامه نویسیم رو رفع میکنم
            علی الخصوص استاد گرامی جناب آقای ..... اگر زحمت بکشند و یه نگاهی به اندیکاتور بندازند ممنون میشم اشکالاتش رو گوش زد کنند تا برطرف کنم

تنظیمات اندیکاتور به شرح زیر میباشد:

1- Mode_Symmetry اگر "true" باشد طریقه محاسبات پیوتها به صورت "قالب 1" محاسبه خواهند شد که بصورت دیفالت "قالب2" نمایش داده خواهد شد.

اگر این گزینه "false" باشد به صورت "قالب 2" نمایش داده خواهند شد

گزینه های 2 ، 3 و 4 :
            هم کدام را که "false" کنید پیوتهای آن تایم از چارت حذف خواهند شد.

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...6231359191.rar

در ضمن از دوستانی که اندیکاتور را در اختیارم قرار ندادند بسیار سپاسگذارم که باعث شدند خودم روش وقت بذارم

با سلام

نسخه جدید و بدون اشکال اندیکاتور تموم شد و علت ایجاد تاپیک مجزا به این علت بود که در تاپیک "مطالب آموزشی" و همچنین تاپیک "فایل های powerpoint - pdf آموزشی الگوهای هارمونیک (پرستو میری - امیر حسام میری)" به حاشیه کشیده نشن و مطلب پیوت زمانی منسجم تر باشه تاپیک اختصاصی ایجاد شد.

انتضار میره که دوستانی که از اندیکاتور استفاده میکنن فرصتهای معاملاتی که از طریق این اندیکاتور استفاده میکنند را با عکس و توضیح در این قسمت به جدل بکشند تا اگر اشکالات یا ..... هایی لازم بود اضافه بشه.

از آقای ..... به خاطر ایده خوبشون تشکر میکنم . همینطور از آقای یزدی و آقای جبل عاملی ممنونم که خیلی وقت گذاشتند و کمک و راهنمایی فرمودند تا اندیکاتور به اینجا برسه.

لینک تاپیک مربوطه
            بزرگترین لذت در زندگی ، انجام دادن کاری ست که دیگران می گویند :
            تو نمی توانی ... !
            ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

• نوشته اصلی توسط mda7 نمایش پست ها
              با سلام
              از قدیم یه مثلی واسه تنبلها هست که میگن : "حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت "

درسته که قبلا دوستان دیگه زحمت نوشتن پیوت زمانی رو کشیدند ولی اگر اندیکاتور بنده روهم تست کنید ممنون میشم حداقلش اشکالات برنامه نویسیم رو رفع میکنم
              علی الخصوص استاد گرامی جناب آقای ..... اگر زحمت بکشند و یه نگاهی به اندیکاتور بندازند ممنون میشم اشکالاتش رو گوش زد کنند تا برطرف کنم

تنظیمات اندیکاتور به شرح زیر میباشد:

1- Mode_Symmetry اگر "true" باشد طریقه محاسبات پیوتها به صورت "قالب 1" محاسبه خواهند شد که بصورت دیفالت "قالب2" نمایش داده خواهد شد.

اگر این گزینه "false" باشد به صورت "قالب 2" نمایش داده خواهند شد

گزینه های 2 ، 3 و 4 :
              هم کدام را که "false" کنید پیوتهای آن تایم از چارت حذف خواهند شد.

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...6231359191.rar

در ضمن از دوستانی که اندیکاتور را در اختیارم قرار ندادند بسیار سپاسگذارم که باعث شدند خودم روش وقت بذارم

با سلام

نسخه جدید و بدون اشکال اندیکاتور تموم شد و علت ایجاد تاپیک مجزا به این علت بود که در تاپیک "مطالب آموزشی" و همچنین تاپیک "فایل های powerpoint - pdf آموزشی الگوهای هارمونیک (پرستو میری - امیر حسام میری)" به حاشیه کشیده نشن و مطلب پیوت زمانی منسجم تر باشه تاپیک اختصاصی ایجاد شد.

انتضار میره که دوستانی که از اندیکاتور استفاده میکنن فرصتهای معاملاتی که از طریق این اندیکاتور استفاده میکنند را با عکس و توضیح در تاپیک مربوطه به جدل بکشند تا اگر اشکالات یا ..... هایی لازم بود اضافه بشه.

از آقای ..... به خاطر ایده خوبشون تشکر میکنم . همینطور از آقای یزدی و آقای جبل عاملی ممنونم که خیلی وقت گذاشتند و کمک و راهنمایی فرمودند تا اندیکاتور به اینجا برسه.

