اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

نمودارهای p&f

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • نمودارهای p&f

    دوستان سلام

    روز بخیر، بعد از مدت ها یک تاپیک آموزشی رو شروع دارم می کنم و مدون هم میخوام ببرمش جلو بعد از اینکه تکمیل شد توی بخش استراتژِی ها یک قسمت اضافه میکنیم و موقعیت های لایو رو قرار میدیم.
    من بر اساس تکنیک های p&f یک سری الگوها و ساختارها رو به تدریج قرار میدم و با مثال های فراوان توضیحاتی را در این خصوص عرض خواهم کرد.
    .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
    https://telegram.me/Cyclicalwaves
    https://telegram.me/NimaAzaadi





  • #2
    ممنون از زحمات و وقتی که میگذارید استاد عزیز، امیدوارم همواره سلامت باشید...
    نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

    نظر


    • #3
      نخستين تكنيك در رسم نمودارها كه در بيش از 100 سال اخير مورد استفاده قرار مي گرفت نمودار نقطه و رقم بود ،ابداع كنننده اسم اين روش به شخصي به نام ويكتور دويليرز نسبت داده مي شود ،*چارز داو در كتاب خود نوشته كه استفاده از اين روش در سال 1886 آغاز شده است اما اينكه اسم آن نقطه و رقم باشد حدود 40 سال به اين نام معروف شد ، در اوايل سال 1930 وايكف چندين جلد كتاب در مود اين روش نگاشته است . در اين تاپیک كه به بررسي كامل روش نقطه و رقم پرداخته مي شود به زعم بنده يكي از كاربردي ترين و بهترين روش های معاملاتي است كه بر عكس روش هاي معاملاتي پيچيده تكنيكال براي همه سنين(بالاتر از 10 سال) قابل درك و فهم است در گذشته با نبود اينترنت و نرم افزارهاي تحليل گري آماده سازي اين نمودارها بسيار سخت و وقت گير بوده است كه بعنوان مثال براي رسم يك نمودار شايد بيش از يك ساعت زمان لازم بود اما اكنون با گسترش علم دست يافتن به اين نرم افزارها با سرعت بسيار بالا انجام مي گيرد ، بطوريكه كامپيوترهاي پيشرفته كنوني تحليل اين روش را در بيش از 1000 نمونه معاملاتي در چند دقيقه انجام مي دهند . در اين مجموعه سعي شده به زباني ساده و روان بنيان روش توضيح داده شود و كاربرد روش را در معامله گري عنوان مي كنيم در اين مجوعه و روش حاضر فارغ از هر سيستم و روش تحليل گري بر روي آلارم هاي خريد و فروش بدون هيچگونه تعصبي بحث خواهيم نمود .
      .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
      https://telegram.me/Cyclicalwaves
      https://telegram.me/NimaAzaadi




      نظر


      • #4
        قسمت دوم :

        نمودار نقطه و رقم ،نمودار ميله اي

        نمودار نقطه و رقم بررسي كليات حركت قيمت مي باشد بر عكس نمودار ميله اي كه وارد جزييات مي شود ، اگر بخواهيم مثالي ملموس بياوريم به بازي تنيس بايد اشاره كنيم كه هر بازي شامل چند دست مي باشد ، در انتهاي هر بازي مهم نيست هر كس چند دست را برده مهم اين است كه برنده كلي بازي كيست ، در نمودار نقطه و رقم و رسم دايره و ضربدرها هم وضع بر همين منوال است كه در ادامه بيشتر توضيح خواهيم داد .
        در نمودارهاي ميله اي ما دو بعد داريم ،محور افقي محور زمان مي باشد و محور عمودي قيمت ، اما در نمودارهاي نقطه و رقم چيزي به نام زمان نداريم . بعنوان نمونه در نمودار روزانه قيمت هر روز بصورت يك واحد مجزا در نمودار درج مي شود حتي زمانيكه كه قيمت تغييري نكرده باشد ، اما چون در نمودار نقطه و رقم زمان ملاك عمل نيست تنها تغييرات قيمتي لحاظ مي شود .در نمودار نقطه و رقم زمانيكه بازار خنثي باشد چيزي براي رسم كردن وجود ندارد . تفاوت ديگري كه اين دو روش دارند در حجم معامله است ، كه در نمودارهاي ميله اي لحاظ مي شود اما در نمودارهاي نقطه و رقم لحاظ نمي گردد .در شكل زير تصويري از نمودار میله ای و نقطه و رقم USDCHF در تایم فریم 15 دقیقه ای را شاهد هستیم. لازم به ذکر است که نمودار میله ای زمان را لحاظ می کند اما نقطه و رقم زمان را لحاظ نمی کند بنابراین نمودار بالا و پایین قابل مقایسه در مقیاس عمودی نیستند.
        پی نوشت1: سعی میکنم روزی یک متن اماده کنم برای این تاپیک.
        پی نوشت 2: به وقتش ابزارهایی که مورد نیاز هست ارائه می شود.
        پی نوشت 3: باکس های سبز همان ضربدرهای ماست و باکس های قرمز همان دوایر ما.

