اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تمرین ارزیابی موقعیت های سیستم pipo قبل از معامله

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• یا حق
    با سلام خدمت دوستان عزیزم
    ببخشید دیر شده چون اخبار روی این جفت ارز Eur/Gbp در ساعت 1:30 به وقت ایران اعلام شده من هم هرچی صبر کردم تا دوستان موقعیتهاشون رو قرار بدن ولی تا ساعت 3:10 کسی اعلام نکرد من هم برای خالی نبودن عریضه بعد از اعلام خبر این توضیحات رو قرار میدم شاید درس عبرتی باشد برای ایندگان... لطفا نظراتتون را در مورد اثر این اخبار بدید (بیشتر از حاج خلیل و VM511 عزیز تقاضا دارم راهنمایی کنند)

خبر CPI درجه یک بروی GBP ساعت 13:00 به وقت تهران
    میزان مخارج مصرف کنندگان اطلاعات خوبی راجع به وضعیت تورم در اختیار ما می گذارد و تورم مهم است زیرا اگر بالا باشد بانکهای مرکزی موظف به افزایش نرخ بهره برای مقابله با تورم می باشند.
    این شاخص در دوره گذشته مثبت اعلام شده است.

خبر ZEW درجه دو بروی Germany ساعت 13:30 به وقت تهران
    شاخص پیشرو در تشخیص وضعیت اقتصادی است. زیرا تحلیلگران و سرمایه گذاران نسبت به شرایط کار خود بسیار مطلع هستند و آگاهی از گرایشات آنها یک ابزار پیشگویی شرایط اقتصادی آینده است.
    این شاخص در 4 دوره گذشته منفی اعلام شده است

خبر بروی EUR درجه دو ( وضعیت اقتصادی از نظر تحلیلگران اروپا ZEW Economic Sentiment) ساعت 13:30 به وقت تهران
    شاخص پیشرو در تشخیص وضعیت اقتصادی است. زیرا تحلیلگران و سرمایه گذاران نسبت به شرایط کار خود بسیار مطلع هستند و آگاهی از گرایشات آنها یک ابزار پیشگویی شرایط اقتصادی آینده است.
    این شاخص در 4دوره گذشته منفی اعلام شده است

تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

• امروز 2 پوزیشن با استفاده از سیستم کلاسیک پیپو باز کردم که هر دو به حد ضرر اصابت کردند. لطفاً دوستان نظر بدهند که کجای کار مورد داشته است.

اولی خرید پوند/دلار که با نخستین کندل بلند سبزی که بعد از پیوت روزانه بسته شد با حد ضرر خود پیوت وارد شدم:

دومی فروش یورو/دلار که با کندل بلند سرخی که حمایت نخست روزانه را شکست وارد شدم (همان کندلی که بالای JPY روی اندیکاتور قدرت ارزها در تصویر قرار دارد) و حد ضرر هم خود حمایت S1.

با سپاس از دوستان
      ویرایش توسط AIO : https://www.traderha.com/member/4465-aio در ساعت 09-18-2012, 06:21 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست ها
        امروز 2 پوزیشن با استفاده از سیستم کلاسیک پیپو باز کردم که هر دو به حد ضرر اصابت کردند. لطفاً دوستان نظر بدهند که کجای کار مورد داشته است.

اولی خرید پوند/دلار که با نخستین کندل بلند سبزی که بعد از پیوت روزانه بسته شد با حد ضرر خود پیوت وارد شدم:

با سپاس از دوستان
        نکته اول اینکه زمانی که شما وارد خرید شده اید ، مد فروش حاکم بوده . یعنی مووینگ 12 زیر 32 .
        دوم اینکه این پوزیشن قبل از ساعت 10 صبح بوده ، با توجه به این که تایم معاملاتی این سیستم از ساعت 10 شروع میشه .
        ورود به معامله با منطق انسانی
        خروج
        از معامله با احساس ماشینی
        لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

• انتظار اینک دوباره خط ما را تاچ کنه و بریزه هست.
          فقط باید در بهترین جان وارد شد تا بهترین ریسک کم را داشته باشیم.مطمئن باشید ترس هم از بین میره.

دوجی تشکیل شده کمی نگران کننده هست

ichi5.5.jpg.
          عذر میخوام الان تصویر را طبق پست دوست خوبمون جناب عاملی اپ میکنم تا قابل نمایش باشه.
          ویرایش توسط metal : https://www.traderha.com/member/5944-metal در ساعت 09-18-2012, 06:42 PM

نظر

امروز 2 پوزیشن با استفاده از سیستم کلاسیک پیپو باز کردم که هر دو به حد ضرر اصابت کردند. لطفاً دوستان نظر بدهند که کجای کار مورد داشته است.