لینک تاپیک مربوطه
              بزرگترین لذت در زندگی ، انجام دادن کاری ست که دیگران می گویند :
              تو نمی توانی ... !
              ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

• این روش محاسبه قدرت ارزها رو من چند ماه پیش در ویدیویی که از یوتیوب دانلود کرده بودم دیدم. در واقع قدرت ارزها رو با استفاده از اندیکاتور RSI محاسبه میکنند.مطلب رو براتون در قالب فایل تصویری آماده کردم. اون اعداد RSI هستند.(فکر کنم مثل اندیکاتور Currencty Meter ) باشه. خدمت شما...
                ویرایش توسط masoud0455 : https://www.traderha.com/member/10451-masoud0455 در ساعت 11-30-2013, 12:21 PM
                موفقیت بر روی ستونهای شکست شکل می گیرد...

نظر

• نوشته اصلی توسط gerami-sea نمایش پست ها
                  عذر خواهی میکنم پستی زدم که به تاپیک مربوطه انتقال یافت

http://forum.broker-fa.com/f51/%D9%8...tml#post103068
                  ممکنه از دوستان بگویند چرا من وقتی رو فایل فایل های powerpoint - pdf آموزشی الگوهای هارمونیک (پرستو میری - امیر حسام میری) کلیک می کنم بعد از چند ثانیه صفحات دیگرو نمایش میده و من نمی تونم پستهای این صفحه را مطالعه کنم .با اینکه دسترسیم باز هست.

همفكري و مشورت در غالب يك تيم خوب = انتخاب بهترين سهم

نظر

• نوشته اصلی توسط sheida نمایش پست ها
                    ممکنه از دوستان بگویند چرا من وقتی رو فایل فایل های powerpoint - pdf آموزشی الگوهای هارمونیک (پرستو میری - امیر حسام میری) کلیک می کنم بعد از چند ثانیه صفحات دیگرو نمایش میده و من نمی تونم پستهای این صفحه را مطالعه کنم .با اینکه دسترسیم باز هست.
                    مشکلی در دیدن صفحات نیست . از پست زیر فایلها رو دانلود کنید

http://forum.broker-fa.com/f51/%D9%8...417/#post44692
                    ویرایش توسط golestanonline : https://www.traderha.com/member/8590-golestanonline در ساعت 12-22-2013, 03:47 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط golestanonline نمایش پست ها
                      مشکلی در دیدن صفحات نیست . از پست زیر فایلها رو دانلود کنید

http://forum.broker-fa.com/f51/%D9%8...417/#post44692
                      خیلی لطف کردید.ممنون

نظر

• با سلام
                        لطفا در خصوص مووینگ اوریج ها منبعی معرفی کنید ویا لینک آموزشی بگذارید.
                        با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط sheida نمایش پست ها
                          با سلام
                          لطفا در خصوص مووینگ اوریج ها منبعی معرفی کنید ویا لینک آموزشی بگذارید.
                          با تشکر
                          سلام
                          خدمت شما

http://forum.broker-fa.com/f56/%D8%A...87%D8%A7-3591/
                          لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

• سلام دوستان
                            معذرت می خوام
                            من اومدم یک پیغام خصوص به استاد ..... بدم که هم ازشون تشک کنم
                            هم بپرسم این مجموعه 10 جلدی نگاه نو به بازار که دو جلدش موجود هست جلد سوم رو هم ایشون به بازار دادند یا نه؟
                            متاسفانه سیستم به من اجازه ارسال پیام نداد...

اگه کسی میدونه بگه لطفا..

نظر

• نوشته اصلی توسط bayat.m نمایش پست ها
                              سلام دوستان
                              معذرت می خوام
                              من اومدم یک پیغام خصوص به استاد ..... بدم که هم ازشون تشک کنم
                              هم بپرسم این مجموعه 10 جلدی نگاه نو به بازار که دو جلدش موجود هست جلد سوم رو هم ایشون به بازار دادند یا نه؟
                              متاسفانه سیستم به من اجازه ارسال پیام نداد...

اگه کسی میدونه بگه لطفا..
                              درود به همگی دوستان

با اجازه استاد بزرگوارم

دوست من، استاد فرمودند که تلاش می کنند تا آخر سال جلد سوم منتشر بشه.

ضمن آرزوی سلامتی برای ایشون،ما هم بی صبرانه منتظر جلد سوم هستیم و امیدواریم هر چه سریعتر به چاپ برسه.

موفق باشید
                              ویرایش توسط hich1389 : https://www.traderha.com/member/6942-hich1389 در ساعت 01-15-2014, 02:38 PM
                              «میان این همه اگر،تو چقدر بایدی؟»

http://traderha.com/f31/امیدها-و-تردیدها-2197

نظر

• نیما جان ممنون از تاپیکت بسیار عالی بود

نظر

پردازش ...
                                X