نقل است روزی پواسن(از بزرگان فیزیک کلاسیک که تاثیر به سزایی در ارتقای فرمول بندی مکانیک نیوتونی برپایه ریاضیات داشت) بر بام خانه اش فریاد میزد که ای مردم، گذشته و اکنون دنیا را به من دهید ( شرایط اولیه ) تا آینده را ارزانیتان کنم( مسیر). البته ایشان ناسازگاری فراوانی با کلیسا و کلا هر چیز ماورایی هم داشتند.دنیای فیزیک سالها بر این روند <قطعی گرایی >حرکت کرد که ناگهان در اوایل قرن بیستم این روند به زبان دوستان تکنیکال با قطعیت و بدون هیچ پول بکی شکسته شد. دانش ما از دنیا دگرگون شد و احتمالات قلب تپنده ی دنیای فیزیک شدند. البته لازم به ذکر است که امروزه بنای تکنولوژی نوین بر همین فیزیک احتمالاتیست. اما طنز روزگار اینکه یکی از راههای متداول تبدیل یک سیستم کلاسیکی به سیستم فیزیکی نوین ( به اصطلاح کوانتمی کردن سیستم) با تغییرات جزیی در یکی از کارهای همین آقای پواسن به نام کروشه ی پواسن شروع میشه.
به دوستانی که علاقه مند به فلسفه ی حرکتی بازار و کلا فلسفه یش بینی آینده هستند اکیدا پیشنهاد میکنم پارادوکس <گربه شرودینگر >را در گوگل سرچ کنند و نگاهی بهش بندازند.
ما در حال تحلیل و تخمین چیزی هستیم که احدی نمی تونه دقیقا پیش بینیش کنه
دوستان تکنیکال یک هنره و تفاوت بین دنیای هنر و دنیای ساینس (علم) تفاوت از زمین تا آسمان است
دوستان این مطلب درد دلی بیش نبود و هیچ مخاطب خاصی نداره
به دوستانی که علاقه مند به فلسفه ی حرکتی بازار و کلا فلسفه یش بینی آینده هستند اکیدا پیشنهاد میکنم پارادوکس <گربه شرودینگر >را در گوگل سرچ کنند و نگاهی بهش بندازند.
ما در حال تحلیل و تخمین چیزی هستیم که احدی نمی تونه دقیقا پیش بینیش کنه
دوستان تکنیکال یک هنره و تفاوت بین دنیای هنر و دنیای ساینس (علم) تفاوت از زمین تا آسمان است
دوستان این مطلب درد دلی بیش نبود و هیچ مخاطب خاصی نداره
نظر