اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

مدرسه فارکس

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • #76
    اصول استفاده ازالگوی Gartley، نحوه رسم و کاربرد

    الگوی گارتلی تشکیل شده از سه نسبت فیبوناچی موجهای مختلف می باشد که پس از ورود برای آن میتوان دو هدف قیمتی در نظر گرفت.
    - نقطه C تا 38.2 یا 61.8 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
    - نقطه D بین 38.2 تا 78.6 درصد فاصله BC بازگشت دارد.
    - نقطه E بین 61.8 تا 78.6 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
    - هدف اول از نقطه ورودی، 61.8 درصد فاصله DE می رسد.
    - هدف دوم از نقطه ورودی، 127.2 درصد فاصله BE می رسد.
    برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

    نظر


    • #77
      اصول استفاده ازالگوی Butterfly، نحوه رسم و کاربرد

      الگوی باترفلای تشکیل شده از سه نسبت فیبوناچی موجهای مختلف می باشد که پس از ورود برای آن میتوان دو هدف قیمتی در نظر گرفت.
      - نقطه C تا 38.2 یا 78.6 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
      - نقطه D بین 38.2 تا 78.6 درصد فاصله BC بازگشت دارد.
      - نقطه E تا 127.2 یا 161.8 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
      - هدف اول از نقطه ورودی، 61.8 تا 78.6 درصد فاصله DE می باشد.
      - هدف دوم از نقطه ورودی، 127.2 درصد فاصله بازگشت BE می باشد.
      برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

      نظر


      • #78
        اصول استفاده ازالگوی بت Bat (الگوی خفاش)، نحوه رسم و کاربرد

        الگوی بَت تشکیل شده ازسه نسبت فیبوناچی موج های مختلف می باشد که پس از ورود برای آن میتوان دو هدف قیمتی در نظر گرفت.
        - نقطه C بین 38.2 تا 50 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
        - نقطه D بین 38.2 تا 88.6 درصد فاصله CB بازگشت دارد.
        - نقطه E تا حدود 88.6 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
        - هدف اول از نقطه ورودی، 61.8 تا 78.6 درصد فاصله DE می باشد.
        - هدف دوم از نقطه ورودی، 127.2 درصد فاصله AB می باشد.
        برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

        نظر


        • #79
          اصول استفاده ازالگوی Crab، نحوه رسم و کاربرد

          الگوی کِرَب مانند الگوی بَت تشکیل شده ازسه نسبت فیبوناچی موج های مختلف می باشد که پس از ورود برای آن میتوان دو هدف قیمتی در نظر گرفت.
          - نقطه C بین 38.2 تا 61.8 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
          - نقطه D بین 38.2 تا 88.6 درصد فاصله CB بازگشت دارد.
          - نقطه E تا حدود 161.8 درصد فاصله AB بازگشت دارد.
          - هدف اول از نقطه ورودی، 61.8 تا 78.6 درصد فاصله DE می باشد.
          - هدف دوم از نقطه ورودی، 127.2 درصد فاصله بازگشت BE می باشد.
          برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

          نظر


          • #80
            جلسه چهاردهم: آشنایی با چنگال اندرو (اندرو پیچفورک) (Andrews Pitchfork

            آشنایی با چنگال های اندرو ( اندرو پیچفورک ) ( Andrews Pitchfork )

            چنگال های “اندرو” (اندری) ، تکنیکی برای استفاده از روند ها می باشد. “آلن اندری” ابداع کننده این روش اعتقاد داشت خطوط روند کلاسیک کارایی بالایی در بازارها ندارند و خطوط روندی که از نقاط و پیوت های بیشتری می گذرد بسیار کاربردی تر می باشد. در عین حال بر مبنای این خط مرکزی باید تمامی نوسانات قیمت را در بین دو بال، که کانالهایی را برای قیمت می سازند داشته باشیم.
            برای ترسیم یک “چنگال اندرو” تحلیلگر به سه نقطه (پیوت) که آغازگر موج های جدید باشد، نیاز دارد و پس از ترسیم چنگال پیچفورک باید مشاهده نماید که آیا چنگالش سه اصل اساسی ترسیمی را رعایت کرده یا خیر.
            همانطور که در شکل زیر مشاهده می شود برای ترسیم یک چنگال پیچفورک به سه نقطه (پیوت) آغاز موج نیاز داریم. نقاط A وC نقش های یکسانی در تغییر جهت قیمت داشته اند و نقطه B نقشی خلاف نقاط A و C برای جابجایی قیمت ایفا می کند. بدین معنی که اگر نقاط A وC روندهای صعودی جاری را تبدیل به روند نزولی کرده اند نقطه B روند نزولی جاری را تبدیل به صعودی کرده است. در ترسیم چنگال صعودی این نقش ها معکوس می شود.
            برای ترسیم یک چنگال به سه نقطه نیاز داریم که تا به اینجا با آنها آشنا شدیم. از این نقاط درک کردیم که تغییرات قیمت معمولا به صورت سینوسی و با تصحیح همراه هستند. برای ترسیم خط میانه که بیشترین نوسانات را قیمت حول آن محور داشته است می توان ما بین نقاط B و C را شناسایی کرد(محدوده سبز رنگی که در تصویر بالا بین B و C وجود دارد) و خطی را از نقطه A به این نقطه میانی ترسیم کرد. این خط شیب و زاویه خاصی نسبت به تغییرات قیمت دارد که نوسانات بسیاری حول این محور است. به اندازه شیب خط میانی می توان به موازاتش خطوطی را از نقاط B وC ترسیم کرد. معمولا قیمت مانند شکل، حول این محور و خط میانی بارها نوسان دارد. در عین حال نسبت به قیمت چنگال های بالا و پایین که موازی با خط میانی ترسیم شده عکس العمل نشان می دهد.اصول اساسی ترسیم یک چنگال “اندرو” مناسب

