اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

دوره یازدهم درس تحلیل تکنیکال مقدماتی

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سلام
    حسینعلی عرب به شماره دانشجویی 73072088. تصاویر در paint ذخیره سپس ارسال میکنم متاسفانه با سایز کوچک ارسال میشه.در صورت عدم وضوح لطفن راهنمایی بفرمایید چگونه سیو و ارسال کنم که سایز کوچک نباشه.ممنونم

با سلام

بعد از انتخاب تصویر در Paint، در پنجره باز شده دو قسمت Horizontal و Vertical عدد 100 را مشاهده می‌کنید که به معنی این است که تصویر را در اندازه واقعی مشاهده می‌کنید. حال با کم کردن و یا زیاد نمودن درصد اندازه تصویر (در 2 قسمت افقی و عمودی) می‌توانید تصویر خود را به میزان مورد نظر کوچک یا بزرگ کنید. به طور مثال وقتی هر دو قسمت "50" باشد سایز تصویر، نصف اندازه واقعی خواهد شد.
    در پایان با استفاده از File > Save as تصویر تغییر داده شده خود را با فرمت مورد نظر ذخیره کنید.

ادمین بخش پشتیبانی آموزشی دانشگاه

نظر

باسلام
      ضمن عرض تشکر از شما استاد گرامی و پوزش بابت تاخیر و کیفیت پایین تصاویر قبلی
      پروژه جلسه اول و دوم درس متاتریدر مقدماتی
      حمید موحد 73072616

با سلام
      پروژه شما دریافت شد.
      سپاس از همکاری شما

نظر

منصور نصرینی
        شماره دانشجویی:۷۳۰۷۲۹۲۴
        در رابطه با الگوی شمعیِ Hammer، Bullish Engulfing و Bearish Engulfing مجدد نمونه هایی را ارسال کردم

پروژه شما دریافت شد. متشکرم
        ببینید تمامی الگوها صحیح هستند به جز دو الگوی Hammer از سمت راست. یکی از شروط اصلیِ این الگو حداقل دو برابر بودن Shadow نسبت به بدنه کندل می باشد.

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTU Support نمایش پست ها
          منصور نصرینی
          شماره دانشجویی:۷۳۰۷۲۹۲۴
          در رابطه با الگوی شمعیِ Hammer، Bullish Engulfing و Bearish Engulfing مجدد نمونه هایی را ارسال کردم

ببینید تمامی الگوها صحیح هستند به جز دو الگوی Hammer از سمت راست. یکی از شروط اصلیِ این الگو حداقل دو برابر بودن Shadow نسبت به بدنه کندل می باشد.

درسته دقیقا متوجه شدم سایه هاشون کوچیکه باز هم تکرار میکنم انقدر تکرار میکنم تا کامل مسلط بشم ممنون برای توضیح و کمکتون

نظر

محمد تیموری فرد ، پروژه تحلیل تکنیکال 1 دوره یازدهم
            شماره دانشجویی : 73072661

برای پروژه 1 و 2 نتونستم هایلایت رو پیدا کنم متاسفانه...ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

برای یافتن الگوهای کندلی بهتر می توانید تایم فریمِ چارت را روی روزانه تنظیم نمایید و مجدد الگوهای شمعی را جست و جو و در مهلت باقی مانده ارسال نمایید.

با دبل کلیک روی مستطیل ها پنجره Rectangle باز شده و می توانید رنگ را انتخاب نمایید:

نظر

سلام و عرض ادب.
              حسینعلی عرب
              73072088
              طبق دستورالعمل گفته شده توسط شما در نرم افزار paint گزینه ری سایز را بر روی دویست و پنچاه گذاشتم و سیو از کردم. سپس آپلود کردم.

نظر

با سلام
                حمیدرضا پورملاجمال
                شماره دانشجویی: 73072947
                پروژه تحلیل تکنیکال مقدماتی جلسه اول:

[/url]" class="bbcode-attachment thumbnail" alt="" />
                ویرایش توسط hamidparsa90 : https://www.traderha.com/member/33598-hamidparsa90 در ساعت 01-14-2020, 04:47 PM

نظر

با عرض سلام و احترام

الهام شاهرخی عمرانی 73072675

نظر

با سلام فاطمه گلچیان شماره دانشجویی 73072700

https://pcmupload.traderha.com/do.php?img=55257

https://pcmupload.traderha.com/do.php?img=55255

https://pcmupload.traderha.com/do.php?img=55256

نظر

نوشته اصلی توسط PCMTU Support نمایش پست ها
                      باسلام فاطمه گلچیان شماره دانشجویی 73072700

با سلام
                      برای جست و جوی الگوهای کندلی می توانید چارت را در حالت روزانه تنظیم نمایید. ضمنا علاوه بر شکل ظاهری الگوها به محل قرارگیری آنها نیز توجه نمایید (اینکه در سقف هستند یا کف).
                      درمهلت باقی مانده می توانید الگوهای بیشتری را جست و جو و ارسال نمایید.

با تشکر
                      چشم ، سپاسگزارم

نظر

با عرض سلام

حمید سعیدی

شماره دانشجویی:73072871

دوره یازدهم تحلیل تکنیکال مقدماتی

نظر

ببخشید منظور t3 بود در تصویر فوق اشتباه ذکر شده

متشکرم

نظر

با سلام و احترام
                            الهه شاهرخی عمرانی
                            73072688

با سلام
                            پروژه شما دریافت شد و الگوها با رنگبندی مناسبی مشخص شده اند. متشکرم
                            الگوهای مشخص شده اکثرا صحیح هستند منتها در تصویر اول، الگوی شماره 1 و 4 (با توجه به اینکه کندل دوم بیش از نصف کندل قبل از خود را پوشش داده است) به ترتیب می توانند: Piercing و Dark cloud cover باشند.

نظر

با سلام مجدد ... در تصویر اول شماره 2. bearish engulfing است ک بع اشتباه dark cluod cover نوشته ام. سپاس

متشکرم

نظر

درسته دقیقا متوجه شدم سایه هاشون کوچیکه باز هم تکرار میکنم انقدر تکرار میکنم تا کامل مسلط بشم ممنون برای توضیح و کمکتون

سپاس از همکاری شما

نظر

پردازش ...
                                X