نوشته اصلی توسط hesam forex
جناب میری عزیز من نه به شما توهین کردم و نه اتهام مردم فریبی زدم فقط عنوان کردم به صخره گرفتن افکار مردم کار پسندیده ای نیست شما اگر نمیخواستید روش کارتون را اعلام کنید بیان آن سر کار گذاشتن دیگران است سوزنی را در انبار کاه انداختن و بگرد تا پیداش کنی چی را پیدا کن راهی که نه اسم داره نه نشون داره نه سن داره و نه اندازه قامت با چه مشخصه ای پیداش کنن تصویری در زیر براتون قرار میدم .
شما بفرمایید من با چه روش و با چه سبکی ترید کردم و به این سود رسیدم .
و مطمئن باشید شما هر روشی را اعلام کنید با جواب نه من روبرو خواهید شد چون وقتی من نشونی به شما ندادم شما میخواهید از چه راهی به افکار من برسید پس ببینید اینجوری میشه افکار دیگران را به صخره گرفت والا من نه جسارت به شما کردم و نه توهین . شما وقتی این همه خواهش های ملتمسانه دوستان را می بینید دلتان به درد نمیاد از اینکه من یک گرسنه را بشانم جلوم و از غذا خوردن محرومش کنم و خودم کباب بریان بخورم شرط روزه خواری و قبولی به درگاه حق تظاهر به روزه داری است . اگر این حرفهای من را شما به باد تهمت و توهین می پندارید شما را به خدا و وجدانتان می سپارم قصدم نصیحت بود و برگردندان آرامش به تاپیک چون اکثر شما ها هم سن بچه من هستید و چیزی را که بر خود نمی پسندم برای دیگران هم نمی پسندم . به هر حال براتون آرزوی موفقیت دارم نه شما همه بچه های این فروم که موفقیت هر ایرانی آرزوی قلبی من است .
موفق باشید
نظر