اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

درس تحلیل تکنیکال پیشرفته - دوره 37

بستن
این موضوع بسته شده است
X
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

اکبر ملک پور شماره دانشجویی 73073833
    پروژه تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره 37 جلسه دوم

نظر

سلام
      منظور از اصطلاح شکست فیک در چارت چی هست
      همان نفوذ و پشیمانی هست؟
      علیرضا مظلوم شاه
      73084953

نظر

با سلام
        علیرضا مظلوم شاه
        پروژه های جلسه دوم تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره37
        شماره دانشجویی : 73084953

نظر

با سلام مجدد
          در رسم فیبو بازگشتی چند تا سوال داشتم میخواستم مطرح کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

1=برای رسم فیبو در عکس زیر باید از کدام ناحیه را به عنوان اولین نقطه فیبو بازگشتی انتخاب کنیم که دقیق تر به بهترین محدوده برسیم و این که انتخاب محدوده درست در این طور موقعیت هایی باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

2=طبق عکس زیر برای انتخاب نقطه پایانی فیبو بازگشتی ایا باید پایین تر محدوده موجود را در نظر گرفت که از ان نقطه قیمت پایین تر نرفته است یا این که باید نقطه پایانی را به low اخرین کندل نزولی وصل کنیم؟

ممنون
          علیرضا مظلوم شاه
          73084953

نظر

با سلام مجدد
            ببخشید از این بابت که مفهوم سوال دقیق بیان نشده بود. به همین خاطر با یک مثال مطلب رو عرض میکنم.
            من در امروز در تایم فریم روزانه جفت ارزی را با توجه به اطلاعات خودم مثلا با 1.33257 buy میکنم . و بعد از یک هفته با هر حالتی چه سود یا زیان میبندم. حالا سوال من اینجا اغاز میشود .
            آیا میتوان گزارشی از متاتریدر یا هر نرم افزار دیگری گرفت که نشان دهد در طول این یک هفته در تایم فریم های مختلف در ارزش جفت ارز را نسبت به قیمت open من نمایش دهد ؟ در این حالت زمانهای مناسبی که من میتوانستم با بالاترین سود close کنم را مشاهده کنم و از این اطلاعات تجربه ای بدست آورم . امیدوارم منظور را رسانده باشم.

با سلام
            دوست عزیز شما این اطلاعات رو صرفا با مشاهده چارت از زمانی که در نرخی که معامله رو باز کردید میتونید مشاهده بفرمایید و شاید نیازی به اندیکاتور یا نرم افزار خاصی نباشه.
            مثلا نرخی که خرید یا فروش زدید رو به کمک خطوط عمودی یا افقی مشخص می کنید و سپس در تایم فریم های مختلف حرکات قیمت رو تا نرخ فعلی میسنجید.
            در اینصورت تمام تغییرات قیمت رو در فاصله مثلا یک هفته میتونید بسنجید.
            در درس "اکسپرت، اندیکاتور و اسکریپت" نیز توضیحاتی در این مورد گفته شده و علاوه بر آن میتونید در گوگل نیز سرچ بفرمایید.

با تشکر
            ادمین بخش پشتیبانی آموزشی دانشگاه

نظر

با سلام خدمت استاد درزی و هم دوره ای ها
              فریبرز شهرتی
              شماره دانشجویی 73090002
              پروژه جلسه سوم

پروژه شما دریافت شد. متشکرم

نظر

با سلام خدمت استاد درزی و هم دوره ای ها
                فریبرز شهرتی
                شماره دانشجویی 73090002
                پروژه جلسه سوم

پروژه شما دریافت شد. سپاس

نظر

پروژه تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره 37 جلسه دوم

متشکرم، پروژه شما دریافت شد.

نظر

سلام
                    منظور از اصطلاح شکست فیک در چارت چی هست
                    همان نفوذ و پشیمانی هست؟
                    علیرضا مظلوم شاه
                    73084953

با سلام
                    بله زمانی که شکست اتفاق نمی افتد معمولا با پشیمانی بازار مواجه می شویم. به خاطر همین هست که توصیه شده تا بسته شدن کندل نزدیک محدوده مورد نظر صبور باشیم، چون زمانی که کلوز کندل بعد از آن محدوده بسته میشه احتمال قطعی بودن شکست بیشتر میشه.

با تشکر

نظر

با سلام
                      علیرضا مظلوم شاه
                      پروژه های جلسه دوم تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره37
                      شماره دانشجویی : 73084953

پروژه شما دریافت شد. متشکرم

نظر

با سلام مجدد
                        در رسم فیبو بازگشتی چند تا سوال داشتم میخواستم مطرح کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

1=برای رسم فیبو در عکس زیر باید از کدام ناحیه را به عنوان اولین نقطه فیبو بازگشتی انتخاب کنیم که دقیق تر به بهترین محدوده برسیم و این که انتخاب محدوده درست در این طور موقعیت هایی باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

پاسخ 1:
                        در تایم فریم مورد نظر برای ترسیم فیبوناچی ریتریسمنت، معمولا یک روند را در نظر می گیریم و از ابتدا تا جایی که به کمک تحلیل احتمال می دهیم پایان روند هست آن را ترسیم میکنیم. مثلا اگر روند صعودی باشد از ابتدای روند صعودی (کف) تا انتهای روند صعودی (سقف) ابزار فیبوناچی را ترسیم می کنیم.
                        روندها نیز بطور کامل در درس تکنیکال مقدماتی تدریس شده است.

2=طبق عکس زیر برای انتخاب نقطه پایانی فیبو بازگشتی ایا باید پایین تر محدوده موجود را در نظر گرفت که از ان نقطه قیمت پایین تر نرفته است یا این که باید نقطه پایانی را به low اخرین کندل نزولی وصل کنیم؟

پاسخ 2:
                        مثلا در یک روند صعودی نقاط ابتدای و انتهایی را به ترتیب به پایین ترین و بالاترین نرخ ها (شادوها) وصل می کنند.
                        بعد از ترسیم فیبوناچی زمانی که واکنشهای تمیزی رو نسبت به سطوح فیبوناچی مشاهده کردیم یعنی ترسیم صحیح هست.

با تشکر

نظر

با سلام خدمت استاد گرامی
                          حمیده ژالی
                          شماره دانشجویی : 73088198
                          پروژه جلسه سوم تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره 37

نظر

با عرض سلام و آرزوی ثروت برای همه همراهان
                            نوید محمدی
                            شماره دانشجویی : 73087903
                            پروژه های جلسه سوم تحلیل تکنیکال پیشرفته دوره37

نمودار طلا که نشاندهنده روند صعودی است

جفت ارز یورو دلار که با شروع اتصال به کف بولینگ بند نشان از نزول دارد

جفت ارز دلار روبل

با سپاس از شما همراهان

نظر

سلام
                              پروژه تحلیل تکنیکال پیشرفته جلسه آخر

نظر

پروژه تحلیل تکنیکال پیشرفته جلسه آخر

نظر

پردازش ...
                                X