اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

پوزیشن های بلومبرگی

بستن
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست ها
    امارهای انلاین و لحظه ای از اقتصاد امریکا

    سایت مربوطه
    تا من یه چرخی رو امار زدم 15 نفر فوت شدن و 16 نفری هم متولد !

    باحال بود مرسی
    آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

    چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


    نظر


    • درود بر همگی

      خیلی علاقه مندم درباره ارزش ذاتی هر ارز اطلاعات داشته باشم!

      چون یادمه یجایی که آدرسشو یادم نیست در این مورد صحبت شده بود.

      میگفت ارزش ذاتی هر ارز اونی نیست که الانه و این رو بانکهای مرکزی خوب میدونن و قدرت ارزشون رو بر همین اساس تنظیم میکنن!!!

      مثل این میمونه که بگیم پراید که الان 13000000 قیمتشه در اصل قیمت ذاتیش چیزه دیگس!

      آیا این قابل محاسبه هست؟

      اگر هست...

      میشه خواهش کنم برام توضیح بدین؟

      اگر نیست...

      مرجعی برای مطالعه هست؟
      ا
      دوستان خوبم لطفا راهنمایی بفرمایید.


      سپاس بیکران
      همیشه سبز باشید
      Think / Act / Enjoy

      نظر


      • حسبن عزیز یک سوال فنی دارم

        چند وقت پیش یک سوالی اینجا مطرح کردم و کسی جوابی برایش نداشت.

        بر اساس داده های اماری گذشته و حال آیا روشی وجود دارد که بگوید مثلا یورو دلار چند می ارزد و قیمت فعلی حباب است یا اندولیو؟

        مثلاً بر اساس داده های اماری یورو دلار 1.2550 می ارزد اما الان قیمتی 1.2850 هست که میگیم 300 پیپی حباب دارد و باید تحلیه شود.

        آیا روشی برای ارزش گذاری ارز یا کالا وجود دارد؟

        با تشکر
        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
        https://telegram.me/Cyclicalwaves
        https://telegram.me/NimaAzaadi




        نظر


        • وزیر دارایی آمریکا :
          سقف بدهی*های آمریکا روز دوشنبه به اوج خود خواهد رسید

          خبرگزاری فارس: وزیر دارایی آمریکا هشدار داد: سقف بدهی*های آمریکا روز دوشنبه هفته جاری به اوج خود خواهد رسید.











          به نقل از رویترز ، تیموتی گیتنر تاکید کرد: وزارت دارایی آمریکا باید تدابیر و اقدامات فوق العاده ای را اتخاذ کند تا در شرایط کنونی وضعیت بدهی های آمریکا بدتر از این نشود.

          بر اساس این گزارش، تا روز دوشنبه میزان بدهی های آمریکا تنها 95 میلیارد دلار تا سقف تعیین شده 16.394 تریلیون دلاری فاصله خواهد داشت.
          بر این اساس اظهارات وزیر دارایی آمریکا در حالی است که بن بست مالی این کشور همچنان ادامه دارد.
          کارشناسان مستقل اقتصادی بر این باورند که در صورت ادامه بن بست مالی آمریکا در سال 2013 میلادی بیش از 500 میلیارد دلار هزینه بر اقتصاد این کشور تحمیل خواهد شد.
          سازمان توسعه و همکاری اقتصادی نیز در تازه*ترین گزارش خود پیش بینی کرد: رشد اقتصادی آمریکا سال آینده به کمتر از 2 درصد خواهد رسید.آمریکا با بدهی سنگین 16.3 تریلیون دلاری و کسری بودجه بالغ بر یک تریلیون دلار روبرو است.
          موسسه رتبه*بندی فیچ نیز در تازه*ترین گزارش خود هشدار داد: ادامه بن بست مالی در آمریکا نرخ بیکاری این کشور را به بیش از 10 درصد افزایش خواهد داد.
          بن بست مالی آمریکا دو بعد مختلف دارد . نخست افزایش ناگهانی مالیاتها و دیگری افت شدید 1.2 تریلیون دلاری هزینه*های بودجه خواهد بود که این مساله تاثیر منفی شدیدی بر فعالیتهای اقتصادی و تجاری این کشور خواهد داشت.
          گر چه میزان در آمدهای بودجه ایالتهای مختلف امریکا در سال 2013 با رشد روبرو خواهد شد، ولی این رشد برای تامین هزینه*های سنگین بودجه این ایالتها کافی نیست.
          بی شک اگر رکود اقتصادی دیگری در آمریکا رخ دهد، تعداد بیکاران این کشور به شدت افزایش خواهد یافت و این مساله بار مالی بیشتری را بر بودجه دولت وارد می*کند.
          با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

          https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

          پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

          https://t.me/Mostafatrader


          نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

          https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

          کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

          https://t.me/signalhha

          نظر


          • نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست ها
            حسبن عزیز یک سوال فنی دارم

            چند وقت پیش یک سوالی اینجا مطرح کردم و کسی جوابی برایش نداشت.

