اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
تمرین ارزیابی موقعیت های سیستم pipo قبل از معامله
بستن
X
-
یک خون جدیدی رو سجاد و تیمش به این تاپیک های پیوتی تزریق کرد! مرسی سجاد.......::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
-
HOSSEIN48
نوشته اصلی توسط bulkowski نمایش پست هادوستان اگه قیمت یورو/دلار بالای این سطح بسته بشه واسه خرید چطوره ؟ استاپ را هم بذاریم زیر پیوت قبلی .
نظر
-
با سلام و عرض ادب goldanalyst عزیز
معرفی تایم یک ساعته به منزله ی رد تایم 15 مین نبود بلکه شیفت داده شد به تایم 1 ساعته به خاطر ..... شدن بسیاری از اشتباهاته ناشی از هیجان
اما همونطور که قبلا هم من اگر اشتباه نکنم توی همین تاپیک عرض کردم من تایم 15 مین رو بخاطری که سازگار با روحیاتم بود بفضل خدا و عنایت اساتید گران ، با کار کردنش حال میکنم به عنوان پلن کوتاه مدت و روزانم
پیروز باشیدما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............
persian gulf traders
نظر
-
با سلام و عرض ادب goldanalyst عزیز
معرفی تایم یک ساعته به منزله ی رد تایم 15 مین نبود بلکه شیفت داده شد به تایم 1 ساعته به خاطر ..... شدن بسیاری از اشتباهاته ناشی از هیجان
اما همونطور که قبلا هم من اگر اشتباه نکنم توی همین تاپیک عرض کردم من تایم 15 مین رو بخاطری که سازگار با روحیاتم بود بفضل خدا و عنایت اساتید گران و با کار کردنش حال میکنم به عنوان پلن کوتاه مدت و روزانم انتخاب کردم اما برای شروع استفاده از تایم یک ساعته خیلی بهتره
پوزش میخوام انگار تگراری ثبت شد
پیروز باشیدما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............
persian gulf traders
نظر
-
[با سلام با توجه به تحلیل پوند استاد در بولتون هفتگی و عدم توانایی پوند در به ثبت رساندن سقف ماژور بالاتر و ارایش پیووت ها میتوان انتظار داشت در صورت شکست و بعد از شکست در بدبینانه ترین حالت قیمت بتواند تا 78% اصلاح گام حرکت قبلی برود که این سطح مقارن با پیووت حمایت اول هفتگی نیز میباشد
نیم نگاهی هم به 100 اکسپنشن بد نیست
پیروز باشید
IMG][/IMG]ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............
persian gulf traders
نظر
نظر