            برای ترسیم یک چنگال “اندرو” سه اصل باید وجود داشته باشد تا چنگال ما برای استفاده مقبول باشد. این سه اصل به شرح زیر است:
            الف) در یک چنگال اندرو (اندرو پیچفورک) محدوده جابجایی قیمت حتما باید بین دو چنگال کناری(بال کناری) قرار گرفته باشد. بنابراین زمانی که قیمت از بین دو چنگال کناری خارج شود چنگال ترسیمی دیگر مورد تایید نخواهد بود.
            ب) نقطه C در چنگال نزولی حتما باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد و در روند صعودی نقطه C باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد یعنی موج تصحیحی B به C حتما باید در محدوده نقاط A تا B باشد. اگر این اصل پا برجا نباشد و به عنوان مثال نقطه A بین نقاط B و C باشد نشانه دهنده این موضوع است که روندی قالب، در جهت صعودی یا نزولی در بازار وجود ندارد.
            ج) اصل سوم نیز مانند اصل قبلی به این نکته اشاره دارد که نقطه C حتما باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد و نقطه B ما بین نقاط A و C نباشد. این مورد زمانی به وجود می آید که با وجود روند صعودی یا نزولی، تصحیحی کامل بین A تا B در نقطه C وجود ندارد.
            برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

            نظر


            • #81
              آشنایی با نحوه استفاده از چنگال “اندرو”

              زمانیکه با ترسیم چنگالی کامل که تمامی اصول در آن رعایت شده است آشنا شدیم تکنیک هایی برای استفاده از چنگال “اندری” وجود دارد که می توانیم از آنها برای معامله در بازار استفاده کنیم.
              1) روش استفاده اول از “چنگال اندری” زمانی است که با وجود ترسیم صحیح چنگال قیمت ها در بازار به سمت خط میانی چنگال حرکت نمی کنند. قیمت ها در روند نزولی اطراف بال بالایی و در روند صعودی اطراف بال پایینی حرکت دارند. این مساله که قیمت به خط میانی داخل چنگال نمی رسد می تواند نشانه ای از تضعیف قدرت روند جاری بازار در حالت فعلی باشد از این رو احتمال اینکه بال پایینی یا بالایی که قیمت حول آن خط در حال نوسان است شکسته شود بسیار محتمل است. شکل زیر نمونه ای از حالت اول ورود به معامله را برای یک چنگال صعودی نشان می دهد که با شکسته شدن خط بال پایینی می توان وارد معامله فروش شد.
              2) قاعده دوم برای ورود به معامله زمانی ایجاد می شود که قیمت با اینکه به سمت خط میانی در حال حرکت است یک گپ (شکاف) در نزدیک خط میانی ایجاد می کند. گپ یا تثبیت قیمت در چنگال صعودی روی خط میانی و گپ یا تثبیت در چنگال نزولی زیر خط میانی نشانه ای پایداری روند در جهت فعلی می باشد. این موارد موقعیت های خوبی را برای ورود به معامله ایجاد می کنند. مثال این نمونه را در مثال زیر می توان مشاهده کرد.3) قاعده سوم استفاده از چنگال زمانی مورد استفاده برای ورود به معامله قرار می گیرد که خط میانی برای قیمت تبدیل به یک خط حمایت یا مقاومت می شود و از پیشروی قیمت در روند نزولی به زیر خط میانی و در روند صعودی از پیشروی قیمت به بالای خط میانی جلوگیری می کند. معمولا برای استفاده از این ابزار در مورد ورود به معامله از شاخص نمای تکنیکی Stochastic (اندیکاتور استوکاستیک) استفاده می شود. اگرچه حالت بهینه برای ورود به معامله با مشاهده چنین وضعیتی که خط میانی چنگال حکم حمایت یا مقاومت را داشته، صبر کردن تا زمانی است که بال بالایی یا بال پایینی شکسته شود.
              برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