            بر اساس داده های اماری گذشته و حال آیا روشی وجود دارد که بگوید مثلا یورو دلار چند می ارزد و قیمت فعلی حباب است یا اندولیو؟

            مثلاً بر اساس داده های اماری یورو دلار 1.2550 می ارزد اما الان قیمتی 1.2850 هست که میگیم 300 پیپی حباب دارد و باید تحلیه شود.

            آیا روشی برای ارزش گذاری ارز یا کالا وجود دارد؟

            با تشکر

            سلام نیما جان....

            بحث های زیاد تو این ضمینه شده....خیلی مدل ها من خوند....خیلی....

            یه نمونش...این هست....تو آریا چون شما دسترسی ندارید...من مجبورم آدرس وبلاک بدم....تاکید کنم که این وبلاک یکی از وبلاک هایی هست که تابحال دیدم و خوندم ....و برای معین عزیز هست(dat_iran)

            منبع چارتهای تعادلی balance || equilibrium

            برای نمونه یکی از دیدگاهها این هست...

            برابری قدرت خرید
            برابری قدرت خرید (به انگلیسی: Purchasing power parity) نوعی شاخص اقتصادیست.

            برای محاسبهٔ درآمد سرانه دو فرمول وجود دارد. روشی که سازمان*های بین*المللی آمار خود را براساس آن محاسبه می*کنند روش برابری قدرت خرید است.

            روش دوم برای محاسبه درآمد سرانه: تولید ناخالص ملی کشور را بر جمعیت تقسیم کرده عدد به دست آمده درآمد سرانه کشور است.

            هر دوی این آمارها قابل اتکاء هستند اما مفاهیم آنها قدری متفاوت است، معنی آمار براساس قدرت خرید این است که: چه مقدار درآمد به قیمت کشور الف قدرت خریدی به اندازه همان مقدار در دیگر کشورها دارد و در واقع هم همه کشورها قدرت درآمد را با قدرت خرید مقایسه می*کنند. سازمان ملل، بانک جهانی و صندوق بین*المللی پول هر دو آمار را با هم ارائه می*دهند.

            سازمان ملل، بانک جهانی و صندوق بین*المللی پول هر دو آمار را با هم ارائه می*دهند که بر اساس این آمارها در بین کشورهای دنیا، در حال حاضر ایران از لحاظ قدرت برابری خرید، هجدهمین کشور در دنیا است.و بر اساس فهرست صندوق بین المللی پول ایران رتبهٔ ۲۹ را دارا می باشد
            برابری قدرت خرید ‏ از ویکیپدیا، دایرة المعارف رایگان ‏ جهش به سمت : جهت یابی، جستجو GDP‏ سرانه برای برابری قدرت خرید (‏PPP‏) در سال ۲۰۰۹ در جهان تطبیق خورده است.‏ قدرت برابری خرید در کشورهایی از جهان در سال ۲۰۰۳ تطبیق داده شده است . اقتصاد در ایالت متحده به عنوان مرجع ‏کاربرد دارد و در ۱۰۰ کشور وضع میشود. برمودا بالاترین بهای شاخص را در ۱۵۴ کشور دارد به این معنی است که کالاهایی ‏که در انجا خریداری میشود نسبت به ایالات متحده گرانترند. ‏ برابری قدرت خرید (‏PPP‏) نظریه ی توازن طولانی مدت نرخ های مبادله در پایه ی سطوح نسبی قیمت دو کشور است این ‏ایده از مدرسه سالامانکا در قرن ۱۶ نشأت گرفت و در سال ۱۹۱۸ توسط گاستاو کاسل به شکل مدرن توسعه یافت. این ‏مفهوم مبتنی بر قانون یک قیمتی بود به این ایده که در نبود معامله هزینه ها و موانع دفتری تجارت، زمانی که قیمت ها ‏در اصطلاحات پول رایج بیان میشود کالاهای مشابه قیمت یکسانی در بازارهای مختلف دارند.‏ در تفسیر "کامل" قدرت خرید پول های رایج مختلف در سبد کالای معین، برابر میشود. در تفسیر "نسبیت" تفاوت نرخ ‏تبدیل قیمت ها در خانه و بیرون – تفاوت در نرخ های تورم- با درصد ویرانی یا ارزیابی نرخ مبادله برابر است.‏ کناره گیری هایی از نظریه بر تفاوت هایی در قدرت خریداری "سبد کالا" در سراسر کشور ها اشاره دارد، به این معنی است ‏که برای اهداف بسیاری از تعدیلات بین المللی، درآمد ناخالص داخلی کشورها یا دیگر آمار در آمد ملی نیازمند است که ‏قدرت برابری خرید تطبیق داده شود و به واحدهای مشترکی تبدیل شود. معروف ترین تعدیل قذرت خریداری دلارگیری – ‏خامیس ( دلار بین المللی ) است سپس نرخ مبادله واقعی با نرخ مبادله اسمی برابر است منطبق با تفاوت هایی در سطوح ‏قیمت است. اگر برابری قدرت خرید دقیقاً حفظ شود نرخ مبادله واقعی همیشه برابرست با یک. به هر حال، نرخ های ‏مبادله واقعی در عمل هم، انحراف از مسیر بلند مدت یا کوتاه مدت این بها را نشان میدهد. برای مثال در فرمول بالاسا – ‏ساموئلسون شرح داده شد.‏ ان میتواند تفاوت های بین درآمد تطبیقی قدرت خرید و آنهایی که از طریق نرخ های ارز بازار تبدیل شونده باشد را توضیح ‏دهد.‏ برای مثال، نشانه های توسعه ی جهانی بانک جهانی در سال ۲۰۰۵ تخمین زد که در سال ۲۰۰۳، یک دلار گیری- ‏خامیس معادل حدود۱.۸یوآن چین از طریق برابری قدرت خرید – به طور چشمگیری متفاوت از نرخ مبادله اسمی است