        21 مرداد 91

        ویرایش توسط Azadi : https://www.traderha.com/member/4350-azadi در ساعت 08-11-2012, 02:00 PM
        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
        https://telegram.me/Cyclicalwaves
        https://telegram.me/NimaAzaadi




        نظر


        • #5
          سپاس فراوان استاد گرامی،

          من بسیار به روش ها و شگردهایی که منحصراً به قیمت توجه دارند مانند نمودارهای شمعی، کاگی، رنکو، 3-خط شکست و نقطه و رقم علاقه دارم و مطمئنم که دیگر دوستان نیز این جستار را با دقت دنبال می کنند. بی صبرانه منتظر نوشتارهای آموزشی شما هستیم.

          با احترام

          نظر


          • #6
            ساختار نمودار نقطه و رقم
            روش نموداري نقطه و رقم بطور منطقي و سازمان دهي شده روشي از ثبت ميزان عرضه و تقاضا مي باشد . اين نمودار براي سرمايه گذار نقشه اي فراهم مي كند كه جدال بين عرضه و تقاضا در آن ترسيم شده است .نمودار نقطه و رقم همانطور كه در شكل بالا ديديد متشكل از دو تركيب است يكي ضربدر كه با X نشان مي دهيم و ديگري دايره كه با O نشان مي دهيم . صعودهاي قيمتي با X انجام مي گيرد و نزول هاي قيمتي با O . تنها راهي كه يك ستون از دايره به ضربدر يا بالعكس مي تواند تغيير كند كه N واحد برگشت نمايد مقدار N را ما خودمان تعيين مي كنيم كه معمولاً عدد سه است . نمودار نقطه و رقم بطور شفافي جدال بين عرضه و تقاضا را بدون هيچگونه ابهامي نشان مي دهد . بعنوان مثالي ساده نحوه رسم آن را براي سه واحد برگشتي با اندازه هر كادر يك دلار انجام مي دهيم .لازم به ذكر است همه اين كارها از طريق نرم افزار انجام مي گيرد صرفاً جهت اگاهي از چگونگي ترسيم توسط كامپيوتر مثال ساده اي ذكر مي شود .
            لازم به ذکر است که در اندیکاتورهای مختلف ممکن است دایره و ضربدر نباشد و به عنوان مثال در شکل پست قبل باکس های سبز همان ضربدر و باکس های قرمز همان دایره ها می باشند.
            مثال : قيمت سهمي از 45 دلار به 50 دلار رسيده است ، بنابراين ما در ستون A در حركت صعودي فاز اول با X بالا مي رويم ، سپس صعود متوقف مي شود در برگشت چون روش سه واحد برگشتي است بنابراين تا زمانيكه قيمت به 47 دلار نرسد ما كاري با نمودار نداريم . حال قيمت خود را به 47 دلار مي رساند پس ما سه واحد برگشتي را با O در ستون B علامت گذاري مي كنيم و به همين منوال ادامه مي دهيم .
            هر چه تعداد N بيشتر باشد نمودار منقبض تر و حساسيت نمودار كمتر مي شود ، در حال حاضر بسياري از معامله گران حرفه اي از سه واحد برگشتي استفاده مي كنند تا حساسيت كمتر باشد ، تحليل گران معتقدند براي بررسي كوتاه مدت از يك واحد برگشتي براي ميان مدت از سه واحد برگشتي و براي بلند مدت از پنج واحد برگشتي استفاده كنيد .