              نظر


              • #82
                جلسه پانزدهم: استفاده از فراریت (Volatility) و همبستگی ارزها (Currency Correlation)

                آشنایی با فراریت و استفاده از فراریت در بازار تبادلات ارزی (Volatility)

                در بازار تبادلات ارزی مبنای جابجایی نرخ ها، میزان عرضه و تقاضای هر ارز می باشد و بدین لحاظ که ارزها همیشه با ارزی دیگر سنجیده می شوند. عرضه و تقاضای منفرد هر ارزی بر روی ارزش برابری ارز متقابل نیز تاثیر مستقیم دارد. این بحث بدین لحاظ گفته شد تا بتوانیم میزان جابجایی هر جفت ارز را جدا از مسائل بنیادی تاثیر گذار بر عرضه و تقاضا به لحاظ تکنیکی بررسی کنیم. شاخصی که میزان نوسان هر جفت ارز را در بازه زمانی خاصی اندازه گیری می کند با نام Volatility یا فراریت شناخته می شود.
                فراریت مقدار میانگین نوسان هر جفت ارز، سهام یا کالا در بازه زمانی خاص می باشد. فراریت در بازار مبادلات ارز رابطه نزدیک و تنگاتنگی با ارزش ذاتی برابری نرخ آن جفت ارز دارد. اگر میزان عرضه و تقاضای یک جفت ارز را در دو بازه زمانی، برابر فرض کنیم میزان نوسان هر جفت ارز بسته به ارزش ذاتی نرخ برابری آن جفت ارز تعیین می شود. عموما ارزها در بازار مبادلات ارز در هر 24 ساعت یا یک روز کاری بین 0.5 تا 1.5 درصد از ارزش ذاتی خود را به صورت میانگین نوسان دارند. بدین معنی که اگر نرخ برابری (ارزش ذاتی) جفت ارز پوند به فرانک سوییس در یک سال گذشته 1.8000 بوده است بنابراین می توانیم انتظار داشته باشیم این جفت ارز روزانه میانگین 180 پوینت که برابر یک درصد ارزش ذاتی این جفت ارز می باشد حرکت دارد. یا به عنوان مثال اگر نرخ برابری (ارزش ذاتی) جفت ارز دلار استرالیا به دلار آمریکا در یک سال گذشته 0.75 بوده است بنابراین می توانیم انتظار داشته باشیم این جفت ارز روزانه میانگین 75 پوینت نوسان داشته باشد.
                ذکر دو مساله نباید فراموش شود. اول اینکه شاید روزهای بسیاری را داشته باشیم که مقدار میانگین نوسان هر ارز بیشتر از 1.5 درصد از ارزش ذاتی باشد اما روزهایی قبل یا بعد مقدار نوسان کمتر باشد که میانگینشان به 0.5 تا 1.5 درصد ارزش ذاتی برسد و مساله دوم اینکه وقتی صحبت از فراریت می شود منظور بیشینه و کمینه قیمت(High و Low) می باشد.
                این بحث بدین لحاظ حائز اهمیت است که انتظارات حرکتی یک جفت ارز را در یک بازه زمانی برای معامله گر مشخص می کند. زمانی که معامله گر روی دلار استرالیا به دلار آمریکا معامله می کند و حد سود یا ضررش حدود 150 پوینت است نمی تواند انتظار داشته باشد که حداکثر در طول یک روز بازار به هدف های قیمتی اش برسد. حال آنکه عکس این حالت را نمی تواند برای جفت ارزی مانند پوند به ین که میانگین نوساناتش حدود 180 پوینت در روز است را برای دستورات حد ضرر و سودش انتظار داشته باشد.
                از یاد نبریم این قانون نانوشته در بازار مبادلات ارز در اصل از قانون حداکثر میزان نوسانات بازار اوراق بهادار گرفته شده است اما ناخودآگاه، در بازار ارز حالتی به وجود آورده که برای هر بازه زمانی معامله گران انتظار نوسان خاصی را پیش بینی می کنند. غیر از استفاده ای که از میزان فراریت برای حداکثر نوسانات هر روز می شود. با تشخیص این عامل که آیا در روزهای گذشته بازار کمتر از میزان میانگین نوساناتش، حرکت کمتر داشته، می توان متوجه شد که در روز یا روزهای آتی بازار حرکات بزرگتر و با دامنه بیشتری خواهد داشت. در عین حال تا با این تکنیک یا تکنیک های مشابه آشنایی کامل پیدا نکرده اید پیشنهاد نمی شود با زیاد شدن نوسانات در روزهای خاص، حرکات کمتر را در روزهای پیش رو انتظار داشته باشید. همانطور که در شکل زیر دیده می شود پس از اینکه چندین روز میانگین نوسان بسیار کم بوده است روز یا روزهایی را شاهد هستیم که فراریت بیشتر شده است تا میانگین نوسانات فراریت بر اساس ارزش ذاتی درست باشد.
                برای بازه های زمانی بزرگتر، در بازه هفتگی فراریت یا اختلاف بیشینه و کمینه قیمت (High و Low) به صورت میانگین گرایش به 2.8 ارزش ذاتی آن جفت ارز دارد و برای بازه ماهانه به صورت میانگین گرایش حرکت دامنه نوسان به 7.5 درصد از ارزش ذاتی جفت ارز وجود دارد.
                معمولا فراریت را با شاخص نمای تکنیکی سنجش انحراف معیار(Standard Deviation) می سنجند. به هر میزان انحراف معیار بالاتر باشد میزان فراریت بیشتر است. گرچه بدون استفاده از این شاخص نما نیز می توان میزان فراریت بازار را با نرم افزارهای آماری مورد سنجش قرار داد.
                برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                نظر