            . ‏این اختلاف مفاهیم بزرگی دارد: برای مثال، در هنگام تبدیل از طریق نرخ های مبادله اسمی، درآمد ناخالص ملی سرانه در ‏هند در حدود ۱۷۰۴۰۶۳ دلار ایالت متحده بود. به این معنی است که اگر در نرخ های مبادله اسمی محاسبه شود، هند ‏دهمین اقتصاد را از جهت وسعت داراست، در حالی که در نرخ های تطبیقی برابری قدرت خرید، چهارمین اقتصاد را از نظر ‏وسعت در جهان دارد. از طرف دیگر، درآمد ناخالص ملی اسمس سرانه دانمارک در حدود ۶۲۱۰۰ دلار ایالت متحده است ، ‏اما رقم برابری قدرت خرید آن تنها ۳۷۳۰۴ ایالت متحده است.‏

            سنجش برابری قدرت خرید ‏ ‏ محاسبه نرخ مبادله برابری قدرت خرید قابل بحث می باشدزیرا تفاوت های یافته شده سبدهای کالا قابل قیاس جهت ‏مقایسه قدرت خرید سراسر کشورها می باشد.‏ تخمین برابری قدرت خرید با حقیقتی که کشورها صرفاً در سطح قیمت واحدی متفاوت نیستند، ایجاد مشکل میکند؛ تفاوت ‏در قیمت های غذا ممکن است بیشتر از تفاوت در قیمت های مسکن است در حالی که کمتر از تفاوت در قیمت های ‏سرگرمی است . افراد در کشور های مختلف نوعاً سبدهای مختلفی از کالا را مصرف میکنند. لازم است که هزینه ی سبد ‏های کالا و خدمات با استفاده از شاخص قیمت مقایسه شود. این کار مشکلی است زیرا خریداری الگوها و حتی دستیابی به ‏کالا برای خریداران در سراسر کشور ها متفاوت است. بنابراین ضروری است تعدیلاتی را در تفاوت هایی در کیفیت کالا ‏وخدمات ایجا کنیم. زمانی که ( معمولاً در این مورد )بیش از دو کشور مقایسه می شوند مشکلات آماری اضافی به مقایسه ‏های چند جانبه ای ایجاد می شود.‏ زمانی که مقایسات برابری قدرت خرید در فاصله ای از زمان ایجاد می شود، محاسبه مناسبی ضروری است که تأثیرات ‏تورمی موجب میشود.

