اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

مطالب آموزشی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

من در بحث برنامه نویسی مشکلی ندارم اما باید با mql نوشته بشه .
    روش کار میکنم

نظر

نوشته اصلی توسط hamidreza zonoubi نمایش پست ها
      من در بحث برنامه نویسی مشکلی ندارم اما باید با mql نوشته بشه .
      روش کار میکنم
      دوستان که رشته کامپیوتر یا تو بحث برنامه نویسی آگاهی دارند برای آشنایی مختصر با mql این pdf ببینند تا برای شروع آگاهی کافی بین دوستان باشه
      http://artforextrading.com/free-down...%20Newbies.pdf

نظر

سلام
        من تازه این تاپیک رو دیدم ، قدیما وقتی یه تاپیکی ،پستی ، چیز جدیدی تو فروم بالا میومد ، یه ایمیل میفرستاد ، ولی مدتیه حتی بعضی از تاپیکهای قدیمی هم با مشکل میشه پیدا کرد.
        نمیدونم ایراد از سایته یا من پیر شدم
        در هر صورت موضوع بسیار جالبیه ، بنده هم در خدمتم ، عید هم که نزدیکه ، منم جایی نمیرم ، فرصت خوبیه روش کار کنم .
        ارادتمندم

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
          منتظرم یک کم مشارکت بالاتر بره فرمول مد نظرم رو میگم و دوستان مطله از زبان برنامه نویسی برانمه اش رو بنویسند فقط یادتان باشد این موضوع جایی درز نکند.
          مرسی

منتظر نظر بقیه هستم.
          سلام استاد خسته نباشید
          تبریک میگم به این حرکت نو شما
          و 1یک سوال داشتم
          - که پیوت زمانی یعنی بر خلاف پیوت قیمتی که لاینها افقی هستن در پیوتهای زمانی لاینها عمودی هستن؟
          موفق و پیروز باشید.
          مرسی.

نظر

نیما جان اگر نظر من را در این مورد بخوای ، میگم این کار هم ارزش تبدیل شدن به یک طرح بزرگ و ارزشمند مثل گن را دارد . میتونیم خیلی محکم تر روش کار کنیم . من عاشق کشف و بررسی چیزای جدید هستم
            مدیریت سرمایه حرفه ای شرط ماندگاری و موفقیت

نظر

نوشته اصلی توسط bulkowski نمایش پست ها
              نیما جان اگر نظر من را در این مورد بخوای ، میگم این کار هم ارزش تبدیل شدن به یک طرح بزرگ و ارزشمند مثل گن را دارد . میتونیم خیلی محکم تر روش کار کنیم . من عاشق کشف و بررسی چیزای جدید هستم
              مسعود جان مطمئنا اینکار خیلی حرفه ای هست اما آقا نیما گفتند جایی درز پیدا نکنه وگرنه
              فرمولش که دسته استاده اما من تو پست های دیگه گفتم دوستانی که برنامه نویس هستند باید همکاری کنند

نظر

استاد ما بی صبرانه منتظریم!
                کی شروع کنیم؟

نظر

نوشته اصلی توسط elyas361 نمایش پست ها
                  استاد ما بی صبرانه منتظریم!
                  کی شروع کنیم؟
                  افرادی که برنامه نویسی میدونند اعلام آمادگی کنند استارت و توضیحات تکمیلی اش رو پنج شنبه تا جمعه میدم.
                  .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                  https://telegram.me/Cyclicalwaves
                  https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
                    افرادی که برنامه نویسی میدونند اعلام آمادگی کنند استارت و توضیحات تکمیلی اش رو پنج شنبه تا جمعه میدم.
                    آقای آزادی من هیچ مشکلی ندارم و شرایطش هم برام محیا است

نظر

من هم آماده هستم !

نظر

سلام خدمت جناب ازادی و سایر دوستان
                        نیمای عزیز از شما بخاطر مطرح نمودن موضوعی که باعث به چالش کشیدن همگی ما میشه بسیار ممنونم

فقط 1 سئوال ایا بعد از تعیین سطوح زمانی روی سطوح حجمی میباید فکر کرد؟

نظر

* پیوت زمانی چیست؟

این بحث به هیچ وجه از این بخش خارج نشود، این موضوع نخستین بار است که در جهان مطرح می شود و هیچ شخص یا گروهی در این خصوص تا الان کار نکرده است.