                • #83
                  آشنایی و استفاده از همبستگی ارزها (Currency Correlation)

                  معامله بر اساس جفت ارزهای متقاطع (Rates Cross) مبحثی می باشد که اغلب مورد توجه معامله گرانی است که از سیستم تریدینگ استفاده می کنند. اغلب معامله گران مبتدی از معامله بر روی جفت ارزهای متقاطع پرهیز می کنند دلایلی مانند اسپرد بالاتر، آشنا نبودن با رفتار آن جفت ارز، کمبود دانش و اطلاعات فاندامنتالی از جمله دلایل فعالیت کمتر معامله گران در این ارزها می باشد و اغلب معامله گرانی که بر روی جفت ارزهای متقاطع کار می کنند به دنبال ارزهایی هستند که فراریت (Volatility) بیشتری داشته باشند مانند جفت ارز پوند به ین ژاپن.
                  متاسفانه بسیاری از معامله گران بدون اطلاع از تاثیر پذیری جفت ارزها از یکدیگر بر روی جفت ارزهای متقاطع اقدام به معامله می کنند و اغلب ضررهایی بیش از حد، متحمل می شوند. در بازار تبادلات ارزی با داشتن قیمت دو جفت ارز نسبت به ارزی ثابت میتوان قیمت آن دو جفت ارز را نسبت به هم محاسبه نمود که یکی از سه حالت زیر برایشان وجود دارد.
                  A —– C C —– B
                  AC*CB=A/B
                  (GBP/USD)* (USD/JPY)= GBP/JPY
                  A —– C B —— C
                  AC/BC=A/B
                  ( EUR/USD) / (GBP/USD) =EUR/GBP
                  C —– A C —– B
                  CB/CA=AB
                  (USD/CHF)/(USD/JPY)= CHF/JPY
                  مثال: قیمت جفت ارز GBP/USD در حال حاضر 1.9717 و قیمت جفت ارز USD/JPY حالا 118.85 می باشد قیمت جاری جفت ارز GBP/JPY چقدر می باشد؟
                  1.9717*118.85= 234.33 قیمت جاری جفت ارز پوند به ین.
                  مثال: قیمت جفت ارز GBP/USD در حال حاضر 1.8864 و قیمت جفت ارز EUR/USD حالا 1.2792 می باشد قیمت جاری جفت ارز EUR/GBP چقدر می باشد؟
                  1.2792/1.8864= 0.6781 قیمت جاری بازار جفت ارز یورو به پوند.
                  مثال: قیمت جفت ارز USD/CHF در حال حاضر 1.2211 و قیمت جفت ارز USD/JPY حالا 118.59 می باشد قیمت جاری جفت ارز CHF/JPY چقدر می باشد؟
                  118.59/1.2211= 97.11 قیمت جاری بازار جفت ارز فرانک به ین.
                  بدیهی است قیمت های بروکر ها به خاطر اسپرد و تاخیر زمانی ممکن است چند پیپ با قیمت های محاسباتی ما متفاوت باشند اما در کل، قیمت کراس ها به این صورت قابل محاسبه خواهند بود.
                  بدین ترتیب با وابستگی ارزش ذاتی ارز هر کشوری در مقابل سایر ارزها قابل استنباط است که همه ارزهای جهانی دارای ارزش ثابتی برای خود باشند و با کم شدن ارزش پول هر کشوری تمامی ارزهای جهانی در مقابل آن ارز با افزایش ارزش روبرو شده اند. این مساله در مورد قوی شدن پول کشور ها نیز صادق است.
                  از همبستگی ارزها زمانی استفاده می شود که معامله گر رفتار متفاوتی را برای ارزهایی خاص در مقابل ارزی خاص انتظار دارند و می توانند به جای دو معامله بر روی دو جفت ارز، یک معامله بر روی جفت ارز متقاطع انجام دهند. به عنوان نمونه تحلیلی داریم از صعود قیمت در نمودار پوند به دلار و در عین حال تحلیل نمودار دلار به ین نیز از صعود حکایت دارد. بدین ترتیب می توان برای کاهش ریسک احتمالات در بازار و بالا بردن احتمال سود دهی، معامله ای بر روی پوند به ین انجام داد. در این صورت حتی اگر یکی از دو تحلیل پوند به دلار یا دلار به ین درست نباشد باز نمودار پوند به ین صعودی خواهد بود و ضرری متوجه حساب نمی شود. در عین حال حتی در صورتی که معامله ای بر روی جفت ارز متقاطع انجام نمی شود همیشه پیشنهاد می شود تحلیل بنیادی یا تکنیکی همبستگی هر ارز خاص را در مقابل ارزهای دیگر نیز انجام شود تا ریسک کمتری متوجه معاملات شود.
                  برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                  نظر


