اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

مطالب آموزشی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• گله

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
    سلام دوست من

پس تایم بزار سالانه اش رو هم اضافه کن.
    جناب آقای ..... با عرض سلام و ادب، ازتون یه گله دارم ، 4-5 روز پیش ازتون خواهش کرده بودم تا اشکالات محاسبه ای اندیکاتور رو بفرمایید ولی تنها پاسخی که از جانب شما دریافت کردم اضافه کردن تایم سالانه بود.
    از اونجایی که برنامه نویسی یک کار زمان بر و اعصاب بر هست قبل از اینکه چیزی اضافه بشه باید اشکالات قبلی رفع بشند و الا شاید یک کار یک ساعته چند روز زمان ببره!!!!!
    الحمدلله توی فروم ها و گروههای ایرانی متاسفانه و صد متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق مطالب ناقص رها میشن و علت هم تنها همراهی نکردن اعضا میتونه باشه.
    من خودم رو خوب میشناسم تا کاری رو که شرع کردم تموم نشه شب خوابم نمیبره چه بسا شبهای متوالی ای که روی صندلیم میخکوب بودم.
    حال اگه چند نفری هم هستند که دارند واقعا واسه خودشون اطلاعات کسب میکنند و یا کار میکنند چرا کاری نمیکنید تا با روحیه بیشتر کارشون رو ادامه بدند؟؟؟؟
    وجسارتا اگر مطلبی داره به اشتراک گذاشته میشه فکر نمیکنم سکرت بازی و سورس و تعهد اخلاقی و ........... مفهومی داشته باشه چون دور از خصایص استادی هست که هممون میشناسیم.
    هر کسی به نوبه خودش داره تایم و عمر میزاره توی فروم از ارشد ترین کسی که تو فروم هست تا اون شخصی که تا بحال حتی یک پست هم نداشته چون اون هم داره مطالب رو پیگیری میکنه!!!!
    به نظر بنده فروم یک محیط عمومی هست و همه با آرزوی یادگیری بیشتر اینجا هستند نه منافع عدهای مشخص !!!
    اگر قرار بر این هست که تیمی تشکیل بشه و یا شده ، حداقل بایستی نحوه کار و نتایج کار در بخشی برای دیگران هم بازگو بشه.
    چون من و تمام دوستانی که کم و بیش شبیه به من هستند و توی فروم فعالیت میکنند هم حق استفاده از مطالب رو دارند .
    اگر زیر پروفایلم رو نگاه کنید با اینکه چیزی بلد نیستم و شاید از کم رتبه ترین شاگردان شما بودم تعداد پستهام به اندازه ای هست که دیگه عضو عادی نیستم.
    فروم متعلق به همه ماست . تک تک همه افرادی که عضو هستن فروم رو تشکیل دادند و از اول تا به امروز پرسپولیش رو به این ابهت در آورده اند.

اگر نوشته هام تندای داشت به بزرگی خودتون ببخشید ، ولی بعنوان استاد ، انتظار ما شاگردها کمی بیش از این هاست.

با عرض معذرت مجدد
    همیشه شاد و سلامت باشید.
    ویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 03-08-2013, 12:14 AM
    بزرگترین لذت در زندگی ، انجام دادن کاری ست که دیگران می گویند :
    تو نمی توانی ... !
    ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

• با سلام. من ندیدیم اندیکاتورو و استفاده هم نکردم ولی اگر میخواین روش کار کنین چه برای پیووت قیمتی و چه پیووت زمانی حتما شیف زمانی برای محاسبه بدین و حتما برای ابجکت ها به صورت جداگانه نام تخصیص بدین تا بشه همزمان برای 2 سشن استفاده کرد. البته شایدم اضافه کردین ولی در حد سوادم گفتم همفکری کرده باشم. با تقدیم احترام.
      https://t.me/MoRaFx