همانطور که می دانیم تغییر و تحولات زمانی همانند قیمت در تصمیم گیری های بازار می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. همانطور که بارها دیده ایم بعضی مواقع الگوهای قیمتی و شکست لایه های قیمتی حرکات بسیار قدرتمندی را رقم می زند و برخی مواقع آنقدر کم زور است که ساختار الگو .... را زیر سوال می برد. برای کاستن پوزیشن هایی که با اما و اگر همراه است لزوم استفاده از ابزار زمانی(در مرحله سوم ابزار حجمی) می تواند بسیار کارا باشد.

در ماه های اخیر همگی با پیوت های قیمتی آشنایی کامل پیدا کردیم و هر شخصی با شیوه و روش خود که گاهی نمی توان حتی روش را هم به درستی توضیح داد با پیوت ها ترید می کند. اما چرا گاهی این پیوت ها پوزیشن های مناسبی می دهد و گاهی مجبور می شویم 10% استاپ و 30% یر به یر را به جان بخریم!
                          برای کاستن این 40% نیزا هست تا حدودی پوزیشن هایی که در زمان مناسب شکار می شوند را از زمان غیر مناسب تمیز دهیم. برای این موضوع در حال حاضر بحث زمان را مطرح می کنیم و ان شالله بعد از خاتمه دادن این موضوع وارد بحث والیوم می شویم.

همگی با ساختار پیوت های قیمتی آشنا هستیم و فرمول های آن براحتی قابل دست یابی است. برای پیوت های زمانی هم به شکل زیر عمل می کنیم (برنامه نویس ها به خط شوند برای نوشتن این برنامه)

محاسبه پیوت های زمانی

از نظر تحلیل زمانی در قالب پیوت ما باید زمان سقف و کف را در هفته و ماه قبل منعکس کنیم.
                          ..................................

TP پیوت اصلی زمانی (Time Pivot)
                          TL تایمی که حداقل قیمت دوره گذشته را داشتیم (Time Low)
                          TH تایمی که حداکثر قیمت دوره گذشته را داشتیم (Time High)

TP= (Time High+Time Low)/2

.............................................

دوره های پیوتی ما هفتگی و ماهیانه می باشد و یک برچسب دوره در انتهای پیوت ها می خورد. مثلاً وقتی گفته می شود WTL یعنی زمان کف هفتگی یا Weekly Time Low به همین صورت در بقیه موارد.
                          ....................................
                          ساپورت ها و رزیستنس های زمانی عبارتند از :

تمامی زمان ها در دو قالب باید محاسبه شود (برای اینکه ببینیم کدام یک اثر گذار تر است قابل توجه برنامه نویسان که می خواهند زحمتش را بکشند)

قالب 1 : برای زمان حمایتی یا مقاومتی هر چیزی که بدست می آوریم قرینه اش را در دوره آینده بیندازیم. مانند شکل زیر :

قالب 2 : برای زمان حمایتی یا مقاومتی هر چیزی که بدست می آوریم معادل اش را برای سال آینده بیندازیم. مانند شکل زیر : (روی این قالب بیشتر مثبت هستم ولی برای تست می خوام هر دو قالب باشد تا تست کنیم)

وقتی در دوره جاری هستیم باید لایه های حمایتی و مقاومتی زمانی را از زمان
                          سقف اصلی و کف اصلی دوره گذشته ساخت. یعنی برای ماه جاری ما باید 7 سطح مهم داشته باشیم که یکی پیوت اصلی زمانی و سه تا ساپورت و سه تا رزیستنس در اشل هفتگی نیز همانطور.

بسم الله.

نظر

سلام استاد!
                            ممنون ازشما!
                            منظور از تایم حداقل یا حداکثر دوره گذشته زمان و تاریخ در چه تایم فریمی می باشد؟
                            اختلاف ها را قدر مطلق بگیریم ؟
                            ویرایش توسط elyas361 : https://www.traderha.com/ در ساعت 03-08-2012, 11:12 AM

نظر

WOOOOOW

That's wonderful
                              good for u nima . good for you
                              ur the one

i love u man
                              مدیریت سرمایه حرفه ای شرط ماندگاری و موفقیت

نظر

نوشته اصلی توسط elyas361 نمایش پست ها
                                سلام استاد!
                                ممنون ازشما!
                                منظور از تایم حداقل یا حداکثر دوره گذشته زمان و تاریخ در چه تایم فریمی می باشد؟
                                اختلاف ها را قدر مطلق بگیریم ؟
                                دوره ها هفتگی و ماهیانه

نظر

پردازش ...
                                X