                  • #84
                    جلسه شانزدهم : مقدمه ای بر امواج الیوت

                    رالف نلسون اليوت سال 1938 بر اساس مشاهدات و تحقيقات خود نظريه اي را بر اساس تغييرات قيمت ارائه داد که بر مبناي آن دوره هاي حرکتي قيمت را در قالب الگوهاي مشخص و تکرار شونده امواج توضيح مي داد. اين امواج روانشناسي توده مردم را در بازارها در قالب موج ها و الگوهاي مشخص و تکرار شونده به ما نشان مي دهد. از ديدگاه اليوت، ويژگي هاي حرکات بازارهاي مالي بر مبناي شرايط احساسي، معقول، تکانشي، ابهام و منطق گروهي شکل گرفته است و تغييرات قيمت از سه اصل الگو، نسبت و زمان ساختار مي پذيرد. اليوت عقيده داشت هر اتفاقي که در بازار روي مي دهد ريشه در گذشته قيمت دارد و با تحليل الگوهاي تکرار شونده پيشين مي توان آنها را به حال و آينده ارتباط و گسترش داد.
                    برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                    نظر


                    • #85
                      قاعده کلي امواج

                      رفتار انبوه مردم در الگوهاي روندها و بازگشت هاي بازار شناخت پذير هستند. اليوت نام اين شناخت پذيري را قانون موج ها نام گذاشت که ساختارهاي اتصال يافته اي براي مدل هاي بزرگتر از بعضي الگوها و اسلوب آنها مي باشد. بازگشت هاي قيمت و آغاز ساخته شدن قالب جديد براي الگويي از اندازه و موج يک درجه بالاتر نيز همين اصول را دارد. اصل پايه اي امواج بر پنج موج محرک که با اعداد مشخص مي شود و سه موج اصلاحي که با حروف نمايش داده مي شود استوار است.
                      هر موج حرکتي از پنج ريز موج تشکيل مي شود که شامل سه موج انگيزشي و دو ريز موج اصلاحي است. موج اصلاحي نيز شامل سه ريز موج است که دو موج آن انگيزشي و يک موج آن آصلاحي مي باشد. موج هاي انگيزشي هميشه در جهت موج حرکتي يا اصلاحي يک درجه بزرگ تر از خود مي باشند. بنابراين در هر درجه از روند حرکت در جهت موج اصلي پنج موجي و حرکت در جهت درجه بزرگتر اصلاحي سه موجي مي باشد.
                      اليوت در تقسيم بندي امواج براي نام گذاري و شناسايي از 9 درجه نام برد که بعد ها شاگردان وپيروان او به تفصيل اين 9 درجه را به 15 درجه رساندند. تمام اين 15 درجه با علامات عددي و حروفي شامل مشخصات درجه و سيکلشان هستند.
                      البته بايد در نظر داشته باشيم حرکات بازار و يا به نوعي انتظارات انساني از بازار در تمامي اين درجات مستقيم و يکسان نيست بلکه غالبا موجي شکل و دوره اي است.رشد (و نزول) قيمت ها در بازار و انتظارات انساني عبارت است از پنج موج صعودي و سه موج نزولي. اين الگوي هشت موجي دوره هاي تناوبي صعود و نزول بازار يا اقتصاد را نمايش مي دهد.قاعده کلي موج ها سه هدف اصلي دارد: پيشگويي مسير بازار، مشخص کردن نقاط بازگشت و تهيه کردن راهنما براي ورود و خروج از موقعيت هاي معاملات.موج هاي حرکتي(Motive) داراي ساختار پنج موجي شماره دار 1 الي 5 هستند و در مسيري از حرکت روند اصلي درجه بزرگتر مي باشند.قواعد پايه براي موج هاي انگيزشي: موج 2 نمي تواند بيشتر از اندازه موج 1 بازگشت داشته باشد. موج 3 هرگز نمي تواند کوچکترين موج باشد و در عين حال معمولا بزرگترين موج مي باشد.