نظر

• نوشته اصلی توسط mda7 نمایش پست ها
        جناب آقای ..... با عرض سلام و ادب، ازتون یه گله دارم ، 4-5 روز پیش ازتون خواهش کرده بودم تا اشکالات محاسبه ای اندیکاتور رو بفرمایید ولی تنها پاسخی که از جانب شما دریافت کردم اضافه کردن تایم سالانه بود.
        از اونجایی که برنامه نویسی یک کار زمان بر و اعصاب بر هست قبل از اینکه چیزی اضافه بشه باید اشکالات قبلی رفع بشند و الا شاید یک کار یک ساعته چند روز زمان ببره!!!!!
        الحمدلله توی فروم ها و گروههای ایرانی متاسفانه و صد متاسفانه اکثریت قریب به اتفاق مطالب ناقص رها میشن و علت هم تنها همراهی نکردن اعضا میتونه باشه.
        من خودم رو خوب میشناسم تا کاری رو که شرع کردم تموم نشه شب خوابم نمیبره چه بسا شبهای متوالی ای که روی صندلیم میخکوب بودم.
        حال اگه چند نفری هم هستند که دارند واقعا واسه خودشون اطلاعات کسب میکنند و یا کار میکنند چرا کاری نمیکنید تا با روحیه بیشتر کارشون رو ادامه بدند؟؟؟؟
        وجسارتا اگر مطلبی داره به اشتراک گذاشته میشه فکر نمیکنم سکرت بازی و سورس و تعهد اخلاقی و ........... مفهومی داشته باشه چون دور از خصایص استادی هست که هممون میشناسیم.
        هر کسی به نوبه خودش داره تایم و عمر میزاره توی فروم از ارشد ترین کسی که تو فروم هست تا اون شخصی که تا بحال حتی یک پست هم نداشته چون اون هم داره مطالب رو پیگیری میکنه!!!!
        به نظر بنده فروم یک محیط عمومی هست و همه با آرزوی یادگیری بیشتر اینجا هستند نه منافع عدهای مشخص !!!
        اگر قرار بر این هست که تیمی تشکیل بشه و یا شده ، حداقل بایستی نحوه کار و نتایج کار در بخشی برای دیگران هم بازگو بشه.
        چون من و تمام دوستانی که کم و بیش شبیه به من هستند و توی فروم فعالیت میکنند هم حق استفاده از مطالب رو دارند .
        اگر زیر پروفایلم رو نگاه کنید با اینکه چیزی بلد نیستم و شاید از کم رتبه ترین شاگردان شما بودم تعداد پستهام به اندازه ای هست که دیگه عضو عادی نیستم.
        فروم متعلق به همه ماست . تک تک همه افرادی که عضو هستن فروم رو تشکیل دادند و از اول تا به امروز پرسپولیش رو به این ابهت در آورده اند.

اگر نوشته هام تندای داشت به بزرگی خودتون ببخشید ، ولی بعنوان استاد ، انتظار ما شاگردها کمی بیش از این هاست.

با عرض معذرت مجدد
        همیشه شاد و سلامت باشید.
        کمبود وقت و تعدد کارها باعث میشه نتونم روی مباحث و کارهای دوستان وقت بزارم بخاطر همین نتونستم مسیری رو که ماه ها پیش دوستی برای زحمتش را کشیدند و اکنون از طرف شما انجام شده تست مجدد بکنم.

دوست من، کار شما ستودنی است و اگر تمایل داری به سمت جلو برو ولی حداقل از بنده گله مند نشو که چک نکردم و بررسی نکردم و ..... چون بنده قول این کار را به شما ندادم. و اگر وقتی داشتم حتما این کار را برایتان انجام می دادم، لط کن با دوستانی که علاقه مند هستند درا ینجا مطرح کنید و مطلعنی مثل محسن عزیز می توانند درا ین مسیر کمکتان کنند.

یا حق
        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
        https://telegram.me/Cyclicalwaves
        https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• نوشته اصلی توسط pcmtrader نمایش پست ها
          کمبود وقت و تعدد کارها باعث میشه نتونم روی مباحث و کارهای دوستان وقت بزارم بخاطر همین نتونستم مسیری رو که ماه ها پیش دوستی برای زحمتش را کشیدند و اکنون از طرف شما انجام شده تست مجدد بکنم.

دوست من، کار شما ستودنی است و اگر تمایل داری به سمت جلو برو ولی حداقل از بنده گله مند نشو که چک نکردم و بررسی نکردم و ..... چون بنده قول این کار را به شما ندادم. و اگر وقتی داشتم حتما این کار را برایتان انجام می دادم، لط کن با دوستانی که علاقه مند هستند درا ینجا مطرح کنید و مطلعنی مثل محسن عزیز می توانند درا ین مسیر کمکتان کنند.

یا حق
          چشم و ممنونم از پاسختون و امیدوارم که محسن جان به اندازه شما به سیستم مسلط باشند.
          "کمبود وقت و تعدد کارها باعث میشه نتونم روی مباحث و کارهای دوستان وقت بزارم" فکر نمیکنم این مساله جزئی از "مباحث و کارهای دوستان" باشه چون متعلق به شماست.
          مگر اضافه کردن یک اندیکاتور به چارت و چک کردن 7 تا خط که آیا در جای صحیح قرار دارند اینقدر زمانبر هست ؟ (که فکر میکنم 100% شما چشم بسته در عرض چند دقیقه این زحمت رو بکشید)

به هر حال باز ممنونم

محسن جان بدو که خیلی کار داریم :d
          ویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 03-08-2013, 11:18 AM
          تو نمی توانی ... !
          ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

با شتکر از دوستان عزیز (aminaram) و (gmail.com)
            مشکل پاک کردن خطوط حل شد و به دستور دوست عزیز (aminaram) محاسبات پیوت قیمتی هم اضافه گردید

لطفا خیلی ریزبینانه در مورد محاسبات دقیق خطوط پیوت زمانی بیشتر متمرکز بشید که آیا خطوط دقیقا در جایی قرار دارند که میبایست باشند ؟؟؟؟!!!!!!

