اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آیا بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در ماه دسامبر افزایش خواهد داد؟

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • نظرسنجی: آیا بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در ماه دسامبر افزایش خواهد داد؟

    با سلام

    به نظر شما داده های اقتصاد ایالات متحده آمریکا برای افزایش نرخ بهره در ماه دسامبر کافی هستند؟

    همان طور که اطلاع دارید افزایش نرخ بهره در آمریکا در صورت اجرا تاثیر مهمی بر روی بازارهای بین المللی خواهد داشت و صندوق بین المللی پول و بانک جهانی به بانک مرکزی آمریکا هشدار داده اند که از افزایش نرخ بهره پیش از آغاز سال ۲۰۱۶ بپرهیزد.

    آیا بانک مرکزی امریکا هشدارهای صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را نادیده خواهد گرفت ؟

    در نظر سنجی شرکت کنید.

    با تشکر
    26
    بلی
    50.00%
    13
    خیر
    50.00%
    13

    نظرسنجی منقضی شده است


  • #2
    با درود
    به نظر من آمریکا چند ماهی هست که آمادگی افزایش نرخ بهره رو داره. از لحاظ آماری بخواهیم بررسی کنیم مهمترین شاخص های موثر بر تصمیم گیری فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره آمریکا ، نرخ بیکاری و تورم آمریکاست.در آخرین گزارش وزرات کار آمریکا نرخ بیکاری به پایین ترین رقم خود در چند سال اخیر ( 5 درصد ) رسیده که این رقم تقریبا مناسب برای تصمیم به افزایش نرخ بهره هست. نرخ تورم در ماه اکتبر افزایش داشته که این خودش می تونه عامل دیگه ای برای افزایش نرخ بهره باشه. پس دلیل به اندازه کافی برای افزایش نرخ بهره هست.
    اما تنها چیزی که می تونه دلیل برای تاخیر در افزایش نرخ بهره آمریکا باشه نگرانی های اقتصادی سایر کشورهاست مخصوصا چین و کشورهای اروپایی. در حالی که بانک مرکزی اروپا و چین تاکید بر کاهش نرخ بهره بانکی دارند آمریکا ساز دیگه ای میزنه و می خواد نرخ بهره رو افزایش بده. حالا این تضاد آیا به ضرر اقتصاد جهانی تمام میشه یا نه خودش جای بحث و تامل هست.
    پس تکلیف چیه؟! نرخ بهره افزایش پیدا می کنه یا خیر؟
    من فکر می کنم افزایش نرخ بهره قریب الوقوعه !! اما دو سناریو برای این احتمال پیش بینی می کنم :

    سناریو اول : نرخ بهره باز هم به تعویق بیافته اما در نشست دسامبر فدرال رزرو زمان افزایش نرخ بهره با قاطعیت بیان بشه. مثلا زمان افزایش نرخ بهره از فوریه 2016 باشه.که این می تونه یک نوع هشدار و آماده باش رسمی برای سایر اقتصاد های جهان باشه. هر چند که این کار هم نمی تونه کمکی به سایر اقتصاد های جهان بکنه..

    سناریو دوم : نرخ بهره در نشست دسامبر فدرال رزرو افزایش پیدا کنه. اما مقدار این افزایش بسیار کم باشد ( مثلا تنها 0.125 درصد به رقم قبلی 0.25 درصد اضافه بشه ) اما فواصل زمانی افزایش نرخ بهره بسیار تدریجی تر از پیشبینی ها باشه. مثلا هر 6 ماه یکبار ! این باعث میشه شوک خیلی زیادی به سایر اقتصادها وارد نشه. و از طرفی هم همچنان احتمالات و نگرانی ها نسبت به شاخص های اقتصادی آمریکا برای زمان بعدی افزایش نرخ بهره باقی بمونه.