            رابطه بین برابری قدرت خرید وقانون تک قیمتی ‏ اگرچه ممکن است به نظر برسد که گویی برابری قدرت خرید و قانون تک قیمتی مشابه هستند، در حقیقت متفاوت ‏هستند:قانون تک قیمتی برای کالاهای خاصی به کار گرفته می شود در حالی که برابری قدرت خرید در سطح قیمت کلی ‏در نظر گرفته می شود. اگر قانون تک قیمتی برای تمام کالاها واقعی باشد، سپس هم چنین برابری قدرت خرید واقعی ‏است؛ به هر حال، زمانی که از اعتبار برابری قدرت خرید بحث می کنیم، تعدادی استدلال میکنند که قانون تک قیمتی ‏نیازی نیست برای اعتبار بخشیدن بهبرابری قدرت خرید دقیقاً واقعی باشد. اگر قانون تک قیمتی برای کالای شخصی واقعی ‏نباشد، سطوح قیمت به اندازه کافی از سطح پیش بینی شده ی برابری قدرت خرید متفاوت نخواهد بود.‏ نظریه ی برابری قدرت خرید بیان می کند که نرخ مبادله بین یک پول رایج و دیگر پول رایج در تعادل باشد زمانی که قدرت ‏خریداری داخلی با نرخ مبادله، معادل باشند.‏ ‏ مثال:-- حدس بزنید که یک ‏USD ‎‏ در حال حاضر در حال فروش ده پزو مکزیکی ‏‎(Mxn)‎در بازار نرخ مبادله است.‏ ایالات متحده دار های توپ های بسکتبال ۴۰ دلار فروخته می شود، در حالی که در مکزیک ۱۵۰پزو فروخته می شود. از ‏آنجایی که یک دلار ایالت متحده برابر است با ۱۰ پزو مکزیک پس دار توپ ۴۰ دلار ایالات متحده هزینه دارد اگر آن را در ‏ایالت متحده بخریم اما اگر آن را در مکزیک بخریم تنها ۱۵ دلار ایالت متحده است. بی تردید، خرید دار توپ در مکزیک ‏مزیت دارد بنا براین مصرف کنندگان برای خرید دار های توپ به مکزیک می روند.

            بعد خانم کتلین...یه سری نظرات دارن....که تو کتابش توضیح داده که چه جوری نرخ برابری محاسبه میکنه....نمیدونم کتاب دارید یا نه اگر نیست بگردم...پیدا کنم بزارم اینجا.....

            -----

            اما در آخر....نظر خودم....

            من خیلی حقیقت روی این مورد کار کردم....تا بتونم جدایی بحث های تئوری و اکادمیک بشه کاربردی کرد این موضوع....

            اولین چیز هایی که وجود داشت برسی کردم که رسیدم به نرخ لایبور....دقت کنید...تنها چیزی که ممکن به صورت درست ارزش واقعی یک ارز نشون بده ...نرخی هست که بانک ها حاضر بابت اون باهم مبادله کنند....چون اونها بهتر از هر کسی میدونند که چقدر بازدهی و سود ممکن از یک واحد پولی به دست بیارند....

            مثلا دویچه بانک بهتر از هر کس دیگه ای میدونه استعداد یا قدرت فلان ارز چقدر هست که بتونه از اون ارز بازدهی بگیره......

            فرمول های بود برای بدست آوردن نرخ برابری از طریق لایبور که احتمالا تا الان گفته شده (و من اولین بار از حامد یاد گرفتم)بعد خودم روی دوره های کوتاه تر کار کردم....تا ببینم چه نرخ های برابری دیگه ای میتونم به دست بیارم و حرکت دقیق تری رو از بازار به من حداقل تو کوتاه مدت نشون بده.....خیلی مفید بود....ولی اون چیزی که بشه روش به عنوان یک ابزار تکیه کرد...به هیچ عنوان نبود.....

            آخرین چیزی که روش کار کردم....بازدهی ایجاد شده بابت جفت ارز بود....ما تو بازدهی میگیم که مهم نیست که ما داریم کود حیوانی میخریم یا الماس.....مهم اینه که با خرید 500$ کود حیوانی در طی یک هفته ما سود 1000$ میکنیم و با خرید 500$ الماس ما سود 20$ میکنم تو یک هفته یا دوره زمانی گوناگون...بنابراین سرمایه گذار به این کار نداره که ارزش واقعی فلان ارز...کالا ...جنس چی هست...بلکه نگاه میکنه به بازدهی که داره اون کالا....(حالا هر چی که میخواد باشه)

            نتیجه گرفتم یک ابزار...یا یک روش...یا یک فرمول کارایی لازم برای من توی این بازار نداره...بللکه مجموعه ای از ابزار و روش های نرخ برابری میتونه برای من مفید باشه...

            از نرخ برابر به روش جی دی پی باشه...تا لایبور....تا بازدهی و نکات ریز اینها که میتونه به من بفهمونه...که سرمایه گذاران...جدایی ارزش واقعی اون کالا....کی حاضر به سرمایه گذاری روی اون کالا هستند و کی نیستند......

            باز تاکید میکنم قوانین بسیار زیادی وجود داره برای ارزش گذاری پول ها....تو همون تاپیک معین عزیز رجوع کنید چند مدلش گفته....ولی کاربردی نیست تو این بازار.....

            در کل من فقط میتونم به صورت مثالی توضیح بدم...که آیا سرمایه گذارها تمایل به تقاضای فلان کالا دارند یا نه.....چون تمام این بازار ...جدای بحث بنیادی ....تکنیکال ...بین بازاری و انتظارات و.....خلاصه شده در حجم و اوردر.....تنها راهنمای ما به نظر من درک این هست که بفهمیم کجا حجم ها تسویه میشن...کجا اوردرها برعکس میشن...کجا حجم ورودی روند ایجاد شده....زورش کمتر از حجم روند اصلاحی میشه....


