نوشته اصلی توسط Absorptive Money
نمایش پست ها
باسلام خدمت شما و باقی دوستان
لطفا پست 93 واقع درصفحه 10 را مطالعه نمایید
بنده چندین بار علاوه بر پست 93 صریحا اعلام نمودم راه حل مسئله فوت کوزه گری کار بنده است و این مسئله به هیچ وجه آموزش داده نمی شودچرا که خودنیز درحال بررسی و تحقیق هستم هدف از اول هم، اموزش این راه نبوده لذا اگر در ذهن شما عزیزان چنین ذهنیتی ایجادشده که مطلبی در این باب اموزش داده می شود بکلی فراموش کنید ضمنا درمورد جواب سئوالات موجود در پی دی اف هم عنوان کردم فقط جواب سئوالات را می گذارم وراه حل ارائه نمی شود لذا از همین الان اعلام می کنم ممکن است با مطالعه جواب سئوالات پی دی اف ، انتظار شما براورده نگردد بنده درپست های قبلی و صریحا درپست 93 این موضوع را یاداور شده ام.
لذا از دوستان عاجزانه تقاضا دارم به هیچ عنوان جهت اموزش خصوصی و یا دریافت سیگنال به بنده ایمیل یا پیام ندهند و دوستانی که جهت مدیریت سرمایه مرتب پیغام دادند نیز باید اعلام کنم این قسمت داستان می تواند درموارد خاص باتوافق طرفین صورت گیرد
بنده تنها یک تریدر هستم که درحال تحقیق و بررسی یک روش می باشم فقط و فقط همین و با ارائه عکس تریدها تنها سعی داشتم توجه شما عزیزان را به سمت و سویی فرای روشهای قبلی معطوف سازم نه مدعی هستم و نه منتظر تشکر از شما عزیزان . خدایی نکرده هم نمی خواهم در ذهن شما ازخودم یک فرد خارق العاده بسازم که فکر کنید حالا چه خبر است
مطمئن هستم شما هم روشهای خاص خود را برای ترید دارید و به عبارتی دارای یک استراتژی خاص هستید و مطمئنا موفق هستید
نظر