    اما پاسخ من به این نظرسنجی : بله
    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

    نظر


    • #3
      مخالفت شدید یلن با طرح کنگره آمریکا برای افزایش نظارت بر فدرال رزرو ؛ تهدید اوبا به وتو !

      رئیس فدرال رزرو آمریکا مخالفت شدید و قاطع خود را با طرح کنگره برای افزایش نظارت بر فعالیت های بانک مرکزی آمریکا اعلام کرده است.

      جانت یلن رئیس فدرال رزرو آمریکا با ارسال نامه ای برای پل رایان رئیس کنگره آمریکا و نانسی پلوسی رهبر اقلیت تاکید کرد که قانون پیشنهادی برای نظارت بیشتر بر فدرال رزرو یک اشتباه بزرگ است که به ضرر سیاست های فدرال رزرو و اقتصاد آمریکا خواهد بود.
      بر اساس این گزارش یلن افزود: متاسفانه طرح پیشنهادی کنگره قصد دارد شفافیت و پاسخگویی فدرال رزرو را از طریق راهکارهای نادرست و غیر منطقی افزایش دهد که این مساله فدرال رزرو را در کوتاه مدت با فشارهای سیاسی زیادی روبرو خواهد کرد.
      کاخ سفید روز گذشته تهدید کرد لایحه سیاست های پولی پیشنهادی از سوی جمهوری خواهان که منجر به افزایش نظارت ها و محدودیت فعالیت های فدرال رزرو می شود را وتو خواهد کرد.

      جمهوریخواهان آمریکا با ارائه لایحه ای به کنگره خواستار محدود کردن فعالیت های فدرال رزرو و تغییر نرخ بهره طبق قوانین ریاضی شد که این لایحه با مخالفت شدید کاخ سفید و «جانت یلن»، رییس فدرال رزرو مواجه شده است.به گزارش خبرگزاری رویترز، کاخ سفید دیروز تهدید کرد که این لایحه را وتو خواهد کرد؛ ضمن اینکه «جانت یلن» تصریح کرده که لایحه فوق اقتصاد آمریکا را نابود خواهد کرد. کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: دلیل اصلی مخالفت دولت اوباما با این لایحه این است که این طرح درصورت تصویب می تواند از توانایی فدرال رزرو برای کمک به اقتصاد آمریکا بکاهد و سبب سیاسی شدن تصمیمات مربوط به سیاست های پولی خواهد شد.
      در این بیانیه آمده است: مشاوران ارشد رییس جمهور به وی پیشنهاد کرده اند تا این لایحه را وتو کند. این درحالی است که نمایندگان سنا روز گذشته آمادگی خود را برای به رای گذاشتن این لایحه که با عنوان قانون مدرن سازی و اصلاح نظارت بر فدرال رزرو نامیده شده، اعلام کردند. گرچه این لایحه ممکن است از تصویب جمهوریخواهان کنگره بگذرد، اما بعید است به قانون تبدیل شود اما با این حال این مساله نگرانی های سیاست گذاران فدرال رزرو را به همراه داشته است.
      طبق این لایحه، فدرال رزرو موظف می شود تا نرخ های بهره بانکی را طبق تغییر شاخص های اقتصادی نظیر نرخ بیکاری و تورم تغییر دهد. «جانت یلن» در انتقاد به این لایحه گفته: کنگره با این طرح پیشنهادی قصد دارد شفافیت و پاسخگویی فدرال رزرو را از طریق راهکارهای نادرست و غیر منطقی افزایش دهد که این مساله فدرال رزرو را در کوتاه مدت با فشارهای سیاسی زیادی روبرو کرده و استقلال آن را کاهش خواهد داد.
      یلن تاکید کرد: این قانون تاثیرات منفی بسیاری بر قدرت و توانایی فدرال رزرو در اجرای وظایف و اختیارات قانونی خود خواهد داشت و تصویب آن یک اشتباه بزرگ خواهد بود. وی افزود: قانون گذاران درک صحیحی از اقتصاد ندارند تا بتوانند قانونی را تصویب کنند که به واسطه آن اقتصاد را در پستی ها و بلندی ها بخوبی هدایت کنند.
      با این حال، «جب هنسارلینگ»، رییس کمیته امور مالی کنگره و از نمایندگان جمهوریخواه می گوید: این لایحه فدرال رزرو را قابل اعتمادتر و شفاف تر خواهد کرد و هرگونه انحراف این نهاد از سیاست های تعیین نرخ بهره، با واکنش کنگره مواجه خواهد شد.