ساختار پنج موج حرکتي به دو دسته کلي تقسيم بندي مي شود: انگيزشي(Impulse) که خود شامل دو گروه انبساطي(Extension) و کوتاه شده (Truncation) مي باشد و موج هاي مثلث هاي قطري انگيزشي (Diagonal Triangles)در موج هاي انگيزشي(Impulse) موج چهار هرگز وارد محدوده قيمت موج يک نمي شود. موج هاي 1، 3 و 5 قسمتي از موج هاي حرکتي هستند و موج 3 هميشه خود يک موج انگيزشي(Impulse) است. بنابراين همانطور که در شکل زير مشخص است دو موج شماري سمت چپ نادرست و موج شماري سمت راست صحيح مي باشد.
                      در مثال هاي زير به وضوح مشاهده مي شود موج 4 وارد محدوده موج 1 نشده و در عين حال موج 3 کوتاه ترين موج نمي باشد.
                      در صورتي که امواج 1، 3 و 5 شامل 5 ريز موج باشند معمولا يکي از آنها انبساط مي يابد و بزرگتر از دو موج ديگر مي شود. به اين حالت موج انگيزشي انبساط يافته مي گوييم. در بازار سهام و تبادلات ارزي معمولا حالت انبساط يافته (Extension) در موج 3 مشاهده مي شود و در بازار هاي کالا معمولا در موج 5 مشاهده مي شود.
                      در بعضي حالت هاي خاص معمولا با انبساط پيدا کردن موج 3، قله موج 5 فراتر از قله موج سه حرکت نمي کند. به اين حالت موج 5 کوتاه شده(Truncation) مي گوييم. در اين حالت ريز موج هاي 5 تايي موج 5 کوتاه شده بايد در محدوده موج قبل از خود باشد؛ موج 5 نبايد فراتر از موج 3 پيش روي کند و معمولا همانطور که ذکر شد بعد از موج سه انبساط يافته تشکيل مي شود.
                      هانطور که در شکل زير مشاهده مي شود موج 5 بعد از انبساط موج 3 از دست يابي به کف جديد بازمانده و حالت موج 5 کوتاه شده را به وجود آورده است.
                      اگر به خاطر داشته باشيد گفتيم، ساختار پنج موج حرکتي به دو دسته کلي تقسيم بندي مي شود: انگيزشي(Impulse) که خود شامل دو گروه انبساطي(Extension) و کوتاه شده (Truncation) مي باشد و موج هاي مثلث هاي قطري (Diagonal Triangles).در مثلث هاي قطري بر اساس يک قانون هميشگي ريز موج هاي 1، 3 و 5 همگي از سه موج تشکيل شده اند. برخلاف موج هاي انگيزشي، در مثلث هاي قطري موج 4 هميشه وارد محدوده موج يک مي شود. مثلث هاي قطري معمولا نشانه خستگي يا به اتمام رسيدن الگوي يک درجه بزرگتر از خود مي باشند و معمولا دو خط امتداد نقاط سقف و کف مثلث دو گوشي که کليات مثلث قطري را مي سازد همگرا مي باشد.
                      چکيده مطالب:- اصول امواج = وضح روانشناسي توده مردم- موج هاي حرکتي ساختار 5 تايي دارند و تمام حرکت روند آنها يک موج حرکتي از درجه بزرگتر را تشکيل مي دهد- طبقه بندي موج هاي حرکتي شامل موج هاي انگيزشي و مثلث هاي سه گوش مي باشد- موج هاي انگيزشي 1، 3 و 5 خود شامل 5 ريز موج مي باشند که مي توانند شامل حالت هاي گسترش يافته يا کوتاه شده باشند.- موج 4 به هيچ عنوان وارد محدوده موج 1 نمي شود- در مثلث هاي قطري امواج 1، 3 و 5 شامل 3 ريز موج مي باشند. موج 4 اجازه ورود به محدوده موج يک را دارد وسيگنال مناسب نقطه بازگشت قيمت از برخورد با خط روند اصلي مي باشد.مشخصه هاي موج هاي اصلاحي