            نظرات شخصی هست.

            به امید موفقیت.

            نظر


            • دستکاری در لایبور

              متاسفانه نرخ لیبور توسط بانکها گاهی مواقع میتونه دستکاری بشه
              البته خبرش جدید نیست ولی مال امساله
              رسوایی دستکاری نرخ بهره در یازده بانک/ عکس و سند | پایگاه اطلاع رسانی عماد نیوز
              مهر>بین الملل: جریمه 1.5 میلیارد دلاری بانک UBS به خاطر دستکاری در نرخ بهره "لیبور"


              معنیش اینه که نرخ لایبور هم ممکنه حباب داشته باشه

              تصورش رو بکن
              ویرایش توسط amir.j : https://www.traderha.com/member/4175-amir-j در ساعت 12-30-2012, 12:04 PM
              از انتشار آدرنالین در بدنم در وقت نوسانات قیمتها لذت میبرم در هنگامی که مدیریت سرمایه دارم ،

              به مانند وقتی که به شهربازی میروم و میدانم که

              خطر پیش رو کنترل شده است

              نظر


              • نوشته اصلی توسط amir.j نمایش پست ها
                متاسفانه نرخ لیبور توسط بانکها گاهی مواقع میتونه دستکاری بشه
                البته خبرش جدید نیست ولی مال امساله
                رسوایی دستکاری نرخ بهره در یازده بانک/ عکس و سند | پایگاه اطلاع رسانی عماد نیوز
                مهر>بین الملل: جریمه 1.5 میلیارد دلاری بانک UBS به خاطر دستکاری در نرخ بهره "لیبور"


                معنیش اینه که نرخ لایبور هم ممکنه حباب داشته باشه

                تصورش رو بکن

                دادگاهش تشگیل شد....5 ماه پیش....و جریمه هم شدن ....و هنوز ادامه داره.....البته ثابت کردن که دستکاری های شده...در حد داده ی خلاف واقع نبوده...و فقط باعث این مشده که عده ای بتونند راحت تر اختلاس کنند یا سود بگیرند.

                نظر


                • فرانک جان . امیر جان وباقی دوستان قربونتون برم از دم
                  یه جوری میشنید توضیح میدید که انگار پنج تا پرفسور نشستند نوشته های شمارو تحلیل کنن.]خه داداش من یه جوری حرف بزننید که چندتا مثل منم بدردش بخوره ....
                  طلا .دلار ین. پوند دلار.میکشه پایین یا میکشه بالا؟
                  توی چند روز گذشته این یکی میگه فلان اون یکی میگه من قبول ندارم فلان. ببخشیدا
                  امیدوارم همیشه موفق باشید واگر ممکنه مارو هم دریابید.
                  فدای همتون.

                  نظر


                  • نوشته اصلی توسط arashk1992 نمایش پست ها
                    فرانک جان . امیر جان وباقی دوستان قربونتون برم از دم
                    یه جوری میشنید توضیح میدید که انگار پنج تا پرفسور نشستند نوشته های شمارو تحلیل کنن.]خه داداش من یه جوری حرف بزننید که چندتا مثل منم بدردش بخوره ....
                    طلا .دلار ین. پوند دلار.میکشه پایین یا میکشه بالا؟
                    توی چند روز گذشته این یکی میگه فلان اون یکی میگه من قبول ندارم فلان. ببخشیدا
                    امیدوارم همیشه موفق باشید واگر ممکنه مارو هم دریابید.
                    فدای همتون.

                    سلام عزیزم...

                    ولله دیگه نمیدونم چی بکم....چه جوری بکم...

                    فقط آمدی بشنوی یکی بکه طلا و ین و دلار بالا میره یا پایین؟؟؟؟

                    نا سلامتی اسم اینجا تحلیل پوزیشن های بلومبرگی هست.....

                    سیگنال بخش دیگه ی فروم هست.

                    کجاش نفهمید؟؟؟بگو توضیح بدم بهت....

                    نظر


                    • Trading Is A Journey in Self-Discovery

                      با وجود اینکه تحلیلی نیست ولی به لحاظ مسایل روانی و روان شناسی ترید .... خیلی خوبه ... من روزهای شنبه و یکشنبه ... ترجیح میدم اینطور متنها را هم در کنار تحلیلها بخونم ...