            .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
            https://telegram.me/Cyclicalwaves
            https://telegram.me/NimaAzaadi




            نظر


            • #7
              قسمت چهارم


              الگوهاي نقطه و رقم

              ستون فقرات نمودارهاي نقطه و رقم، الگوهاي آن مي باشد .زيبايي اين روش در اين است كه قادريم شكل ساده اي از الگوهاي قيمتي را در جدال بين عرضه و تقاضا نشان دهيم .دليل اينكه اين روش بسيار معتبر است اين مي باشد كه مبتني بر قانون غير قابل انكار عرضه و تقاضا مي باشد كه در زندگي خود روزانه بارها و بارها با آن مواجه هستيم . الگوهاي نقطه و رقم و هر الگوي تكنيكالي بر پايه اين اصل مي باشد كه تاريخ تكرار مي شود ، با قدرت مي توان گفت تكنيك نقطه و رقم علم نيست بلكه يك هنر زيباي معامله گري است ،چنانچه شما منتظر بمانيد بازار الگوها را بسازد بطرز شگفت آوري درصد موفقيت تان را افزايش مي دهيد .در الگوهايي كه معرفي مي شود ، بر مبناي ذات بازار و مباحث پايه اي تكنيكال مي باشد و بصورت كاملاً ساده تعريف مي شود . در اين بخش بصورت جز به جز هر الگو را معرفي می نماییم.
              1. سقف دو قلو Double Top


              بسياري از الگوهاي پايه اي بر اساس سقف دو قلو يا كف دو قلو مي باشند ، سقف دو قلو سه ستون نياز دارد دو ستون X و يك ستون O . اين الگو مبتني بر توزيع يا انباشتگي مي باشد ، به اين مفهوم كه در سقف ها يا همان سطح مقاومتي توزيع داريم و در كف ها يا همان سطح حمايتي انباشتگي داريم ، سطح مقاومتي سطحي است كه در آن فشار فروشنده وجود دارد و سطح حمايتي سطحي است كه در آن فشار خريدار وجود دارد، در مثالي كه بصورت شماتيك نشان داده شده است قيمت بصورت حركتي انفجاري از 55 به 60 رسيده است در اين سطح فشار فروش وارد بازار شده است و سه واحد برگشت نموده است بخاطر داشته باشيد كه بايد سه واحد برگشت نمايد تا ستون عوض شود و سه دايره داشته باشيم، سپس مجدد حجم خريدي وارد بازار مي شود كه قيمت را مجدد به سطح 60 ميرساند، اكنون سوال اينجاست فروشندگاني كه باعث شدند قيمت برگشت كند آيا هنوز آنجا هستند ؟ بارها ديده ام قيمت در يك سطح مقاومتي ماه ها می ماند و بعد محكم آن سطح را می شکند ، ما بايد بفهميم كه آيا هنوز فروشندگان در آن سطح هستند يا خير ، چنانچه قيمت به سطح 61 برسد مي توانيم با قدرت بگوييم در جدال عرضه و تقاضا ، قدرت تقاضا فزوني گرفته و سطح مقاومتي شكسته است .با عبور از اين سطح مقاومتي نمودار نقطه و رقم سيگنال خريد مي دهد ، با اين الگوي ساده مي توانيم بگوييم كه فشار عرضه كنترل شده و خريداران وارد عمل شده اند .اكنون با خيال راحت مي توان گفت بازي بين خريدارها و فروشندگان را خريدارها بردند و فروشندگان عقب كشيدند .




              به عنوان مثال در شکل زیر که مربوط به جفت ارز پوند فرانک می باشد دو بار در یک حرکت صعودی سقف دو قلو شکل گرفته و پس از شکسته شدن سقف سیگنال خرید تولید شده است.