                      زيگزاگ (Zigzag) حالت اول موج هاي اصلاحي مي باشد که ريز موج هاي A و B و C به ترتيب شامل ريز موج هاي 5، 3، 5 مي باشد. بدين معنا که موج A شامل 5 ريز موج، موج B شامل 3 ريز موج و موج C شامل 5 ريز موج مي باشد. معمولا اين موج اصلاحي در موج 2 يک درجه بالاتر ايجاد مي شود و حالت تند با شيب زياد را براي بازگشت قيمت شاهد هستيم.
                      تخت (Flat) حالت دوم موج هاي اصلاحي مي باشد که ريز موج هاي A و B و C به ترتيب شامل ريز موج هاي 3، 3، 5 مي باشد. بدين معنا که موج A شامل 3 ريز موج، موج B شامل 3 ريز موج و موج C شامل 5 ريز موج مي باشد. معمولا اين موج اصلاحي در موج 4 يک درجه بالاتر ايجاد مي شود و حالت سايد در روند رو به جلو را براي ادامه حرکت قيمت در روند اصلي شاهد هستيم.
                      مثلث ها (Triangle) حالت سوم موج هاي اصلاحي مي باشد که ريز موج هاي A و B و C را به همراه دو موج D و E دارد. تمامي ريز موج هاي هر موج شامل 3 ريز موج مي باشد(3-3-3-3-3). معمولا اين موج اصلاحي در موج 4 يک درجه بالاتر ايجاد مي شود و حالت سايد در روند رو به جلو را براي ادامه حرکت قيمت در روند اصلي شاهد هستيم. مثلث ها به دسته ها و مدل هاي گوناگوني تقسيم بندي مي شوند که مي توانيد در زير حالت هاي مختلف تشکيلشان را مشاهده کنيد.
                      امواج اصلاحي ترکيبي (Combination) آخرين حالت از مدل موج هاي اصلاحي مي باشد که ريز موج هايش ترکيبي ازامواج بازگشتي قبلي مي تواند باشد و با W، X، Y نمايش داده مي شوند. معمولا اين موج اصلاحي در موج 4 يک درجه بالاتر ايجاد مي شود و حالت سايد در روند رو به جلو را براي ادامه حرکت قيمت در روند اصلي شاهد هستيم. امواج اصلاحي ترکيبي مي توانند شامل هر ترکيبي از امواج اصلاحي قبلي پشت سر هم باشند بدون آنکه دو ترکيب پشت سر هم تکرار شود. به عنوان مثال اگر در شکل زير ترکيب اصلاح “تخت” موج X سه تايي و يک مثلث را شاهد هستيم دو ترکيب يکسان (دو مثلث) نبايد پشت سر هم در موج اصلاح ترکيبي تکرار شود.
                      مطالب ضميمه:شباهت:- دو موج حرکتي يا انگيزشي از پنج موج حرکتي، معمولا به لحاظ زماني و حرکت قيمت شبيه به يکديگر هستند. حتي اگر به لحاظ حرکت قيمتي شبيه يکديگر نباشند با توجه به يکي از درصدهاي فيبوناچي 61.8 درصد، 100 درصد، 161 درصد يا 261 درصد نسبت به هم تناسب دارند.- معمولا در پنج موج حرکتي شاهد هستيم که دو موج انگيزشي در يک موج حرکتي از درجه بزرگتر هر دو گسترش يافته نمي شوند. در غالب موارد يک موج گسترش يافته است که بيشتر در مورد موج سوم اتفاق مي افتد.- براي مثال اگر موج سوم گسترش يافته باشد موج 5 گسترش يافته نمي شود و حداکثر تا 61.8 درصد از اندازه موج سوم حرکت مي کند.
                      برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                      نظر


                      • #86
                        تناوب

                        در امواج انگيزشي:- اگر موج دوم بصورت آني و با سرعت زياد بازگشت داشته باشد و زماني کوتاه را مانند امواج اصلاحي زيگزاگ به خود گرفته باشد در موج چهارم تکرار اين مدل تصحيح بسيار ضعيف است و بازگشت با دوره زماني طولاني تر و حالتي غير از زيگزاگ اتفاق مي افتد.- معمولا حرکت سريع و با دوره زماني کوتاه براي موج هاي اصلاحي به شکل زيگزاگ اتفاق مي افتد.- معمولا حرکت رنج با دوره زماني طولاني مدت در موج هاي اصلاحي به شکل هاي تخت (Flat)، مثلث ها (Triangle) و اصلاحي هاي ترکيبي (Combination) به وجود مي آيند.- در امواج حرکتي که به شکل مثلث قطري (Diagonal Triangles) هستند تناوب بين موج دوم و چهارم وجود ندارد.
                        تناوب:در امواج اصلاحي- اگر در موج A شاهد يک حرکت با ساختار a، b، c به شکل تخت (Flat) باشيم در موج B به احتمال زياد شاهد يک ساختار زيگزاگ مانند هستيم و يا بالعکس.
                        - اگر بازگشت کامل در موج A با يک زيگزاگ آغاز بشود حرکت موج B مي تواند با زيگزاگ ديگري که ساختارش به بيرون از محدوده زيگزاگ اول رسيده است امتداد پيدا کند.
                        محدوده موج چهار- محدوده موج چهار از يک درجه بزرگتر معمولا تا موج چهار يک درجه کوچکتر موج سه اصلي امتداد مي يابد و در موارد اندکي از موج چهار ريز موج هاي موج سه حرکتي بيشتر انجام مي دهد.
                        برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                        نظر