                      موفق باشید
                      یا حق

                      نظر


                      • فرانک عزیز ممنون از پاسخ
                        منظورم این نیست که سیگنال بدی. منظورم اینه که شما یا دوستان دیگه که تشریح میکنید آخرش هم بگیدکه موج پنج وقتی میزنه توسر موج هشت ممکنه در ادامه تمایل به کدام طرف داشته باشه. در مورد هر ارزی. یا مثلا فلان اتفاق که تو کنگره امریکا داره میفته فلان ارز با فلان ارز و ناک اوت میکنه. که اخرش یه چیزی تو بحث هاتون دستگیر ما هم بشه .
                        مردیم بابا واسه ده بیست بیب سود صدبار جدوآبادمون رو مونیتور جلومون رژه رفتن.
                        دوستت دارم امیدوارم ناراحت نشده باشی.

                        نظر


                        • سلام خدمت همه دوستان

                          دست همه دوستان درد نكنه بابت تحليلهاي زيباشون ، اسم نميبرم همه ميدونيم چه كساني حرفه اي دارن بازار رو تحليل ميكنن ، دستمريزاد ميگم بهشون اميدوارم همچنان ادامه بدن همه داريم لذت ميبريم و استفاده ميكنيم از تحليلهاي اساتيد محترم ، اي كاش هميشه چنين تاپيكهايي باشه كه بدون حاشيه جلو بره اونهم در اين سطح. حيف بخدا اين تحليلها توي ذهن هر فرد بمونه و ايجا بيان نشه و پست نشه تا همه استفاده كنن ، يكي از مزاياش اينه كه به چالش كشيده ميشه و براي همه بار علمي داره . انشاا... ادامه دار باشه . موفق باشيد

                          داشتم مقالاتي در مورد پرتگاه مالي ميخوندم اينو ديدم جالب بود گفتم اينجا بذارم . ببخشيد اگه تكراريه .




                          اکونومیست گزارش داد:

                          اقتصاد آمریکا بر لبه پرتگاه/ رویارویی کنگره و اوباما جدی*تر شد

                          باراک اوباما کاری بیشتر از اجتناب از ورطه اقتصادی باید انجام دهد. او فرصت دارد تا امور مالی آمریکا را ترمیم کند.

                          «پرتگاه مالی» واژه*ای بود که بن برنانکی رئیس فدرال*رزرو برای اولین بار ابداع کرد تا افزایش مالیات و کاهش هزینه*هایی را که در صورت عدم اقدام مناسب* سیاستمداران آمریکا در سال ۲۰۱۳ به اقتصاد این کشور آسیب خواهد زد به خوبی توصیف کند. این واژه خود الهام*بخش آوازها و کمدی*های تلویزیونی شد. عواقب جدی*تری هم پدیدار شد. سایه پرتگاه مالی بر سرمایه*گذاری شرکتی افتاد و آن را کاهش داد. شاخص اعتماد مصرف*کننده در آمریکا سقوط کرد و رشد اقتصادی تا یک درصد در فصل چهارم سال کاهش یافت.

                          سیاستگذاران در سراسر جهان نگران شده*اند. به عنوان مثال بانک مرکزی استرالیا با این نگرانی نرخ*های بهره را پایین آورد. نگرانی*ها قابل درک هستند اما در مورد آنها اغراق می*شود. در کوتاه*مدت خطر فاجعه اقتصادی اندک است. خطر واقعی و فرصت واقعی برای باراک اوباما در میان*مدت و درازمدت بروز می*کند.

                          اگر قانونگذاران اقدامی انجام ندهند آمریکا با فشاری مالی معادل پنج درصد تولید ناخالص داخلی خود در سال ۲۰۱۳ مواجه می*شود. این مقدار مشابه فشاری است که بر کشور یونان وارد شد و مدت زیادی طول نخواهد کشید تا آمریکا را به رکود بکشاند.

                          رویارویی کنگره و اوباما بروز فاجعه را نزدیک*تر می*سازد چرا که در صورت رای منفی قانونگذاران به افزایش «سقف بدهی» (حداکثر میزان اوراق قرضه*ای که خزانه*داری می*تواند منتشر کند) در ماه مارس دولت فدرال قادر نخواهد بود تا صورت حساب*های خود را به ویژه طلب دارندگان اوراق قرضه بپردازد.

                          آسیب ناشی از عدم باز*پرداخت بدهی*ها به بروز پرتگاه مالی کمک می*کند. اما دقیقاً به خاطر اینکه عواقب رکود درازمدت فاجعه**بار خواهد بود قطعاً همگان برای پیشگیری از آن اقدام خواهند کرد.

                          تا پایان ماه دسامبر و یا در اوایل سال ۲۰۱۳ آقای اوباما و جمهوریخواهان کنگره احتمالاً به توافق می*رسند تا از افزایش مالیات و کاهش هزینه*ها اجتناب شود و در مقابل سقف بدهی*ها بالاتر برود.