      پ.ن : این خبر خیلی به موضوع نرخ بهره بانکی آمریکا ربط داره . برای همین لازم دیدم این خبر رو در اینجا قرار بدم. اینطور به نظر میرسه مسئله افزایش نرخ بهره آمریکا دیگه واقعا جدی شده که پای سناتور های جمهوری خواه باز شده. اوبا کل شق گفته لایحه مصوب سنا رو وتو خواهم کرد. به نظرم این اتفاق نشون میده عزم فدرال رزرو برای افزایش نرخ بهره کاملا وارد فاز جدی شده!
      ویرایش توسط Technical Trader : https://www.traderha.com/member/12644-technical-trader در ساعت 11-18-2015, 08:29 PM
      انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

      نظر


      • #4
        خودشون تو تمام استیتمنتها گفتن که شرط افزایش نرخ بهره "حداکثر اشتغال" و "تورم 2 درصدی" هست. اما الان تورم 0.2 هست و تا دسامبر هم به 2 نمیرسه.

        نظر


        • #5

          نظر


          • #6
            چه تاثیرات مهمی افزایش نرخ بهره بر جفت ارزها می گذارد وکدام اقتصاد جهانی بیشترین تاثیر وکمترین تاثیر را می گذارد

            نظر


            • #7
              نوشته اصلی توسط bourseyar نمایش پست ها
              چه تاثیرات مهمی افزایش نرخ بهره بر جفت ارزها می گذارد وکدام اقتصاد جهانی بیشترین تاثیر وکمترین تاثیر را می گذارد
              افزایش نرخ بهره مساوی با افزایش ارزش دلار و در مقابل سقوط ارزها و کالاهایی که در برابر دلار مبادله میشن خواهد شد . از انجایی که امریکا بزرگترین قدرت اقتصادی به شمار میره در نتیجه تغییرات نرخ بهره در این کشور بیشترین تاثیر در سایر ارزها خواهد گذاشت .

              بیشترین سقوط ارزش ارز را کشورهایی خواهند داشت که اولا کمترین نرخ بهره دارند یعنی فرانک سوئیس و یورو و ین و همچنین کشورهایی که قرار است در آینده نزدیک کاهش نرخ بهره داشته باشند مانند دلار نیوزلند .

              نظر


              • #8
                متن مذاکرات نشست فدرال رزرو آمریکا منتشر شد؛

                اکثر مقام های فدرال رزرو از افزایش نرخ بهره حمایت می کنند

                انتشار متن مذاکرات نشست اخیر فدرال رزرو آمریکا نشان می دهد که اکثر مقام های بانک مرکزی این کشور از افزایش نرخ بهره برای نخستین بار در 9 سال اخیر حمایت می کنند.


                به نقل از پایگاه اینترنتی مارکت واچ، متن مذاکرات نشست اخیر فدرال رزرو آمریکا که چهارشنبه منتشر شد نشان می دهد که اکثر شرکت کنندگان در این نشست بر این باورند که شرایط برای آغاز افزایش نرخ بهره آمریکا احتمالا تا نشست دسامبر به طور کامل فراهم خواهد شد و فدرال رزرو می تواند روند افزایش نرخ بهره را آغاز کند.

