نوشته اصلی توسط پیام
نمایش پست ها
من به عنوان یک میهمان که کلی جو اینجا رو بهم ریختم نظر شخصیم میگم....فردا نگن حسین با فروم مشگل داشت.....با اینکه هنوز منتظر نظر مدیریت محترم هستم تا ببینم چه تصمیمیی در رابطه با بنده و استاد این بخش میگیرن.....
ولی دیگه عزیزی که ما رو متهم کرد به دنبال شاگرد کردی و این حرفها سوالی پرسیده...منم قد سوادم جواب میدم...
7 روز دیگه با امروز وقت طرح مشترک کنگره با ریاست جمهوری به پایان میرسه.....و فعلا اخبار زد و نقیضی منتشر میشه از ایجاد یک هماهنگی بینشون.....
اگر خبری منتشر بشه دال بر این موضوع که توافقی شده....خوش بینی به شدت افزایش پیدا میکنه با توجه به داد های جی دی پی و بیکاری آمریکا......و همین طور تزریق qe تا نرخ هدف 6.5% بیکاری....به شدت تو بین بازاری...سهام صعودی میشه....به همون نسبت هم با بازدهی یا atr کمتر ارزهای پر بازده صغعود میکنند (کمتر برای اینکه دادههای ضعیفی منتشر شده و فقط این صعود به خاطر جو خوش بینی تا حدودی ریسک پذیربازار هست)
نفت شدیدا تقاضا میشه..کلا سی آر بی تقاضا داره....ولی برای طلا با اینکه جرء سی آر بی هست.....به دلیل اینکه در شرایط ریسک گریزی تقاضا شده....گاهش شدید متصور هستم....
در غیر این صورت ....به صورت اتومات قانون صخره ایجاد میشه اگر دو طرف به هماهنگی نرسن...قانون سخره...به نوعی سیاست انقباضی ضعیف شده هست..چرا که مالیات ها افزایش داده میشه ....بودجه خدماتی پائین میاد(مثل بودجه آموزش و درمان).....و اندکی تناقض ایجاد میکنه با ساست اخیر fed در اجرای qe این احتمالات زیادی تو بازار ایجاد میکنه....محتمل ترین چیزی که من به نظرم میاد...این هست که طلا تقاضا میشه.....(بستگی به نرخ بهره واقعی فد داره به شدت)
ارزهای پر ریسک عرضه میشن....و به دلیل فراهم نیومدن بودجه لازم برای تزریق پول بیشتر.....استوک به خصوص داوو به شدت نزول میکنند.....
بس باید منتظر بود که تائیدیه بگیرم از بین بازاری که پیشوراز خبر رفتن چه جوری هست....بازدهی هفتگی ایندکس دلار که چیز زیاد خوبی نشون نمیده از هماهنگی بین کنگره و ریاست جمهوری....کندل های هفتگی ارزهای پر بازده هم اینو تائید میکنند.....و از اون طرف ...دادههای cot باز این موضوع رو تائید میکنند....
فعلا تصمیم قاطع نمیشه گرفت....بهترین کار اینه که وارد معامله نشیم و سرمایمون به خطرنندازیم....
انشاالله اگر خواستم پست دیگه ای بدم....با عکس توضیح بیشتری میدم در این رابطه.....
البته باید ببینم تحلیل حامد و کتلین چی هست که سریعا کپی کنم اینجا.......
به امید موفقیت.
شب خوش.
پ.ن :اینم یک پست ما که مثلا تخصصی بود تو این فروم...
پ.ن2:نظرات کاملا شخصی هست.
نظر