                          نشانه*هایی از این توافق هم*اکنون دیده می*شود: ظاهراً جمهوری خواهان تسلیم نظر اوباما شده*اند و پذیرفته*اند که ثروتمندان از طریق افزایش نرخ مالیات*ها و یا کاهش میزان معافیت*ها، مالیات بیشتری بپردازند. اما هنوز دو دلیل اصلی برای نگرانی آمریکا و بقیه جهان وجود دارد.

                          اولاً شدت فشار مالی در سال ۲۰۱۳ به میزان زیادی به جزییات توافق بستگی دارد. ثانیاً- و مهم*تر از همه- هزینه*های تخصیص*یافته خاص بزرگ*ترین چالش مالی درازمدت ایالات متحده هستند.

                          هر توافق مالی مستلزم بازنگری در مستمری*های تامین اجتماعی، مراقبت*های بهداشتی برای سالمندان و مراقبت*های پزشکی برای فقراست.

                          اوباما درخواست کرده است ظرف ۱۰ سال مالیات*ها ۶/۱ تریلیون دلار بیشتر شوند اما هزینه*های خاص را فقط ۴۰۰ میلیارد دلار کاهش می*دهد. او مجبور است میزان این کاهش را بیشتر کند تا بتواند جمهوریخواهان را به توافق ترغیب کند و همچنین به خاطر اینکه این کار بهترین است.

                          آمریکا این فرصت را دارد که نه*تنها امور مالی خود را باثبات سازد بلکه سیاست*های قطبی*شده زیر*بنای آن را نیز اصلاح کند. جمهوریخواهان عمیقاً اعتقاد دارند که مالیات بیشتر به اقتصاد آسیب می*رساند. از سال ۱۹۹۰ جمهوریخواهان کنگره هیچ گاه به افزایش مالیات*ها رای مثبت نداده*اند.

                          در مقابل دموکرات*ها به قداست طرح*های مراقبت بهداشتی و مستمری برای سالمندان اعتقاد دارند. آخرین باری که مستمری*ها مورد بازبینی قرار گرفتند سال ۱۹۸۳ بود.

                          از آن زمان با افزایش هزینه*های بهداشتی و افزایش سن جمعیت کشور سیاستمداران مرتباً الحاقیه*هایی به آن افزوده*اند که نتیجه آن شکاف بزرگ مالی بود. کسری بودجه ساختاری آمریکا ۷ درصد GDP است که در میان کشورهای ثروتمند پس از ژاپن قرار می*گیرد.

                          از زمان بحران مالی آمریکا، تقابل ایدئولوژیکی سیاستمداران به سیاست*های مالی منطقی کوتاه*مدت انجامیده است. با معرفی محر*ک*ها و تسهیل سیاست*های مالی، ایالات متحده توانست رکود را مها*ر کند و بهبودی را سرعت بخشد. کشورهای ثروتمند دیگر سیاست*های خود را سختگیرانه*تر کردند و در مجموع وضعیت جهان بهتر شد.

                          همین منطق در شرایط ضعیف بهبودی کنونی صادق است. با وجود نرخ پایین اوراق بهره آمریکا نیازی ندارد سیاست*ها را تشدید کند. اما سختگیری بیشتر در سال ۲۰۱۳ دور از انتظار نیست، هر چند قابل مدیریت است. اما این خطر هست که توافق حداقلی کسری مالی بیش از حد ایجاد کند.

                          به عنوان مثال توافق برای افزایش معافیت مالیاتی طبقه متوسط به معنای سه درصد GDP در سال ۲۰۱۳ است. برای تداوم بهبودی شرایط، هر توافقی باید با ملاحظه بیشتری صورت گیرد. باید به جای کاهش کوتاه*مدت هزینه*ها به اصلاح درازمدت هزینه*های خاص توجه کرد.

                          از نظر سیاسی این کار مفید است چرا که بازبینی هزینه*های خاص از اولویت*های جمهوریخواهان است و از نظر اقتصادی هم هزینه کردن برای سالمندان در آمریکا نسبت به کشورهای ثروتمند دیگر رشد سریع*تری دارد. در اروپا سیاست*های ریاضتی رشد مستمری*ها را کند کرده است اما هزینه*های بهداشت در آمریکا مرتباً رو به افزایش بوده است.

                          اوباما این فرصت را پیدا کرده است تا مشکل را حل و هزینه*های خاص را اصلاح کند. ترکیب انتخاب مجدد وی و پرتگاه مالی، جمهوریخواهان را وادار کرده است تا انعطاف*پذیری بیشتری نشان دهند و با افزایش مالیات موافقت کنند. این پیروزی حتی برای اوباما در حزب خودش برتری ایجاد کرده است.

                          اگر او از این برتری خود برای محدود کردن مستمری*ها و ابزارسنجی دقیق*تر مزایای بهداشتی استفاده کند، مسلماً می*تواند چشم*انداز مالی درازمدت آمریکا را متحول سازد.