                بر اساس این گزارش مقام های فدرال رزرو آمریکا برای نخستین بار در نشست اکتبر رسما اعلام کرده اند که احتمال افزایش نرخ بهره در نشست دسامبر وجود دارد. آخرین نشست فدرال رزرو در سال 2015 قرار است در روزهای 15 و 16 دسامبر برگزار شود.
                البته این مساله بدان معنا نخواهد بود که افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست دسامبر به صورت خودکار اتفاق خواهد افتاد. ولی تنها انتشار آمارهای بسیار ضعیف اقتصادی در آمریکا می تواند مانع بزرگی برای افزایش نرخ بهره در نشست دسامبر باشد.

                انتشار آمارهای امیدوار کننده در خصوص وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری در ماه های اخیر موجب شده تا گمانه زنی ها نسبت به افزایش نرخ بهره در نشست دسامبر بیشتر شود.

                معاون فدرال رزرو آمریکا:
                فدرال رزرو بهترین عملکرد را برای آماده کردن بازارهای بین المللی پیش از افزایش نرخ بهره داشته است

                معاون فدرال رزرو آمریکا در اظهاراتی تاکید کرد: بانک مرکزی آمریکا بهترین عملکرد را برای آماده نمودن بازارهای بین المللی پیش از افزایش نرخ بهره برای نخستین بار از سال 2006 میلادی داشته است.
                استنلی فیشر معاون فدرال رزرو آمریکا در سخنانی تصریح کرد: فدرال رزرو همه تلاش خود را انجام داده تا بازارهای بین المللی را برای افزایش نرخ بهره آمریکا آماده کند. بر اساس این گزارش گمانه زنی ها نسبت به افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست دسامبر بیشتر شده است.
                موسسه سرمایه گذاری هواتای گریت وال نیز اعلام کرد: آمارهای اقتصادی آمریکا و اظهارات مقام های فدرال رزرو همچنان از فرضیه افزایش نرخ بهره در نشست دسامبر حمایت می کند.
                نظرسنجی بلومبرگ نشان می دهد احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست دسامبر به بیش از 68 درصد رسیده است. این رقم در پایان اکتبر به 50 درصد رسیده بود.
                استنلی فیشر گفت: فدرال رزرو همه اقدامات لازم را انجام داده است تا مانع از متعجب شدن بازارهای بین المللی و دولتها از افزایش نرخ بهره آمریکا شود.
                انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

                نظر


                • #9
                  نتایج نظر سنجی بزرگان بازار




                  نتایج نظر سنجی بزرگان فروم

                  نظر


                  • #10
                    به نظرم چارت شاخص دلار و طلا میتواند به این جواب کمک کند ...
                    مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

                    نظر


                    • #11



                      بنظرم باید کم کم آماده بشیم یجای خوب برای خرید دلار و فروش دوباره طلا تا آخر هفته پیدا کنیم . اینطور که بوش میاد هفته دیگه دلار قراره سر به فلک بزنه ... بزرگان بازار که بد جوری اتفاق نظر پیدا کردن ولی نتایج سایت هم خیلی جای تامل داره ... دقیقا 50-50 بود .

                      نظر


                      • #12
                        پیش بینی اونس طلا: اتفاقا به نظرم دیگر با این قیمت زیر 1100 کمکم باید خداحافظی کرد شاید تا چند ماه هم روند صعودی داشته باشد

                        نظر


                        • #13
                          بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره خود را افزایش داد