              .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
              https://telegram.me/Cyclicalwaves
              https://telegram.me/NimaAzaadi




              نظر


              • #8
                با سپاس دوباره،

                امکان دارد که لینک اندیکاتور نقطه و رقم را برای متاتریدر بگذارید؟

                با احترام

                نظر


                • #9
                  نوشته اصلی توسط goldanalyst نمایش پست ها
                  با سپاس دوباره،

                  امکان دارد که لینک اندیکاتور نقطه و رقم را برای متاتریدر بگذارید؟

                  با احترام
                  توی پست های قبلی عرض کردم به وقتش همه متعلقات رو تقدیم می کنم.
                  .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                  https://telegram.me/Cyclicalwaves
                  https://telegram.me/NimaAzaadi




                  نظر


                  • #10
                    قسمت پنجم

                    2. كف دو قلو Double Bottom

                    در اين الگو مانند حالت سف دو قلو يك حركت اوليه از 60 تا 56 دلار داريم سپس حجم خريدي وارد بازار مي شود و تا 59 دلار رشد مي كند مجدد فشار فروش وارد بازار مي شود و تا 56 ريزش مي كند ، در اين حالت فشار خريد نسبت به دفعه قبل كمتر شده و قيمت قادر نيست واحد برگشتي بزند با شكستن سطح 56 دلار سيگنال فروش صادر مي شود .



                    شما اكنون مي توانيد ببينيد كه چرا اين الگوها سقف يا كف دو قلو ناميده مي شود ، چون قيمت ها دو بار به سطح يكساني كاهش يا افزايش مي يابد .
                    در نمودار زیر که مربوط به جفت ارز یورو پوند می باشد در یک حرکت نزولی دو بار آرایش کف دوبل شکل گرفته که با شکسته شدن کف سیگنال فروش صادر شده است.


                    .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                    https://telegram.me/Cyclicalwaves
                    https://telegram.me/NimaAzaadi




                    نظر


                    • #11
                      قسمت ششم

                      3. كف دو قلو با مقاومت Double Bottom With Resistance

                      اين نمودار حالتي است كه قيمت در دو بار تلاش نمي تواند سقفي را بشكند و همزمان آرايش كف دو قلو در نمودار را دارد با شكسته شدن كف دو قلو سيگنال فروش صادر مي شود . در فرم شماتيك شكل فوق قيمت دو بار نتوانست سقف 60 دلار را بشكند و اين به ما اخطار مي دهد سقف بسيار قدرتمندي را در 60 دلار داريم و اخطار فروشش از آن سطح بسيار مهم است. با نگاه به نمودار مي فهميم كه پتانسيل صعود بازار تا همان 60 دلار بوده است فروشندگان كه شورت مي كنند هميشه مايل به دانستن سطوح مقومت هستند زيرا نفوذ اين سطوح ميتواند سيگنال يك برگشت در روند باشد.



                      به عنوان نمونه در شکل زیر که مربوط به جفت ارز پوند فرانک است قیمت 2 بار نتوانست سقف قبلی را بزند و با شکسته شدن کف قبلی سیگنال فروش صادر کرد.

                      .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                      https://telegram.me/Cyclicalwaves
                      https://telegram.me/NimaAzaadi




                      نظر


                      • #12
                        قسمت هفتم به همراه اندیکاتور
                        4. سقف دو قلو با حمايت Double Top With Support
                        برعكس ساختار شماره سه ، در اين حالت قيمت كف دو قلو ميزند اما شكسته نمي شود اما حالت سقف دو قلويي كه شكل مي گيرد به سمت بالا مي شكند ،در اينجا مي بينيم كه حمايت بسيار خوبي در 55 دلار داريم زيرا بازار دو بار نتوانست در دو فرصت مختلف سطح 55 دلار را بشكند . در اين نوع معاملات حد ضرر ما زير كف دو قلو مي باشد .اين حالت سقف دو قلو بسيار معتبر تر از حالتي است كه در بند شماره يك مي باشد زيرا بازار در اينجا كف بسيار محكمي ساخته بعد بلند شده است .



                        به عنوان نمونه در مثال زیر که مربوط به جفت ارز یورو ین می باشد بعد از دو بار تست شکست سطح کف و عدم توانایی شاهد برگشت بازار و رشد بودیم.




                        ........................