                          تاکنون رئیس*جمهور جسارت زیادی نشان نداده است و استدلال می*کند مستمری*ها نباید بخشی از توافق باشند. هزینه****های مراقبت*های بهداشتی را هم می*توان از طریق ارائه پول به بیمارستان*ها کاهش داد. اما در پشت پرده اوضاع می*تواند متفاوت*تر باشد.

                          گفته* می*شود اوباما طرفدار توافقی* است که نه*تنها آمریکا را از پرتگاه مالی دور می*کند بلکه این کشور را در مسیر مالی پایدار قرار می*دهد. چنین توافقی قابل دستیابی است و اوباما نباید این فرصت را از دست بدهد.

                          نظر


                          • سلام مجدد

                            اين هم اخرين گزارش

                            احتمال سقوط آمریکا در پرتگاه مالی تا آخرین لحظه

                            گروه بین*الملل- گفت*و*گوی باراک اوباما با رهبران کنگره آمریکا هنوز توافقی اساسی به همراه نداشته است. بااین حال هر دو طرف شنبه شب با خوش*بینی اعلام کردند که ظرف ۲۴ ساعت آینده، راهکاری برای پرهیز از سقوط در «پرتگاه مالی» پیدا خواهد شد.
                            به گزارش دویچه وله، باراک اوباما، رییس*جمهوری آمریکا، پس از دیدار روز شنبه (۲۹ دسامبر/۹ دی) با رهبران کنگره* این کشور در کاخ سفید، امکان توافق بر سر راه*حل نجات اقتصاد بحران*زده* این کشور را منتفی ندانست. کارشناسان سیاسی معتقدند که توافق احتمالی، تنها بر سر موارد «نه چندان اساسی» و به منظور جلوگیری از سقوط قطعی آمریکا به «پرتگاه مالی» خواهد بود.


                            جمهوری*خواهان و دموکرات*ها در تابستان سال ۲۰۱۱، هنگامی که آمریکا باز هم در آستانه* «پرتگاه مالی» قرار داشت، قانون «کنترل بودجه» را به تصویب رساندند. بر اساس این قانون، در صورت عدم توافق دو طرف بر سر چگونگی افزایش مالیات و کاهش هزینه*های دولتی تا اول ژانویه* سال جدید میلادی، مالیات*ها به*طور خودکار به شدت افزایش می*یابد و از هزینه*ها*ی دولتی تا حدود نیم میلیارد یورو کاسته می*شود.
                            بر اساس این قانون، آمریکا باید در عرض ۱۰ سال آینده، حدود 2/1 تریلیون (۱۲۰۰*میلیارد) دلار صرفه*جویی کند. دولت اوباما در نظر دارد در سال جدید، حدود ۱۰۹ میلیارد دلار از بودجه* نظامی خود بکاهد.
                            مجلس نمایندگان آمریکا دیروز یکشنبه بار دیگر به موضوع تنظیم بودجه دولت پرداخت. باراک اوباما، رییس*جمهوری آمریکا، به خاطر اهمیت موضوع از نمایندگان خواسته است، تعطیلات زمستانی خود را ناتمام بگذارند و در این جلسه ویژه شرکت کنند. گفته می*شود، در صورت نرسیدن نمایندگان به توافقی بر سر کاهش سالانه کسری بودجه دولت، مالیات*ها در این کشور به شدت افزایش خواهد یافت.

                            منبع : دنياي اقتصاد

                            نظر


                            • جدول لایبور

                              تاریخ آپدیت: 31 دسامبر 2012


                              نکته1: ایندکس لایبور میباشد نه خود سررسید ها

                              نکته2: ایندکس بر اساس سر رسید سه ماهه و یکساله میباشد

                              نکته3: ایندکس از جمع دو سررسید و تقسیم بر دو بدست میاد.

                              نکته4: تغییر 0.01 درصدی در ایندکس، انتظار 100 پیپ حرکت میباشد

                              نکته5: هیچ تغییری در ایندکس این هفته لایبور مشاهده نمیشود !



                              موفق باشید
                              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                              چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                              نظر


                              • جدول بازدهی ارزها

                                تاریخ آپدیت : 31 دسامبر 2012


                                نکته1 : نگاهی به اعداد دلار استرالیا و دلار کانادا بندازید و دلیل یکسانی آن را جستجو کنید !

                                نکته2 : بیشتری تغییر در بازدهی کراس های ین میباشد !

                                نکته3 : اعداد فرانک سوئیس و واحد پولی اتحادیه اروپا هم یکسان هست ! (تابلو هست به دلیل مداخلات SNB )



                                موفق باشید
                                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                                چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                                نظر

                                پردازش ...
                                X