                          سیاستگذاران بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا به ریاست جانت یلن در پایان نشست دو روزه خود که در واشنگتن مقر این نهاد برگزار شد نسبت به افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اتخاذ تصمیم کردند.
                          بنابراین بر روی افزایش ۰.۲۵ درصدی این نرخ و رساندن آن به رقم بین ۰.۲۵ تا نیم درصد توافق حاصل شده است. کمیته سیاست پولی تصریح کرده تا پایان سال ۲۰۱۶ به تدریج این نرخ بهره افزایش داشته باشد.
                          بانک مرکزی آمریکا از سال ۲۰۰۷ برای تقویت بنیه اقتصادی کشور مرتبا نرخ بهره خود را کاهش داد. این نرخ از ۵.۲۵ درصد در این زمان به حدود ۰.۲۵ درصد تا پیش از نشست پانزدهم و شانزدهم دسامبر سال ۲۰۱۵ تنزل یافته بود.
                          جانت یلن با شرکت در یک کنفرانس خبری گفت: «این تصمیم به یک دوره استثنایی هفت ساله که طی آن نرخ بهره بانک مرکزی نزدیک به عدد صفر بود پایان بخشید. برای تقویت اوضاع اقتصادی و عبور از بدترین بحران اقتصادی و رکود، این نرخ بهره در این حد حفظ شده بود. اکنون کمیته سیاست پولی نسبت به ظرفیت اقتصادی کشور برای تقویت بیشتر خود خوشبین است. حتی اگر روند بهبود اوضاع اقتصادی کامل به پایان نرسیده است.»
                          سیاستگذاران بانک مرکزی ایالات متحده بازار کار، نرخ تورم و ظرفیت اقتصادی کشور را برای افزایش نرخ بهره بانکی خود مناسب ارزیابی کرده اند. اکنون برای رسیدن به نرخ دو درصدی تورم یعنی هدف از پیش تعیین شده این نهاد و کنترل و تنظیم این نرخ، افزایش نرخ بهره ضروری شمرده شده است. جانت یلن در کنفرانس خبری خود نسبت به رسیدن به این نرخ تورم در کوتاه مدت ابراز خوشبینی کرد.
                          سیاست پولی جدید بانک مرکزی آمریکا تاثیر مستقیمی بر عملکرد بازارهای مالی و بورس در سراسر دنیا دارد.
                          پیش از این شماری از نهادهای بین المللی از جمله بانک جهانی و یا صندوق بین المللی پول از بانک مرکزی آمریکا خواسته بودند تا نرخ بهره خود را افزایش ندهد. آسیب پذیر بودن اوضاع اقتصادی در دنیا خصوصا وضعیت اقتصادی کشورهای در حال توسعه که بعضا بدهی های سنگینی به ایالات متحده دارند دلیل این تقاضا بوده است.

                          منبع: یورو نیوز فارسی
                          انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

                          نظر


                          • #14
                            یعنی اگه دیشب به جای اعلام نرخ بهره ,خبر خرده فروشی آمریکا اعلام میشد بیشتر از این نوسان میکرد ا!

                            نشون میداد رفتار سرمایه گذاران نسبت به سالهای قبل چقدر فرق کرده . من تصور میکنم خیلی محتاطانه دارن با این خبر برخورد میکنن .

                            یا شاید آرامش قبل از طوفان باشه و از امروز به بعد موج اصلی نوسانات آغاز خواهد شد .

                            نظر


                            • #15
                              نوشته اصلی توسط ANAHITA نمایش پست ها
                              یعنی اگه دیشب به جای اعلام نرخ بهره ,خبر خرده فروشی آمریکا اعلام میشد بیشتر از این نوسان میکرد ا!

                              نشون میداد رفتار سرمایه گذاران نسبت به سالهای قبل چقدر فرق کرده . من تصور میکنم خیلی محتاطانه دارن با این خبر برخورد میکنن .

                              یا شاید آرامش قبل از طوفان باشه و از امروز به بعد موج اصلی نوسانات آغاز خواهد شد .
                              درود
                              از آنجائیکه افزایش نرخ بهره مطابق با انتظار اکثر سرمایه گزاران و کارشناسان اقتصادی رخ داد شاهد کمترین نوسان بودیم ضمن اینکه این موضوع از مدتها قبل مطرح شده بود و به نوعی پیش خور شده بود . شب گذشته رئیس فدرال رزرو اضافه کرد در صورتیکه روند افزایش ارزش دلار و کاهش قیمت نفت ادامه داشته باشد نرخ بهره کاهش خواهد یافت

                              نظر

                              پردازش ...
                              X