سلام دوستان من هم یک سوال مرتبط با همین موضوع دارم . من یک استراتژی داشتم که در حالت دستی باهش کار می کردم و راضی بودم ازش ، دادم واسم اکسپرت کردنش فری لنسر به یکی که ریتینگ 4.99 داشت و سابقه زیادی در نوشتن اکسپرت داشت . خلاصه اکسپرتو عیب یابی کردم و الان روی حالت control point متاتریدر 4 وقتی ازش تست 9 ساله میگیرم نتیجه فوق العاده خوبی میده pf=2.1 ولی زمانی که با everytick تست میگیرم به سود منفی میرسه آخرش . میدونم که مبنای اصلی همون control point هست، ولی چرا تقاوت بین این دو اینقدر زیاده ؟ امکان داره ایراد از کار برنامه نویسش باشه ؟
فراموش کردم اینو بگم که استراتژی من کلا مخصوص تایم فریم 4 ساعته است . حالا زمانی که گزینه control point را انتخاب می کنیم ظاهرا بر اساس دیتای تایم فریم یکساعته شروع میکنه به تست گیری. من میخوام بدونم حالا که روی این حالت استراتژی من سود ده میشه، میشه کاری کرد ( خودم یا برنامه نویسم ) که استراتژی با دیتای یکساعته شبیه به همین مدلی که control point عمل میکنه ، ترید کنه تا سود ده بشه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
فراموش کردم اینو بگم که استراتژی من کلا مخصوص تایم فریم 4 ساعته است . حالا زمانی که گزینه control point را انتخاب می کنیم ظاهرا بر اساس دیتای تایم فریم یکساعته شروع میکنه به تست گیری. من میخوام بدونم حالا که روی این حالت استراتژی من سود ده میشه، میشه کاری کرد ( خودم یا برنامه نویسم ) که استراتژی با دیتای یکساعته شبیه به همین مدلی که control point عمل میکنه ، ترید کنه تا سود ده بشه ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
نظر