دانلود اندیکاتور

ارادتمند همگی
            پیوت های قیمتی که در تایم روزانه سر جای خودشون نیست
            ولی چون برای قیمت اندیکاتور زیاده فعلا روی false قرار دادم
            اما در خصوص زمانی ها
            میشه دقیقا اعلام کنید که در دل اندیکاتور چه کردید؟
            مثال:
            یورو ین در هفته قبل که با خطوط عمودی قرمز مشخص شده
            های در کندل 15 ام و لو در کندل 22 رخ داده
            که پیوتش برای هفته بعد میشه کندل 18.5 که در اندیکاتور شما اینطور نیست
            همینطور خط مقاومت سوم در هفته قبل افتاده که اون هم لزومی به بودنش نیست
            محاسبات رو یکبار دیگه چک کنید
            فایل های پیوست شده

نظر

• نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
              پیوت های قیمتی که در تایم روزانه سر جای خودشون نیست
              ولی چون برای قیمت اندیکاتور زیاده فعلا روی false قرار دادم
              اما در خصوص زمانی ها
              میشه دقیقا اعلام کنید که در دل اندیکاتور چه کردید؟
              مثال:
              یورو ین در هفته قبل که با خطوط عمودی قرمز مشخص شده
              های در کندل 15 ام و لو در کندل 22 رخ داده
              که پیوتش برای هفته بعد میشه کندل 18.5 که در اندیکاتور شما اینطور نیست
              همینطور خط مقاومت سوم در هفته قبل افتاده که اون هم لزومی به بودنش نیست
              محاسبات رو یکبار دیگه چک کنید
              علی جان خیلی ممنونم از لطفت چشم حتما چک میکنم.
              تو نمی توانی ... !
              ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

چشم و ممنونم از پاسختون و امیدوارم که محسن جان به اندازه شما به سیستم مسلط باشند.
                "کمبود وقت و تعدد کارها باعث میشه نتونم روی مباحث و کارهای دوستان وقت بزارم" فکر نمیکنم این مساله جزئی از "مباحث و کارهای دوستان" باشه چون متعلق به شماست.
                مگر اضافه کردن یک اندیکاتور به چارت و چک کردن 7 تا خط که آیا در جای صحیح قرار دارند اینقدر زمانبر هست ؟ (که فکر میکنم 100% شما چشم بسته در عرض چند دقیقه این زحمت رو بکشید)

به هر حال باز ممنونم

محسن جان بدو که خیلی کار داریم :d
                مهدی جان بحث چک کردن چهار تا خط نیست، هست؟

در هر حال اگر امر بفرمایید بنده تایم خالی میکنم و هر موردی که دوست داشتید چک میکنیم.

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها

در هر حال اگر امر بفرمایید بنده تایم خالی میکنم و هر موردی که دوست داشتید چک میکنیم.
                  انتظار بنده هم فقط همین بود که صحت اون رو بفرمایید تا بقیه کارها (اضافه کردن سالانه) انجام بشه
                  تو نمی توانی ... !
                  ٠•●ஜ رومن پولانسکی ஜ●•٠

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها

با سلام خدمت شما

میخواستم بدونم بالاخره این اندیکاتور به کجا رسید؟دوستان تا چه مرحله ای پیش رفتن؟

ضمنا ان شا الله اگر مطالب برای دوستان مفید باشه، تاپیک آموزش زبان mql رو دوباره رونق میدیم و آموزش ها رو ادامه میدیم.
                    A Brilliant Mind Cannot Work Succesfully With a Weak Body.______William.D.GANN

نظر

• سلام

چرا این تاپیک دیگه فعال نیست؟؟؟

علت آن اندیکاتور است یا اینکه آقای ..... از ادامه بحث منصرف شدن؟؟؟

نظر

• آقا نیما عزبز اگر تمایل دارید که این مبحث را ادامه دهید،
                        لطفا به من اطلاع دهید تا اندیکاتور آن را بنوبسم.

ممنون

نظر

• اندیکاتور پیوت زمانی

سلام یه همه دوستان

این اندیکاتور طوری طراحی شده که قابلیت نمایش پیوت روزهای گذشته را نیز دارد و به راحتی می توانید عکس العمل قیمت با برخورد به این خطوط مشاهده کنید.

این اندیکاتور فعلا فقط خطوط پیوت روزانه را حساب می کند.

اگر در آینده این مبحث توسط آقای ..... ادامه پیدا کرد، من اندیکاتور را تکمیل می کنم , و به دوستان هدیه می کنم

امیدوارم این اندیکاتور جرقه ای باشد برای ادامه کار

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...5458063891.rar

نظر

• سلام
                            بسیار عالی است

میتونی پیوت های زمانی هفتگی، ماهانه و سالانه رو بنویسید که مال دوره های قبل رو نشون بده؟

نظر

• سلام نیما جان

بله میشه نوشت

هر موقع تموم شد براتون تو سایت میزارم

نظر

• پیوت هفتگی

در این ورژن پیوت هفتگی هم اضافه شده

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...5531026141.rar

نظر

پردازش ...
                                X