                        • #87
                          jتشکر

                          با سلام خدمت اقایه ابراهیمی تشکر میکنم از پستهایه اموزشیتون واقعا دستتون درد نکنه

                          نظر


                          • #88
                            کانال ها

                            - در موارد بسياري امواج حرکتي در محدوده يک کانال حرکت مي کنند. اين کانال مي تواند از امتداد خط کانال پايان نقاط موج هاي يک و سه ترسيم شده باشد و يا مي تواند از امتداد ابتداي امواج دو و چهار ترسيم شده باشد.
                            - به همان ترتيب که در موج هاي حرکتي مي توانيم روند و کانال داشته باشيم. براي امواج اصلاحي زيگزاگ نيز مي توانيم کانال ترسيم کنيم. شيوه ترسيم بدين شکل است که از انتهاي موج 5 به ابتداي موج B خط روند رسم مي شود و به موازات آن خط کانال از انتهاي موج A ترسيم مي شود.
                            برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                            نظر


                            • #89
                              اعداد فيبوناچي و نسبت هاي بازگشتي

                              اعداد فيبوناچي دامنه اي از صفر و يک هستند که هر عدد جديد مجموع دو عدد قبل از خود مي باشد نسبت هاي بين اين دامنه اعداد بسيار جالب و کاربردي مي باشد. معمولا از نسبت هاي 38.2درصد، 50 درصد، 61.8 درصد، 100درصد و 161.8 درصد در بازار براي تحليل ميزان حرکت قيمت استفاده مي شود.
                              - معمولا موج دو 61.8 درصد از ميزان حرکت موج يک را بازگشت دارد.- موج چهار معمولا تا حداکثر 38.2 درصد از موج سوم را بازگشت دارد.
                              - موج پنج مي تواند 38.2 يا 61.8 درصد حرکت اصلي ابتداي موج يک تا انتهاي موج سوم را حرکت داشته باشد.
                              - به لحاظ زماني نيز امواج مي توانند بر اساس دوره زماني اعداد فيبوناچي حرکت کنند. به عنوان مثال اگر موج سوم گسترش يافته و 21 ماه طول زماني داشته باشد موج 5 يک عدد فيبوناچي عقب تر مي باشد و 13 ماه زمان تشکيل آن طول مي کشد.
                              برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                              نظر


                              • #90
                                اصول انحصاري موج 2 :

                                -
                                موج 2 به صورت سه موجه يا کامپلکس مي باشد
                                احتمال تشکيل ايريگولار در کارکشن موج abc وجود دارد (موج پيشرو)
                                -نسبتهاي موج 2 :-1- نسبت 61.8 يا 78.6 يا 88.6 ريتريس موج يك
                                2- 127 يا 161 اكستنشن موج b
                                3- نسبتهاي انتهاي موج 5 ( داخلي c )
                                -
                                نكته موج 2 :-1- درصورت ايجاد شدن موج 2 به كامپلكس بهتر است معامله صورت نگيرد
                                2- موج 2 به صورت ABC ايجاد مي گردد
                                3- موج B در داخل موج 2 به صورت سه موجه ايجاد ميشود.
                                4- موج C در داخل موج 2 به صورت پنج موج ايجاد ميشود.
                                5- احتمال تشكيل پترن گارتلي-بت يا (123)
                                6- موج 2 نمي تواند 100موج 1 را بپوشاند.
                                -

                                نسبتهاي فيبوناچي تايم :
                                -1- نسبت 50 يا 61.8 ريتريس موج 1
                                2- پروجکشن 100موج a
                                3- اکستنشن 161 موج b
                                نسبتهاي انتهاي موج 5 (داخلي c)
                                -
                                شكل و ساختار موج 2 :
                                شکل و ساختار موج 2

                                -
                                برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

                                نظر

                                پردازش ...
                                X