نوشته اصلی توسط Soroosh Eisapour
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
پرسش و پاسخ عمومی دانشگاه تریدری
بستن
X
-
لطفا لینکهای کاربردی زیر را مشاهده کنید:
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
۲. کانال تلگرام رسمی دانشگاه
۳. ثبت نام رایگان کابین تریدری
۴. اخبار واحد آموزش دانشگاه
۵. راهنمای دریافت پنل دانشجوئی
-
ایرادی نداره قربان برنامه ریزی دست خود شماست.
نوشته اصلی توسط kambizzhosseini@gmail.com نمایش پست هاسلام استاد .من کارمند بانک هستم .از طرف pcmدر دانشگاه و یک اکادمی ثبت نام شدم و کار برام خیلی سخت شده .میخوام دوره اکادمی رو تمام کنم بعد دروس دانشگاه رو ادمه بدم .البته در ازمون مفاهیم بازارمالی جهانی شرکت می کنم .سپاسلطفا لینکهای کاربردی زیر را مشاهده کنید:
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
اگر درس فارکس و متاتریدر مقدماتی رو پاس کرده باشید یا در حال گذراندن باشید پاسخ این سوال بارها داده شد و همین طور در همین انجمن چند بار سوال شده است.
بنابراین دوستان شما میتونن بهشتون کمک کنن یا شما میتونید با مرور مطالب کلاس و انجمن به پاسخ برسید.
در نهایت بنده در خدمتم.
نوشته اصلی توسط mrtalaei نمایش پست هالطفا لینکهای کاربردی زیر را مشاهده کنید:
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
سلام استاد .متاسفانه سوال مربوط به تارکت گذاری رو بطور اشتباه sell stop در نظر گرفتم و در نتیجه گزینه رو اشتباه انتخاب کردم .
استاد مطلبی هست که خوب نفهمیدم .ویدیو ها رو هم نگاه کردم ولی متوجه نشدم .در تصویر ارسالی موقع اوردر گذاشتن در صفحه ای که باز میشه دو عدد sell و buy رو می بینیم که عدد buy بزگتر از عدد sell هست .و این به این معنی هست که ما در بازار با عدد بزرگ (رنگ آبی )می خریم و با عدد کوچک (رنگ قرمز )می فروشیم .اگر تا اینجا درست گفتم مطلب رو ادامه میدم .پس چرا در tick chart خط قرمز بالا قرار گرفته در صورتیکه رنگ قرمز باید نمایانگر عدد کوچکتر(فروش) و در پایین نسبت به رنگ آبی(خرید)قرار بگیره در صورتیکه در نمودار بر عکس هست .
http://pcmupload.traderha.com/uploads/1544782929351.png
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz.amraei نمایش پست هاسلام جناب درزي،
من تونستم كلاس كارگاه تحليل تكنيكال را بگيرم ولي خود كلاس تحليل تكنيكال را نه.
درست انختاب كردم يا خير؟
Sent from my iPhone using Tapatalkلطفا لینکهای کاربردی زیر را مشاهده کنید:
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz.amraei نمایش پست هاجناب درزي،
پس چرا من نمي تونم درس تكنيكال1 را بگيرم؟
امتيازات متاتريدر و فاركس را هم گرفتم.
آزمون فاركس هم 60 شدم.
مجدد بازش میکنیم برای دوره بعدی
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz.amraei نمایش پست هايعني بايد يكماهي بيكار بمونم تا اين درس باز شه؟
درسي ديگه هم براي گرفتن است يا خير؟
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
نوشته اصلی توسط parviz.amraei نمایش پست هامن اينكار را كردم ولي نشد. چون من امتيازي ندارم.
پس امتيازات من كجاست؟
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
-
دوست عزیز
وضعیت شما بررسی شد.
شما تمام و کمال همچنان باقی دانشجویان دروس مقدماتی امتیازهای لازم را دریافت کردید ولی بدون دقت به اطلاعیه ها در دروسی ثبت نام کردید که هنوز ارائه نشده است و بنابراین امتیازی برای خود برای ثبت نام درس تکنیکال باقی نگذاشته اید.
نوشته اصلی توسط parviz.amraeiايميل زدم. منتطر جوابم.لطفا لینکهای کاربردی زیر را مشاهده کنید:
۱. وب سایت رسمی دانشگاه
نظر
نظر