دومی فروش یورو/دلار که با کندل بلند سرخی که حمایت نخست روزانه را شکست وارد شدم (همان کندلی که بالای JPY روی اندیکاتور قدرت ارزها در تصویر قرار دارد) و حد ضرر هم خود حمایت S1.

با سپاس از دوستان
            در این پوزیشن شیب مووینگ 200 مخالف جهت معامله بوده ( مانند توضیحات چند پست اخیر )
            و هم استاپ لاس باید 1.3099 طبق پلن ست میشده که نشده . اگر استاپ در جای صحیح ست شده بود الان معمله با سود بسته شده بود .

ارادتمند
            ورود به معامله با منطق انسانی
            خروج
            از معامله با احساس ماشینی
            لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

• یورو ین.

یه خورده فقط زود وارد میشم اگه کمی ریسک را در این پوزیشن کم تر کنم خیلی خوب میشه.بیشتر روی این زمینه در حال کارم.
              از جفت ارز استرالیا خیلی بدم میاد و روی اون معامله نمی کنم.همش یه نمونه خلافه.

ویرایش توسط metal : https://www.traderha.com/member/5944-metal در ساعت 09-18-2012, 07:39 PM

نظر

• مگر می شود وقتی زیر میانگین 200 هستیم پوزیشن خرید باز کنیم اصولاً؟

نظر

مگر می شود وقتی زیر میانگین 200 هستیم پوزیشن خرید باز کنیم اصولاً؟
                  این دیگاه منه که بیشترین استفاده را ببرم .البته اطمینان میدم.یعنی احتمال بالا.. ولی چون دو مووینگ حالت حمایتی و مقاومتی دارند میشه روی سود کم حساب کرد(البته من دیرتر وارد شدم یعنی عجله کردم).پوزیشن بالایی را با 3 پیپ در سود بستم.

فکر نمی کنم خلاف قوانین باشه.اگر درست عمل بشه
                  اینم سل یورو.

تا 7 پیپ یعنی پیوت دیده شده
                  .
                  ویرایش توسط metal : https://www.traderha.com/member/5944-metal در ساعت 09-18-2012, 08:14 PM

نظر

سلام نظر عزیزان راجع به این پوزیشن چیه من فکر میکنم پوزیشن کم ریسکی باشه
                    [/IMG]

اگر امروز دلار استرالیا این سطحو بشکنه احتمالا کم ریسک خواهد بود.............اگر بشکنه
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

با سپاس از دوستان
                      توی سیستم های مبتنی بر پیوت ها اساس کار اعتبار سطوح هست اگر یک سطحی یک بار بریک شود تا حدود زیادی اثر بخشی اش از بین خواهد رفت و نمی توان چندان قوی به آنها اعتماد کرد!
                      .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                      https://telegram.me/Cyclicalwaves
                      https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• سلام

موقعیت یورو دلار.
                        البته من به عنوان تمرین نمی ذارم.به عنوان معامله ثبت می کنم .اگر جای تحلیل اینجا نیست عذر میخوام

ویرایش توسط metal : https://www.traderha.com/member/5944-metal در ساعت 09-19-2012, 09:53 AM

نظر

• سلام خدمت همه ی عزیزان
                          در تصویر زیر دو تا شکست سطح داریم که اولی مربوط به هفته ی گذشته است
                          ایا اگر بخواد شکستی اتفاق بیفته میتونیم بهش بها بدیم یا نه؟؟؟؟؟؟با توجه به این که یکی از شکستای قبلی مال هفته ی قبل بوده و طبعا پیووت هفتگی توی این قیمت نبوده
                          [IMG][/IMG]
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

• چارت شاخص دلار یک ساعته ( ساعت 10:55 به وقت تهران)
                            .2 To place an order, press 1. To inquire about a previous order,press
                            !To request a refund , press 782656825562608724752156346913789

نظر

• موقعیت خرید پوند/دلار:

آیا درست هست ؟

نظر

• دوست عزیزمن صبر کردم تا سطح مورد نظر قاطعانه بشکنه (5 پیپ بالای آر یک روزانه )اینطور با خیال راحتتر وارد پوزیشن میشم
                                نگاهی هم به تحلیل امروز پوند دلار استاد بندازید بهتر متوجه منظورم میشید اگرم سعی بشه استاپ سه چهار پیپ از سطح مورد نظر بیشتر در نظر گرفته بشه عالیه (در تمام پوزیشن ها).....

پیروز باشید
                                ویرایش توسط sajjadfox : https://www.traderha.com/member/5621-sajjadfox در ساعت 09-19-2012, 12:49 PM

persian gulf traders

نظر

پردازش ...
                                X