                        دانلود اندیکاتور
                        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                        https://telegram.me/Cyclicalwaves
                        https://telegram.me/NimaAzaadi




                        نظر


                        • #13
                          به نام خداوند حی و توانا
                          با سلام خدمت همه دوستان گلم
                          استاد عزیزم آقا نیما !!
                          آیا این روش با روش سه واحد برگشتی (3lb) که در قسمت روشهای معملاتی مطرح شده نسبتی داره؟ چون اونجا هم مبنا سه واحد برگشتی است.
                          تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

                          Make pips _____ Keep pips


                          Repeat


                          نظر


                          • #14
                            نوشته اصلی توسط tracer_qm نمایش پست ها
                            به نام خداوند حی و توانا
                            با سلام خدمت همه دوستان گلم
                            استاد عزیزم آقا نیما !!
                            آیا این روش با روش سه واحد برگشتی (3lb) که در قسمت روشهای معملاتی مطرح شده نسبتی داره؟ چون اونجا هم مبنا سه واحد برگشتی است.
                            سلام، خیر ارتباطی ندارد. بیس نمودارهای نقطه و رقم سه واحد برگشتی است اینجا ما داریم در خصوص الگوهای کلاسیک این متد بحث میکنیم.
                            .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                            https://telegram.me/Cyclicalwaves
                            https://telegram.me/NimaAzaadi




                            نظر


                            • #15
                              قسمت هشتم

                              5. ساختار مثلث Triangle Information

                              اين ساختار وضعيتي را نشان مي دهد كه قيمت مدتي را در فاز تراكمي براي روشن شدن وضعيت ارز ، سهم ، ..... سپري نموده است .سپس حركتي انفجاري را آغاز ميكند . هنگامي كه از منطقه تراكمي خارج مي شويم معامله را انجام مي دهيم .يعني اگر مثلث از بالا شكست خريد و زمانيكه از پايين شكست فروش انجام مي دهيم .


                              ساختار مثلث تركيبي از الگوهايي است كه ما قبلاً ديده ايم .به كل الگو نگاه نكنيد و سعي كنيد حل كنيد .در شكل فوق بخوبي مي بينيد كه سقف ها پايين مي آيند و در هر محله كف ها بالا مي آيند .براي اينك بگوييم يك ساختار مثلث است بايد پنج ستون عمودي داشته باشيم.يشنهاد مي شود كه كف ها مرحله به مرحله رشد نمايد در شكل فوق شما يك سري از سقف هايي مي بينيد كه مرحله به مرحله پايين مي آيد .وقتي سقف ها مرحله به مرحله پايين تر مي آيد بيانگر اين است كه در هر مرحله ميزان تقاضاي بازار كاسته مي شود، اين مرحله همينطور ادامه يافته مي شود و نهايتاً بازار مجبور مي شود به يك سمت حركت كند .وقتي داخل مثلث هستيم چيزي نداريم كه انجام دهيم فقط بايد نظاره گر بازار باشيم تا تكليف را مشخص كند . اگر بالا به سمت بالا حركت انفجاري كند با يك الگوي سقف دو قلو مواجه مي شويم كه با شكستش وارد معامله خريد مي شويم و در صورتيكه از پايين بشكندالگوي كف دو قلو خواهيم داشت كه با شكستنش وارد معامله فروش مي شويم . سيگنال خريد مبتني بر سقف دو قلو بيانگر اين است كه بازي بازار را خريداران برده اند و احتمالاً بازار سقف هاي بلند تري را خواهد ديد .



                              حال با نگاه به ساختاري كه مثلث از پايين مي شكند مي بينيم كه بازي را چطور فروشنده ها مي برند .اخطار فروش كف دو قلو بيانگر اين نكته است كه احتمال ريزش بازار و زدن كف هاي پايين تر بسيار است .اين الگوها به زبان ساده نقشه راه هستند . نكته اي كه بايد به آن توجه كنيم اين است كه اگر روند قبل از مثلث صعودي باشد احتمالاً مثلث از بالا مي شكند و اگر روند قبل از مثلث نزولي باشد احتمالاً مثلث از پايين مي شكند .

                              مثال :

                              .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                              https://telegram.me/Cyclicalwaves
                              https://telegram.me/NimaAzaadi




                              نظر

                              پردازش ...
                              X