نوشته اصلی توسط pcmtrader
نمایش پست ها
اگر اینها به نتیجه برسن(اوباما با کنگره)من فکر میکنم طلا ریزش خیلی سنگینی داره.......
ولی چرا؟؟
بزار اینجوری نگاه کنیم به مسله که طلا همون جوری که ورد عزیز گفت جزء سی آر بی هست....ولی زمانی این همبستگی خودش از دست میده که شرایطی تو بازار حکم فرما میشه...اون شرایط چی هست؟؟
اول از همه تمام دادههای جاهای دیگه بد میاد......و بعد از اون دادههای خود آمریکا بد میاد......به طوری که آمریکا مجبور میشه سیاست سوپر انبساطی بگیره....مثل گرفتن qe4 .....اینجاست که طلا کاملا ماهیتش عوض میشه و تبدیل به یک دارایی بسیار امن میشه...
حالا چی میشه که طلا میریزه؟؟؟
داده هنوز تو دنیا بد هست...ولی داده تو آمریکا خوب میاد....و دوره بازگشت آمریکا تثبت میشه....این موقع هست که سرمایه گذار دلار حاضر هست به جای طلا معاوضه کنه....چون میدونه که بعد از این آمار مثبت...احتمال بالا بردن نرخ بهره تو آمریکا هست...یا کم کردن سیاست انبساطی...و همه میدونند که رابطه دلار با تورم کاملا معکوس هست....اینجاست که طلا کاملا ریزشی میشه...
الان داده آمریکا خوب بود.....جی دی پی رو به رشد...نرخ بیکاری با شیب خوبی رو به نزول....و تا حدودی تورم سالانه در نرخ هدف......حتی با وجود طرف qe باز طلا ریزش داشت...چرا؟؟؟چون این تقاضا طلا به خاطر جو ریسک گریزی بود....نه به خاطر چیز دیگه.....برای همین وقتی خوش بینی به qe هست و از همه مهمتر ....جواب خودش تو 3 دوره قبل qe پس داده...به شدت طلا ریزشی شد....
حالا همه چیز دست این هست که بودجه آمریکا چه جوری بسته میشه.....و تا اون موقع فقط ما میتونیم به بازدهی و تکنیکال تکیه کنیم....
البته آمار cot میدیدم...به شدت فروشنده شدن روی طلا....
اما در آخر یک جمله....اگر ریسک بازار عوض نشه(بودجه همون خوش بینی که وجود داشت از بین نبره)بنده کاملا با شما هم عقیده هستم که طلا حالا حالاها باید بریزه......
[ATTACH=CONFIG]1015[/ATTACH]
نظر